|
یافتن همسر مناسب ؛ چگونه؟
|
|
۲۳:۲۷, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلامیه پسر مذهبی که همسر مذهبی، متدین، محجبه می خواد و در فامیل و آشنایان و دانشگاه و ... همسر مناسب خودشو پیدا نکرده، از کجا باید همسرشو پیدا کنه؟ دختر خانم محجبه در کلاس و دانشگاه و محل کار، کم حرف می زنه، آروم میاد و می ره. پس شناختش سخته. در واقع، شناختی صورت نمی گیره. چه طور می شه همچین دختری پیدا کرد؟ البته خدا می رسونه و هوای پسرای خوبو داره. اما چه تلاشی باید پسر داشته باشه؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۲۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۳ ۲۳:۲۷)soheyl68 نوشته است:تنها راهش اینه که به مادرتون بگید دنبال دختر مذهبی و متدین و محجبه برای شما بگرده. یا اینکه مثلا به دوستاتون بسپارید براتون همچین دختری پیدا کنن |
|||
|
|
۰:۰۰, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۳ ۲۳:۴۵)دختر خورشید نوشته است: تنها راهش اینه که به مادرتون بگید دنبال دختر مذهبی و متدین و محجبه برای شما بگرده.سوالم کلی بود و برای خودم نپرسیدم من در مورد افرادی می پرسم که خودشون مذهبی هستن و اطرافیانشون مذهبی نیستن. مثلا هم سلیقه نیستن با خانواده و فامیل هاشون. |
|||
|
|
۰:۲۲, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
ما هم تو فامیل شوهرم یه نمونه داریم. پسرشون کاملا مذهبی و بقیه اصلا اینطور نیستن. حالا مادره دختر انتخاب میکنه میرن خاستگاری و پسره نمیپسنده خیلی هم پسر محجوبیه اصلا از اینام نیست که خودش بره این ور و اون ور بگرده. واقعا این پسرا باید چیکار کنن؟ |
|||
|
|
۰:۳۵, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من این مورد رو دیدم ...
اخر هم با خواهر دوستش که بسیار دوست خوب و مذهبی بود ازدواج کرد.. خب اگر حقیقتا شخص مذهبی باشه به جمع های اینچنینی راه پیدا میکنه از جمله بسیج محله بسیج دانشجویی مسجد و... خب وقتی تو این مکانها با اقایون مذهبی اشنا شد و دوست صمیمی شد و دید که میتونه بهشون اعتماد کنه ازشون بخواد اگر شخص مناسبی دیدن بهشون اعلام کنن.. بعد هم چون با واسطه و صد در صد رسمیه اول بسم الله نیازی نیست خانوادشون رو ببیرن با همین واسطه برن شرایط اولیه رو بگن با دختر خانم صحبتی کنن و همچنین با پدر دختر خانم (اینجا اگر جواب منفی هم شنیدن چون خانواده خودشون نیست زیاد برای اقا پسر گرون تموم نمیشه از طرفی هم برای انتخاب خودش استقلال فکری داره و نظر ها و ایش و اخ خانواده هم به کنار میره )اگر دیدن همه چیز اوکی هست از نظر خودش بعد از نظر اونها خانوادشون هم به طور رسمی بفرستن و ادامه کار... |
|||
|
|
۰:۴۷, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
برای پیدا کردن یه همسر مناسب و اهل دین
الان هیچ کاری نمیشه کرد مگه خدا برسونه |
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۴/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۳ ۱:۵۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۳ ۰:۲۲)یاســین نوشته است: سلام از اینا که میگید نیست ، باید باشه!
بحث یک عمر زندگیه ، مثلا برای خود من مشخصه های زیادی باید داشته باشند فرد ، ولی یک فی*ل*تر اصلی هم باید باشه. مثلا برای من چادر مشکی خ مهمه ، اینطوری میشه 50% کار رو رفت... خدا تو قرآن به کسانی که راه کج رفتند خطاب می کنه که کسانی که اشتباه رفتند ، و دلیلشون این بوده که دوروبره ما اینجوری بود و ما مجبور به انتخاب این راه شدیم خطاب می کنه که مگر زمین خدا وسیع نبود تا در اون بگردید؟! پس همه ی این ها بهانه اس. جوینده یابنده اس ، نمیشه منتظر بود تا شخص مورد قبول شما که هم محجبه باشه هم با ایمان هم همه چیز تموم در شما رو بزنه. ( البته با توکل به خدا میشه ها) ولی راه عقلانیش و خداپسندانه اش جستجوی آبرومندانه است ، نه این که جلوی دختر مردم رو بگیرید بعد ...ان الذین توفاهم الملائکه ظالمی انفسهم قالوا فیم کنتم قالوا کنا مستضعفین فی الارض، قالوا الم تکن ارض الله واسعه فتهاجروا فیها فاولئک مأوهم جهنم و سائت مصیرا الا المستضعفین من الرجال و النساء و الولدان لا یستطیعون حیله و لا یهتدون سبیلا نساء / 97 و 98 وقتی فرشتگان مرگ جان کسانی را که به خود ستم روا داشتهاند، می گیرند، می گویند شما در چه حال بودید؟ در جواب گویند ما در زمین از زیردستان ناتوان بودیم. می گویند مگر زمین خدا وسیع نبود تا در آن مهاجرت کنید! پس جایگاه آنان جهنم است که سرانجام بدی می باشد مگر آن مردان و زنان و کودکان فرودستی که چاره جویی نتوانند و راهی نیابند.
البته بحث آیه چیز دیگری است که من تعمیمش دادم به اینجا!
|
|||
|
|
۴:۲۶, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوب اگه حتی پدر و مادرش هم باهاش هم عقیده نیستن، به دوستش بگه که مامانش براش گزینه پیدا کنه و به مامان خودش بگه...
چون معمولاً دوستای آدم اونایین که افکارشون با هم یکیه... |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خب اینکه نگرانی نداره..
"آگاه باشيد كه زنان زناكار جز با مردان زناكار، و مردان زناكار جز با زنان زناكار، و مردان مومن جز با زنان مومن و زنان مومن جز با مردان مومن، ازدواج نميكنند"سوره نور..
|
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲۴/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نظر منم مثه سایر دوستان همینه که از دوستان و آشنایان هم عقیده چنین مورد رو جستجو کنه مطمئنا اونها در اطرافیانشون موارد زیادی رو سراغ دارند
اما نمیدونم چرا تو این دوره زمونه مشکلات این چنینی زیاد شده و دور و برم زیاد میبینم دختران مومن و متدینی که اونها هم اتفاقا به دنبال همسری مومن و با ایمان هستن اما .... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,537 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| سال جدید،با همسر یا بی همسر؟ | Ali#59 | 329 | 156,759 |
۲۵/اسفند/۹۳ ۰:۲۴ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| تنبیه صحیح و مناسب چگونه است؟ | mitra.ramesh | 0 | 995 |
۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۲۶ آخرین ارسال: mitra.ramesh |
|
| ویژگیهای زن نمونه در اسلام+دستورالعملی برای یافتن این همسر | علی 110 | 21 | 13,127 |
۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۲:۲۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

پس همه ی این ها بهانه اس. جوینده یابنده اس ، نمیشه منتظر بود تا شخص مورد قبول شما که هم محجبه باشه هم با ایمان هم همه چیز تموم در شما رو بزنه.