|
خدا لعنتتون کنه
|
|
۱۳:۲۶, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خدا لعنتتون کنه کسایی که می دونستید و دهنتونو باز نکردید می دونستید که بعضی ها دارن کارهایی می کنن که این وضعیت رو ایجاد کنن وضعیتی که امروز جوونا رو داغون کردید سال ها قبل در این کشور، مردم زندگی می کردن، بعضی ها اومدن کشورو توسعه بدن، زندگی مردم رو ازشون گرفتن. انواع فساد و فحشا در کشور به خاطر سکوت شماست. چرا نجنگیدید؟ خیلی از جوون ها امروز واقعا شرایط سختی دارن. این ها اگر صاحب فرزند بشن، فرزند خوبی هم تحویل جامعه نمی دن. بالا رفتن سن ازدواج هم اختلاف سنی فرزندان و والدین رو زیاد می کنه، هم مشکلات روحی و شخصیتی و زناشویی والدین رو در پی داره که همه ش مشکل سازه برای آینده سازان و آینده ی این کشور. ما جوونا امروز داغونیم، خیلی هامون. منظور من اصل زندگی و زندگی خداپسندانه ست و نه خونه و ماشین و زندگی مادی. اصلا گمراه شدیم، چیزهایی تو ذهنمون کردن که تازه در این سنین، بعضی هامون می فهمیم که بیراهه می رفتیم. فرهنگ ها و باورهایی در ذهن همنسل های من هست که برای تغییرش باید خیلی کار کرد. کجا بودید تا الان؟ چرا لال بودید؟ خدا رائفی پور ها و حسن عباسی ها و سعید جلیلی ها را بیشتر کنه در این کشور. قدیما جهاد سازندگی بود، هر کس استخدام می شد، در ازای بیت المالی که به جیبش می رفت، می رفت توی روستاها و دست به ابزار و کار عملی می شد. امروز جهاد کشاورزی چه کاری داره می کنه؟ دیروز هر کی سپاهی بود قلب و فکرش انقلابی بود. امروز منتظر سهام شرکت ها و میوه و برنج ارزانتر از بازار و ارزانتر از خرید مسکین های جامعه هستن. هر جوونی که می خواد راحت درآمد داشته باشه و از این مثلا تسهیلات ها خوشش میاد، بهش پیشنهاد می دن برو سپاهی شو. قدیما خیلی چیزا بود. امروز نیست. قدیما کسی امامه به سر داشت باید با حقوق کم زندگی می کرد و همیشه پای منبر بود. قدیما مشهد جای زیارت بود، امروز شهر تجاری شده. حتی حرم امام هم تجاری شده. حاجی ها دکان باز کردن و با خواندن چند پاراگراف، دستمزهای چند صد هزار تومانی می خوان. و ... قول می دم به گذشته برگردیم و این برگشت، پیشرفت هست و ما در این مدت، با خیانت ها و همدستی شمایی که می دونستید و سکوت کردید و نجنگیدید (لعنت خدا بر شما باد)، پسرفت داشتیم و این را جبران خواهیم کرد. ایرانی خواهیم ساخت شایسته ی ایرانی. |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:قول می دم به گذشته برگردیم و این برگشت، پیشرفت هست و ما در این مدت، با خیانت ها و همدستی شمایی که می دونستید و سکوت کردید و نجنگیدید (لعنت خدا بر شما باد)، پسرفت داشتیم و این را جبران خواهیم کرد. ایرانی خواهیم ساخت شایسته ی ایرانی.شما برو سربازی و برگرد ان شا الله ما هم مثل شما می ریم و آدم بشیم. اما بعد سربازی به حرف خیلی از ماها می رسی. به دور توی شهر بزن و یه هفته(فقط یه هفته) دنبال کار بگردی متوجه می شی که سر اداره زندگی خودت هم مشکل پیدا می کنی! من هشت سال یاد گرفتم و تحصیل خارج از گود انجام دادم. به خاطرش خیلی چیز ها رو از دست دادم. درس و مدرسه ام افت کرد. خانواده ام رو از دست دادم. دوستام خوبم رو از دست دادم. کنکورم رو از دست دادم. حالا رفتن مصاحبه کردم منتظر کار و دو هفته است زنگ نزدن به من. حالا اونجا هم حقوقش 300 تومن(فوقش) بشه! اونوقت من برم شرکت خدماتی رایانه ای شاگردی کنم ماهی 500 تومن بهم می ده! اما اوقم می گیره چون این شغل رو می تونسم پنج سال پیش هم انجام بدم. پنج سال نخوندم که این بشه اوضاعم. یک سال برای دولت محترم( ) کار کردم. توی ارتش سایبری اش فعالیت کردم.گفتن که بورسیه می کنن تو دانشگاه. حالا می گن افراد بهتری هستن. یکی نیست بگه من جزو بهترین هاشون بودم. من کل گروهم رو خرج کردم توی عملیات سایبری اون ها. بهترین هاشون کیا هستن؟ چرا بهتر هستن؟ چون فرزند ایثارگر هستن؟ تو همچین تبعیضاتی می خوایید چی رو عوض کنید؟ تو همچین اوضاعی می خوایید چی رو تغییر بدین؟ از کجا می خواین شروع کنین؟ *********************** یه راه داره! همه جمع بشیم بریم یه جای دور افتاده و یه جامعه سفید کوچیک تشکیل بدیم و واسه خودمون زندگی کنیم. ![]() حاضری؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۲, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شاید شنیده باشید
اما خالی از لطف نیست: ....مقیم لندن بود" تعریف می کرد که یک روز سوار تاکسی می شود و کرایه را می پردازد. راننده بقیه پول را که برمی گرداند ۲۰ سنت اضافه تر می دهد! می گفت :چند دقیقه ای با خودم کلنجار رفتم که بیست سنت اضافه را برگردانم یا نه؟ آخر سر بر خودم پیروز شدم و بیست سنت را پس دادم و گفتم آقا این را زیاد دادی گذشت و به مقصد رسیدیم . موقع پیاده شدن راننده سرش را بیرون آورد و گفت: آقا از شما ممنونم . پرسیدم بابت چی ؟ گفت می خواستم فردا بیایم مرکز شما مسلمانان و مسلمان شوم اما هنوز کمی مردد بودم. وقتی دیدم سوار ماشینم شدید خواستم شما را امتحان کنم . با خودم شرط کردم اگر بیست سنت را پس دادید بیایم . فردا خدمت می رسیم! تعریف می کرد : تمام وجودم دگرگون شد حالی شبیه غش به من دست داد . من مشغول خودم بودم در حالی که داشتم تمام اسلام را به بیست سنت می فروختم. کونوا دعا ة الناس بغير ألسنتكم*..." بياييم مردم را با عمل خود به اسلام دعوت كنيم" یعنی سخنرانی و سخندانی بسه اهای بزرگترا، یکم با عملتون ثابت کنید... |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۸/مرداد/۹۳ ۱۴:۴۵)bidel نوشته است: به دور توی شهر بزن و یه هفته(فقط یه هفته) دنبال کار بگردی متوجه می شی که سر اداره زندگی خودت هم مشکل پیدا می کنی!این اوضاع هم نتیجه ی همون چیزیه که من بهش اشاره دارم. اما اشتباه بعضی از اونایی که می خوان انقلابی زندگی کنن، اما درگیر زندگی می شن، همینه. این که درگیر پیدا کردن شغل و کسب درآمد و ... می شن. یه انقلابی باید انقلابی زندگی کنه. ان شاالله عمل کنیم. |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
چند روز قبل با پسری صحبت می کردم که تازه وارد سنین جوانی شده
بحث اقتصادی رو شروع کردیم و از اصطلاح اقتصاد اسلامی استفاده کردم پرسید : چیزی به اسم اقتصاد اسلامی وجود داره؟ یعنی واقعا فکر می کرد که چنین چیزی وجود نداره. وقتی در مورد آینده ی دلار و طلا صحبت کردم، می گفت فکر نکنم. یعنی باورش نمی شد اقتصاد امریکا مشکلی داشته باشه. ببینید در ذهن این ها چیه که دشمن و تروریست رو الگو و برتر می پندارن. |
|||
|
|
۱:۲۳, ۲۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۱:۲۶ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
Oo
اول فکر کردم یه تاپیک تکراری دیگه برای اعتراض به وضعیت تالاره ! واقعا آدم بعضی از تاپیک ها و پست ها رو که می خونه باید یا بال دربیاره و پرواز کنه یا شاخه و برگ بده و رشد کنه . ! ![]() نقل قول: کجا بودید تا الان؟ چرا لال بودید؟ خدا رائفی پور ها و ... را بیشتر کنه در این کشور.انشاالله . باور کنید واقعا لازمه ! (۲۷/مرداد/۹۳ ۲۳:۳۱)soheyl68 نوشته است: چند روز قبل با پسری صحبت می کردم که تازه وارد سنین جوانی شدهقدیما می گفتن جوان ها یه اقیانوس به عمق یه وجب هستن . ولی جدیدا یه تشت آب هم نیستند . بدتر اونکه بعضی هاشون فکر می کنن اقیانوس آرام هستن و مثلث برمودا وسط اوناست ! و تمام اسرار این عالم رو فقط اونا می دونن . |
|||
|
|
۹:۲۸, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
۱۱:۵۷, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول: هر شخصی محصول محیط زندگی خود است , بی شک تفکرات جوانان امروزی ما حصل پدر و مادر و مسولان است ! تا زمانی که تفکراتی چون تفکر شما در این کشور وجود دارد و جوانان این کشور را با دید تشت آب می نگرید اوضاع این چنین باقی خواهد ماند. فطرت پاک کودکان این سرزمین را به سمت شبهات سوق داده اید و اکنون دست به تمسخر جوانان این مملکت میزنید . |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۷)Wachowski نوشته است: هر شخصی محصول محیط زندگی خود است , بی شک تفکرات جوانان امروزی ما حصل پدر و مادر و مسولان است ! تا زمانی که تفکراتی چون تفکر شما در این کشور وجود دارد و جوانان این کشور را با دید تشت آب می نگرید اوضاع این چنین باقی خواهد ماند. فطرت پاک کودکان این سرزمین را به سمت شبهات سوق داده اید و اکنون دست به تمسخر جوانان این مملکت میزنید .بنده قاتل هستم . این تقصیر جامعه است ! پس نمی توانید من را مجازات کنید ! این تفکره شما که کاملا محیط گرایانه هست . تمام تقصیر بیافتد بر گردنه محیط . ما هم هر چه جامعه خواست بار می آییم . این میشود محصوله تفکره شما ![]() شما خودت برای اصلاح جامعه . برای اصلاح خودت . چه قدمی برداشتی ؟! (۲۸/مرداد/۹۳ ۱:۲۳)میرزا احمد نوشته است: قدیما می گفتن جوان ها یه اقیانوس به عمق یه وجب هستن . ولی جدیدا یه تشت آب هم نیستند . چرا اینقدر خودتون رو دست کم می گیرید !؟!!! |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:بنده قاتل هستم . این تقصیر جامعه است ! با سلام . اگر بخواهم مانند شما رفتار کنم و برچسب بزنم حرفهای شما را محصول اگزیستنسیالیسم پست مدرن خواهم دانست پس قبل از اینکه ببرید و بدوزید و ببافید سعی کنید درک مطلب داشته باشین و به گفت و گو بپردازین نه برچسب زنی . اگر من موفق ترین انسان در ایران باشم باز هم دلیلی دارد که در مقابل ظلمی که به این نسل میشود سکوت کنم ؟ اتفاقا این انسانهای آگاه هستن که به ظلم و فساد اعتراض میکنن , امام حسین (علیه السلام) هم مثه شما فکر میکرد نیازی به عاشورا نبود و اگر امام خمینی هم مثه شما فکر میکرد نیازی به انقلاب اسلامی نبود و اگر امام خامنه ای هم مثه شما فکر کند نیازی به مطرح کردن مسائل اقتصادی نخواهد بود . نمیدانم مسئله ی مطالبه ی عدالت از مسولین به کجا میرود با تفکرات جناب عالی ؟ نکته ی قابل توجه در تفکرات شما این است که مسولین را همیشه مبری از خطا میدانید و همیشه این مردم عادی هستند که باید پاسخ گو باشند , این مدل فکری چه فرقی با سلطنت دارد ؟ بگویید تا بدانیم ! مسولان هر چه خواستند بکنند ولی جوانان برای اصلاح خود چه کرده اند ؟ آن جامعه ی آرمانی محقق نمیشود مگر با امر به معروف و نهی از منکر مردم به مسولین و مسولین به مردم , در اینجا هم انتقاد به جوانان آزاد است ولی مسولین ؟؟؟ آنچه که شما باید نگران آن باشید جوهره فکری انقلاب اسلامی است نه کسانی که در آن فعالیت میکنند ! میزان حال فعلی افراد است و این میزان مدتی است که جا به جا شده است . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) کار کردم. توی ارتش سایبری اش فعالیت کردم.

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)