کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سامی یوسف
۱۳:۱۳, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۰:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 4pcde1r30aysctur3lyj.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

اول بیو گرافی این فرد بزرگ را با هم بخوانیم :

بیوگرافی سامی یوسف

سامی یوسف در تیرماه سال ۱۹۸۰ در یک خانوادهٔ آذربایجانی در شهر تهران متولد شد. در ۳ سالگی به همراه خانواده‌اش به بریتانیا رفت. در ۱۸ سالگی برای تحصیل وارد فرهنگستان سلطنتی موسیقی در لندن شد.
سامی یوسف مسلمانی است که معتقد است موسیقی راهی برای رساندن پیام اسلام و تشویق جوانان به اینکه به هویت و دین خود افتخار کنند، است. موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانه‌هایی است با مضمون اسلام و مسلمان بودن در جهان امروز است. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده می‌کند.
عده‌ای موفقیت سامی یوسف را در قبال چهره او و یا کلیپ‌هایی که از آهنگ‌هایش ساخته می‌شود، می‌دانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمان‌گرایانه و اعتراضی ترانه‌ها و آهنگ‌هایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلامی، بی‌تأثیر نیست.
او تا به حال با آمیختن موسیقی اصیل شرقی با نواهای کلاسیک غربی و اشعاری که اکثرا در وصف پیامبر اسلام و دین اسلام است مخاطبین بسیاری را جذب کرده . از ویژگی های دیگر کار های او این است که او آثارش را به زبان های مختلف اجرا می کند. فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، هندی و اردو از جمله زبانهایی است که در آلبوم هایش به کار برده است.

او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین ملودی خود را در سن 6 سالگی ساخت و برخی از سازهای موسیقی را از طریق پدرش که موسیقیدان و شاعر ماهر و به نامی می باشد فرا گرفت. در ۱۸ سالگی به مدرسه موسیقی لندن Royal Academi of Music رفت و در آنجا با تحصیلات آکادمیک موسیقی آشنا شد.

آموزش موسیقی را از سن کم توسط پدر ـ که موسیقیدان، نوازنده و شاعری مشهور بود ـ آغاز نمود و پس ازتسلط بر چند ساز، موسیقی را به صورت آکادمیک ابتدا در دانشگاه منچستر و سپس در معتبرترین مؤسسات موسیقی لندن و پس از دریافت بورس تحصیلی در 18 سالگی تحت نظر مشهورترین موسیقیدان‌های «مدرسه سلطنتی موسیقی لندن» فرا گرفته است. گرچه سامی از سه سالگی در لندن بزرگ شده اما ریشه‌‌های شرقی‌اش (او در یک خانواده ایرانی آذربایجانی الاصل به دنیا آمده است) در ساخت ملودی‌ها، آهنگ‌ها و نماهنگ‌‌هایش کاملاً مؤثر بوده است. هوش سرشار سامی و فهم عمیق او در تئوری موسیقی و نوازندگی، زمینه‌ای شد تا بتواند فرهنگ‌‌های مختلف موسیقی کلاسیک غربی تا موسیقی مقامی خاورمیانه اعم از عربی و ایرانی و صوفی)، ترکی، آواز‌های فارسی، آذری، هندی و پاکستانی و حتی ملودی‌‌های افغانی را یاد بگیرد.

[تصویر: xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg]
این جوان 26 ساله انگلیسی، در 23 سالگی (2003) آلبوم اول زیبایش، «المعلم» را به بازار‌های جهانی عرضه کرد که شکلی مدرن‌تر و بسیار جذاب تر از همان تواشیح خودمان است به زبان‌‌های انگلیسی و عربی. اهل فن می‌گویند که این آلبوم، انقلابی در اناشید انگلیسی بوده است. بعد از کت استیونس (یوسف اسلام)، خواننده مسلمان بریتانیایی، حالا نوبت به سامی یوسف رسیده است که آواز‌‌های اسلامی‌اش به صدر جدول فروش آلبوم‌‌های اروپا و آمریکا برسد؛ فراموش نکنید که موسیقی پاپ در این کشور‌ها برای خودش بروبیایی دارد. بسیاری به محض اینکه صدای مسحورکننده‌اش را شنیدند به خریدن آلبوم‌‌هایش روی آوردند تا جایی که تعداد فروش آن در روز اول به طور متوسط به 40 نسخه در هر فروشگاه رسید. یکی از معتبرترین روزنامه‌‌های اروپا در خصوص آلبوم او نوشته است «آثار این هنرمند به قدری زیباست که قلب‌‌ها را تسخیر می‌کند». در کشور‌های عربی البته استقبال نسبتاً بیشتری نسبت به آلبوم سامی یوسف شد. درست همزمان با حلول ماه مبارک رمضان در یکی از کشور‌های عربی تعداد فروش متوسط آلبوم وی در هر فروشگاه به۷۵۰ نسخه رسید. سامی توانست در مدت یک سال تحول عظیمی در عالم موسیقی و سرود دینی ایجاد کند. اولین آلبومش جزو پرفروش‌ترین‌‌های خاورمیانه و اروپا شد. نماهنگ «المعلم» به مدت 21 هفته در مصر و 12 هفته در ترکیه در صدر جدول آلبوم‌‌های پر فروش بوده است.آلبوم «معلم » او 2000000 نسخه توانست فروش جهانی کند.

در سال 2005 آلبوم عالی‌اش «امت من» را، در میان استقبال بی نظیر مردم، با مضامینی و اشعاری قوی و غالباً اجتماعی، آرمان‌گرایانه، معترض و عدالت‌خواهانه منتشر نمود که بیش از 4000000 نسخه به فروش رفت.

سامی یوسف تاکنون بیش از ۳۰ کشور در دنیا کنسرت موسیقی برگزار کرده است . از استانبول ترکیه تا کازابلانکای مراکش از ایالات متحده امریکا تا آلمان و بزرگترین کنسرت وی در فشن ترکیه بود که بیش از 200000 نفر شرکت کرده بودند. سامی یوسف اواخر سال ۲۰۰۷ نیز کنسرتی را برای حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده دارفور منطقه ای جنگ زده در سودان برگزار کرد، این کنسرت در ورزشگاه تاریخی ویمبلی لندن برگزار شد که بیش از ۲ ملیون یورو برای مردمان« دارفور» جمع آوری شد.

مجله ایندیپندت لقب "Sami Yusuf is the biggest name in Muslim Music - anywhere" ، (بزرگترین نام موسیقی در هر جای جهان اسلام ) و مجله تایمز لقب "Islam's biggest Rock Star" (بزرگترین ستاره موسیقی اسلام )را به سامی یوسف دادند.

سامی یوسف سال ۲۰۰۷ از موسسه« اوکنینگ» به علت خیانتی که به او کردند جدا شد و هم اکنون با موسسه به ETM Internationalفعالیت های خود ادامه می دهد. وی موسسه موسیقی شخصی خود را به نام ” اندنته رکورد” بزودی افتتاح می کند.

سامی یوسف در سال 2010 زیبا ترین آلبوم خود به نام «Wherever you are» یا«هر کجا که هستی » را توسط ETM International در سراسر جهان منتشر کرد و کنسرت هایی در کشور های مختلف از جمله آلمان ،اتریش و ... برگزار کرده است.

انتخاب سامی یوسف به عنوان ستاره شریک سازمان ملل متحد(6 آبان 90):

سازمان ملل متحد سامی یوسف را به عنوان یکی از ستارگان شریک خود در کنار ستارگانی مثل شان پن و شریل کرو برگزیده است. سامی یوسف، به عنوان یک ستاره شریک سازمان ملل در WFP (برنامه جهانی غذا) متعهد شده است که تلاشهایش در راستای خدمت به بشریت را تقویت کند.

تا اینجا با زندگی نامه ی این خواننده ی خوب اسلام اشنا شدید
حال برای اشنایی بیشتر ، بهتر است تفکرات و سیاستهای این جوان عاشق را بررسی کنیم

در وبلاگ خود درباره ی “یازدهم سپتامبر” چنین مینویسد :

سامی از “یازدهم سپتامبر” یاد میکند، به خانواده همه کسانی که جانشان را از دست دادند ادای احترام کرده و آینده ای روشنتر برای همگان آرزو میکند. این تجدید خاطره را حتما بخوانید.

من هنوز خاطره چنین روزی در ده سال پیش را به روشنی به یاد دارم. صبح زود منزلم را به قصد استادیوی ضبط موسیقی ام که در آن زمان در شهر منچستر بود ترک کردم. به خاطر دارم که داشتم از پله ها بالا میرفتم تا درِ استادیو که در طبقه بالا (طبقه سوم) بود را باز کنم اما در میانه راه مجبور به توقف شدم وقتی صاحب خانه ام را حیرت زده در حال تماشای تلویزیون دیدم. به سمتش رفتم و خودم هم دقیقا به همان حال دچار شدم! من صحنه ای را دیدم که هواپیمای اول در حال برخورد با یکی از برجهای دوقلو بود. ما در نهایت شوک زدگی و ناباوری بی حرکت مانده بودیم. من به یاد دارم که در ابتدا با خودم فکر کردم: “چه تصادف وحشتناکی! چطور ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد؟!” ناگهان در لحظه ای که هیچ کس توقع نداشت – هواپیمای دومی به برج دوم برخورد کرد. حقیقتی خشن و تکان دهنده بود – حادثه تصادفی اتفاق نیفتاده بود.

[تصویر: 9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg]
یکی از اولین کارهایی که من کردم این بود که به یکی از دوستان تلفن زدم و از او پرسیدم که فکر میکند ماجرا چیست. مضطرب بودم. در یک لحظه کاملا به یاد دارم که از دوستم شنیدم: “من نمیدانم ماجرا چیست، سامی. اما فقط دعا میکنم که مسلمانان ارتباطی با این قضیه نداشته باشند!”

سکوت در تماس تلفنی ما حکم فرما شده بود. اشک در چشمان من جمع شده بود چون میدانستم چه چیزی میتوانست اتفاق بیفتد اگر اسلام/ مسلمانان به شکلی در ماجرا دخیل می بودند.

یازده سپتامبر یک روز سیاه در تاریخ بود و من معتقدم اگر کسانی در آن روز شهید شده باشند مسلما باید آن مسافران، آتش نشانها، مردم عادی و نیز تعداد بسیار زیادی از انسانهای خوش قلبی باشند که جانهایشان را فدا کردند تا از شهروندانشان دفاع کنند و نه آن عده بیمار شستشوی مغزی شده ای که هواپیما را در برجهای دوقلو خرد کردند! آنهایی که هواپیما را در روز یازدهم سپتامبر ربودند دین ما مسلمانان را هم ربودند.

هرچند آن روز یک روز واقعا سیاه بود، آن چیزی که در راه بود بسیار تیره تر بود. حمله به افغانستان، جنگ غیرقانونی در عراق و سرنگونی حکومت، آنچه که به اصطلاح جنگ علیه تروریسم خوانده میشود و هزینه اش نه تنها میلیاردها دلار بلکه تعداد غیرقابل باوری از جان میلیونها انسان بوده است ولی این انتهای کار نیست. هنوز هم روزانه هزاران نفر به وسیله حمله هواپیماهای بدون سرنشین و انفجار بمبها قتل عام میشوند. ای کاش بجای آن، همه این دلارها برای جنگ علیه گرسنگی، فقر و بیسوادی خرج میشد.

سوال حقیقی این است که کی همه اینها تمام میشود؟ کی نفرت پایان می پذیرد؟

کی تکبر و عقده برتری جویی قرارست تمام شود؟ آیا همه جانها گرامی نیستند؟ آیا همه انسانها برابر نیستند؟ یا اینکه بعضی جانها از بعضی دیگر گران بهاترند؟!

تا زمانی که ما یاد نگیریم همدیگر را عاشقانه دوست بداریم – بدون قید و شرط – و بدون ادعا وتظاهر و یاد نگیریم که به همدیگر با روحیه برابری و برادری احترام بگذاریم – متاسفم که باید بگویم این ماجراها تمام نخواهد شد.

دوست دارم این نوشته را با چند خط از یکی از ترانه هایی که نوشته ام به نام “سلام” پایان دهم

I pray for a day when there’ll be

من برای روزی دعا میکنم که در آن

Justice and unity

عدالت و اتحاد باشد

When we put aside our differences

روزی که اختلافاتمان را کنار بگذاریم

Fighting makes no sense

جنگیدن بی معنا شود

Just a little faith

فقط کمی ایمان

To make it a better place

برای اینکه اینجا را به دنیای بهتری تبدیل کنیم

We’re here for a day or two…

ما [فقط] برای یک یا دو روز اینجا خواهیم بود…

Let me show my way

بگذارید من روشم را نشان دهم:

Salaamu alaik, Salaamu alaik, Salaamu alaiokom

درود بر تو، درود بر تو، درود بر شما

سامی

منبع : سایتهای معتبر از جمله ویکی و سایت شخصی سامی یوسف

ادامه خواهد داشت
یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، m.hossein ، Mohammad Trust ، Amir ، Abasaleh ، N.Mahdavian ، MAHDI59 ، soldier ، Aleyasin ، ario65 ، t.kam67 ، rastin ، yeganeh ، هدهد ، peimane ، Alberto ، رضا میزانی ، سید محمد مدنی ، یاشار ، Prana ، a.l.? ، ضرغامیان ، یاوران مهدی ، mahsan ، یا رب العالمین ، انديشه نو ، Aryha ، fiftynine

آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۸, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #151
آواتار
آقای فدایی ولایت!
واقعاً سلیقه ی فوق العاده ای داری!
این تنها سبک غیر رپ بود که ازش خوشم اومد
نه تنها از سبک کارش
بلکه از محتوی اش هم خوشم اومد
حالا من اونقدر انگلیسی بلد نیستم ولی بعضی آهنگاش ساده بودن و فهمیدم
خیلی خوب بودن.
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
باید بدیمش به خانم پرنیان ترجمه کنه بفهمیم چی می گه
بگذریم.
هندزفری من درست شد ها!!! یکمی سیمش رو کج کردم چسب زدم درست شدCool
دستت درد نکنه... ممنون
من اگه تونستم بقیه آلبوم هاش رو هم گیر می یارم
اللهم صل علی محمد و آل محمد
ثواب نصف یه سوره الرحمن واسه شما فدایی ولایت عزیز اگه قرآن خوندن من رو قبول داری
ثواب نصف یه سوره الرحمن هم واسه این خواننده نازنینشز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، فدايي ولايت
۲۱:۳۷, ۲۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۸ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #152
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من هم میخواستم تاپیک اتنشار آلبوم جدید ایشون رو بزنم ولی واقعا از جو ترسناکی که توی تالار نسبت به ایشون هست ترسیدم. دوست نداشتم با یه تاپیک جدید حجمه ای از اتهامات ریز و درشت ایشون رو به رگبار ببنده. ولی منتظر بودم تا شما این کار رو بکنین. ممنونBlush
ولی واقعا کار های ایشون رو شاهکار میدونم و خیلی دوستشون دارم به حدی که بجز ترانه های آقای سامی یوسف به چیز دیگه ای گوش نمیکنم. هم با معنی هستن هم پر محتوا.
ترانه ی جان جانانشون واقعا محشره بعد از الا بذکرک و المعلم این کارشون رو از همه بیشتر دوست دارم البته هنوز بقیه ی ترنه هارو گوش نکردم...Big Grin

نقل قول:درحالیکه تا جایی که ما از قدیم اطلاع داشتیم ایشون سنی بودن ، اما حالا دارن همچین کدهایی توی آلبوم جدیدشون میدن ، مخصوصا همین خراسان [تصویر: angel.png]
به نظرتون خواسته چیزیو بگه؟ [تصویر: huh.png]
منم اولش دوست داشتم اینجوری فکر کنم ولی بعید به نظر میرسه.

نقل قول:من واقعا نمیدونم چرا اینقدر توی این تالار به سامی یوسف بی اعتنایی میشه ! به جای اینکه ازش حمایت کنیم فقط میکوبونیمش !!!
نکنه آهنگ های بی معنی و سخیف ایرانی در نظرتون بهتر از آهنگهای فوق العاده و پر از معنی ایشون هست؟؟

کار سخیف دیگه ایرانی و خارجی نداره. به نظرم کار های ایشون رو با هیچکدم از ترانه های خواننده های امروزی نمیشه مقایسه کرد. به نظرم اگه یه مسلمون میخواد موسیقی رو دنبال کنه آقای سامی یوسف بهترین گزینه ست.

نقل قول:

اگه یه خواننده مسلمان تو دنیا باشه که داره درست و حسابی و موثر کار میکنه ، همین سامی یوسفه

واقعا هم همینطوره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۲۲:۰۰, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #153
آواتار
نقل قول:
درسته به فروش میرسه ، ولی نه توی ایران!

اگه قراره حرام باشه ، همون128 هم حرامه ! مگه ربط به کیفیت داره؟!

توی ایران هیچ نهاد رسمی برای فروش قطعات ایشون وجود نداره. فقط بیپ تونز هست که آلبوم های قدیمیشو با مجوز داره میفروشه

راستی الان متوجه شدم که همون یه دونه بیپ تونز هم که آهنگای قدیمی سامی یوسفو توی ایران میفروخت الان با موسسه ناشر به مشکل برخورده و همون قدیمی ها هم فعلا برداشته شده
[تصویر: biggrin.png]

خب وقتی از هیچ طریقی نمیشه خرید خب باید دانلود کرد دیگه!

به نظرت این دلیل میشه که دانلود کرد؟‌ حالا قضیه رو کش نمی دم. ولی وقتی نمیشه ازدواج کرد باید رفت زنا کرد؟‌ این که استدلال نشد.
به نظر من لینک دانلود پاک بشه بهتره. چون صاحب این اثر، کار کرده و زحمت کشیده و نمیشه که همینجوری مفتی دانلود کرد. و الا خودش مفتی میزاشت که دانلود شه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۳:۵۵, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #154

سامی یوسف که همیشه دوست داشت خودش را یک مسلمان معرفی کند تا یک شیعه یا سنی و اغلب کارهای او در مورد پیامبر و یا صلح و وحدت و ... بود بالاخره آهنگی هم در مورد امام رضا خوند ...

توصیه میکنم حتما گوش کنید خیلی زیباست ...

Sami Yusef - Ziyarat [320]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یااباصالح ، نرگس مهدوی ، فدايي ولايت ، آفتاب ، ندا دهنده ، reyhan
۱۴:۲۳, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #155
آواتار
زمان انتشار این اثر کی بوده؟؟ Surprise
این اتفاق خیلی بزرگیه ، نمیشه به راحتی ازش گذشت!!!
به جرات میشه گفت تنها خواننده ی رسمی و معتبر اسلامی دنیا که تا حالا فکر میکردیم سنی بوده حالا اومده اثری درباره امام رضا (علیه السلام) خونده
تعجب میکنم از تالاری که کباده ی اسلام و اسلامی بودن به دوش میکشه اما کوچکترین توجهی به این حرکات نمیکنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، peymantr
۱۶:۰۱, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #156
آواتار
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۳:۵۵)peymantr نوشته است:  سامی یوسف که همیشه دوست داشت خودش را یک مسلمان معرفی کند تا یک شیعه یا سنی و اغلب کارهای او در مورد پیامبر و یا صلح و وحدت و ... بود بالاخره آهنگی هم در مورد امام رضا خوند ...

توصیه میکنم حتما گوش کنید خیلی زیباست ...

Sami Yusef - Ziyarat [320]

چقدر زود منتشر کرد! من تازه خبرشو شنیده بودم:

نقل قول:یک مژده هم به طرفداران سامی بدهم ، اخیرا کاری را در رابطه با حضرت امام رضا (علیه السلام) برای خواننده دیگری ساختم و مانند همیشه آنرا با صدای خودم خواندم که خواننده اش یاد بگیرد این کار را برای تمام خواننده ها انجام می دهم و از آنجایی که فرزندانم دوست دارند کارهای جدیدم را با صدای خود من هم بشنوند این کار را نیز برای آنها فرستادم ، فردای آن روز سامی به من زنگ زد و گفت: هر بار این کار را با صدای شما گوش می دهم ، گریه می کنم. اجازه می دهید که آن را من هم بخوانم؟! گفتم این قطعه را برای خواننده دیگری ساخته ام و چون شعر آن سروده شخص دیگری است میبایست از شاعر و خواننده اش اجازه بگیرم. وقتی با آن دو عزیز صحبت کردم هردو خوشحال شده و رضایت دادند که سامی نیز این کار را بخواند.
منبع

ترانه ی این کار از پدر سامی یوسف ست.
جالبه بدونید که آهنگ ساز و ترانه سرای سرود « ملوانان، خلبانان» پدر سامی یوسف بوده.

واقعا کارا های سامی یوسف خیلی زیباست.
آلبوم آخرش که واقعا محشر بود.
اگ شما هم مثل من زبانتون خوب نیست حتما ترجمه ی آلبوم مرکز رو بخونید. خیلی عرفانیه. من خیلی دوستش داشتم مخصوصا این ترانه رو:

Pearl

مروارید

I spent a thousand sleepless nights

من هزاران شب را با بی خوابی سپری کردم

In wait of dreams I could not find

در انتظار رؤیاهایی که نمی توانستم به آنها دست پیدا کنم

I walked a thousand empty roads

من هزاران جاده خالی را پیمودم

In search of signs to bring me home

در جستجوی نشانه هایی که مرا به خانه ببرند

With every breath I spoke your name

در هر نفس، نام تو را صدا زدم

And heard it rolling in the waves

و آن را، پیچیده در امواج، شنیدم

Beneath a veil of ocean blue

در زیر پرده ای از آبیِ اقیانوس

I broke illusion from the truth

من خیال را از حقیقت زدودم

You said, walk to me and I’ll find you

تو گفتی: به سوی من بیا و من تو را خواهم یافت

Call me and I’ll show you

مرا صدا بزن و من به تو نشان خواهم داد

Hiding like a pearl for you

پنهان، همچون مرواریدی برای تو

To heal and guide you

برای شفا و هدایت تو

From deep inside you

از اعماق درونت

And from the pulse beneath my skin

و از نبض زیر پوستم

You called me to a source within

تو مرا به سوی یک منبع درونی دعوت کردی

Where every layer revealed one more

جایی که هر لایه، لایه دیگری را آشکار می کرد

A secret brighter than before

رازی روشن تر از راز قبل

And at the heart there lay just one

و در قلب، فقط یک چیز نهفته است

The root of all that I’d become

ریشه همه ی آنچه که من می توانم بشوم

I watched the surface start to break

من دیدم که لایه سطحی شروع به شکستن کرد

Free of form, free of shape

بدون فُرم، بدون شکل

You said, walk to me and I’ll run to you

تو گفتی: به سوی من قدم بردار و من به سوی تو خواهم دوید

Call me and I’ll show you

مرا صدا بزن و من به تو نشان خواهم داد

To heal and guide you

برای شفا و هدایت تو

From deep inside you

از اعماق درونت

.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peymantr ، فدايي ولايت ، آفتاب
۱۶:۰۸, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #157

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۴:۲۳)فدايي ولايت نوشته است:  زمان انتشار این اثر کی بوده؟؟ Surprise
به جرات میشه گفت تنها خواننده ی رسمی و معتبر اسلامی دنیا که تا حالا فکر میکردیم سنی بوده حالا اومده اثری درباره امام رضا (علیه السلام) خونده
تعجب میکنم از تالاری که کباده ی اسلام و اسلامی بودن به دوش میکشه اما کوچکترین توجهی به این حرکات نمیکنه!
تازه همین دیشب خونده ... Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی
۱۶:۱۵, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #158
آواتار
واقعا سامی یوسف یک خواننده ی بلامنازع هست . چرا؟! چون صرفا خواندن ، خواننده بودن نیست! کاری که تقریبا همه ی خواننده های ایرانی انجام میدن و آهنگاشون حتی ذره ای بار معنایی نداره.صرفا شعر عاشقانه ای که به زور قافیه هاش سر هم بندی شده
و جالبتر اینجاست که این خواننده ی بلامنازع اسلامی که من از بچگی شدیدا طرفدارش بودم ، توی این تالار ذره ای بهش توجه نمیشه
تاپیک تحلیل یک آهنگ شیطانی یا همخوانی یک ایرانی با یک شیطان پرست ، n صفحه و x طرفدار داره . اما همچین موضوعاتی ...
گویا اینجا سامی یوسف و سایرین اصلا وجود خارجی ندارن!
که واقعا جای تاسفه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peymantr ، نرگس مهدوی
۱۶:۴۰, ۱۶/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۴۲ توسط عبدالرحمن. علت ویرایش: قرار دادن پوستر پهلوی ملعون)
شماره ارسال: #159
آواتار
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۴:۲۳)فدايي ولايت نوشته است:  زمان انتشار این اثر کی بوده؟؟ Surprise

نمیخوام مقایسه کنم

[تصویر: AMERICAN%20ISLAM%20-resized%20(12).jpg]

ولی دوران این شامورتی بازی ها برای 50 سال پیش بود نه الان

البته در موردش اصلا بحث نمی کنم چون در موردش صحبت کردیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: peymantr ، دل خسته
۱۶:۵۲, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #160

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۴۰)عبدالرحمن نوشته است:  نمیخوام مقایسه کنم

[تصویر: AMERICAN%20ISLAM%20-resized%20(12).jpg]

ولی دوران این شامورتی بازی ها برای 50 سال پیش بود نه الان

البته در موردش اصلا بحث نمی کنم چون در موردش صحبت کردیم
واقعا نامردیه هر کی بخواد یه کار ارزشی کنه بهش یه انگی میزنن ... هدف ما جذب حداکثریه نه دفع ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، نرگس مهدوی ، سدرة المنتهی ، Anti gods
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]