|
چادر براق
|
|
۱۷:۱۹, ۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۷:۲۰ توسط mary20.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امروزه بازار چادر های براق داغ داغ است . چادر هایی با جنس ساتن ، کن کن و... توجه دختران جوان را به خود جلب کرده است . واقعا هم نسبت به چادر های معمولی جذاب و شیک تر به نظر می رسند . بعضی ها می گویند حجابمان که کامل است چه اشکالی داره که یک چادر لیز و براق بپوشیم تا زیبا و خوش تیپ به نظر برسیم . اگه چادر مان مشکی است حداقل براق باشد تا دل را نزد . اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟ چادری که توجه منه دختر رو اینقدر به خودش جلب میکند مطمئنا برای یه پسر صد مراتب جذاب تر است ! چادر باید برق نگاه نامحرم رو ازش بگیرد نه اینکه خودش براق باشد . درسته که چادر می پوشیم اما درست نیست براق باشد که از صد فرسخی چشمک بزند . خواهر های گلم چادر خوبه اگه واقعا حجاب باشه ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۵, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() دوااااااااازده صفحه صحبت( یا به قول مادربزرگم کله گپ )بحث سر این نیست که مردا همه کر و کور باشن یا زنها همه سیاه پوش یا چرا مردا احکام زنها رو بهتر میدونن یا چرا زنها احکام مردا رو خوب نمیدونن چه مردا تمام وظایف خانومها رو بدونن چه ندونن وظیفه ی زن مسلمان اینه که در محدوده شرع پوشش رو رعایت کنه و لباسش جلب توجه نکنه چه زنها تمام وظایف مردها رو بدونن یا ندونن مرد مسلمان وظیفه ش اینه که غض بصر داشته باشه حالا این چادرای براق قبلنم گفتم به دلیل براق بودنشون ناخودآگاه باعث جلب نظر میشه نگاه اول از عمد نبوده ولی ممکنه خدای نکرده نگاه های بعدی رو به دنبال خودش بیاره یه انسان قویه واسه اون شخص نگاه بعدی وجود نداره ولی همه که اینطور نیستن خب اسلام هم میگه جلب توجه نکن هر چی جلب توجه کمتر باشه امنیت بیشتره دقت کنید میگم بیشتره نمیگم صد درصده ها |
|||
|
|
۰:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۱:۱۷ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
اگه همه افراد وظایف شرعی خودشون رو انجام بدن که عالیه ، اما این جا که این طوری نیست . بنابراین مسئولیت من بیشتر میشه ، شاید بیشتر از حدود عادی . شهید برونسی وقتی دیوار خونش خراب میشه داخل خونش و زن و بچش معلوم بودن مجبور بوده بره ، همونطور خانوادرو رها میکنن . میگه من تا حالا تو عمرم به نامحرم نگاه نکردم ، خدا غیرت داره زنو بچمو از نگاه نامحرحم حفظ میکنه . ببین چه اسوه ای داریم . این از حضرت یوسف بارزتره . شهید ابراهیم هادی با اون جذابیت یه روز دخترا ازش خوششون میاد ، وقتی میفهمه از روز بعد با شلوار کردیو سرو وضع ژولیده میره بیرون . راهی که من تو یه جامعه خراب به ذهنم میرسه ، خودسازی فردیه . کمی از وظایف شرعیم فراتر برم هیچی نمیشه ، ابراهیم هادی بارها با حضرت زهرا تو خواب صحبت کرده همین شهید تو خیابون اسفالتو نگاه میکرد افسرده هم نشد . |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۳ ۰:۲۷)Arash.j نوشته است: راهی که من تو یه جامعه خراب به ذهنم میرسه ، خودسازی فردیه . درسته تا خود سازی نباشه که دیگه کسی مثل شهید هادی یا شهید برونسی نمیشه وقتی کسی هم صحبت با حضرت زهرا باشه خب افسرده نمیشه که برادر من ![]() من بیشتر عرضم این بود نه خانوما باید انقدر بگن آقایون برن هوای چشمشونو داشته باشن نه آقایون بگن شما باید هوای پوششتو داشته باشی دو طرف باید سعی در رعایتش داشته باشن |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۳ ۰:۴۶)شیدا نوشته است: درسته تا خود سازی نباشه که دیگه کسی مثل شهید هادی یا شهید برونسی نمیشه به نام خدا میخواستم حرفتونو تصدیق کنم وسطش زدم تو یه وادیه دیگه عذر خواهی میکنم |
|||
|
|
۱:۱۶, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
--------------- بابا درد من جَوون و امثال من،مدل چادر نیست،جنس چادر و رنگ چادر نیست.(من نوکر همه خانم های چادری وبا حجاب هستم) درد من،بدبختی من و بقیه ساپورته...ساپورت. به پیر،به پیغمبر،به قرآن این ناهنجاری و قُبح شکنی ای که این ساپورت (لعنت بر باعث و بانی اش) به وجود آورده،به وجود میاره و به وجود خواهد آورد رو این چادر های براق و غیره نداره. ------- از اول تا آخر تاپیک ماشاالله کم مونده بعضی ها هم دیگه رو بزنن. چرا؟ چون تحمل حرف منطقی یا غیر منطقی(نظر مخالف) طرف مقابل رو ندارن. ------ در مورد فتواهای مرجع تقلید هم به قول آیت الله پناهیان شما باید حداقل هر سه ماه یک بار یا 6 ماه یک بارسخنرانی ها و فتواهای جدید مرجع مورد نظرتون رو تجزیه و تحلیل کنید،سبک سنگین کنید که مثل بعضی ها منحرف شده باشه. یا از سلامت ذهنی و عقلی برخوردار هست یا نه(به علت کهولت سن).با جریانات سیاسی مُغرض یا منحرف در ارتباط نباشه. ------ شرمنده که من جَسته و گُریخته مطلب نوشتم. اگر کسی پاسخی به این مطلب داد بنده هم پاسخ خواهم داد. در پناه حق |
|||
|
|
۱:۱۸, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۱:۲۳ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
سلام
نمی دونم واقعا چرا به جای دقت کردن در حرف های من دنبال یک سری یک به دو کردن ها هستید. طبق گفته شما وظیفه جکومت نیست جلوی پخش مواد در جامعه رو بگیره ، خوب مردم نرن بخرند بکشند ، اگر همه مردم نرن بخرند بکشند دیگه مواد پخش کنی نمی مونه؟ این چه استدلالی هست نمی دونم چرا خانم ها وقتی مسئله حجاب پیش می آد همه چیز رو حواله می کنند به مرد ها اون خدایی که زن و مرد رو خلق کرده مطمئنا از من و شما بهتر می دونسته که برای زن حجاب واجب کرده ،شما نشستید جای یک زن ، نه می دونید مرد چی هست ، نه حتی خوب از خودتون آگاه هستید ، روی حرف خدایی که از کوچک و بزرگ زن و مرد آگاهه حرف می زنید و بعد مردها رو متهم می کنید به این که حجاب رو علم کردند.حتما چون مراجع تقلید هم مرد هستند واجب کردند حجاب رو؟ حتما مراجع بزرگوار هم نگاه هاشون مورد داره که سخت گیری کردند روی حجاب زن ها؟ این ها همه از زیرمسئولیت در رفتن هست ، شما می گید راه فساد باز باشه ، مردم سمتش نرن ، این حرف مثل این هست که بگن اسلحه رو آزاد بگذارید ، مردم بفهمند نرند با اسلحه آدم بکشند.خرید و فروش مواد مخدر و مشروبات الکلی رو آزاد بگذارند ، جوون ها نرند دنبالش. شما چون خانم هستید و یک سری مسائل مردانه رو متوجه نمی شید، می آید حکم می کنید در جهت راحتی خودتون ، مسئولیت حفظ عفاف رو هم محول می کنید به چشم های تک تک آقایان جامعه ، خودتون رو هم راحت می کنید. این جا مبحث مبحث چادر های براق هست ، شما به جای پرداختن به این موضوع به مسائل بی ربط مثل رعایت حدود دیداری مردان می پردازید ، انتظار دارید کسی هم انتقاد نکنه از به بیراهه بردن مبحث. اگر در مورد چادر صحبتی دارید بفرمایید ، در مورد مسائل دیگه در مبحث مختص به خودش صحبت کنید. (۱۱/مرداد/۹۳ ۱:۱۶)keyvan-rostamy نوشته است: بابا درد من جَوون و امثال من،مدل چادر نیست،جنس چادر و رنگ چادر نیست.(من نوکر همه خانم های چادری وبا حجاب هستم)ظاهرا درد شما هم به قول بعضی از پاسخ دهنده ها چشم شما است ، نه ساپورت ، ساپورت هم باید آزاد بشه ، شما باید چلوی چشمت رو بگیری فقط. ولی خوب از شوخی بگذریم ، در داریم تا درد ، بعضی درد ها بدتره ، بعضی ها کم تر بده ، اما خوب همش بده. لطفا همه کسانی که در مورد حجاب سوال دارند رجوع کنند به کتاب" روابط زن و مرد در اسلام" که بارها من لینکش رو گذاشتم ، نظر تمام مراجع هست داخلش ، حتی برخلاف تصور برخی از دوستان در شرایط مراجع بزرگوار پوشانیدن صورت بدون آرایش رو هم واجب می دونند ، این حکم رو هم بارها در این تالار قرار دادم صحبت نهایی این که وظیفه یک نفر وظیفه نفر دیگه رو ساقط نمی کنه ، وجوب حجاب وجوب رعایت نگاه رو ساقط نمی کنه و بالعکس |
|||
|
۱:۳۲, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۴:۳۲ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۳ ۱:۱۸)دل خسته نوشته است: سلام سلام داداش این شوخی رو نصف شبی خوب اومدی... ![]() ![]() (۱۰/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۶)moze84 نوشته است: بذارین بررسی کنیم... سلام خانم ببخشید این چه مقایسه ایه که انجام دادید؟ شما با این مقایسه ارزش خودتون و چادر رو هم آوردید پایین. در مورد چشم درویشی هم چَشم...ما مردها چشم هامون رو درویش میکنیم ولی ببینید کی دوباره میاد مردها رو از راه به در میکنه. --- والله توی عکسها کسی ساپورت نپوشیده و همه شلوار تنگ یا چسبون پاشونه. به نظر بنده هم هر کسی مسئول اعمال خودشه. نه من از ذهن شما خبر دارم نه شما از من. ---- مثل اینکه تاپیک از مسیر خودش هم داره منحرف میشه. |
|||
|
|
۸:۳۶, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۹ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
گفتن "از بحث اصلی منحرف نشین"، یه جمله ایه که آدم بخواد حرف خودش رو به کرسی بنشونه...( چرا دروغ؟؟!! منم بعضی وقتا به کار میبرم)
برای این که بحث از مسیر اصلیش منحرف نشه، بعضی از آقایون محترم تالار هی میان میگن چادر براق ما رو اذیت میکنه، بعضی از خانم های محترم تالار هم میان میگن اگه اذیتت میکنه چشماتو درویش کن.... تا صبح علی الطلوع هم این مکالمه طول خواهد کشید.... جون ماااادراتون با دقت بخونین... شیدا جان! اگه صلاح دیدی پاک کن و یا ادیتش کن... اما اگه جا داره، بذار بمونه تکلیفمون معلوم شه... یه آدمی که هند مدلینگ کار میکنه، یعنی دستان زیبایی داره، دستش رو باید بپوشونه... اما کسی که دستاش ترک ترک خورده و پر از چین و چروک شده، لزومی نداره که همون کفین یا دستاش رو هم بپوشونه... یه خانمی که چشمای شهلا داره، بهتره که عینک دودی تیره و بزرگ بزنه که چشماش نتونه کسی رو جذب کنه... یه خانمی که پاهای زیبایی داره، بیشتر باید خودش رو در پوشوندن اون پاها ملزم کنه تا خانمی که پاهاش شبیه پاهای فیوناست... و الی آخر... اینه که میگم حجاب برای هر کسی متفاوته. آقای مکارم میگن که حجاب به جز پوشیدن لباسهای تنگ، هر لباسیه که به جز وجه و کفین رو بپوشونه... یعنی مانتوی گشاد که ترکیب اندام خانم ها رو هم معلوم نکنه، حجابه... میتونه جنسش هم از کن کن باشه، میتونه ویسکوز باشه، میتونه ژرژت باشه، میتونه ریون باشه... رنگش هم میتونه سرمه ای باشه، میتونه قهوه ای باشه، میتونه طوسی باشه... اما... نباید نارنجی فسفری و سبز کله غازی و ... باشه چون چشم ها رو خود به خود میچرخونه... یه نکته... یه سری من دیدم توی این تالار هی اومدن گفتن اگه لباس قرمز بپوشین میشه لباس شهرت که این حرامه... به جون یه دونه بچه ام نمیخواستم اینو بگم... چون ممکنه ازش سوء استفاده بشه... اصلاً میدونین لباس شهرت از دید مراجع یعنی چی؟ توی یکی از فتاوای آقای مکارم خونده بودم لباسی که ظاهر شما رو بیش از حد مذهبی کنه و ریاکارانه باشه در واقع اون لباس شهرته... لینک استفتاء یعنی من اگه صورت معمولی ای دارم، و بپوشونمش که جامعه سالم بمونه هم بازم کاسه داغ تر آش شدم... آقای دل خسته! کسی منکر وجود حجاب نمیشه... واااااقعاً خوبه... شما تشریف ببرین تفاسیر قرآن رو بخونین... بعضی از مفسران معتقدن که خدا توی قرآن اول به مردها گفته چشماتون رو بپوشونین و بعد به زن ها گفته حجاب رو رعایت کنین... یعنی اگه اهم و فی الاهم کنیم، میبینیم که پوشاندن چشمان از طرف مردها درجه اهمیت بیشتری برای خدا داره تا حجاب. این رو با لحن توهین نخونین. واقعاً پاسخ بدین... توی افغانستان، زن ها طبق قوانین ناب اسلام، جلباب و چادر سر میکردن که هیچی از بدنشون معلوم نبود... طالبان اجازه نداده بود که صداشون رو نامحرم بشنوه که در غیر این صورت با قلوه سنگ سنگسارشون میکرد... صدای پاشون نباید شنیده میشد... یعنی تمام اون احکامی که زمان پیامبر صادر شده و حقیقتاً من جامعه ای که این جوری حجاب توش رعایت بشه رو میپسندم... اما و اما و اما ... چون مردان افغانی جلوی شهوت و تخیلشون رو نمیگرفتن و طالبانی های پدر سگ یا میرفتن صحنه های فیلم میدیدن و یا با دیدن زنان با حجاب کامل هم تحریک میشدن، چون زیر چادر رو تصور میکردن، بازم میپریدن به این زنان بیچاره و بهشون تجاوز میکردن... این آمار توی افغانستان در زمان حکومت طالبان بسیار زیاد بود... حالا اگه توی ایران زن ها همه حجاب رعایت کنن، در همون حدی که شما میگین، آیا بنیان خانواده حفظ میشه؟؟؟ آیا آمار تجاوز و نگاه کردن به دخترا و نا امن بودن جامعه پایین میاد و صفر میشه؟؟؟ بابا! ریش و قیچی دست شماست... شما ها هم زور بازو دارین، هم قدرت جنسی بالا... یعنی اگه یه زن با چادر عربی و پوشیه و دستکش هم وارد خیابون بشه، یه مردی که شب فیلم فلان دیده، صبح اون زنو که زیر اون حجاب که میبینه، باهاش میره سوار تاکسی میشه، شروع میکنه به مزاحمت یا میره میزنه زیر بغلش و میبردش یه جای دیگه و ... اصلاً حتی یک نفر از خانم ها نیومد بگه، حجاب لازم نیست... ماها معتقدیم حجاب واقعاً باید باید رعایت بشه... اما جای پوشوندن چشم در اسلام کجاست؟ قبول دارین که اگه مردها چشماشون رو میپوشوندن، همون موقع ها که مانتو پیچ اسکن مد بود، زن ها فکل میذاشتن، دیگه ماجرا همون جا ختم به خیر میشد و زن ها دیگه ادامه نمی دادن؟ من از این که بخوام از حقوق زن ها دفاع کنم، بیزارم... اما خداییش کلاهتون رو قاضی کنین... یه زن اگه حجاب کامل داشته باشه، آیا باز هم امنیت داره؟ یا زمانی امنیت به جامعه برمیگرده که مردها غض بصر داشته باشن؟ هی حضرت زهرا رو مثال نزنین... آیا حجاب حضرت زینب (سلام الله علیها) و خاندان امام حسین (علیه السلام) مورد داشت و محرک بود که ریختن سرشون و معجر از سرشون کشیدن و بهشون بی حرمتی شد؟ آیا اگه همه زن های جامعه ما مثل حضرت زهرا بشن، شما ها میتونین مثل حضرت علی (علیه السلام) باشین که در سن جوانی با هیچ زنی صحبت نمیکرد که مبادا از راه به در شه؟ حضرت زهرا اگه خودش رو از نابینا پوشوند، حضرت علی چشمش رو از مردهای دیگه هم پوشوند... عمروعاص که اومد و لخت و عور شد جلوی امام علی (علیه السلام) با این که حضرت میتونستن با یه شمشیر به درک واصلش کنن، اما چشماشون رو بستن و راه رو کج کردن... از خودتون به عنوان یه مرد پرسیدین یعنی چی؟؟؟ یعنی ای مرد شیعه! چشمات رو باید از هر حرومی بپوشونی... زن کار حروم میکنه، کار خوبی نمیکنه، اما شما چشمات رو بپوشون! یکی از دوستان اومدن و میگن اونا ساپورت نیست شلوار تنگه... به جون بچه ام، من تا همین حالا فکر میکردم به همه جور شلوار تنگی میگن ساپورت... جوراب شلواری و شلوار لوله تفنگی هم ساپورتن... به ولله دنبال تفاوتش نبودم و نیستم. به نظرم همه اش بده... اما شماها از همه زن ها اوستا ترین در تشخیص ساپورت و شلوار لی تنگ و ... از هم. این یعنی وقتی میبینین و اتفاقی هم نگاهتون بهش میفته، میرین سرچ میکنین و پرس و جو میکنین تا بدونین این چیه! مشکل همین جاست... یه آدم ظاهر الصلاحی داشت از خیابون رد میشد که یه زن رو دید که داره موهاش رو درست میکنه و میبافه... اینقدر نگاهش کرد که رفت تو میخ و یک چشمش کور شد... رفت پیش پیامبر و از اون زن ادعای خسارت کرد و شکایت کرد که اگه رعایت کرده بود، من الآن چشمم رو داشتم... فکر میکنم آیه نازل شد که مردها باید چشماشون رو بپوشونن... پیامبر هم گفت که تقصیر خودت بوده که چشمات رو نگه نداشتی... بازم دارم تاکید میکنم... کسی منکر اثر خوب حجاب کامل توی جامعه نیست. اما اگه اثر حجاب روی خوب شدن جامعه 40 درصده، اثر غض بصر 60 درصده.... در بدبینانه ترین حالت 50 - 50 ه دیگه... که یعنی مادامی که چشمها درویش نشن، حجاب به درد لای جرز دیوار میخوره... کاشکی به جای این که هی به هم بگیم، تو فلان کارو کن، جامعه خود به خود درست میشه، به خودمون میگفتیم، من فلان کارو کنم که جامعه درست شه... والسلام. |
|||
|
|
۹:۱۳, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۲ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
دیگه خداییش بعضی حرفا یه جوریه. والا از زمانی که من 3-4 سالم بود ، یادمه این خانم های عرب که گاهی پیش مادربزرگم میومدن ، چادرشون براق بود. حالا براق باشه یا نباشه چه فرقی میکنه. من یه بار گفتم ، یکی از حسرت هایی که توی زندگیم میخورم اینه که نتونستم آبجیمو چادری کنم. کلا از چادر بدش میاد ، البته بگم که حجابش خوبه ولی به نظر من چادر خیلی زیبا تره.
حالا من میترسم یه حرفیو بزنم ، دوستان بد برداشت کنن. یه جای دیگه نمیدونم توی این سایت بود یا نه ، گفتم که خانم های چادر و همکلاسی های چادری و باحجاب(شال یا روسری درست حسابی) واقعا زیبا هستند ! مثل مادرم ! مثل خواهرم ! یعنی یه جوری نگاهشون میکنم که اگه یه مرد دیگه با مادر و خواهر خودم حرف بزنه ، بهم بر نخوره ! ادم واقعا کیف میکنه توی یه محیط سالم با این خانم ها همکار یا همکلاس بشه. به دور از هر نگاه سنگین که شاید یه خانم عضی وقتا حس کنه. به دور از حس بدی که گاهی من دارم ، بعضی اوقات که با یه خانم بد حجاب (از نظر من ) حرف میزنم ، یا نگاش نمیکنم یا نگاهمو میدزدم ، 2 حالت داره ، طرف میگه ببین خوشکل کردم فلانی داره نگام میکنه ، طرف دوم ممکنه یکی بگه بله هیز تشریف دارن ایشون ! که بنده باشم. ولی گفتم که در ارتباط با خانم های محجبه این واقعا درصدش نزدیک به 0ـه. حالا میرسیم به حجاب ، اگه چادر های سفید مد میشد چقدر قشنگ تر بود ، همون جذب گرماش رو میگم ، مادر من که تازه با ماشین بیرون میره ، وقتی میاد خونه گاهی تا مرز غش کردن پیش میره توی این گرما ، ولی مطمئنا اگه چادر سفید باشه این گرما کمتره. حالا چادر مجلسی سفید من اطلاع ندارم میشه درست کرد یا نه. در مورد چادر براق هم که بخواید حساب کنی ، اگه یکی بخواد دنبال زیر چشمی نگاه کردن "ببخشید میگم" خانم های چادر باشه ، درک اون طرف سخته واسم ، خب میتونه بره بد حجابارو دید بزنه . این که بحثش جداست ، ولی اینکه دوستان بگن چادر براق باعث از راه بدرشدن مردا میشه ، این دیگه خعلـــــــــــــــــــی زیاده رویه. من کلا ادمی نیستم که بخوام به کسی نگاه کنم ، ولی 1% از وسوسه ای که توی ایران شدم رو ، توی خارج کشور با حجاب های ازاد نشدم ! چرا ؟ چون ببخشید میگم ، واقعا ببخشید میگم ،بلانسبت دوستان، مشکل از خودمونه. برای اون افرادی که هیز هستن و خلاصه دنبال این کاران ، جاهای خاصی هست که اطلاع دارید توی خارج از کشور و تقریبا همه ی کشور ها. پس خیابوناشون زیاد خراب نیست ، نهایت طرف حجاب نداره ،نهایت شلوارک پوشیده و یه تیشرت ولی مثل یه خانم راه میره ، نه مثل یه کسی که دنبال نگاه های دیگران باشه ! حالا جالب اینه که با اونا میشه چشم تو چشم صحبت کرد ، با بعضی بد حجابای توی ایران نمیشه ، چراشو نمیدونم. در اخر هم بگم ، غیرت بعضی مردا در حد میمونه ! عفت بعضی خانم ها در همین حد ، دقیقا واسه هم ساخته شدن. ایه صریح قران داریم که زنان پاک برای مردای پاک و مردان پاک برای زنهای پاک هستن. به قول یکی از دوستان : دوست دختر برای یه پسر اشکالی نداره ولی نه در مورد خواهر خودمون ! منطق بعضی پسرا اینه ، حالا اینا چطور فکر میکنن رو نمیدونم. بحث در مورد چادر بود ولی من خیلی منحرفش کردم شرمنده. یه حرفایی باید زده بشه وگرنه حق کلام ادا نمیشه. خانم هایی که چادر میزنن ، حالا هر مدلیش ، این مدل ها که گفتید من همشونو چادر حساب میکنم (نه اطلاعاتم خیلی بالاست ) فقط حواستون باشه ، این چادری که میزنید ، چه از وی دین باشه ، چه از روی ارامش واسه خودتون ، در برابرش مسئولید ، با چادر مثل بعضیا که ارزش چادر رو نمیدونن ، ناز نکنید ! بلاخره ادم اینارو میبینه توی دانشگاه باید بگه.پسرا هم که گفتم خیلی هاشون هیز نیستن ، خیلی هاشون غیرت دارن هنوز ، ولی تا مشکل ازدواجشون حل نشه ! این چیزا کلا همیشه بحثش هست. یه جمله ای من دارم ، توی فیسبوق ! خیلی لایک خورد : توی این دنیایی که این همه ادم رنگارنگ داره ، دوست دارم یه رنگ فقط مال من باشه. خدایا رنگارنگم نفرما ... اقا پسرای تالار ، اگه کسی از دوستاتون چشم به نامحرم داره ، بهش بگید دوستانه ، نگاه نکن وگرنه بعدا به خانمت نگاه میکنن. چادری و غیر چادر هم ندارم ما یواش یواش بریم که دیگه الان با دمپایی میزننمون
|
|||
|
|
۹:۳۴, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
آقا محمد راست می گه.
اگه مشکل عفت و حیا داریم از خرده شیشه های خودمونه. چادر و چشم هیز هم نقش کاتالیزر دارن بیشتر. اگه طرف منطقش اینه خوب شما خفتان رو هم بپوشی نمی تونی از دستش فرار کنی. این جور آدم ها رو پسرا خیلی می شناسن چون باهاشون زیاد دهن به دهن شدن. این آدم ها واسه هر چیزی یه حرفی دارن. یه بهونه ای دارن. من می رم خیابون به مرد ها هم نگاه می کنم. باید اونا هم چادر سر کنن آیا! از خودمون بگیم خوب چادر یه جورایی جنسیت طرف مقابل رو خیلی(خیلی) کم رنگ می کنه تو چشم مرد ها(نمی گم 100 درصد) الان من می خوام از واژه "رابطه" استفاده کنم لطفا گیر ندین. رابطه به معنی دوستی نیست فقط. من الآن دو تا دختر تو گروهم هستش باهاشون رابطه دارم دلیل نمی شه باهاشون دوست باشم بیرون هم برم. وقتی چادر سرشون می کنن یعنی ما رابطمون در حد فعالیت های گروهه و جلوتر بیای با مشت می زنم فکت خون بشه. اما به این معنی نیست که حق نداری دیگه نگاشون هم نکنی! ما وقتی گرد می شینیم دور هم و جلسه می گیرم نمی تونیم یه طرف حلقه رو به کلی نگاه نکنیم. یه جورایی دیگه فکر می کنن آدم نیستن! باید نگاشون کنیم اما با همون نگاهی که به پسرای گروه داریم. واقعاً بعضی خواهران انتظار دارن وقتی چادر سرشون می کنن دیگه آدم هم حساب نشن. خوب یکمی از ما شناخت داشته باشین. در کل می گم. وقتی چادر سرت کردی من شما رو یه پسر تصور می کنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,588 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

)