|
یه سوال دارم: شغل خواستگار
|
|
۰:۴۷, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام یه خواستگارد دارم لیسانس عمران و همراه پدرش در شغل ازاد مشغول به کاره سی سال به بالاست و میگه کار عمرانی رو کنار گذاشته چون قبلا حقشونو تو این کار خوردن الان با پدرش مشغول کار ازاده اما میگه هیچ قراردادی با پدرش نداره ینی معلوم نیست درامدشون رو چطور تقسیم میکنند میگه جیب من و پدرم نداره و یک نکته اینکه بابات این طور سوالات ینی سوالاتی که مربوط به کار و درآمد میشه خیلی مبهم و کلی جواب میده و حالت تدافعی داره انگار خوشش نمی یاد دربارش جوابگو باشه به نظر شما یک پسر با این سن که خودش میگه از دبیرستان پیش پدرش کار میکنه و باید تا حالا مستقل باشه یا درامدش مشخص باشه توانایی اداره یک زندگی مستقل رو داره؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۱, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۴:۱۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز!
باید ببینی چند تا پسرن... چند تا بچه نه ها!!! چند تا پسر... شوهر خواهر من همینجوریه که شما میگین... ایشون با پدرش کار میکنه، اتفاقاً تو کار ساختمون هستن... تا قبل از ازدواجش با خواهرم یه از این ماشینای کیای جدید که اسمشو نمیدونم داشتن که اشتراکی با خواهرش استفاده میکردن... اما همون موقع پدرشون رفته بوده براشون یه تندر 90 ثبت نام کرده که بهشون داد... یعنی تو دوران نامزدیشون ماشین گاهی دست خواهرم اینا بود، گاهی دست خواهرش اینا و گاهی هم دست پدر و مادرش بود... تا حالا که پسر مستقل نشده بوده که پدر خودش رو برای استقلال پسر به زحمت بیاندازه... بعضی از خانواده ها اینجورین و اکثراً چون پسرا احترام باباشون رو زیاد نگه میدارن، نمیتونن برن به باباشون بگن حق منو بده... به همین دلیل خودش هم از چیزی خبر نداره که بخواد به شما خبر بده... راستش هم بگم، این خاصیت ساختمون سازهاست که تا اطلاع ثانوی حرف نمیزنن تا ببینن کار به کجا کشیده میشه... بعدشم خانوم خانوما! وقتی یه خواستگار میاد 100 جور اخلاق و رفتار شما و ایشون واسه هم عیان میشه... با یکیش که نمیشه حکم به ازدواج یا عدم ازدواج داد... بهترین گزینه اینه که یا با هم تشریف ببرین واسه مشاوره و یا از سایت هایی که پاسخگوی چنین سوالاتی هستن کمک بگیری... اونا بهتر میدونن چه سوالاتی ازت بپرسن که بهترین پاسخ رو بهتون بدن... من سایت آقای شهاب مرادی رو به شما توصیه میکنم... التماس دعا |
|||
|
|
۴:۳۶, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
کلی نوشتم سیستمم ریست شد
به فال نیک میگیریم ان شاءالله شب میام و توضیح میدم |
|||
|
|
۸:۴۶, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۸:۵۵ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۴۷)fish نوشته است: این آقا 2 تا ایراد بزرگ داره 1- اینکه مبهم جواب می ده (1 امتیاز منفی) 2- فرض رو بر این بگیریم که واقعاً مستقل باشه (فقط فرض) اما اینکه حساب کتابشون مشخص نیست خیلی خیلی از آیتم قبلی مهم تره (یعنی 10 امتیاز منفی) درسته حرمت والدین واجبه اما از قدیم گفتن حساب حسابه کاکا برادر میشه خیلی محترمانه درآمد رو تقسیم کرد در ضمن اگر این آقا پسر برادر یا خواهر دیگه ای هم داشته باشه مسئله پیچیده تر میشه من اگه جای شما بودم ( من یه آقا هستم) با سوالات زیرکانه تری حرف از زیر زبونش می کشیدم نکته : کار کردن این آقا با پدرشون دلیلی بر مستقل نبودن ایشون نیست بهتره با یه مشاور صحبت کنید |
|||
|
|
۸:۵۰, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
در ابتدا بگم که ما از همه ی ابعاد، به مساله آگاهی نداریم و بهتره شما با یک مشاور خانواده که روحانی باشن، مشورت کنید. و حتی بیشتر از یک مشاور. از این خانواده ها دیدم از نزدیک وقتی سرمایه ها و دارایی ها و جیب های پدر و پسر، یکی باشه، استقلال پسر، زیر سواله. دیدم که برنامه ها و تصمیم گیری های پدر روی پسر و عروس، تاثیر می ذاره و عروس و پسر، استقلال تصمیم گیری برای سفر و انتخاب محل سکونت و ... ندارن. |
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به تالار بیداری اندیشه خوش آمدید. بنده به عنوان پانزدهمین کارشناس نظر می دهم اولا : شما قرار نیست با یک فرد معصوم ازدواج کنی شوهر شما هم مثل همه ممکن است که ایراداتی داشته باشد که می تواند به مرور زمان مثل ایرادات شما برطرف شود .![]() دوما : یکی از شروط ازدواج استطاعت مالی است ، از ایمان طرف مقابل تان هیچ صحبت نکرده اید . سوما : بنا به فرموده ی پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باید از سبزه ی مزبله پرهیز نمود . از خانواده و ایمان و جو عمومی خانواده ی فرد مورد بحث صحبتی نکرده اید . چهارما : یادت باشد بسیاری از دختر و پسرها قبل از ازدواج فکر می کردند هیچ مشکلی بین آنها وجود ندارد ، در حالی که بعد از ازدواج مشخص شده مشکلات اساسی بین آنها وجود دارد . به صرف پنهان کاری مسائل مالی آنهم از نظر شما نمی توان فرصت ازدواجی را که احتمالا بسیار پر برکت خواهد بود از بین برد . مورد پنجم که بسیار حیاتی و مهم است : شما قرار نیست فرزندی که 30 سال و بیشتر در یک خانواده ای رشد و پرورش یافته از خانواده اش جدا کنید . حساسیت بی جا بسیاری از خانم ها در برابر خانواده شوهرانشان عامل بسیاری از اختلافات خانوادگی است . و اما راهکار برای این مساله : جلسه معارفه و خواستگاری را چندین جلسه طول دهید تا جوابی برای سوال هایتان پیدا کنید . به این مورد توجه خاص داشته باشید که آیا وابستگی فرد مورد نظر به خانواده اش فقط مربوط به مسائل مادی می شود یا شامل سایر موارد می شود . اگر اینطور بود در نتیجه ی ازدواج تردید کنید . نکته ی مهم : اخلاق و رفتار و مشی زندگی اکثر آقایان قبل و بعد از ازدواج در موارد بسیار زیادی کاملا باهم متفاوت است . یادت باشد بعد از ازدواج این شما هستی که به شوهرت می گویی چکار کند و چکار نکند ، با کی نشست و برخواست کند و با کی مراوده نداشته باشد . یه جک که امیدوارم با تامل آن را بخوانی : روز قیامت خداوند به گروه مردان میگه که آنهایی که به حرف زنانشان گوش می دادند کناری بروند همه مردان می روند به جز یه مرد . همه تعجب می کنند که مردی پیدا شده که حرف زنش را تو این دنیا گوش نمی داده !!! خداوند با تعجب ازش می پرسه شما حرف زنت را گوش نمی دادی ؟ ![]() جواب میده نه زنم گفته از اینجا تکان نخورم . ![]() مردای ایرانی اکثرا اینجوری هستند . |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۱۵:۱۳ توسط mobina147.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ببین عزیزم به پدرت بگو از پدرش بپرسه این بهتره
ببینید چی میگن چون اصولا حرفی که زوجین میزنن زیاد عملی نمیشه و این حرف بزرگتر هاست که سندیت داره ولی کلا زندگی کردن با آدمی که این همه از نظر مالی وابسته به خانواده خودشه مشکله چون عملا شما نمیتونید اون استقلال و ازادی عملی رو که زوجین در ابتدای زندگیشون انتظار دارند رو داشته باشید بیشتر فک کن (۲۱/تیر/۹۳ ۱۲:۵۶)مرهـم نوشته است: این جمله برای همه صدق نمیکنه ... مردها مغرور تر از این حرفان .مخصوصا اگر مردی خدا و پیغمبرش هم آبکی باشه..جناب عباللهی عزیز مرد ها انقدر هم کله پوک و بی اراده نیستند که از ما زن ها انقدر حرف شنوی داشته باشند نمی تونی اونقدر هم تاثیر داشته باشی رو ی روابطشون اگر خواستید ازدواج کنید حتما سعی کنید 60 درصد با طرفتون کاملا موافق باشید و به این امید نباشید که شما بعد از ازدواج اون میزان از تاثیر رو بتونید روی مرد منتخبتون داشته باشید |
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۲۱:۲۵ توسط fish.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون که پست دادید یه سوال برام پیش اومد چی چیزی باعث شد که بگید آدم خسیسیه؟ و اینکه چه شرط و شروطی به نظر شما باید مطرح بشه؟ (۲۱/تیر/۹۳ ۳:۲۴)zahra11 نوشته است: سلام! سلام ممنون که پست دادید یه سوالی که برام پیش امد اینه چه چیز باعث شد که بگید آدم خسیسیه؟ و اینکه چه شرط و شروطی باید گذاشته بشه؟ (۲۱/تیر/۹۳ ۴:۱۱)moze84 نوشته است: دوست عزیز! دو تا برادر هستند برادر بزرگترش کارش شغل آزاد نیست اتفاقا منم فکر میکنم از اون مدل ادم هاست که تو رودربایسی با دیگران قرار میگیره و شاید همین باعث شده تا حالا با پدرش مسئله رو مطرح نکنه البته شاید هم اینطور نباشه چون اینا هم چند تا ماشین دارن که اشتراکی استفاده میکنن و معلوم نیست کدوم یکی مال کیه ( یا شاید هم معلومه و به ما نگفتن)...چون خیلی جوابگوی سوالاتم در این زمینه نیست نتونستم متوجه بشم به نظر شما این ادم میتونه در آینده متکی به خود و مستقل باشه یا همین طوری خواهد موند تقریبا با بقیه مسائل (فرهنگ خانواده و تحصیلات و اخلاق و ... اختلافی نداریم) فقط من با همین گزینه مشکل دارم. هم اینکه درامد مشخص نیست و نمیدونم تقریبا چقدره و هم اینکه با این حالت کار کردن مشکوکم آیا آدم متکی به خود و مستقلی هست یا یه جورایی بی عرضه است؟ محتاجیم به دعا (۲۱/تیر/۹۳ ۸:۴۶)ISOD نوشته است: این آقا 2 تا ایراد بزرگ داره تقریبا با بیشتر خواستگارها این مشکل رو دارم سوالات به مسائل مادی که میرسه خیلی خوب جوابگو نیستند و بیشتر کلی گویی میکنن شاید هم من بلد نیستم درست سوال بپرسم شما چه سوالاتی رو پیشنهاد میدید که زیرکانه تر باشه و بشه مسئله رو فهمید (۲۱/تیر/۹۳ ۱۲:۱۳)عبداللهی نوشته است: ممونم به نکته خوبی اشاره کردید حتما چکش میکنم |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۲۱:۵۱ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۲۰:۵۸)fish نوشته است: تقریبا با بیشتر خواستگارها این مشکل رو دارمسلام 1- اتفاقاً مسایل مادی مهمه نه اینکه من آدم مادی گرایی باشم اما آدم باید با طرف مقابلش همیشه شفاف صحبت کنه تا بتونه درست تصمیم گیری بکنه بنده وقتی رفتم خواستگاری همسرم توی جلسه دوم تمام مسایل مادی خودم رو از ریز و درشت براش تعریف کردم و به ایشون گفتم وضعیت مالیم چطوریه و با اینکه از نظر مالی شرایط مناسبی نداشتم اما باز ایشون به بنده جواب رد ندادند نکته مهم : کسی که مبهم صحبت می کنه ( توی هر زمینه ای ) حتماً یه ریگی به کفشش داره 2- اما اینه فرمودید آدمی هست که رو دربایستی داره باید خدمت شما عرض کنم که این هم یه امتیاز منفی محسوب میشه زندگی مشترک رودربایستی بردار نیست خواهر من اگه از همین الان بخواد از این حرکات بکنه معلوم نیست تهش چی از آب در میاد پس فردا وقتی رفتید سر خونه و زندگی خودتون ممکنه تو رو دربایستی خانواده خودش گیر کنه و باعث زحمت و رنج شما رو فراهم کنه طبق احادیثی که از ائمه معصوم به ما رسیده مومن باید زرنگ و کیس باشه تا بتونه گلیم خودش رو از آب بیرون بکشه 3- اما اینکه چه سوالاتی بپرسید رو حقیقتاً نمی دونم چون معمولاً سوالات آقایون با خانم ها تفاوت داره با تشکر |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: منم موافقم ... چون آدمای خسیسن که نمیخوان کسی از مال و اموالشون سر دربیاره .!!!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |