کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انیمیشن‌ های “شیطان مدارانه” در کمین کودکان ایرانی
۲:۳۰, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

انیمیشن‌های شیطانی آمریکا در کمین کودکان ایرانی

گزارشی از وضعیت بحرانی شبکه نمایش خانگی در حوزه انیمیشن

[تصویر: qq.jpg]

وقتی سینما خلق شد، شاید کمتر کسی فکر می‌ کرد که روزی این جادو در قالبی کاملا انتزاعی، روایتگر صد در صدیِ تخیلات خالقان خود باشد. قالبی که نام انیمیشن را بر خود نهاد و مخاطب اولیه خود را کودکان انتخاب کرد. کودکانی که برای نخستین بار با انیمیشن به دنیای مدرن پای می‌ گذارند.

از همان ابتدا به علت مخارج فراوان و منابع محدود، تولید انیمیشن همواره با محدودیت‌ های فراوانی مواجه بوده است اما در بین تمام کشورهای دنیا تنها یک کشور بوده است که با سرمایه‌ گذاری مناسب چه در حوزه منابع مادی و چه در حوزه منابع انسانی، توانسته است صنعت انیمیشن را هم‌ پای سینمای خود پیش ببرد و بدین ترتیب خود را به عنوان قدرت بلامنازع انیمیشن دنیا معرفی کند، و آن کشور «آمریکا» بوده است.

آمریکایی که سینما را مهمترین ابزار بسط تفکرات ایدئولوژیک خود قرار داده است و شاید بتوان گفت انیمیشن از نگاه سرمایه‌ گذاران هالیوود اولین و مهمترین ابزار جذب مخاطبان خردسال جامعه جهانی به سمت تفکرات لیبرالیستی و مادی‌ گرایانه و شیطان‌ مدارانه نظام سلطه آمریکاست.

جدول زیر روایتگرِ تنها بخشی از سرمایه در گردش هالیوود در حوزه انیمیشن است. در ابتدای این جدول اسامی و بودجه تمام انیمیشن‌ های اکران شده در سال 2012 هالیوود آورده شده است و در ادامه بودجه و میزان فروشِ تعداد دیگری از انیمیشن‌های تولید شده بین سال‌های 2001 تا 2011 نوشته شده است. رقم‌ هایی که حتی تصورشان برای سینمای بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران غیرممکن است!

[تصویر: 13930303000222_PhotoL.jpg]

[تصویر: 13930303000223_PhotoL.jpg]

کسانی که تولیدات سینمایی آمریکا را از سال‌ های دور دنبال کرده‌ اند، امری رایج را در بخش مهمی از سینمای هالیوود بالاخص در دو ژانر علمی ـ تخیلی و ترسناک حتما مشاهده کرده‌ اند. امری که آن را «عادی‌ سازی شیطان در نگاه مخاطب» نامیده‌ اند؛ شیطان‌ هایی که گاه در قالب فیلم «پسر رزماری» و گاه در قالب فیلم «شبی که زندگی مرد» و گاه در قالب فیلم «دراکولا» و در پوسته‌ هایی ترسناک چون پسر شیطان، دراکولا، خون‌ آشام، زامبی، گرگینه و ... خود را متجلی می‌ ساختند.

سینمای دهه‌ های 60 و 70 و 80 آمریکا، این باز نمایی شیطان را در دو ژانر ترسناک و علمی ـ تخیلی خلاصه می‌ کردند و کل رسالت رواج نگاه شیطانی را بر عهده این دو گونه می‌ گذاشتند.

وقتی می‌ رسیم به سال‌ های دهه 90 و بالاخص سال‌ های بعد از سال 2000، همزمان با پیشرفت تکنولوژی مشاهده می‌ کنیم که عادی‌ سازی شیطان در هالیوود، چارچوب‌ های گذشته خود را در هم می‌ شکند و این بار در ظاهری کودکانه و معصومانه خود را جلوه‌ گر می‌ سازد تا جایی که انیمیشن‌ ها و فیلم‌ های طنز و کودکانه فراوانی ساخته می‌ شود که شیطان و موجودات شیطانی را در نگاه معصوم کودکان عادی جلوه می‌ دهد و نظام آفرینش را در باورهایشان معکوس جلوه می‌ دهد، خدا را از عالم آفرینش حذف می‌ کند و در این نظام تخیلی شیطان و موجودات شیطانی را جایگزین خدا جلوه می‌ دهد.

در نوشته پیش رو می‌ خواهیم مروری داشته باشیم به انیمیشن‌ های تولید شده در سال 2012 (که در جدول بالا اسامی آنها آمده است) و پس از تعریف داستان این انیمیشن‌ ها به آسیب شناسی دوبلاژ و توزیع این آثار در شبکه نمایش خانگیِ ایران خواهیم پرداخت.

ParaNorman (نورمنِ غیر طبیعی) :

[تصویر: 13930303000227_PhotoL.jpg]

نورمن نوجوانی است که می‌ تواند با موجودات نامرئی و عالم غیب رابطه برقرار کند و آنها را ببیند. به همین دلیل نورمن از طرف خانواده و دوستانش طرد شده و مورد تمسخر قرار می‌ گیرد تا اینکه روح عموی نورمن به او خبر می‌ دهد که یک جادوگر تعدادی از مردگان را برای حمله به دنیا فراخوانده و از اینجا به بعد نورمن برای نجات شهرشان از دست مردگان دست به کار می‌ شود.

این انیمیشنِ ترسناک نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین انیمیشن 2012 نیز شده بود، در سبکِ استاپ‌ موشن ساخته شده و بودجه‌ ای حدود 60 میلیون دلار داشته است.

در این انیمیشن مردگان در ظاهر زامبی متجلی می‌ شوند، در واقع مفهوم برزخ به طور کلی در این فیلم توسط زامبی‌ ها زیر سوال می‌ رود. در واقع زامبی همان قالبی جلوه داده می‌ شود که ارواح خبیث پس از مرگ در آن محصور می‌ شوند.

از سوی دیگر در تمام فیلم مشاهده می‌ شود که رخدادهای شیطانی و ترسناک برای نورمن بسیار ساده جلوه می‌ کند و هیچ هراسی را در او بر نمی‌ انگیزد گویی موجودات شیطانی در نگاه نورمن بسیار عادی هستند؛ اصولا این فیلم مفاهیم و موجودات شیطانی نظیر زامبی، جادوگر، ارواح خبیثه و ... را بسیار عادی جلوه می‌ دهد.

پروانه نمایش ویدیوییِ این انیمیشن در تاریخ 29 بهمن 91 با عنوانِ به اشتباه ترجمه شده «سوپر نورمن» و به صاحب امتیازی شرکت «هنرنمای پارسیان» صادر شده است.

نکته جالب درباره مجوز این انیمیشن که در ابتدای DVD آن به نمایش درآمده این است که موضوع این انیمیشن برای «کودک و نوجوان» عنوان شده و به طور همزمان مخاطب این فیلم «مثبت 10» سال تخمین زده شده است! و جای پرسش جدی اینجاست که آیا افراد زیر 10 سال جزء کودکان حساب نمی‌ شوند؟ چگونه می‌ شود که یک فیلم ترسناک صرفا بخاطر اینکه در ژانر انیمیشن ساخته شده است به آسانی به دست کودکان ایرانی برسد؟

[تصویر: 13930303000225_PhotoL.jpg]

Frankenweenie (فرانک وینی) :

[تصویر: 13930303000228_PhotoL.jpg]

پسرک داستان این انیمیشن، ویکتور، فقط یک دوست دارد: سگش «اسپارکی». یک روز وقتی اسپارکی به دنبال توپی به خیابان می‌ رود تصادف کرده و کشته می‌ شود.

پس از مرگ اسپارکی روزی معلم علوم ویکتور در کلاس در مورد قدرت رعد و برق برای زنده کردنِ مردگان صحبت می‌ کند بنابراین ویکتور، اسپارکی را از زیر خاک بیرون کشیده، اجزاء او را به هم وصل کرده و وسیله‌ ای را می‌ سازد که می‌ تواند قدرت رعد و برق را به یک بدن بی‌ روح وارد کند.

اسپارکی در شمایلی زامبی‌ گونه دوباره زنده می‌ شود؛ وقتی همکلاسی‌ های ویکتور از این موفقیت مطلع می‌ شوند، سعی می‌ک نند همین کار را با حیوانات مرده خودشان (موش، خرچنگ و لاک پشت) انجام دهند. به این شکل هر یک از این موجودات به موجودات ترسناک و خطرناکی تبدیل می‌ شوند که شهر را با مخاطره مواجه می‌ کنند.

این انیمیشن آخرین ساخته «تیم برتون» کارگردان عجیب و غریب آمریکایی است که نامزد دریافت اسکار بهترین انیمیشن 2012 هم شده بود.

کسانی که با سینمای برتون آشنا باشند می‌ توانند به سادگی رد و پای شیطان و موجودات شیطانی را در تک تک آثار این کارگردان دنبال کنند؛ کارگردانی که پیش از این هم در انیمیشن‌ های ترسناکِ «کابوس قبل از کریسمس» و «عروس مرده» که مثل فرانکن وینی به سبک استاپ‌ موشن ساخته شده بودند گرایشات شیطانیِ خود را ابراز کرده بود.

انیمیشن برای آنکه به طور کامل به اثری ترسناک مبدل شود به صورت سیاه و سفید ساخته شده است، تمِ موسیقیِ فیلم، بسیار شبیه به آثار کلاسیک ترسناک مانند فرانکشتاین و دراکولاست.

فرانکشتاین، دراکولا، گودزیلا، زامبی و تعدادی موجود عجیب و غریب و بی‌ نام، تنها بخشی از موجودات ترسناک به تصویر کشیده شده در این فیلم هستند.

اصولا همه اجزاء این فیلم پر است از ارجاعات شیطان‌ پرستانه و نمادهای شیطانیِ این ژانر مانندِ ماه، گربه، خفاش و...

با این اوصاف این انیمیشن با عنوان «مخترع منزوی» از اوایل تابستان 92 توسط شرکت تصویر گستر پاسارگاد در لیست شبکه نمایش خانگی قرار گرفت.

بیچاره والدینِ از همه جا بی خبرِ کودکان ایرانی که به سازوکارهای قانونیِ انتخاب این انیمیشن‌ ها برای دوبله و توزیع اعتماد می‌ کنند و چنین آثار مخرب و ترسناکی را برای کودکان خود خریداری می‌ کنند.

Hotel Transylvania (هتل ترانزیلوانیا)

شخصیت اصلی این انیمیشن یک دراکولاست که در هتلی میزبان موجودات عجیب و غریب و ترسناک دیگر است. در این فیلم جایگاه انسان و موجودات ترسناک عوض می‌ شود، به‌ طوری که انسان به موجود ترسناک مبدل می‌ شود و همه غول‌ ها و موجودات افسانه‌ ای از انسان می‌ ترسند و از آن فرار می‌ کنند.

فضای فیلم علی رغم دارا بودنِ چند سکانس ترسناک، برعکسِ دو فیلم قبلی طنز است. در واقع مخاطب با زبان شیرین و طنزِ فیلم با همه موجودات شیطانی و ترسناک از جمله دراکولا، زامبی، گرگینه، مومیایی و... در طول فیلم هم‌ ذات پنداری می‌ کند و حتی در دقایقی مثل این موجوداتِ افسانه‌ ای از انسان می‌ ترسد!

پروانه نمایش این انیمیشن هم در تاریخِ 8 بهمن 91 به صاحب امتیازیِ شرکت «ریز موج سیستم» صادر شد و این اثر هم در سبد فرهنگی خانواده ایرانی قرار گرفت.

[تصویر: 13930303000226_PhotoL(1).jpg]

Rise of the Guardians (قیام نگهبانان)

جک فراست توسط «ماه» به عنوان نگهبانی در کنار دیگر نگهبانانِ بچه‌ ها انتخاب می‌ شود؛‌ قضیه از آن قرار است که تعدادی از موجودات افسانه‌ ای از جمله «بابانوئل»، «پری دندونی»، «خرگوشِ عید پاک» و «مرد شنی» به همراه لشگریانشان از طرف مردی که روی ماه است، مامور مراقبت از شادی و سر زندگی بچه‌ های سراسر زمین هستند.

حال به علت ظهور موجودی سیاه‌ پوش به نام «قیر» رویاهای بچه‌ ها تبدیل به کابوس می‌ شود و ماه «جک فراست» را برای نگبهانیِ بیشتر از کودکان فرا می‌ خواند.

این فیلم تفاوت‌های روایی زیادی با سه اثر قبلی دارد به طوری که این بار به جای موجودات ترسناک، دست روی موجودات افسانه‌ ای فرهنگ غرب گذاشته است و فضایی نسبتا مفرح را در طول فیلم فراهم نموده است.

اگر از استفاده معنایی ماه در سینمای شیطان‌ پرستانه بگذریم (معمولا در فیلم‌ های با گرایش‌ های شیطانی ماه به عنوان نماد شیطان استفاده می‌ شود)، آنچه در این فیلم برای کودک رخ می‌ دهد، دست کاریِ نگاه کودک به موضوع یگانگی خداست، به طوری که در دنیای این فیلم به جای خداوند و فرشتگان، این موجودات افسانه‌ ای هستند که به نگهبانی از دنیا و کودکان می‌ پردازند و همچنین نظام الله و طاغوت به طرز قابل توجهی مورد خدشه قرار می‌ گیرد و جایگزین‌ هایی برای خدا و فرشتگان در ذهنیت کودکان نسبت به عالم غیب تولید می‌ شود.

توزیع این فیلم هم از تاریخ 26 فروردین 92 با صاحب امتیازی شرکت «هنرنمای پارسیان» آغاز شد؛‌ نکته جالب اینجاست که این روزها و پس از توزیع اولیه این فیلم در سال گذشته، به تازگی این فیلم مجددا با تیراژی گسترده تکثیر و در سوپرمارکت‌ ها توزیع شده است؛ گویی فروش اولیه این اثر سود خوبی را داشته و قرار است با چاپ دوم آن کودکان بیشتری با افکار منحرف ترویج شده در این فیلم آشنا شوند.

[تصویر: 13930303000229_PhotoL.jpg]

آثار فوق فقط بخشی از انیمیشن‌ های دوبله شده آمریکایی در سال‌های اخیر هستند؛ در همان سال 2012 انیمیشن دیگری دوبله شد به نام «شجاع» (Brave) که اتفاقا از صدا و سیما هم پخش شد، انیمیشنی با مضامین فمینیستی و با اتکا به موضوعِ جادو که اساسا سبک زندگی امریکایی در موضوع زنان و خانواده را تبلیغ و ترویج می‌ کند، فیلمی که برنده اسکار بهترین انیمیشن سال هم شد.

تعدادی دیگر از انیمیشن های‌ مروج عقاید و سبک زندگی غربی که در سال‌ های اخیر دوبله و توزیع شده‌ اند عبارتند از: «اهریمن درونی: نفرین ابدی (Resident Evil: Damnation) ساخته 2012»، «غارنشینان (The Croods) ساخته 2013»، «مدرسه غول‌ ها (Monsters University) ساخته 2013»، «جنگاور (Epic) ساخته 2013»، «یخ زده (Frozen) ساخته 2013»؛ گفتنی است بخشی از این انیمیشن‌ ها در دولت قبل و بخشی هم در این دولت دوبله و توزیع شده‌ اند.

[تصویر: 13930303000230_PhotoL(1).jpg]

وقتی پدری به بقالی می‌ رود و می‌ خواهد برای فرزندش خوراکی‌ تهیه کند، به‌ طور همزمان پوستر خوش رنگ و آب انیمیشنی را مشاهده می‌ کند و با احساسی خوب برای فرزندش این انیمیشن را خریداری می‌ کند؛ به خانه می‌ رود و کنار فرزندش می‌ نشیند و انیمیشن را تماشا می‌ کند. فرزندش از برخی از صحنه‌ ها و شخصیت‌ های فیلم می‌ ترسد و به‌ طور همزمان سوالات زیادی در باب عقایدش برایش پیش آمده و این سوالات را از پدر می‌ پرسد.

چه کسی پاسخگوی این پدر است که از همه جا بی خبر فیلمی را برای فرزندش خریده تا لحظاتی برای او تفریحی سالم فراهم کند و حال فرزندش را مواجه شده با هجمه‌ ای از باورها و عقاید شیطانی می‌ یابد.

برای سیاستگذاران سینمای آمریکا چه موفقیتی بالاتر از این می‌ شود متصور شد که امروز هر انیمیشنِ ایدئولوژیک و پر خرجی که تولید می‌ کنند، به سرعت و حتی پیش از عرضه جهانی وارد بقالی‌ های ایران می‌ شود و به عنوان خوراکی به دست کودکان ایرانی می‌ رسد.

به نظر می‌ رسد اگر توجهی به این فضای آشفته شبکه نمایش خانگی چه در ساحت توزیع‌ کنندگان و چه در ساحت مجوز دهندگان نشود در آینده‌ ای نه چندان دور همین ظرفیت، تبدیل به تهدیدی بزرگ در مسیر تربیتِ کودکانِ آینده‌ سازِ فرهنگ این کشور می‌ شود.

منبع
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، Reza2035 ، عبدالرحیم ، mahdy30na ، هادی... ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، S.A.M ، شیدا ، أین المنتظر ، حضرت عشق ، Justice Bringer ، بیداری اندیشه ، Admirer ، حسن عزتي ، m.hossein ، vavp ، دل خسته ، PWLG ، help me ، چکاوک92 ، mohamad ، yashar1374

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۹, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۸/تیر/۹۳ ۴:۵۸)Reza2035 نوشته است:  شما هم واسه حرفات باید سند معتبر داشته باشی ,چون وقتی اینها رو به یه کسی که عشق فیلمه میگی , نباید مسخره ات کنه , حرفاتو بشنوه و قبولش کنه و باهات بحث منطقی داشته باشه ... من طبیعتا خیلی از حرفهای دوستان توی تالار رو قبول میکنم توی تحلیل هاشون چون خودم هم توی چنین فضایی هستم , ولی همیشه حواسم هست که کسی واسه حرفهامون مسخرمون نکنه ...واسه همینه که بالا پایین میپریدم که اقا تو رو خدا استدلال بنویسین , سند بیارین واسه حرفاتون .
سلام
خوب من هم استدلالاتی داشتم و دارم ، شاید بیشتر از خیلی استدلالات مطرح شده توسط دیگران.خود شما در مثال های همین مبحث دیدی که استدلالات شما قابل پذیرش نبود برای دوستمون فدائی ولایت
صحبت من این هست که شما چون خودت یک حرفی رو می زنی ، قبولش داری ، فکر می کنی همه حرفت رو قبول دارند و اگر یکی مخالفت می کنه از روی تعصب و ... هست ، اما در مورد دیگران این تفکر رو نداری و سخت گیری شدید می کنی.فقط با چند تا اصطلاح نمیشه حرف رو مستدل نشون داد.مهم مغز مطلبه.
حرف اصلی من این هست که نباید بین یک مدیر ، یک ناظم ، یک کاربر پیشرو و یک تازه کار تفاوتی قائل شد ، نباید خود محور شد ، الآن اگر سخت گیری هایی که خود شما نسبت به من می داشتی رو نسبت به خودت می داشتی حاضر نمی شدی انیمیشن cars رو شیطانی معرفی کنی ، هر چند که من خودم معتقدم والت دیزنی و امثالهم انیمیشن بدون هدف منفی نمی سازند.
اگر من باید رعایت کنم ، شما هم باید رعایت کنی ،غیر از اینه؟
شاید این آف تاپیک باشه اما ،من خودم به شخصه وقتی مبحث می زنم، نمیام عنوان کنم حتما حرفم درسته ، در موردش بحث می کنم و کمک می خوام از دوستان.ببین مثلا من فکر می کنم میشه یک هواپیما ساخت ، اول اگر بگم شاید خیلی ها مسخرم کنند ، اما اگر چند نفر به جای تمسخر و مخالفت باهام هم فکری کنند میشه به جایی رسید ، پس وقتی من یک مبحث می زنم در مورد فلان فیلم و سریال ، هدف اصلیم استفاده از فکر دوستان هست ، که دیدی جواب هم داد ، اما خوب اگر شما بیای فرتی ببندی مبحث رو ، این جریان بی نتیجه رها میشه ، پس باید کمی فضا رو باز کنید ، قرار نیست هر مبحثی اول کار به نتیجه برسه.
نکته دیگه این که شما هم نسبت به دیگران در قبولوندن تفکرتون نسبت به یک موضوع اجبار نداشته باشید ، شاید اون شخص اصلا تونه مثل شما فکر کنه ، شاید تفکرش متفاوت باشه ، حرجی برش نیست که مخالفت کنه ، غیر از اینه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، فدايي ولايت
۱۵:۲۲, ۲۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۲۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #22
آواتار
علی رقم اینکه سر خیلی از حرفام هستم و حرف زیاد دارم سر خیلی چیزا ، ولی ترجیح میدم ادامه ندم

و فقط از این تریبون میخوام از آقا رضا و همه دوستان حلالیت بطلبم

چون دیروز خیلی زیاده روی کردم و بعد از اون قضیه که با خودم فکر کردم ، فهمیدم میتونستم خیلی با ادب تر باشم...برای همین از همتون عذر میخوام

من یه نوجوونم و ممکنه خیلی اوقات جوشی عمل کنم ، اما آقا رضا ، شما چرا با یه حرف من زود ناراحت میشین؟ Angel

التماس دعا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، SAViOR ، Mitsonary ، sarallah
۱۵:۳۸, ۲۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۳ ۱۵:۳۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #23

نقل قول:
سلام

خوب من هم استدلالاتی داشتم و دارم ، شاید بیشتر از خیلی استدلالات مطرح شده توسط دیگران.خود شما در مثال های همین مبحث دیدی که استدلالات شما قابل پذیرش نبود برای دوستمون فدائی ولایت
چیزی که واضح و مبرهنه , اینه که توی اون تاپیک شما نیم خط استدلال هم ننوشتی ... اقای فدایی ولایت هم به دنبال بحث نبود , ما باهاش حرف میزدیم ایشون به ما میگفت فیلم دو تا سی دی داره ! اگه دنبال جواب بود ...جوابش رو میگرفت !
نقل قول:
صحبت من این هست که شما چون خودت یک حرفی رو می زنی ، قبولش داری ، فکر می کنی همه حرفت رو قبول دارند و اگر یکی مخالفت می کنه از روی تعصب و ... هست
بحث قبول داشتن من نیست , بحث اینه که حرف کیلویی میزنن یا واقعا با منطق صحبت میکنند , مسلما من کسی که منو محکوم به ندیدن فیلم و تعداد سی دی های فیلم میکنه باهاش حرفی ندارم Wink
نقل قول:
حرف اصلی من این هست که نباید بین یک مدیر ، یک ناظم ، یک کاربر پیشرو و یک تازه کار تفاوتی قائل شد ، نباید خود محور شد
این چه ارتباطی به بحث سینمایی ما داره ؟ از شما دو خط استدلال خواستیم بعد چند سال اومدی میگی به من ظلم شده ؟ حرف بدی زدم ؟هر کسی تاپیک شما رو بخونه متوجه میشه اونجا شما چند خط منبع دادین نتیجه ی استدلال نیاوردن امثال شما دوستان گرامی بوده که امروز هر جا میخوایم از فیلم صحبت کنیم ما رو به تمسخر میگیرن , همین الانش هم توی این بخش کم تاپیک نمیزنن که باعث تمسخر ما توی تالارهای دیگه شده ... اینها رو درک نمیکنند , نمیخواهند درک کنن و درک نخواهند کرد . در ضمن من مسول عدم مطالعه ی کسی اینجا نیستم, همه ی حرفهام رو رو رفرنس میدم , دوستان شکمی و همینطور روی هوا میان میگن : فیلم دو تا سی دی داره !!! دلیلی نداره باهاش بحث کنم...چند وقت پیش به عبدالرحمن میگفتم این مزخرفات چیه نوشتی واسه سوپر من ؟ میگفت من اینها رو قبول دارم و به کسی هم ربطی نداره .این نگاهتون ما رو توی تالار های دیگه بی آبرو کرده , چیزی که نمیبینید ... و این رو ربط میدین به اینکه چون من ناظر نبودم این چنین رفتاری با من شده, تاپیک های خیلی ضعیف تر از تاپیک شما رو من ازش تشکر کردم چون اومدن یه عکس و یه استدلال به انضمام تاپیکشون زدن ... شما اومدی نوشتی : بسم اللهجودی یعنی یهود ابوت هم راهب بزرگ والسلام این رو میخوای باهاش چه رفتاری کرد ؟ نشستین فقط این بخش رو به تل خاک تبدیل کردین با تاپیک هاتون , انتظار دارین ازتون تشکر هم بکنم ؟ -----------پ . ن : اخرین پست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: PWLG
۱۵:۵۰, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول: چیزی که واضح و مبرهنه , اینه که توی اون تاپیک شما نیم خط استدلال هم ننوشتی ... اقای فدایی ولایت هم به دنبال بحث نبود , ما باهاش حرف میزدیم ایشون به ما میگفت فیلم دو تا سی دی داره ! اگه دنبال جواب بود ...جوابش رو میگرفت !
با اینکه عذر خواهی کردم ، ولی اینقدر هم نمیتونم بی جواب بمونم
من فقط یه بار اون حرفو زدم ، چون شما به هر ضربی که بود فقط میخواستین بگین حرف خودتون درسته ، بقیه...
و الان هم میخواین

قرار نبود حرفی بزنم! دیگه نمیزنم
۱۶:۱۵, ۲۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱:۰۴ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #25
آواتار
داداش من خب اون حرفت از صدتا فحش بدتر بود.
درضمن یه 3،4 سالی میشه که CD منقرض شده و همه محصولات نمایشی در قالب DVD عرضه میشن.
در ضمن وقتی فیلمی رو در دو پارت یا بیشتر دانلود میکنیم، نمیشه پارت ها رو به صورت جداگانه دید و وقتی یک پارت رو استخراج کنی، تمام قسمتها به طور خودکار استخراج میشن. شاید زیاد فیلم دانلود و نمیکنید یا به موردهای عجیب، برخوردید.
جناب دل خسته اگه شما مشکلی داری، خب برو همون تاپیک رو بروز کن و مطالبشو علمی تر کن. بسته که نشده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Mitsonary
۱۶:۱۹, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۱۵)PWLG نوشته است:  داداش من خب اون حرفت از صدتا فحش بدتر بود.
درضمن یه 3،4 سالی میشه که CD منقرض شده و همه محصولات نمایشی در قالب DVD عرضه میشن.
در ضمن وقتی فیلمی رو در دو پارت یا بیشتر دانلود میکنیم، نمیشه پارت ها رو به صورت جداگانه دید و وقتی یک پارت رو استخراج کنی، تمام قسمتها به طور خودکار استخراج میشن. شاید زیاد فیلم دانلود و نمیکنید یا به موردهای عجیب، برخوردید.
جناب دل خسته، این تاپیک جای تخلیه عقده نیست. اگه شما مشکلی داری، خب برو همون تاپیک رو بروز کن و مطالبشو علمی تر کن. بسته که نشده.

جناب ، شما هم توی جوش آوردن کمی از دوستان نداریدا !
این دید ازبالا هم معضلی شده واسه خودش...
۱۶:۲۶, ۲۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱:۰۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #27
آواتار
شما این جا فقط اسم ایسم آوردی و میگی کافیه
من چندین پست نوشتم و استدلال آوردم شما میگی نیم خط استدلال هم نیاوردی
این نمیشه خود محوری؟
من حرفم رو زدم ، شما در نظارت ها شخصی برخورد می کنی ، نه قانون محور و هر چیزی که خودت درست بدونی درست می دونی ، حتی اگر بدون استدلال باشه، اگر هم کسی چیزی بگه بدون استدلال می دونی ، حتی اگر براش استدلال داشته باشه
این برخورد شما مثل این می مونه که من برم برای یک دکترای فیزیک توی یک دانشگاه با اکثریت لائیک که پیرو هاوکینز هست و خدا رو قبول نداره برم استدلال بیارم در اثبات خدا ، اون شخص هم جلوی همه از مقام و مدرکش استفاده کنه ، جلوی استدلال عقلی و ساده من من چند تا ایسم بیاره ، بعد نتیجه بشه که خدا وجود نداره
من اومدم یک موضوع رو بدون تکلف و به سادگی بیان کردم ، خیلی ساده است ، شما برو مبحث رو بدون غرض بخون ، اومدم از اسم کاراکتر اصلی داستان شروع کردم و به نتیجه رسیدم ، ولی شما میای می گی چون به ماشین شخصیت انسانی دادن میشه انیمیشن شیطانی!
خوب اگر این طور باشه بیشتر شاعرای ما هم شیطان پرست بودند!
لطفا قبل از هر تفکری پیش زمینه ها و منیت ها رو کنار بگذارید ، چرا همش باید فکر کنیم چون ما یک کاره ای هستیم حتما فکر ما بهتر کار می کنه ، فلان شخص چون مثل ما این همه نقد نکرده نمی فهمه.

شما هم ناظر بودی ،دوست شما هم ناظر بود ، برخورد ها خیلی متفاوت بود ، شما همش خشک و بی روح و بر اساس تفکرات شخصی برخورد می کنی ، اما ایشون با لطافت ، با اخلاق خوش و با احترام به شعور طرف مقابل برخورد می کرد.
الآن هم شما میای بدون استدلال یک کارتون رو شیطانی معرفی می کنی و دیگران حق ندارند اعتراض کنند ،اما شما حق داری استدلالات دیگران رو بی خود بپنداری.

من وظیفم بود حرفم رو زدم و دیگه ادامه نمی دم
شما می خوای بپذیر می خوای نپذیر
یا کار شما نسبت به مبحث من و سرد کردن من از ادامه کار منطقی بوده ، پس خود شما هم حق نداشتی بگی بدون استدلال این انیمیشن ها شیطانی هست ، می خوای شما ناظر باش می خوای نباش ، قانون برای همه یکسان باید باشه.
خداحافظ.

(۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۱۵)PWLG نوشته است:  جناب دل خسته اگه شما مشکلی داری، خب برو همون تاپیک رو بروز کن و مطالبشو علمی تر کن. بسته که نشده.

من می گم باید قانون یکسان اعمال بشه
ایشون حق نداره چیزی که برای من ممنوع اعلام کرده بوده خودش راحت بدترش رو انجام بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، Justice Bringer
۱۶:۵۵, ۲۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱:۰۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۸/تیر/۹۳ ۱۶:۲۶)دل خسته نوشته است:  من می گم باید قانون یکسان اعمال بشه
ایشون حق نداره چیزی که برای من ممنوع اعلام کرده بوده خودش راحت بدترش رو انجام بده.

والا تاجایی که یادمه رضا از پست های پرمحتوا حمایت کرده ولی از تاپیک هایی که براساس تخیلات ذهنی نوشته شده ناراضی بوده اند ، دلیل ایشون هم کاملا آشکاره ، دوست دارند اعضای این تالار نگاه عقلانی به فیلم و نقد فیلم داشته باشند. خود من یادمه تاپیک شما رو که در مورد بابا لنگ دراز بحث کردید ، خود من از حرف های شما قانع نشدم به عنوان یک کاربر ساده. ایشون هم به شما فرصتی دادند که در این مدت دلیل عقلانی و منطقی برای ادعای خود داشته باشید که به جایی نرسیدید متاسفانه.
این تاپیک فیلم عطر رو مشاهده کنید

جنابا Admirer اون موقع کاربر ساده ای بود که اصلا نه مدیر بودند نه کسی رو توی این تالار میشناختند ولی پیگیری مدیر اون زمان آقا رضا رو ببینید چه حمایتی توی تاپیک کرده اند. پست دوم این تاپیک رو بخونین ، اشک شوق آدم درمیاد!Big GrinBlush
قانون برای همه یکسانه.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، PWLG ، Reza2035 ، Justice Bringer
۱۷:۰۵, ۲۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۳ ۱۷:۱۷ توسط هادی....)
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول:من اومدم یک موضوع رو بدون تکلف و به سادگی بیان کردم ، خیلی ساده است ، شما برو مبحث رو بدون غرض بخون ، اومدم از اسم کاراکتر اصلی داستان شروع کردم و به نتیجه رسیدم ، ولی شما میای می گی چون به ماشین شخصیت انسانی دادن میشه انیمیشن شیطانی!

جناب دل خسته ، برداشت من از حرفای آقا رضا این نبود که بگه این فیلما شیطانی هستند ...
رضا گفت در انمیشن ماشین ها ، تفکری داره ارائه میشه که به خاطر ذهن خلاق بچه ، اگر دُزِش بره بالا ، خطرناک می شه ...

میشه فیلم لژیون و برای فرشته های نزدیک خدا جسم درست می کنیم ...
[تصویر: Legion.jpg]

میشه فیلم کنستانتین
[تصویر: Constantine.jpg]

و نهایتاً ، ملموس کردن خدا ....

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRxrwB6qGxOvPDBdT123l0...u4-J0dsJjw]

یه خرده بحث رو آروم ببریم جلو ، شاید چیزی ازش در اومد ...

فکر کنم باید به این نکته هم توجه کرد که ، تفاوت هست بین ذهن و جهان بینیه اون بچه ی غربی که در کتاب مقدسشون گفته خدا با حضرت یعقوب کشتی می گیره ،
و جهان بینیه منِ بچه مسلمون که از بچگی به من سوره توحید رو یاد دادند و گفتند ، وَلَم یَکُن لَهُ کُفواً اَحد (و نه هیچ کس مثل و مانند اوست )
به خاطر این ، قضیه زیاد برامون اهمیت نداره ....
نظرتون؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، فدايي ولايت ، PWLG ، Reza2035 ، Eve ، Justice Bringer
۱۷:۳۹, ۲۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
خوب ایشون باید کامل جواب بده
انتظاری هست که ایشون از امثال بنده داره و باید خودش بهش عمل کنه.
اول باید می گفت چرا انیمیشن مثل cars 2 که به اشیاء جان داده باعث خطرناک شدن میشه؟چرا این همه آثار ادبی که همین کار رو کردند خطرناک نیستند؟چرا قصه هایی مثل بزبز قندی و ... خطرناک نیستند؟ اصلا مگر خود بچه وقتی ماشین بازی می کنه به ماشینش خصوصیات انسانی نمی ده؟باید وقتی ادعایی می کنه کامل اثباتش کنه ، بعد مطرح کنه ، همون کاری که از بقیه می خواد ، عدالت غیر از اینه؟
در مورد اون مبحث هم که ایشون می گه بلا استدلال و .. هست که اشتباه می کنه و دلایل من تخیلی نبوده و عقلانی بوده ، میشه همین رو آورد که سیل انیمیشنی هایی مثل آن شرلی ، بابا لنگ دراز ، هاچ زنبور عسل و ... که یک نفر بدون پدر مادر بدبخت قابل ترحم رو نشون می ده می تونه تفکر خطرناکی رو القاء کنه ، همون بی سرپرست بودن قوم یهود و نیاز به حمایت و برگردوندنش به مادر اصلی که اورشلیم هست باشه ، چرا حرف یک ناظر میشه منطقی ، ولی حرف من که قبل من خیلی منتقدین دیگه هم گفتند و من فقط بسطشون دادم می شه تخیل بدون استدلال و ....؟این مصداق بی عدالتی نیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Mitsonary ، فدايي ولايت ، Justice Bringer
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]