|
سامی یوسف
|
|
۱۳:۱۳, ۲۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۰ ۰:۵۵ توسط Amir.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() اول بیو گرافی این فرد بزرگ را با هم بخوانیم : بیوگرافی سامی یوسف سامی یوسف در تیرماه سال ۱۹۸۰ در یک خانوادهٔ آذربایجانی در شهر تهران متولد شد. در ۳ سالگی به همراه خانوادهاش به بریتانیا رفت. در ۱۸ سالگی برای تحصیل وارد فرهنگستان سلطنتی موسیقی در لندن شد. سامی یوسف مسلمانی است که معتقد است موسیقی راهی برای رساندن پیام اسلام و تشویق جوانان به اینکه به هویت و دین خود افتخار کنند، است. موسیقی او غالباً دربر گیرندهٔ ترانههایی است با مضمون اسلام و مسلمان بودن در جهان امروز است. وی همچنین از موضوعات اجتماعی و بشر دوستانه در موسیقی خود استفاده میکند. عدهای موفقیت سامی یوسف را در قبال چهره او و یا کلیپهایی که از آهنگهایش ساخته میشود، میدانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمانگرایانه و اعتراضی ترانهها و آهنگهایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلامی، بیتأثیر نیست. او تا به حال با آمیختن موسیقی اصیل شرقی با نواهای کلاسیک غربی و اشعاری که اکثرا در وصف پیامبر اسلام و دین اسلام است مخاطبین بسیاری را جذب کرده . از ویژگی های دیگر کار های او این است که او آثارش را به زبان های مختلف اجرا می کند. فارسی، عربی، انگلیسی، ترکی، هندی و اردو از جمله زبانهایی است که در آلبوم هایش به کار برده است. او از کودکی به موسیقی علاقه داشت و اولین ملودی خود را در سن 6 سالگی ساخت و برخی از سازهای موسیقی را از طریق پدرش که موسیقیدان و شاعر ماهر و به نامی می باشد فرا گرفت. در ۱۸ سالگی به مدرسه موسیقی لندن Royal Academi of Music رفت و در آنجا با تحصیلات آکادمیک موسیقی آشنا شد. آموزش موسیقی را از سن کم توسط پدر ـ که موسیقیدان، نوازنده و شاعری مشهور بود ـ آغاز نمود و پس ازتسلط بر چند ساز، موسیقی را به صورت آکادمیک ابتدا در دانشگاه منچستر و سپس در معتبرترین مؤسسات موسیقی لندن و پس از دریافت بورس تحصیلی در 18 سالگی تحت نظر مشهورترین موسیقیدانهای «مدرسه سلطنتی موسیقی لندن» فرا گرفته است. گرچه سامی از سه سالگی در لندن بزرگ شده اما ریشههای شرقیاش (او در یک خانواده ایرانی آذربایجانی الاصل به دنیا آمده است) در ساخت ملودیها، آهنگها و نماهنگهایش کاملاً مؤثر بوده است. هوش سرشار سامی و فهم عمیق او در تئوری موسیقی و نوازندگی، زمینهای شد تا بتواند فرهنگهای مختلف موسیقی کلاسیک غربی تا موسیقی مقامی خاورمیانه اعم از عربی و ایرانی و صوفی)، ترکی، آوازهای فارسی، آذری، هندی و پاکستانی و حتی ملودیهای افغانی را یاد بگیرد. ![]() در سال 2005 آلبوم عالیاش «امت من» را، در میان استقبال بی نظیر مردم، با مضامینی و اشعاری قوی و غالباً اجتماعی، آرمانگرایانه، معترض و عدالتخواهانه منتشر نمود که بیش از 4000000 نسخه به فروش رفت. سامی یوسف تاکنون بیش از ۳۰ کشور در دنیا کنسرت موسیقی برگزار کرده است . از استانبول ترکیه تا کازابلانکای مراکش از ایالات متحده امریکا تا آلمان و بزرگترین کنسرت وی در فشن ترکیه بود که بیش از 200000 نفر شرکت کرده بودند. سامی یوسف اواخر سال ۲۰۰۷ نیز کنسرتی را برای حمایت از مردم مظلوم و ستمدیده دارفور منطقه ای جنگ زده در سودان برگزار کرد، این کنسرت در ورزشگاه تاریخی ویمبلی لندن برگزار شد که بیش از ۲ ملیون یورو برای مردمان« دارفور» جمع آوری شد. مجله ایندیپندت لقب "Sami Yusuf is the biggest name in Muslim Music - anywhere" ، (بزرگترین نام موسیقی در هر جای جهان اسلام ) و مجله تایمز لقب "Islam's biggest Rock Star" (بزرگترین ستاره موسیقی اسلام )را به سامی یوسف دادند. سامی یوسف سال ۲۰۰۷ از موسسه« اوکنینگ» به علت خیانتی که به او کردند جدا شد و هم اکنون با موسسه به ETM Internationalفعالیت های خود ادامه می دهد. وی موسسه موسیقی شخصی خود را به نام ” اندنته رکورد” بزودی افتتاح می کند. سامی یوسف در سال 2010 زیبا ترین آلبوم خود به نام «Wherever you are» یا«هر کجا که هستی » را توسط ETM International در سراسر جهان منتشر کرد و کنسرت هایی در کشور های مختلف از جمله آلمان ،اتریش و ... برگزار کرده است. انتخاب سامی یوسف به عنوان ستاره شریک سازمان ملل متحد(6 آبان 90): سازمان ملل متحد سامی یوسف را به عنوان یکی از ستارگان شریک خود در کنار ستارگانی مثل شان پن و شریل کرو برگزیده است. سامی یوسف، به عنوان یک ستاره شریک سازمان ملل در WFP (برنامه جهانی غذا) متعهد شده است که تلاشهایش در راستای خدمت به بشریت را تقویت کند. تا اینجا با زندگی نامه ی این خواننده ی خوب اسلام اشنا شدید حال برای اشنایی بیشتر ، بهتر است تفکرات و سیاستهای این جوان عاشق را بررسی کنیم در وبلاگ خود درباره ی “یازدهم سپتامبر” چنین مینویسد : سامی از “یازدهم سپتامبر” یاد میکند، به خانواده همه کسانی که جانشان را از دست دادند ادای احترام کرده و آینده ای روشنتر برای همگان آرزو میکند. این تجدید خاطره را حتما بخوانید. من هنوز خاطره چنین روزی در ده سال پیش را به روشنی به یاد دارم. صبح زود منزلم را به قصد استادیوی ضبط موسیقی ام که در آن زمان در شهر منچستر بود ترک کردم. به خاطر دارم که داشتم از پله ها بالا میرفتم تا درِ استادیو که در طبقه بالا (طبقه سوم) بود را باز کنم اما در میانه راه مجبور به توقف شدم وقتی صاحب خانه ام را حیرت زده در حال تماشای تلویزیون دیدم. به سمتش رفتم و خودم هم دقیقا به همان حال دچار شدم! من صحنه ای را دیدم که هواپیمای اول در حال برخورد با یکی از برجهای دوقلو بود. ما در نهایت شوک زدگی و ناباوری بی حرکت مانده بودیم. من به یاد دارم که در ابتدا با خودم فکر کردم: “چه تصادف وحشتناکی! چطور ممکن است چنین چیزی اتفاق بیفتد؟!” ناگهان در لحظه ای که هیچ کس توقع نداشت – هواپیمای دومی به برج دوم برخورد کرد. حقیقتی خشن و تکان دهنده بود – حادثه تصادفی اتفاق نیفتاده بود. ![]() سکوت در تماس تلفنی ما حکم فرما شده بود. اشک در چشمان من جمع شده بود چون میدانستم چه چیزی میتوانست اتفاق بیفتد اگر اسلام/ مسلمانان به شکلی در ماجرا دخیل می بودند. یازده سپتامبر یک روز سیاه در تاریخ بود و من معتقدم اگر کسانی در آن روز شهید شده باشند مسلما باید آن مسافران، آتش نشانها، مردم عادی و نیز تعداد بسیار زیادی از انسانهای خوش قلبی باشند که جانهایشان را فدا کردند تا از شهروندانشان دفاع کنند و نه آن عده بیمار شستشوی مغزی شده ای که هواپیما را در برجهای دوقلو خرد کردند! آنهایی که هواپیما را در روز یازدهم سپتامبر ربودند دین ما مسلمانان را هم ربودند. هرچند آن روز یک روز واقعا سیاه بود، آن چیزی که در راه بود بسیار تیره تر بود. حمله به افغانستان، جنگ غیرقانونی در عراق و سرنگونی حکومت، آنچه که به اصطلاح جنگ علیه تروریسم خوانده میشود و هزینه اش نه تنها میلیاردها دلار بلکه تعداد غیرقابل باوری از جان میلیونها انسان بوده است ولی این انتهای کار نیست. هنوز هم روزانه هزاران نفر به وسیله حمله هواپیماهای بدون سرنشین و انفجار بمبها قتل عام میشوند. ای کاش بجای آن، همه این دلارها برای جنگ علیه گرسنگی، فقر و بیسوادی خرج میشد. سوال حقیقی این است که کی همه اینها تمام میشود؟ کی نفرت پایان می پذیرد؟ کی تکبر و عقده برتری جویی قرارست تمام شود؟ آیا همه جانها گرامی نیستند؟ آیا همه انسانها برابر نیستند؟ یا اینکه بعضی جانها از بعضی دیگر گران بهاترند؟! تا زمانی که ما یاد نگیریم همدیگر را عاشقانه دوست بداریم – بدون قید و شرط – و بدون ادعا وتظاهر و یاد نگیریم که به همدیگر با روحیه برابری و برادری احترام بگذاریم – متاسفم که باید بگویم این ماجراها تمام نخواهد شد. دوست دارم این نوشته را با چند خط از یکی از ترانه هایی که نوشته ام به نام “سلام” پایان دهم I pray for a day when there’ll be من برای روزی دعا میکنم که در آن Justice and unity عدالت و اتحاد باشد When we put aside our differences روزی که اختلافاتمان را کنار بگذاریم Fighting makes no sense جنگیدن بی معنا شود Just a little faith فقط کمی ایمان To make it a better place برای اینکه اینجا را به دنیای بهتری تبدیل کنیم We’re here for a day or two… ما [فقط] برای یک یا دو روز اینجا خواهیم بود… Let me show my way بگذارید من روشم را نشان دهم: Salaamu alaik, Salaamu alaik, Salaamu alaiokom درود بر تو، درود بر تو، درود بر شما سامی منبع : سایتهای معتبر از جمله ویکی و سایت شخصی سامی یوسف ادامه خواهد داشت یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۴, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۹:۱۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
نقل قول:من هم همینطور برای همین اون آهنگشو حذف کردم از آلومی که داشتممن گفتم سامی یوسف آهنگایی میخونه که اون مفاهیمو داره. این چه ربطی به مقایسه ی اخلاق این دو نفر داره؟ توی بعضی تک آهنگ های این دو خواننده اشتراک هایی وجود داره ، اما سبک کلیشون متفاوته. آقای زمانی ، توی آهنگاشون همیشه همه چیو مستقیم و صریح میگن ، همین ویژگیشون توی کارهای سیاسی ایشون باعث میشه یه سری طرفدارش نباشن . اما سامی یوسف معمولا هیچوقت اینطوری مستقیم حرف نمیزنه ، سعی میکنی مفاهیم کلی دینی و فلسفی رو بگه برای همینه که این دو خواننده چنودان قابلیت مقایسه شدن ندادن. وگرنه اتفاقا من خودم طرفدار پروپاقرص حامد زمانی هستم و واقعا کارشو تحسین میکنم درضمن ، در مورد هنر کردن و نکردن. حتما که نباید بیان صراحتا در تمامی آهنگها از مبانی اسلام حرف بزنن تا بهشون بگیم خواننده اسلامی! اگه کارایشون هنر نیست ، پس چی؟ کار خواننده های خضعبل گوی داخلی هنره؟! حامد زمانیو هم که گفتم ، بحثش جداست |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
من از لحاظ مذهبی گفتم کارشون شبیه همه نه سیاسی...
والا چی بگم من مخالف سامی یوسف نیستم اتفاقا کارهایی که توش عربی بیشتر می خونه رو هم خیلی می پسندم اما می گم اونا یی رو هم که داریم که تازه کارشون ثوابشم بیشتره بیشتر ارج بنهیم والا...وگرنه سامی یوسف واسه یه میلیار مسلمون که نیست خیلی از طرفداراش اصن مسلمون نیستن به قول شما سبکش رو دوست دارن ...البته من قضیه اخلاق برام روشن نشدا تو لفافه گفتین واسم نامفهوم موند!!!
|
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۹:۲۶ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
نقل قول:من از لحاظ مذهبی گفتم کارشون شبیه همه نه سیاسی...حالا ما یه یکی ارج بنهیم اون یکی رو تحقیر می کنیم؟ من هر دوی این عزیزان رو آهنگاشون رو دارم. ولی خوب خیلی وقت ها سلیقه هم دخیله. درسته که این دو در یک زمنیه هستن. ولی سبکشون حقیقتا فرق می کنه. سامی یوسف سبکش تقریبا به هیپ هاپ نزدیکه(مخصوصا آهنگاش) ولی حامد زمانی اصلا نزدیک هیپ هاپ نرفته خو یه نفر هیپ هاپ دوست داره یه نفر دوست نداره من هیپ هاپ رو دوست دارم این آهنگ های سامی یوسف هم نظرم رو جلب می کنه مثلا آهنگ «فلسطین» کاملا شبیه هیپ هاپه(ولی نیست) |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۷:۲۰)peymantr نوشته است: حضرت علی میفرمایند به گوینده کاری نداشته باشید بلکه حرف رابشنوید و در جایی دیگر میفرمایند مروارید را از دهان سگ هم بردارید اتفاقا من هم به حرفش کار دارم نه خودش یکم تحقیق کنید ببینید ایشون چکاره است |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۳۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
1- آقای فدایی ولایت میشه لطفا بفرمایید کدوم گزاره های فلسفی در اشعار سامی یوسف موجوده. 2- دوستان احادیث رو تفسیر به رای نفرمایند. خیلی خلاصه عرض میکنم که در اسلام بسیار سفارش شده که ببینید غذای معنوی خودتون رو از کی میگیرید (همونطور که باید این ملاحظه رو درباره ی غذای مادی انجام داد) یعنی شخص گوینده هم مهمه. اگر کسی خواست مفصل تر بحث کنه جاش اینجا نیست ، تاپیکی جداگانه در بخش علم و عقل بزنید در خدمت هستیم. 3- طبق قانون بخش این تاپیک باید در تاپیک سامی یوسف ادغام بشه ولی بنا به اهمیت موضوع برای دوستان فعلا ادغام نمیکنیم تا حمل بر بی توجهی نشه. 4- امام خامنه ای : آنچه در قالب هنر نگنجد ماندنی نیست. ارائه ی مفاهیم در قالب هنر کار بسیار ارزشمندیه. البته خودم موضع خاصی دارم که فعلا مطرحش نمیکنم. |
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
واسه چی بحث می کنید آخه!؟
خنده دار نیست؟ بابا ببین طرفت اصلا هنر می دونه چیه بعد بحث کن عزیز من!! |
|||
|
۰:۲۰, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۰:۲۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
اصلا شما عزیزان خدای فلسفه و هنر!
من بعنوان یه مخاطب میگم تا حالا مفاهیم اسلامی و اخلاقی زیادی تو آهنگای جناب سامی یوسف دریافت کردم. البته حامد زمانی هم همینطور البته در سبک خودش من نه ادعای هنر دارم و نه هیچی ، اما تا حالا هیچ نکته منفی ای تو آهنگای سامی یوسف ندیدم. آهنگاشون درباره پیامبر ، مادر ، سلام که در پاسخ به فیلم موهن درباره پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود ، خراسان و امام رضا (علیه السلام) خوندن ، حاوی چه پیام و مفهوم منفی ای هستن؟ هرموقع بحث این چیزا میشه ، دوستان مدعی چهارتا کلمه میارن که فقط خودشون میفهمن و بحث تمام میشه! اونوثت ما میشیم خوارج و ضد انقلاب! جالبشم اینجاست که این مواردی که آورده شده در مورد سامی یوسف هم صدق میکنه ، اما آخر پست باز ایشون میشن بد! من ترجیح میدم بحث نکنم چون نتیجه ی بحث کاملا مشخصه و از پیش حق با یک نفر دیگست |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
سلام
من خیلی به آهنگ المعلم سامی یوسف علاقه داشتم. یادمه اون موقع ها اولین دفعات صدا و سیما پخش کرد ، به نام محمد دنبالش بودم توی نت ، این قدر گشتم تا شاید جزو اولین نفرایی بودم که پیداش کردم توس سایت های خارجی من خیلی المعلمش رو دوست دارم ، اما خوب یادمه یک مدت پیش یک خطایی کرد و توی تالار هم گفته شد یادم نیست دقیقش رو. |
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
ببینید لزوما نباید محتوای آهنگ یک شخص مورد دار باشه یا بهتره بگم آشکارا مورد داشته باشه تا این حرفا در موردش صدق کنه
الان ساله 2014 داره تموم میشه مردم باهوش شدند روش فریب دادنشون هم پیچیده تر شده شما فقط همون مصاحبش با بی بی سی فارسی رو ببینید .. همین |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| طرفداران یوسف: چرا «سامی یوسف» در «اسرائیل» کنسرت برگزار کرد | vahrakan | 3 | 2,484 |
۹/مرداد/۹۴ ۰:۵۲ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| آلبوم جدید سامی یوسف // songs of the way | فدايي ولايت | 8 | 2,828 |
۱۳/دی/۹۳ ۱۵:۲۱ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: 4pcde1r30aysctur3lyj.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/4pcde1r30aysctur3lyj.jpg)
![[تصویر: xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/xom9t1ilvbs8uzo3016o.jpg)
![[تصویر: 9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg]](http://up.sibdownload.com/images/9adw7dvk4zihmbyaseki.jpg)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
برای همین اون آهنگشو حذف کردم از آلومی که داشتم
میشه ازش بگذریم؟
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)