|
حجاب دربین محارم....
|
|
۱۵:۳۸, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۹ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
مدتیه موضوعی ذهنمو درگیر کرده . طبق معمول گفتم از شما کمک بخوام. حجاب در بین محارم چگونه باید باشه؟ باتوجه به اینکه بعضی محارم آقا و بعضی خانم هستند؟ به عبارتی حجاب پیش پدر و برادر.... حجاب در مجالس زنانه.... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۷, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۷)فاطمه خانم نوشته است: آی گفتی فاطمه خانوم! خپ الان این نیازهای روانی روانیمون کرده دیگه ![]() تو خونه که باید رعایت کنیم تو مهمونیم تو بیرونم اینجورکه معلومه استخرو دریاو سالن ورزشی و .... همش ممنوع میشه پس یه دختر تو جامعه ی اسلامی چیکار کنه؟ ازدواج که .... تفریح ها هم که بالاخره ی موردی توش پیدا میشه یا موسیقی هست یا حجاب نامناسب یا .... بمیریم که بهتره... تو همین تالار ی خنده حلال بود اونم حذف شد نمیشه که همش غم باشه ... نمیشه که چیزیم نباشه ... الان خنده حلال از اینجا حذف شد از جامعه ام میشه جک های بیمورد رو حذف کرد؟ یخورده تعادل خیلی کمکمون میکنه.... البته معنیه تعادل هم خودش فلسفه ها داره... |
|||
|
|
۱۴:۴۲, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
واقعا این حرفتو قبول دارم
البته مهمونی های خودمونی که فقط خانوما هستن یکم میتونه این نیاز رو پاسخگو باشه جشن ها اما در کل حرفتو قبول دارم این نیاز به دیده شدنه اگر با ازدواج پاسخ داده نشه...نمیدونم با چه راهی میخواد پاسخ داده بشه.... |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۱۱:۰۳ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام به دوستان بزرگوار ![]() اصلاحیه: بنا به درخواست دوستان عزیز دل و سوال و جوابایی که ظاهرا هنوز باقی مانده، تاپیک باز میماند. ان شاءالله که بحث هدفمند جلو بره یا علی/ التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۲۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۱۴:۵۵ توسط mary20.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
نقل قول:کلا خانما دوست دارن زیبا باشن و اگه در سن مناسب ازدواج کنن،اون فردی که زیبایی هاشون رو باید ببینه میبینه،حس اون خانم هم ارضا میشه و دیگه پیش محارم خودش هم لباس مناسب میپوشه(همونی که خانم مصباح اوردن). موافق نیستم اگر با ازدواج نیاز دیده شدن در زن ارضا می شد پس چرا زن ها در مهمانی های زنانه یا در عروسی ها آرایش غلیظ می کنند یا لباس های باز می پوشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا راه دور میریم ....چرا زنان شوهر کرده با وضعیت ناجور به خیابان ها می آیند ؟؟؟؟ مگر نیاز آنها بر طرف نشده است ؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۴۰, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
البته یه مطلب دیگه هم بگما
این حس دیده شدنه در همه انسان ها وجود داره و هرکسی از یه راهی پاسخش رو میده مثلا یه آدمی برای دیده شدن میره بازیگر میشه یکی دیگه بازیگری رو قبول نداره ولی بازم این دیده شدنه رو میخواد...میره درس میخونه تا از طریق درسش دیده بشه یکی دیگه توی درس زیاد قوی نیست حالش هم نداره میره سراغ کارای خلاقیتی یا کارهای دیگه یکی خودشو شکلای عجیب غریب درست میکنه یکی دیگه پوشش خوبی رو انتخاب میکنه ولی بازم یه مدلی رو انتخاب میکنه که تو چشم باشه! ![]() یکی با تعداد بچه هاش پُز میده یکی با مال و اموالش و یکی... و و و و به هرکسی نگاه کنید از یه طریقی داره سعی میکنه که دیده بشه به نظرم دلیل اصلی این بدپوشش بودن جلوی محارم و غیر محارم همین نیازه که درست پاسخ داده نشده بعصی ها با ازدواج کمی بهبود پیدا میکنن... برخی هم نه چون همسرشون اون توجهی که باید رو نداره یا اگر هم داره فقط به اون شخص نداره!!! ماشاا... دلش دریااااست!![]() خلا۴! دلم براتون بگه اگر این نیاز رو درست پاسخ نگفتیم منتظرن عواقبش هم باشیم... باز قضیه همون فنره پیش میاداااا!!!! از ما گفتن بود! |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۲۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۲ توسط enan ilghon.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
انشاالله پدرا و شوهرا همه منطقی باشن
اونوخ اونی که اونا میگن میشه ملاک واسه پوشش خانما هر جا که هستن اولا ک دستور خداس تا اونجایی ک بنده میدونم دوما وجود آقایونه که باعث واجب شدن حجاب میشه پس اونا بهتر میدونن چه چیزایی مفسده آفرینه چه چیزایی نیست گاهی بحث احساس نیاز خانما ب خود آرایی مطرح میشه که خوپ در مقابلش حس نیاز ب نگاه کردن هم در آقایون هست پس نمیشه ب صرف احساس نیاز ب چیزی یا کاری اونو انجام داد و توجیه کرد والا چه فرق است میان انسانو حیوان! ی مثال خیلی قشنگ هست من خیلی دوسش دارم ی زمانی گالیله میگفت زمین گرده ولی چون مردم اطلاعاتشون کم بود میخواستن بخاطر حرف گالیله اونو اعدام کنن!! حالا اگه بگی زمین گرد نیست بهت میخندن و تهمت دیوانگی بهت میزنن میبینید دقیقا مقابل همن این عقاید حالا با توجه به این مسئله کی میتونه ادعا کنه حرفش کاملا درسته؟؟ از نظر بنده تنها چیزی ک مطلقا درسته و تا قیامت درست و باقی خواهد بود حرفای خداوند حکیمه و بس پس بهتره بجای گوش دادن و فکر کردن ب حرف دیگران قرآن رو بخونیمو تکلیف خودمونو انجام بدیم ی نکته بگم بعد نتیجه گیری میکنم ما همه تو ی زمینه ای به یه دکتر یا معلم یا غیره واسه حل مسائلمون مراجعه کردیم کافیه یک یا دوبار این معلم یا دکتر حرفی بزنن که کاملا درست باشه، اونوخ دیگه تا قیامت هر حرفی بزنن میگیم دزسته و بی چونو چرا بهش عمل میکنیم، مثال بارزش ی استاد مکانیکه ماهره که اکثر ماها باهاش سرو کار داریم اگه شما سه بار به ی مکانیک مراجعه کنید و هر سه بار ایراد ماشینتونو به نحو احسن برطرف کنه بعد از اون اگه تلفنی ام بهت بگه ایراد ماشینت اینه و صدتا مکانیمک دیگه بگن اشتباه گفته، کاری رو انجام میدیم که اون مکانیک بهمون گفته اونوخ اینقر معجذه، اینقدر حکمت، اینقدر بزرگی از خدا دیدیم و میبینیم و میدونیم خالق کل موجوداته ولییی باز وقتی ب ی حکمش ک یخورده ب زحمت میندازه مارو میرسیم میگیم چرا؟؟؟؟ واسه چییی؟؟ اصن خدا چرا گفته اینو؟؟؟ این واسه ما نیست؟؟؟ چرا ی شکل دیگه نگفته ؟؟ خلاصه کلی دلیلو توجیه میاریم تا اون کارو انجام ندیم انگار از خدا هم بیشتر میدونیم!!! ببخشید طولانی شد
|
|||
|
|
۱۸:۳۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
اگر منطقی نبودن چی؟؟؟؟
|
|||
|
۲۰:۱۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۵)دل خسته نوشته است: سلام من وظیفه ی خودمو میدونم لازم نیست شما به من بگید............... لطفا متنو خوب بخونید بعد نظر بدید...........منم دقیقا جمله ی دومه شما رو گفتم ولی با یه بیانه دیگه دقیقا ربطه 3 خطه اخره حرفاتون به حرفای من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ مخصوصا اون مورده شیرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا اگه همه ی اعضای خونواده دوره هم جمع شن من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟چی بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک کنم به فنا برم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام
جمله من دیگه حرفی ندارم مال من نبوده چرا نقل قول شده؟ فکر نمی کنم متن من مبهم باشه ، کدوم قسمتش ابهام داره؟ |
|||
|
۲۲:۱۶, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
اون جوابه من به قسمته اوله حرفای شما بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من حرف از ابهام زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفتم ربطی نداره................نگفتم ابهام داره......... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ماشاا... دلش دریااااست!