کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 4.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جنگ نرم ، تاکتیک ها و استراتژی ها
۹:۵۹, ۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۲:۲۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
1)برچسب زدن:
بر اساس اين تاكتيك، رسانه ها، واژه هاي مختلف را به صفات مثبت و منفي تبديل كرده و آنها را به آحاد يا نهادهاي مختلف نسبت مي دهند

2)تلطيف و تنوير:
از تلطيف و تنوير (مرتبط ساختن چيزي با كلمه اي پر فضيلت) استفاده مي شود تا چيزي را بدون بررسي شواهد بپذيريم و تصديق كنيم.

3)انتقال:
انتقال يعني اينكه اقتدار، حرمت و منزلت امري مورد احترام به چيزي ديگر براي قابل قبول تر كردن آن منتقل شود.

4)تصديق:
تصديق يعني اينكه شخصي كه مورد احترام يا منفور است بگويد فكر، برنامه يا محصول يا شخص معيني خوب يا بد است. تصديق فني رايج در تبليغ، مبارزات سياسي و انتخاباتي است.

5) شايعه:
شايعه در فضايي توليد مي شود كه امكان دسترسي به اخبار و اطلاعات موثق امكان پذير نباشد.

6)كلي ‏گويي:
محتواي واقعي بسياري از مفاهيمي كه از سوي رسانه هاي غربي مصادره و در جامعه منتشر مي شود، مورد كنكاش قرار نمي گيرد.
توليدات رسانه هاي غربي در دو حوزه سياست داخلي و خارجي، مملو از مفاهيمي مانند جهاني شدن، دموكراسي، آزادي، حقوق بشر و... است. اينها مفاهيمي هستند كه بدون تعريف و توجيه مشخص، در جهت اقناع مخاطبان در زمينه اي مشخص بكار گرفته مي‏شوند.

7)دروغ بزرگ:
اين تاكتيك قديمي كه هنوز هم مورد استفاده فراوان است، عمدتاً براي مرعوب كردن و فريب ذهن حريف مورد استفاده قرار مي‏گيرد.
.
.
ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، hussain ، وحید110 ، علی 110 ، Seyed Mohsen ، aliakbar ، rastin ، محب الزهرا ، mohamad ، jim ، arashpersian ، خاک ، Maysam-1st ، clubb0y ، dideban ، MEYSAM.NAJJAR ، pajoheshgar ، nafas ، حلما ، hajiali.m ، جوینده حق ، رهیافته ، Mason_yab ، MohammadMeraj ، m.hossein ، said_siraj ، نسیم ، انصارالمهدی ، Farzaneh ، 59-11(یامهدی) ، مجید املشی ، fateme.R ، neeazir ، عبدالرحمن ، Bidel.s ، مجتبی110 ، حضرت عشق ، help me ، بچه های گمنام ، السا ، سرباز ولایت ، غریب ، یاســین ، sanaz_123

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۴۲, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام .
خدا به داد بچه های امروز برسه که عشقشون باب اسفنجی و سفید برفی و .....این چیزاست..خدا به داد بچه سوم دبستان امروز برسه که رزیدنت اویل 4 بازی میکنه....
خدایی باید دنبال کسی باشیم که ارزش الگو شدن داشته باشه...(قصد توهین ندارم) اونوقتا خود منم طرفدار پرسپولیس بودم...هر چی فوتبال نگاه میکردیم اینا جز گل نزدن کار دیگه ای انجام نمیدادن..Big Grin..دیگه گذاشتیمشون کنار...
کلا فکر میکنم همه اینا به خانواده برمیگرده.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، Patriot ، عبدالرحمن ، یاســین ، در جستجوی سختی ، 135 ، meisamtiger ، قلب ، help me
۲۰:۲۷, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۴/آبان/۹۲ ۱۸:۴۰)MehrabonLady نوشته است:  چیرو دقیقا فراموش کردم ؟ شما و امثال شما ظاهر بین هستید .به شدت هم ظاهر بین هستید. چیزایی که آدم های معمولی نمیبینن و میبینید و حساسیت الکی پیدا میکنید .

ما هم دغذغه داریم اما فرق میکنه . ببینید چطور از شخصیت هاشون الگو میسازن . ما چطوری .

دلت پاک باشه ولی چی ؟

خواهرانه پیشنهاد میکنم . کمی آشتی باشید .شما قهر هستید . من موهام رنگش قرمزه .خوشم اومد این رنگ کردم . نترسن خواهر و برادر ها تالار . فقط واسه خودم هست و بیرون هم محجبه هستم خوب الان یعنی چی ؟
1) من بدم
2) من دارم بد میشم
3) من اصلا آدم نیستم
4) گزینه 1 و 3

گزینه5

(۱۴/آبان/۹۲ ۱۹:۴۳)mona110 نوشته است:  اينكه فرهاد مجيدى در فوتبال و ورزش الگو باشد بد است؟
والله شهدا هم يه زمانى توپ ميذاشتن فوتبال بازى مى كردند
اين حرف ها خوبيت نداره جزء حق الناس
خب بين اين همه بى اخلاقى در فوتبال كسى مثل فرهاد مجيدى كه اخلاق را رعايت كرده به عنوان الگو در ورزش معرفى شده بد است؟

این آقا را می شناسید؟
میدونید چرا اکثرتون نمیشناسید
میدونید کیا نزاشتن که بشناسید؟
میدانید چه سودی می برند از نشناختن شما؟

[تصویر: %D8%AD%D8%A7%D8%AC-%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8...DB%8C3.jpg]

ایشون شهید مجید سپاسی هستند

یک فوتبالیست نمونه

چرا انقدر سطحمون باید پائین بیاد که باید فرهاد مجیدی الگوی ورزشی بشه؟
حالا چون تو پارتی نگرفتنش؟
چون ...
ماشین این آقا چی بود؟
سوادش چی بود؟
و ....
الان پدرم این ارسالو بخونن ناراحت میشن چون استقلالی هستن! ولی در مجموع می خوام بگم حدمون انقدر پائین نیاد
ما خیلی بزرگان رو داشتیم
چرا فراموش شدند؟
من اولش هم گفتم نمیخوام محدود بشم در بحث فوتبال
بحث اینه چرا الگوهای ما فراموش شدند و افراد عادی شدند الگو؟

نقل قول:
والله شهدا هم يه زمانى توپ ميذاشتن فوتبال بازى مى كردند

همچین والله میگید خواننده فکر میکنه من با ورزش مخالفم
من هم بازی کردم!
ورزش که برای مسلمان لازمه
بحث حواشی ورزشه که اینطور جوان ما را استحاله کرده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، یاســین ، Havbb 110 ، در جستجوی سختی ، محیصا ، 135 ، meisamtiger ، help me ، سرباز ولایت
۲۱:۵۰, ۱۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
دوستان اصلا بحث سر مصداق نیست
چون فوتبال و یه سری مسائل عمومیت بیشتری داره اقای تلمیخا مثال زدن
انگار یکی داره به چیزی اشاره میکنه و دوستان در مورد ناخن و مدل انگشت طرف بحث میکنند
برچسب نمیشه چسبوند،خود من بارها اینو تجربه کردم وقتی بازیگر یا خواننده ای رو دوست دارید خودتون رو شبیه اون میکنید،مدل مو،لباس،همین جاستین بربری ،چقدر نوجونا مدل موهاشون رو از اون میزنن.
اما تا حدودی حرف اقای 110 هم درسته چون خیلی ها بیدلیل دنبال یه چیزی میرن اما فراموش نکنیم مایی که از یه سری مسائل خبر داریم بیشتر باید دقت کنیم،ان شاء الله خدا همه رو هدایت کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، meisamtiger
۲۲:۲۷, ۱۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۲ ۲۲:۲۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #34

ایران و ملی گرایی و وطن دوستی با اسلام منافاتی نداره! حتی حدیثی هم وجود داره که " حب الوطن من الایمان" (البته این حدیث در چند کتاب نقل شده ولی سندیتش کمی مبهمه) حتی اگر این حدیث درست هم نباشه بازهم منافاتی نداره : http://islamquest.net/fa/archive/question/az21517

همچنین کوروش به زعم بسیاری از مفسرین همان ذوالقرنین هست پس قطعا مقابل اسلام قرار نداره حتی اگر ذوالقرنین هم نباشه!

اما این حب وطن و اسطوره سازی کوروش و داریوش و .. رو دشمنان سعی کردند مقابل اسلام قرار بدند و این کار رو هم کردند و متاسفانه تا جایی هم موفق بودند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MehrabonLady ، rahbin ، وحید110 ، Atosa ، 135 ، help me ، MESSENGER
۰:۵۱, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
نقل قول:اما این حب وطن و اسطوره سازی کوروش و داریوش و .. رو دشمنان سعی کردند مقابل اسلام قرار بدند و این کار رو هم کردند و متاسفانه تا جایی هم موفق بودند!

برمیگرده به دوره رضا خان . وقتی دیدند اسلام جلوی بیگانه و مرجعیت در راسش وایساده . شروع کردند به درست کردن یه ارزش جایگزین . که علاوه بر تضعیف مرجعیت به حکومت هم مشروعیت بدهد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، محیصا ، meisamtiger ، help me ، MESSENGER
۳:۵۱, ۱۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
نقل قول:
ما باید یاد بگیریم شخصیت این اشخاص رو بندازیم دور رونالدو رو دوست داشته باشیم اما نه برای شخصیت فاسدش به خاطر بازی خارق العاده ای که انجام می ده! یانی رو دوست داشته باشیم ولی نه برای شخصیتش هر شخصیتی می خواد داشته باشه باهاش کاری نداریم دوستش داریم به خاطر موسیقی زیبایی که می نوازه!

قبلش دوباره تکرار می کنم
اصلا نگفتم کسی که یک نفر را الگو قرار داده از قصد این کار را کرده
مقصر رسانه جهانیست

اما من این حرف شما رو قبول ندارم
چطور میشه خوبی های یک نفر را فی*ل*تر کرد؟
اصلا شما از کجا میدونی این کارش خوبیه؟
مثلا شما از کجا میدونی الگوی مدیریتی استیو جابز اسلامیه؟
بنا نیست اگر شرکت اپل در مدت زمانی پیشرفت کرده آن را بچسبانیم به مدیریت درست آن
چه بسا دلایل دیگری داشته باشد
چه بسا یا به عبارتی حتما آن دلیل پیشرفتش پیروی از اسلام باشد در لباس مدرنیته
مثلا اسلام گفته وجدان داشته باش
آن کارمند مسلمان وجدان کاری ندارد در نتیجه از الگوی اسلامی دور می شود
ولی همین شرکت اپل اینطور نبوده
ولی
ولی
ولی
در کنار این یک کارش بدون اینکه متوجه بشوی چندتا امر باطل هم به شما تلقین می کنه که اصلا متوجه نمیشی چون میگی این همون بود که کارش درست بود
مثلا قانون جذب که خیلی گسترش پیدا کرده حاصل این نوع نگرش ها در سیستمهای مدیریت خرد و کلان است

اصلا آنها چیز جدیدی ندارند برای ارائه
این ما هستیم که از اصل خود فاصله گرفتیم

هیچ تضمینی نیست که این الگوی غیر اسلامی شما در شما اثر منفی نگذارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Havbb 110 ، محیصا ، 135 ، meisamtiger ، MESSENGER
۲۱:۳۳, ۲۷/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #37
آواتار
مهم ترین راه مقابله با جنگ روانی چیست؟

پاسخ کوتاه

:
یکی از روش های به زانو در آوردن و تسلط بر دشمن جنگ روانی است که کارآیی و تأثیر آن به مراتب از جنگ های نظامی و فیزیکی بالاتر است. رسول گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در ابتدای بعثت، هدف شدیدترین هجمه های روانی و تبلیغاتی کفار قرار گرفتند. آن حضرت نیز با حفظ اصول اخلاقی و انسانی و اسلامی مبتکر بهترین تاکتیک های جنگ روانی در دو بعد تقویت روحیه رزمندگان اسلام و تضعیف روحیه دشمنان بودند

.

با پیشرفت جوامع و پیچیده تر شدن صورت های نبرد، جنگ روانی بیش از جنگ نظامی اهمیت پیدا کرد و جزئی از فعالیت های سیاسی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی کشورها قرار گرفت

.

امروزه بخش مهمی از فعالیت های سیاسی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی و تبلیغاتی کشورهای استعماری و استکباری در خدمت عملیات جنگ روانی با مردم کشورهای مورد هدف آنان قرار دارد که غرض عمده، تسلط پنهانی و غیرملموس بر آنان است

. برای دست یابی به این هدف اساسی، بر دو امر مهم تأکید شده که عبارت اند از

:

الف. القای یأس و ناامیدی؛ ب

. ایجاد رعب و وحشت

جنگ های روانی دارای روش ها و انواع مختلفی است از جمله: ایجاد شایعه با هدف (ایجاد بدبینی نسبت به مسؤلین کشور ها، افزایش نگرانی و اضطراب در مردم، ترور شخصیت مسئولین، از بین بردن باورها، ایجاد فضای ناسالم اجتماعی، ایجاد تفرقه در میان مردم) تحریف واقعیات، اغراق و مبالغه، تفرقه، فریب و

...

مهم ترین راه های مقابله با این جنگ که کارایی آنها به تجربه ثابت شده است، در جامعه اسلامی ما عبارت اند از

:

1. اتکال به خداوند تبارک و تعالی

2. بصیرت در شناخت دشمن و راه های مقابله با آن

3. خودباوری و بازگشت به هویت دینی خویش

4. کنترل جبهه داخلی و ایجاد هماهنگی بین آنان

5. ایجاد دوستی و همبستگی بین افراد جامعه

6. رواج فرهنگ راست گویی و پرهیز از دروغ

7. بهره‏گیری از ابزارها و توان مندی‏های داخلی در جهت عزت و اقتدار ملی

8. آموزش شهر وندان به گونه ای که بتوانند بین حقیقت و تبلیغات تفاوت قایل شوند

.

9. شناخت نقاط ضعف دشمن

10. فعالیت علنی و رویا رویی با دشمن و دفاع از ارزش ها
راههای مقابله با تهاجم فرهنگی (جنگ نرم) دشمنان علیه نوجوانان
همه ما همیشه در معرض هجوم میکروبها و ویروسها هستیم. آنهاوجود دارند و هجوم می آورند و نمی شود که نباشند و هجوم نیاورند; اما می توان با بالا بردن قدرت دفاعی بدن و رعایت بهداشت وطب پیشگیری، خسارت آنها را به کمترین حد و نزدیک صفررساند.

بنابراین، تهاجمات ناگوار و زیانبار بناید موجب نگرانی و دلهره شود. آنچه که اضطراب آور و نگران کننده است، این است که انسان در مقابل این تهاجمات از قدرت دفاعی کافی برخور دار نباشد تهاجم فرهنگی هم یکی از این تهاجمات است و از این قانون مستثنا نیست. در این دنیای بی بهره از مکرمت اخلاقی و فضایل انسانی و بهره مند از توانن بالای تکنولوژی، نمی توان توقع داشت که تهاجم فرهنگی شوم نباشد یا از میان برود.

اما می توان پرسید: چه کنیم تا تهجمات فرهنگی غرب نتواند برفرهنگ ما آسیبی وارد سازد؟ چه کنیم تا نقشه استعمارگران در تهاجم نقش برآب شود؟

جنگ نرم چیست؟

جنگ نرم در مقابل جنگ سخت عبارتست از هر نوع اقدام روانی و تبلیغات رسانه‌ای که جامعه را هدف قرار می دهد و بدون ایجاد درگیری نظامی ، طرف مقابل را به شکست وا می دارد.

براندازی ، جنگ اینترنتی ، ایجاد شبکه های رادیوتلویزیونی و پخش شایعات اشکال مهم جنگ نرم هستند .

جنگ نرم در صدد تضعیف اندیشه و تفکر جامعه مورد نظر می باشد و با تبلیغات رسانه ای ، موجب از بین رفتن نظم سیاسی ، اجتماعی است .

جنگ نرم ، ابتدا توسط کمیته خطر و در زمان جنگ سرد در دهه 1970 و با همفکری مدیران سابقه‌دار و اساتید برجسته علوم سیاسی سازمان سیا و پنتاگون طراحی و تأسیس شد.

جمهوری اسلامی ایران ، به دلیل وسعت سرزمینی، ازدیاد جمعیت، برخورداری از امکانات نظامی، منابع طبیعی و موقعیت جغرافیایی ممتاز در خاورمیانه به قدرتی بی ‌نظیر تبدیل شده است و به همین دلیل کارشناسان سیاسی کشورهای غربی معتقدند که دیگر نمی‌توان با حمله نظامی آن را نابود کرد بنابراین تنها راه سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ، جنگ نرم و به کارگیری تکنیک‌های عملیات روانی است. درحال حاضر اجرای پروژه جنگ نرم علیه ایران ناشی از گسترش حس تنفر از امریکا در جهان می باشد که به نظر سران کاخ سفید ، مرکز اصلی ایجاد این تنفر و گسترش آن ، کشور ایران است.

ویژگیهای تهاجم فرهنگی:

تهاجم فرهنگی در مقایسه با تهاجم نظامی یا اقتصادی دارای ویژگیهای منحصر به فردی است که عبارتند از:

الف) یک کار آرام و بی سر و صداست، ب) برای اکثریت مردم نامرئی و نامحسوس است، ج) با برنامه و ابزارهای گسترده‌ای است د) گسترده و همه جانبه و فراگیر است برخلاف تهاجم نظامی که تنها بخشی از مرزهای مجاور در تیررس دشمن قرار می‌گیرد. هـ) کارساز است و برخلاف تهاجم نظامی حساسیت‌ها را به خواب می‌برد. و) دراز مدت و دیرپاست. ز) ریشه‌ای و عمیق است و ذهن و قلب انسان‌ها را نشانه گرفته و تسخیر می‌کند. به همین دلیل است که پس از جنگ جهانی دوم آیزنهاور رئیس جمهور وقت آمریکا اعلام کرد که بزرگترین جنگی که در پیش داریم جنگی است برای تسخیر اذهان انسان‌ها.

دلایل به کارگیری قدرت نرم علیه جمهوری اسلامی ایران:

قدرت نرم، توانایی‌های یک کشور در به کارگیری ابزاری مانند فرهنگ و ارزش‌های اخلاقی جامعه است که به طور غیر مستقیم بر دیگر توانایی ها و رفتارهای موجود در کشور تأثیر می گذارد . هدف قدرت نرم، تبلیغات سیاسی نیست بلکه مباحث عقلانی و ارزش‌های عمومی را شامل می‌شود. هدف قدرت نرم ، افکارعمومی است ابتدا در خارج و سپس داخل کشور. وسایل ارتباط جمعی دیگر به انتقال واقعیت فکر نمی‌کنند بلکه خود ، واقعیت‌ها را می‌سازند. آنها به مدیریت افکارعمومی نمی اندیشند، بلکه رسانه‌ای را موفق می دانند

که بتواند با افکارعمومی حرکت کرده و خود را سازگار با آنها نشان دهد.

از مهم ترین عوامل در اختیار گرفتن قدرت نرم می توان به حرکت آرام و مداوم در جهت تسخیر افکارعمومی توسط رسانه‌های همراه و همگام با مردم اشاره کرد.

راهکارهای آمریکا در جنگ نرم با جمهوری اسلامی ایران:

پدیده جنگ نرم که علیه جمهوری اسلامی ایران به راه افتاده

است به شکل های مختلف مانند نابسامانی اقتصادی، ایجاد نارضایتی در جامعه، تأسیس سازمان‌های غیردولتی ، جنگ رسانه‌ای، عملیات روانی برای ضعیف جلوه دادن دولت و ایجاد ناتوی فرهنگی متبلور می‌شود.عوامل براندازی نیز از زمینه‌های موجود در جامعه برای پیشبرد اهداف خود استفاده کرده و سعی در ایجاد نارضایتی بین افکارعمومی را دارند.

از جمله این راهکارها در اجرای پروژه بهره برداری از وجود تنوع قومی و قبیله ای در ایران، دامن زدن به نافرمانی مدنی در تشکل‌های دانشجویی و ایجاد شبکه‌های رادیو

تلویزیونی فارسی زبان را می توان نام برد.راههای اصولی و کاربردی در مقابله با تهاجمات فرهنگی :

1. باور همه مسئولین2. استفاده صحیح از امکانات فرهنگی3. هماهنگی بین نیروها و دستگاه های فرهنگی4- احساس درد دین5. ملی شدن برخورد با تهاجم فرهنگی6. به میدان آمدن مسئولین فرهنگی7. برخورد با مروّجان فرهنگ غرب

8

. حساسیّت رسانه ها 9.ترویج فرهنگ اسلامی 10.حاکمیت عشق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، هادی... ، AS53 ، ali0077 ، clubb0y ، السا ، Havbb 110 ، قبیله منتظر ، MESSENGER
۶:۳۰, ۲۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

چرا افراد تغییر میکنند؟

چرا افراد به سمت بی خدائی نزدیک می شوند؟

چرا معماری و ظاهر مهم است؟

چرا من تو این ساعت و تو سفر اومدم براتون تاپیک می زنم؟

قاتل بروسلی چه کسیست؟

پدر معاویه چه کسیست؟

جواب تمام این سوالات در برنامه عبدالرحمن سلام Big Grin (البته جواب دو تای آخری رو هنوز کشف نکردم!)

بحثم رو با سوالات فوق آغاز کردم

حالا برسیم به بقیه بحث

یکی از مسائلی که بسیار مهمه و ازش غفلت شده قدرت ورودی های بدن مخصوصا چشم است.

[تصویر: 3Y3.png]

در نگاه ساده چشم عضو اصلی در قوه بینایی بدن انسان است و بس

یکمی تخصصی ترش کنم (فقط لطفا کسی نگه باز این دوباره .... متن رو بخونید چون من که کاری ندارم به گلایه ها حداقل از وقتتون استفاده بهتر ببرید :coolSmile

یک سیستم یک ورودی داره و یک خروجی

خروجی هم بستگی به خود ورودی داره و هم سیستم

مثلا آب میوه گیری یه سیستمه

بهش هویج بدید آب هویج میده ، سیب بدید آب سیب میده

این یه تعریف بسیار ساده بود از سیستم و ورودی و خروجی

حالا انسان (روح و جسم) هم یه سیستمه

یکی از درگاه های خیلی مهم و بنظر من مهمترینشون همین چشم به ظاهر ناقابله

در گذشته مخصوصا در علوم غریبه به این مبحث خیلی اهمیت داده میشده و به حق هم بوده

گاهی یک نقش ساده باعث تغییر در روحیه افراد میشده

من این نقوش رو نمیارم ولی کمابیش از این موضوع مطلعید

در احادیث داریم که نگاه به قرآن،صورت والدین و علما مستحبه

این استحباب از کجا میاد؟

اسلام چیزی رو بیهوده بیان نمیکنه حتما یه دلیلی داره

همین دیدن آیات قرآن خودش مفیده

این نقوش چه چیزی دارند؟

این نقوش اثری رو از طریق چشم بر روح شما و جسم شما وارد میکنند که اسلام می داند و شما نمی دانی

حالا از همین راه یعنی چشم براحتی میشه سوء استفاده کرد و شیطان این کار رو کرد

تغییر معماری

تغییر لباس

تغییر چهره ها

در مرحله بعدی وارد حس های دیگر مانند چشایی،شنوایی و بویایی شد

موسیقی و طرب

تغییر ذائقه ها در مورد بوی خوش

تغییر ذائقه چشایی

حالا یه مثال براتون بزنم که نوعا برای همتون رخ داده

دقت کردید وقتی محیط شما عوض میشه بسمت جاهای با وضعیت معنوی کمتر اگر حتی تمام افراد هم همانها باشند ایثارگری در شماها کم میشه؟

مثلا شما میایید تو پیاده روی اربعین .. کلا فضا اشباع شده از ... (خودتون برید ببینید)

بعد میایید تو یه هیئت تو کشور خودمون باز چنین فضایی هست

بعد میایید تو خونه خودتون

بعد میایید تو یه مثلا رستوران نزدیک حرم یکی از اهل بیت مثلا مشهد

بعد یه رستوران عادی

بعد این محیط رو به سمت اشرافیت بیشتری ببرید (رستوران برج میلاد!!!)

گرچه افرادی هستند که محیط تاثیر خیلی کمی روشون داره ولی از تاثیر محیط نمیشه غافل شد

حالا این دو جنبه داره

یکی از این جنبه ها جنبه 100 در 100 روحانی! این محیط هاست که توجهات خاص معصومینه

ولی جنبه دیگه مربوط میشه به همین حواس شما

چیزی که به چشم میبینید در این محیط ها و حواس دیگه در روحیه شما تاثیر خیلی زیادی میزاره

یه مثال دیگه از بعد دیگه در مورد تغییر فضا

در یک مسافرت

باز همان پیاده روی اربعین

مرحله بعدش سفر ارزان قیمت با اتوبوس

مرحله بعدش با قطار کیفیت خوب

مرحله بعدش با هواپیما اول در سفرهای داخل کشور و خارج کشور مخصوصا غیر زیارتی

افراد اگر همان افراد هم باشن ولی کافیه یه آزمایش بکنید

میبینید با تغییر فضا حتی نوع برخورد اشخاص هم عوض میشه

این تغییر شدیدا به ظاهر این محیطها مرتبطه

دیسیپلین (از قصد این کلمه رو گفتم) این محیط ها باعث چنین تغییراتی در روحیه افراده

بحث دیگر در مورد لباس افراده

زیاد گفته میشه که لباس یه موضوع شخصیه و به کسی مربوط نیست که افراد در اجتماع چی بپوشن

خب این یه فریب خیلی شیکه!

ولی اون فرانسویه میفهمه حجاب یک نفر در آن محیط چه تاثیری داره و در واقع چه جنگ نرمی رو بهشون تحمیل میکنه

قسمت ابتدائیش که مربوط میشه به خود پوشش یا عدم پوشش

ولی در ایران بحث سر نوع پوششه

قالب شدن پوشش مانتو در رسانه یکی از همین تاثیرگذاری های عمدی بود که متاسفانه کمک زیادی در قالب شدن این پوشش در جامعه کرد

تبدیل شدن مانتو به پوشش رسمی در ادارات دولتی و خصوصی و خیلی جاهای دیگه باز از خیانت هایی بود که خواسته یا ناخواسته کمک زیادی به این قضیه کرد

بحث دیگه سر معماری ، رنگ و طراحی محیط زندگیه که خیلی مهمه

جدای از بحث قداست اماکن متبرکه یکی از عوامل موثر در تلطیف روحیه افراد در آنجا نوع معماری و رنگ این اماکن است

یکی از استفاده های مفید از علوم غریبه که جناب شیخ بهائی این علم رو داشته تاثیر مستقیم و سریع نوع معماری در روحیه شخصه

یعنی چیزی رو میبینه که ناخودآگاه میتونه باعث ایجاد آرامش،اضطراب و باقی حالات در شخص بشه

رنگ هم همین تاثیر رو داره

یکی از کارهایی که در غرب بصورت خیلی شیک انجام شد تغییر ذائقه افراد در مورد رنگ ها بود

مطابق روانشناسی رنگ ها در کارهای تجاری رنگ مشکی برای کالاهای لوکس بکار برده می شود در حالی که خیلی قبل تر از این رنگ سیاه کراهت بیشتر رو در ذهن افراد متبادر می کرد

یکی از بهترین شیوه ها برای تبلیغ رنگ سیاه یا صورتی و ... استفاده غیر معمول در اشیاء قیمتی و لوکس بود

شخص می دانست که فلان شی گران بهاست و آن را با رنگی غیر معمول میدید و بصورت تدریجی چنین چیزی باعث جا افتادن چنین چیز غیر معمولی میشد

همین کار تغییر ذائقه در مورد رنگ رو در مورد خیلی چیزها انجام دادند (قرار دادن یک چیز بی خود در کنار یچیز گرانبها)

قبلا میخواستم یه تاپیک جدا در مورد طراحی وسایل نقلیه مخصوصا خودرو بزنم که دیدم اصلا مناسب جو تالار نیست و واقعا زوده

خلاصه بحث اینه که یکی از شیوه های بسیار عمیق در مورد کنترل ذهن شمای انسان طراحی خاص خودروهاست که آماده آینده مورد دلخواه آنها بشوید (این عقیده شخصی منه و اثباتش واقعا مشکله و فعلا به صورت یک گزاره در ذهنتون داشته باشید که طراحی خودرو ها کاملا هدفمنده)

بحث دیگه در مورد موسیقیه

اینجا اشاره کردم

کلا موسیقی براحتی میتونه یه فضای مجازی به دلخواه سازندش برای شما بسازه و لذتی که از شنیدن موسیقی کمابیش میبرید بخاطر یادآوری و پرکردن مجازی آن دلخواه شما در ذهن و فکر شماست

[b]بحث دیگه در مورد تغییر ذائقه بویایی افراده

ترویج عطرهای الکلی بجای عطرهای طبیعی که در یکی از تاپیک ها در موردش صحبت شده (بحثش تخصصیه ولی فکر کنم منظورمو متوجه شدید)

[/b]

اینهایی که گفتم قسمتی از این بحث هستند که اشاره کردم

خلاصه بحث بنده در این تاپیک اینه که اگر اکنون در کشور آمریکا یک محیط به شیطان پرستی اختصاص داده می شود چیز عجیبی نیست.چون در این چند صد سال حرکت نرمی انجام شده برای تغییر جو به نفع شیطان

و اینکه خیلی چیزهایی که اصلا برای ما اهمیتی ندارند از قبیل معماری شهری ، انتخاب رنگ ، موسیقی ، تیپ و مدل مو و لباس،غذا و .... باید بصورت اسلامی باشه و اگر اسلامی نشد ما به ازای غیراسلامی برای آن وجود دارد.

تغییر جو>>جوگیری افراد>>فاصله تدریجی از خدا

در اینجا در مورد تم بهائی-ارمنی گفتم که مربوط میشه به همین مبحث

در مورد قالب شدن جو به نفع شیطان اعلام خطر میکنم (گرچه خیلی دیره) و در قسمت سبک زندگی از دلسوزان ذی ربط و نا ذی ربط برای مبارزه با این جنگ نرم دشمن کمک میخواهم (چه رسمی شدCool )

اونطور که میخواستم نشد تاپیک رو شروع کنم

امیدوارم اونطور که صلاح کاره جلو بره

فقط اینجا یک بار برای همیشه خدمت دوستان عرض کنم;
علت اینکه پشت سر هم بقول بعضی منبر میرم هیچ کدوم از اینهایی که فکر میکنید نیست
من در زمان محدودی که دارم میخوام بیشترین روشنگری رو انجام بدم
معلوم نیست تا کی باشم (گریه نکن سعیدBig Grin )

بابت لحن شدیدا محاوره ایم هم باید تحمل کنید چون حرفمو بصورت نوشته میارم (با دلیل)
انشاء: -8- Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، یاســین ، soheyl68 ، سید ابراهیم ، طالب نور ، مجنون العباس ، Ali#59 ، heaven ، meisamtiger ، help me ، Reza2035 ، fafa* ، شیدا ، سیمرغ ، Night_World ، رضا1357 ، fatemeh-55 ، السا ، عبدالرحیم ، neyestan23 ، magnolia ، اميرمهدي ، mahdy30na ، MESSENGER
۷:۳۰, ۲۷/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۲ ۷:۳۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #39
آواتار
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
خداوند هیچ پیامبری را به رسالت برنگزید مگر آنکه قومش را از دجال ترسانید و خداوند آن را تا به امروز بر شما تاخیر انداخته و اگر امر بر شما مشتبه شد بدانید که پروردگار شما یک چشم نیست..
کل تاپیک شما در جور خلاصه میشه
سفر بخیر عزیزم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، meisamtiger ، help me ، fafa* ، رضا1357 ، neyestan23 ، mahdy30na ، MESSENGER
۳:۴۹, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
رزمـــنده ای کـه در فــضای
سایـبــر می جنـگی ،بـرای
فـشردن کلیدهای کامپیوتر
وضـو گیرو بـا نیـت قربة الی
الله مطلب بنویس و بـدانکه
تومصداق ومارمیت اذ رمیت
هستی.تو درشبهای تـاریک
جبهه سایبری ازمیدان مین
گنـاه عبور می کنی مراقب