کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان پرستها این سه دسته اند :
۱۱:۵۴, ۲۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۶ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم ،

دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین

تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ،

شیطان پرستها سه دسته اند:

دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا

طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان

آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.

دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد

مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به

عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت

هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد

تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و

من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان

از این دسته اند.

دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام)

را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای

انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا

در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که

وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی

دارند .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، انديشه نو ، arman mohseny

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۲, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #51
آواتار
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۴:۵۶)faateme-313 نوشته است:  اینجور که شما فرمودید هر سه دسته آدمای خوب و درستکار و سالمی هستند!
راستی اسمتون منو یاد یه موجودی میندازه (نمیدونم منظوری از گذاشتن این اسم داشتید یا اتفاقی بوده!!سواله دیگه پیش میاد!شاهین نجفی=شاهین نقوی حالا به امام نقی.ع. هم توهین کرده اصن ذهنم درگیر شد یه لحظه! امیدوارم سوتفاهم باشه!)

ضمنا شما اگه از جناب رائفی بیشتر میدونی و بیشتر پژوهش داری خو چرا نمیری سخنرانی کنی؟!

من تا دیدم همین رو حس کردم......احسنت
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا