کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین
برای تبری از ظالم
برای نشان دادن همبستگی
برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان
برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام)
برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و ....
برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه
برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا
برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها)
باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم
باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم
کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند
غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟
هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست
دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم
کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند
دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید
امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم
هیهات من الذله

تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، آرین (الهه.ع) ، فاطمه خانم ، akhevi ، montazer_rm ، ANTi666 ، aliakbar ، boghz ، rastin ، Hadith ، سرود پیروزی ، ثامن ضامن ، meshkat ، بیداری12 ، یاران مهدی ، warior ، خیبر110 ، محمداحسان ، نسیم ، Anti-satanism ، janali ، هدهد ، vahrakan ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، محمود ، ANTI satan ، حلما ، EMPERATOR ، Sarbaze Monji ، mohamad ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، ريحانه الرسول ، F_R ، سوفیا ، idea ، alipc9000 ، padeshah_2009 ، أین المنتظر ، Amir ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، montazer ، حسن عزتي ، emperio_1212 ، علیرضا110 ، رضا میزانی ، saloomeh ، آوای انتظار ، خاک ، SARV ، بهروز ، saghi222 ، islamnab ، محمدصالح ، تازه مسلمان ، mohammad727 ، seyedmahdi ، طالب نور ، peimane ، بچه شیعه ، حقیر ، آل طه ، علی الهادی ، مفقود الاثر ، ضحی ، سرباز ولایت ، Ramin_Ghn ، blue.blood ، Braveheart ، انصارالمهدی ، R3Z4 ، only_y2d ، morydanger ، laanbar1-2-3 ، omidman ، aboutorab ، حفیظ ، m.hossein ، دالاهو ، فدک زهرا

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۱, ۱۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۰ ۰:۲۵ توسط janali.)
شماره ارسال: #91
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان عزیز من با بحث جنگ سایبری و فرهنگ سازی تحریم اقتصادی موافقم و حاضر به همکاری هستم(به استثنای موضوع تحریم حج که جفای به خود است)
من کاری که میتونم بکنم ساخت نماهنگ و یا مستندهای کوتاه و موضوعی اینترنتی(در درجه کیفی مستند ظهور) است.
اما بدلیل پیش رو داشتن کنکور کارشناسی ارشد سرم بشدت شلوغه و زیاد نمیتونم روش وقت بزارم.
خواهشی که دارم اینه که از همه کسانی که قادرند در موارد زیر مرا همیاری کنند دعوت به همکاری می کنم.
1. اگر ایده و طرح هایی برای ساخت این مستند و یا نماهنگ دارید برای من مکتوب کنید.
2. اگر قادرید قصه یا فیلم نامه ای پیرامون این جنایت بنویسید برای من مکتوب کنید.
3. عکس ها، تصاویر و پوستر ها و کاریکاتور ها و هر گونه تصویر دیگر پیرامون این جنایت بزرگ رو برای من ارسال کنید(ترجیحا با درجه کیفی بالا)
4. چنانچه تصویر ویدئویی پیرامون جنایت آل سعود و نهیان و آل خلیفه دارید برای من ارسال کنید( ترجیحا با درجه کیفی بالا)
5. و هر آنچه خود صلاح می دانید با من در میان بگذارید.
دوباره تأکید دارم که فرصتم محدود است در حد بضاعت همکاری کنید.

ایمیل من
janali.m.bio@gmail.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، ريحانه الرسول ، ehsan_mt ، حسن عزتي
۱۳:۵۵, ۱۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #92
آواتار
نقل قول:به گزارش مشرق، مرکز مطالعات ایران و اعراب که ریاست آن را ضدانقلاب فراری، علیرضا نوری زاده، برعهده دارد؛ کنفرانسی چند روزه را در لندن برگزار نمود که در آن، مخالفان جمهوری اسلامی بر سر شکل نظام سیاسی مورد نظر خود پس از براندازی جمهوری اسلامی(!)، به منازعه و مشاجره پرداختند.

در آخرین روز از کنفرانس مخالفان جمهوری اسلامی در لندن، اختلافات میان مخالفان جمهوری اسلامی بالا گرفت و منجر به مشاجرات و اعتراضات و درگیریهای لفظی گردید.

در کنفرانس مذکور، علاوه بر سایر طرح های ضد ایرانی، طرحی با مضمون تغییر نام "استان خوزستان" به "استان عربستان" مطرح گردید.

گفته می شود که بودجه این کنفرانس را وهابیون عربستان سعودی که به دنبال تجزیه ایران است به ایرانیان برگزارکننده این کنفرانس، پرداخت نموده و البته قرار شده که توافقات حاصل در این نشست مطبوعاتی نشود.

در کنفرانس ضد ایرانی مذکور، افراد و گروههایی از اپوزسیون ایران، از جمله جمهوری خواهان و مشروطه خواهان و روزنامه نگاران و فعالان دانشجویی و فعالان جنبش سبز و سلطنت طلبان و فعالان حقوق زنان نیز حضور داشتند. در این نشست همچنین برای اولین بار اغلب گروه های مخالف از جمله، راستگرایان، چپ گراها، لیبرال ها، اصلاح طلبان و همچنین رهبران احزاب و شخصیت های قومی را دربرگرفت.

نکته اینجاست که، مدعیان وطن پرستی و دلسوزی برای ایران، چگونه پس از نشستن بر سر سفره دشمنان ایران، به دعوت وهابیون آل سعود گردآمده و سهم عربستان از تجزیه ایران را بررسی می کنند؟

چنانچه فرد دیگری که به نام فعال حقوق بشر در نشست حقوق بشر در سازمان ملل شرکت کرده بود؛ با نشان دادن نقشه عربستان سعودی که بوشهر و مناطقی از استان خوزستان تحت مالکیت عربستان سعودی بوده بحث های خود را مطرح نموده است.

شرکت کنندگان در پایان کنفرانس از شبکه تلویزیونی وهابیون (العربیه) به دلیل پوشش رویدادهای ایران اظهار قدردانی کردند.

تحویل بگیرید! کم کم دارند برای خودمون برنامه ریزی میکنند . باز هم پول در جیب این وهابی ها بریزید . باز هم ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، ريحانه الرسول ، rastin ، ehsan_mt
۱۵:۳۶, ۱۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۰ ۱۲:۲۵ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #93
آواتار
سلام
عربستان که تولیدی نداره. همه جنسایی که تو عربستانه چینیه و خدارو شکر جنس چینی تو مملکت ریخته
۱۷:۴۱, ۱۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۰ ۱۷:۴۶ توسط محمود.)
شماره ارسال: #94
آواتار
(۱۲/تیر/۹۰ ۱۵:۳۶)هدهد نوشته است:  سلام
عربستان که تولیدی نداره. همه جنسایی که تو عربستانه چینیه و خدارو شکر جنس چینی تو مملکت ریخته
اگه چینی بازم نباید ت؛ی حج خرید کرد
والسلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ريحانه الرسول ، ehsan_mt
۱۰:۴۵, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #95

ما جوانان شیعه ایرانی از شیعیان بحرین دفاع میکنیم و مثل کوه پشت آنها برای حمایت از آنها استاده ایم....

our the young iranian like the mountains are behind the young and shiites in bahran

الشيعة الأيرانية للشيعة في البحرين ، ونحن نقف وراء النفس الاخير.الشباب الإيراني الذي يدافعون عن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، وحید110 ، ريحانه الرسول ، هدهد ، خادمة الزهرا
۲۰:۰۱, ۱۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #96

دوستان سلام
جناب janali
ای کاش وقت داشتید
دوستم فکرایی داشت، سعی می کنم نظراتش رو به شما برسونم
نقل قول:our the young iranian like the mountains are behind the young and shiites in bahran
We,the iranian young still support our bahrainian brothers to the last drop of blood

علی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، rastin ، janali
۱۳:۴۲, ۱۶/تیر/۹۰
شماره ارسال: #97

اذا لقوالذین امنوا قالو آمنا و اذا خلوا الا شیاطینهم قالوا انا معکم انما نحن مستهزئون....(بقره 14)

ما همیشه پشتیبان اشان هستیم....

این الطالب بدم المقتول بکربلا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، محمود ، ريحانه الرسول ، ehsan_mt
۴:۴۱, ۱۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۴:۴۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #98
آواتار
دوستان عزیزم با توجه به پایان امتحانات لطفا طرح های عملی خودتون را جهت برنامه ریزی و اجرای هماهنگ و موثر ارائه فرمایید
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، rastin
۱۰:۴۸, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #99

یکی از کارهایی که باید انجام بدیم مکاتبه باسازمان حج وزیارت است بطوریکه از هراستان یاشهر یک نفر رومعرفی کنیم که توی کلاسهای سازمان برای حجاج صحبت کند واطلاع رسانی کند(وهمینطورپخش بروشور و...).
چون میدونید که بدون مجوز واجازه ازمسئولان ذیربط هیچ کاری درست نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، janali ، وحید110 ، ehsan_mt
۱۸:۳۴, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #100

دوستان سلام
برای عمره 2 جلسه آموزشی برگزار میشه که در یک نمی روز تمام میشه
برای تمتع حدودا 10 جلسه که در 3-4 روز متوالی یا غیر متوالی تمام میشه

بهترین نوع کار ابتدائا هماهنگی با موسسه مشعر هست و بعد حج و و زیارت و بعد شرکت هایی که برای تبلیغ بروشورها و کتب و جزوات و وسائل زیادی رو به زائران می دهند
آخرین راهکار اقدام عملی توسط خود شما

اما گویا این تاپیک هم فقط حرف بود
علی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، janali ، محمود ، هدهد ، rastin
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]