|
شیطان پرستها این سه دسته اند :
|
|
۱۱:۵۴, ۲۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۶ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم ،
دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ، شیطان پرستها سه دسته اند: دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند. دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان از این دسته اند. دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام) را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی دارند . |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۲, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۴:۵۶)faateme-313 نوشته است: اینجور که شما فرمودید هر سه دسته آدمای خوب و درستکار و سالمی هستند! من تا دیدم همین رو حس کردم......احسنت |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |