کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین
برای تبری از ظالم
برای نشان دادن همبستگی
برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان
برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام)
برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و ....
برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه
برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا
برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها)
باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم
باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم
کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند
غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟
هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست
دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم
کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند
دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید
امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم
هیهات من الذله

تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، آرین (الهه.ع) ، فاطمه خانم ، akhevi ، montazer_rm ، ANTi666 ، aliakbar ، boghz ، rastin ، Hadith ، سرود پیروزی ، ثامن ضامن ، meshkat ، بیداری12 ، یاران مهدی ، warior ، خیبر110 ، محمداحسان ، نسیم ، Anti-satanism ، janali ، هدهد ، vahrakan ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، محمود ، ANTI satan ، حلما ، EMPERATOR ، Sarbaze Monji ، mohamad ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، ريحانه الرسول ، F_R ، سوفیا ، idea ، alipc9000 ، padeshah_2009 ، أین المنتظر ، Amir ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، montazer ، حسن عزتي ، emperio_1212 ، علیرضا110 ، رضا میزانی ، saloomeh ، آوای انتظار ، خاک ، SARV ، بهروز ، saghi222 ، islamnab ، محمدصالح ، تازه مسلمان ، mohammad727 ، seyedmahdi ، طالب نور ، peimane ، بچه شیعه ، حقیر ، آل طه ، علی الهادی ، مفقود الاثر ، ضحی ، سرباز ولایت ، Ramin_Ghn ، blue.blood ، Braveheart ، انصارالمهدی ، R3Z4 ، only_y2d ، morydanger ، laanbar1-2-3 ، omidman ، aboutorab ، حفیظ ، m.hossein ، دالاهو ، فدک زهرا

آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۳, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #191
آواتار
این یک طرح از من بود. دیگه ببخشید آماتوریه[img]http://[تصویر: rqsu0q8yni4sx3ju87s_thumb.jpg][/img]
[تصویر: rqsu0q8yni4sx3ju87s.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، adeldarbandi ، محمود ، وحید110 ، حسن عزتي ، خادمة الزهرا ، سرود پیروزی
۲۳:۳۳, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #192
آواتار
سلام
دوستان یادتون باشه یک بار حج رو توسط امام خمینی (رحمة الله علیه) تحریم کردیم و سران سعودی با دسته گل و شیرینی اومدند!!!! اگر بخوایم بازهم می تونیم از این کارها انجام بدیم!! البته من کلاً با هر حرکتی که بر علیه وهابیت و آل سعود باشه موافقم حالا چه حج نرفتن! چه تحریم خرید و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، وحید110 ، حسن عزتي ، خادمة الزهرا ، سرود پیروزی
۲۳:۴۲, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #193
آواتار
(۱۹/مهر/۹۰ ۲۳:۳۳)EMPERATOR نوشته است:  سلام
دوستان یادتون باشه یک بار حج رو توسط امام خمینی (رحمة الله علیه) تحریم کردیم و سران سعودی با دسته گل و شیرینی اومدند!!!! اگر بخوایم بازهم می تونیم از این کارها انجام بدیم!! البته من کلاً با هر حرکتی که بر علیه وهابیت و آل سعود باشه موافقم حالا چه حج نرفتن! چه تحریم خرید و...

با حج نرفتن
حداقلش اینه که تنها من مخالفم

تحریم کافیه مگه پول بلیط ما چقدر براشون سود داره که اونم برای شرکت هواپیمایی
فکر کنم دیگه حج نرفتن افراطه
هر چند اگر کسی حج واجب رفته خیلی پسندیده است که پول حج مجددش رو به مستحقش برسوند

یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، حسن عزتي ، janali
۵:۳۸, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #194
آواتار
لطفا بین حج مستحبی و حج واجب تفاوت بزارید

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، محمود ، حسن عزتي
۲۲:۴۱, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۳:۱۴ توسط janali.)
شماره ارسال: #195
آواتار
با کمال ادب

وَأَتِمُّواْ الْحَجَّ وَالْعُمْرَةَ لِلّهِ ...

و براى خدا حج و عمره را به پايان رسانيد ...
سوره بقره آیه 196

خداوند متعال در این آیه حج(تمتع) و عمره را درکنار هم آورده است.
این نشان از چیست؟؟؟

الْحَجُّ أَشْهُرٌ مَّعْلُومَاتٌ ...

حج در ماههاى معينى است ...
سوره بقره آیه 197

در این آیه یکی از اختصاصات حج(تمتع)، محدود به زمان بودن آن معرفی میشود

فرق تمتع و عمره در مختصر بودن عمره میباشد. و استحبابی بودن آن در برخی مناسک مربوط به تمتع است. مثل حلق کردن

امام مان بعد از ضربت شمشیر وصیت میکنن که...

خدا را! خدا را! در حق خانه پروردگارتان، آن را خالی مگذارید، تا آنجا که در این جهان ماندگارید، که اگر - حرمت - آن را حفظ ننمایید به عذاب خدا گرفتار شوید.

اینجا نه حرفی از تمتع زده میشود نه حرفی از عمره.
و همه ما را برحذر داشته است که مبادا خانه اش را خالی گذاریم که اگر اینگونه شود عذاب الهی دامنگیرمان خواهد شد.(همواره باید مملو از شیعیان باشد)

اگر بنا باشد تنها در ماه ذی الحجه به توصیه امام مان عمل کنیم و در 11 ماه دیگر بیخیال وصیت امام باشیم که "کلاهمون پس معرکه" است

شیعه پیرو امامش هست
نه پیرو احساساتش

با آگاهی در مورد احکام و مناسک اسلامی صحبت کنیم که مبادا موجب عذاب الهی شویم

خدایا مرا ببخش، اگر اشتباهی سخن کردم
و به راه راست تو نیازمندم، مرا به آن هدایت کن

از خدا میخواهم مرا لایق بداند تا دِگَربار سجده در مسجدالحرام (حرم امن الهی) را به من توفیق دهد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، adeldarbandi ، هدهد ، حسن عزتي ، Secret ، سرود پیروزی
۱۴:۱۴, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #196
آواتار
دلایلی که زائران در عربستان و در ایام حج تمتع و عمره به خرید روی می‌آورند، مشخص شده است و بر این اساس در حال برنامه‌ریزی هستیم تا حجاج و زائران سطح خرید خود در عربستان را کاهش دهند و خریدهای ضروری خود را در داخل کشور انجام دهند. نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه اختصاص زمان زیاد به خرید توسط زائران،‌ فرصت‌سوزی در حج محسوب می‌شود، گفت: فرصت‌سوزی برای حج یک خطر و آسیب جدی است؛ باید خواسته مقام معظم رهبری در این خصوص محقق شود.

حجت‌الاسلام علی قاضی عسگر در گفت‌وگو با «فارس» درباره مسئله خرید بیش از حد زائران ایرانی در ایام حج تمتع و عمره مفرده و با توجه به توصیه‌های مقام معظم رهبری به کارگزاران حج در این خصوص اظهار داشت: کار کارشناسی لازم درباره این مسئله صورت گرفته و نظرسنجی‌هایی نیز انجام شده است.

برنامه‌ریزی برای انجام خرید توسط حجاج در داخل کشور

وی ادامه داد: دلایلی که زائران در عربستان و در ایام حج تمتع و عمره به خرید روی می‌آورند، مشخص شده است و بر این اساس در حال برنامه‌ریزی هستیم تا حجاج و زائران سطح خرید خود در عربستان را کاهش دهند و خریدهای ضروری خود را در داخل کشور انجام دهند.

ایجاد بازار‌چه‌های ویژه حجاج در پایانه‌های خروجی

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به پیش‌بینی ایجاد بازارچه‌های مخصوص زائران در پایانه‌های خروجی کشور خاطر‌نشان کرد: بنا داریم که با برنامه‌ریزی، زائران قبل از انجام سفر، خریدهای ضروری خود را در داخل کشور انجام دهند و در هنگام بازگشت این خریدها را تحویل بگیرند.

تذکر مقام معظم رهبری به کارگزاران حج

حجت‌الاسلام قاضی عسگر با یادآوری تذکرات مقام معظم رهبری به کارگزاران حج در دیدار امسال تصریح کرد: مقام معظم رهبری چند سالی است که نسبت به این مسئله حساسیت نشان داده‌اند و ما نیز به دنبال آن هستیم که مسئله خرید زائران در ایام حج و عمره حل شود.

وی متذکر شد: در پی آن هستیم با برنامه‌ریزی صحیح در این خصوص، خواسته مقام معظم رهبری محقق شود.

میزان خرید زائران در سال‌های اخیر کاهش یافته است

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی در ادامه اظهار داشت: زائران کشورمان نیز آرام‌آرام در حال رسیدن به این نتیجه هستند که باید میزان خرید خود در عربستان را کاهش دهند و در طول یکی دو سال اخیر نیز حجم بارشان کاهش یافته است.

حجت‌الاسلام قاضی عسگر یادآور شد: در گذشته به این صورت نبود و میزان خریدهای زائران زیاد بود اما در حال حاضر، ساک‌هایی که برای حجاج طراحی شده و در اختیار زائران قرار می‌گیرد، نسبت به گذشته کوچکتر است و حجم کمتری دارد.

وی با بیان اینکه موضوع خریدهای بیش از حد زائران مسئله مهمی است و باعث خروج ارز از کشور می‌شود‌، خاطر‌نشان کرد: با خرید بیش از حد زائران، اجناس بی‌کیفیت و کم‌ارزش خریداری می‌شود و این امر به نوعی باعث هدر رفتن سرمایه زائر و کشور می‌شود.

فرصت محدود حج و خسارت‌ معنوی فرصت‌سوزی

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی، جنبه اصلی و منفی خریدهای بیش از حد توسط زائران را موضوع "معنوی" این مسئله دانست و تصریح کرد: در ایام حج و عمره فرصت‌ها بسیار محدود است و زائر باید نهایت استفاده را از زمان و فرصت محدود خود داشته باشد.

حجت‌الاسلام قاضی عسگر متذکر شد: اینکه زائر یک زمان زیادی را به خرید اختصاص دهد، فرصت‌سوزی محسوب می‌شود و فرصت‌سوزی برای حج یک خطر و آسیب‌ جدی است.

وی ضمن ابراز امیدواری برای این مسئله که در سال آینده با برنامه‌ریزی منسجم‌تر این مسئله حل شود، اظهار داشت: البته بخشی از حل ریشه‌ای این موضوع به هماهنگی‌های داخل کشور باز می‌گردد چرا که وقتی زائران این بارها را به همراه خود می‌آورند، گمرک به راحتی آن را ترخیص می‌کند در صورتی که باید این مسئله حل شود.

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی تصریح کرد: زائر باید بداند که وقتی بار بیش از حد توسط وی حمل شود همانگونه که هواپیمایی اصلا آن را قبول نمی‌کند باید سایر بخش‌ها نیز چنین باشد و در داخل کشور بتوانیم هماهنگی‌ها را انجام دهیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: janali ، حسن عزتي ، محمود ، rastin ، هدهد ، خادمة الزهرا ، خاک ، سرود پیروزی ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، فاطمه خانم ، shakiba ، حقیر
۲۳:۱۲, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #197

سلام.تازه عضو شدم.وحید 110 دمت گرم.راستش از اینکه خواهرها و برادرهای مسلمونم مورد ظلم واقع میشن و من هیچ حرکتی نمیکنم واقعا عذاب وجدان دارم.ما روز قدس ستاره شش بر و ابلیسک آتش زدیم.سی دی استار زائفی بور رو بین مردم پخش کردیم.مسجداالاقصی با گنبد سبزش رو تبلیغ کردیم.ما باید مناسبتهایی مثل عاشورا رو غنیمت بشماریم.بیایید برای این روز یه فکری بکنیم و یه طرح یزرگ رو در سراسر کشور اجرا کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، سرود پیروزی ، nahal_m ، حسن عزتي ، janali ، محمود ، MohammadSadra ، حسن.س. ، یاران مهدی ، shakiba ، F_R
۱۴:۳۰, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #198
آواتار
باید حج رو تحریم کرد تا اقا بیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mesmaeil
۱۴:۱۹, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #199
آواتار
(۸/آذر/۹۰ ۱۴:۳۰)تفکر نوشته است:  باید حج رو تحریم کرد تا اقا بیاد

سلام بر همسنگر عزیز ،تفکر

دوست خوب من،اگر به صفحات قبل این تایپک نگاهی بیاندازید ،قبلا در مورد تحریم حج صحبت مفصلی شده و دلایل محکمی از برخی دوستان جهت اثبات این موضوع ارسال شده که حج رو نباید تحریم کرد ،بلکه باید آگاهانه به سفر حج رفت.

ممنون از همراهیتون
امان یا حسین (علیه السلام)

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، MohammadSadra ، nahal_m ، rastin ، ترنم
۱۸:۵۵, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #200
آواتار
البته نظر شخصی من با توجه به صحبتی که با دفتر مراجع شد اینه که حج مستحب کمک به ظالم است ...

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، MohammadSadra ، محمود ، mesmaeil ، حقیر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]