|
تمرین و تغییر در سبک زندگی
|
|
۱۳:۰۸, ۲۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان.
مدتیه که من میبینم بعضی از بچه های همین تالار خودمون و جوونای اطراف، از یکسری مسائل خیلی مینالن که راه حلش دست خودشون نیست... باور کنین که یک بخشی از راه حل این مشکلات دست خودمونه. من حقیقتش یک درصدی از بروز این مشکلات رو توی نبودن اراده کافی میبینم. یک درصدیش هم تقصیر تغذیه ها و لایف استایلمونه. یعنی مثلاً در روز با خوردن انواع و اقسام خوراکی های موجود در بازار، 200 واحد انرژی وارد بدن میکنیم که فقط 100 تاش صرف میشه و 100 تاش میمونه یا تبدیل به چربی میشه و کبدهای چرب و چاقی که بسیاری باهاش دست به گریبان هستن و یا این میشه که نوجوون و جوون ما از زور فکر، شب تا صبح خوابش نمیبره. یکی مدام به زن فکر میکنه، یکی به گناهش فکر میکنه، یکی به فیلم فلان فکر میکنه و ... باید این ورودی و خروجی انرژی در بدن یکسان باشه تا در سلامت روح و جسم به سر ببرین... توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم... کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم... صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم... به این ترتیب که کاری رو که توی این تاپیک ازش نام برده میشه رو به مدت یک هفته انجام نمیدیم... اگه اون کار رو با رنگ سبز نوشتیم، یعنی هفته بعد هم انجامش نمیدیم... اما اگه با رنگ بنفش نوشته شده بود، یعنی همون یک هفته کافیه فعلاً و ممکنه توی هفته های بعد هم دوباره برای تقویت اراده ازش استفاده کنیم... وقتی هم داریم کاری رو مطرح میکنیم که یک هفته قراره که انجامش ندیم، یه مختصر توضیحی در مورد مضراتش میدیم تا بدونیم واسه چی داریم این کارو انجام میدیم و بعد از یک هفته خودمون، خودمون رو چک کنیم تا ببینیم اوضاع بهتر شده یا نه! به طور مثال بین خودمون قرار میذاریم که یک هفته گوشت قرمز نخوریم... بعد اگه مامانمون درست کرد، میریم نون و پنیر و سبزی میخوریم... مطمئن باشین کسی از یک هفته گوشت قرمز نخوردن، آسیبی نمیبینه... اما اگه مهمونی رفتین و مجبور بودین که بخورین، عیبی نداره ولی زیاده روی نکنین... من خودم از اوناییم که اراده کنم، محاله دیگه کاری رو که نمیخوام رو انجام بدم... دلم میخواد شما هم این اراده های قوی رو داشته باشین که اگه تو خیابون چشمتون افتاد به گناه، اصلاً براتون مهم نباشه... حتی به راحتی بتونین ذهنتون رو منحرف کنین و به یه چیز دیگه فکر کنین و اجازه بدین مغز خودش به مرور زمان، با فکر نکردن به اون موضوع اون صحنه رو از ذهنتون دیلیت کنه... حالا چنانچه لیست شرکت کننده ها به بالای 50 نفر برسه، این برنامه رو شروع میکنیم... در غیر این صورت، برنامه منتفی میشه... قول میدم هم زیاد سخت نباشه. اما شما هم باید قول بدین که زیر قولتون نزنین. حالا هر کی پایه است، اسمش رو پایین اسم من بنویسه... بسم الله... 1. moze84 2.??? |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۱, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
نقل قول:در این هفته یک روز روزه بگیریم. این خیلی سخته ... واقعا نمی تونم یعنی ب فکر تاپیک زدن باشم؟؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من یه چیزی بگم؟ درسته که خیلی از کارهایی که میگید را نمیتونم انجام بدم اما اراده ام برای ترک نوشابه، پفک و فست فود زیاد شده... امروز که واقعا گل کاشتم و با وجود گرسنگی و مهیا بودن فست فود (اسنک) نخوردم...همین ها هم غنیمته واسه من... لطفا ادامه بدید... |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
السا جان!
من الآن پستت رو دیدم. کلاً من این چیزا رو میگم که حتی المقدور انجامش بدین. اگه نمیتونی روزه بگیری، حتماً این کارو بکن: جدی میگما! روزه کله گنجشکی بگیر. یا روزه مثلاً آب یا نون بگیر. یعنی از اذان صبح تا اذان مغرب آب نخور یا بلاخره خودت رو از یه چیزی محروم کن. امیدوارم بحث این پیش نیاد که چرا باید حلال خدا رو حرام کنیم. ما فقط میخوایم اراده مون رو زیاد کنیم. کم کم شاید تو هفته های 5 و 6 بتونی روزه هم بگیری. تاپیک هات هم عااالیه. دیگه انتخاب با خودته. ![]() طلوع جان! خیلی عااالیه که تونستی امروز جلوی خودت رو بگیری. فقط یادت باشه که پات سست نشه. اگه امروز تونستی، مطمئن باش که فردا و پس فردا هم میتونی. فقط کافیه به خودت بگی با ترک اسنک چیزی رو از دست ندادم. ![]() همینم برای من یعنی بمب روحیه.
|
|||
|
|
۲:۲۳, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
یعنی شما فست فود میخورید!!!!
نوشابه چیپس پفک !هاها ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۳ ۱۵:۱۳ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
برای روزه گرفتن روز دوشنبه و پنج شنبه در ایام هفته مستحب هست!
-------------------------------------------------------------------------------- البته این روزه زمانی که افطارش پیتزا پپرونی باشه واجب میشه !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() *************************************************************************************** تو ماه اول نوشابه های وابسته به اسرائیل رو تحریم کردم و البته الآن ادامه داره! یه مدت هست که دارم رو دوغ های طبیعی کار می کنم تا بتونم جایگزین نوشابه کنم! آقا من میگم دوغ شما میگی ...! آها یه مورد دیگه هم بود که یه ماهی هست شروع کردم! فوق العاده علاقه به ماست داشتم و هر وعده ناهار و شام یک یا دو کاسه ماست خوری، ماست می خوردم، که الآن تقریبا هر سه یا چهار روز یه بار یه وعده نصفه می خورم! |
|||
|
|
۰:۰۹, ۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۳ ۰:۱۲ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یه چیزی رو توی این مدت بهش رسیدم هرچی کمتر بری سراغ یه چیزی کمتر دلت میخواد یه طورایی مزه اش که از یادت بره کمتر سراغش میری نمونه بارزش پفک... من اصلا نمیخوردم خیلی کم یه مدتی تقریبا سه چهار با توی هفته میخوردیم الان تقریبا سه هفته است که اصلا نخوردم... مزه اش دیگه اونطور زیر زبونم نیست که بخواد وسوسه ام کنه ![]() حتی چایی و... را روو هم میشه ترک کرد با وجودی که ممکننه در طول روز مدام ببینیش ![]() میخوام در یک تصمیم انقلابی و در طی یک یا دو هفته وعده چاییمو به یکی برسونم. التماس دعا
|
|||
|
|
۰:۲۶, ۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۳ ۰:۲۹ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
می خوام یکاری کنم یهویی فست و فود و بذارید کنار...
![]() سوسیس و کالباس از مرغهای بی کیفیت و پیر تهیه میشه با تمام دل و رودشون...... ![]() ... ![]() .... ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:حتی چایی مگه چای چه اشکالی داره که میخوای ترکش کنی؟
|
|||
|
|
۷:۴۱, ۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
پرنیان جان!
مگه چای چه ایرادی نداره؟ اندر مضرات چای طلوع جان! من اوایل ازدواجم هفته ای یکی دو بسته پفک چی توز و اشی مشی میخوردم (اون موقع ها اشی مشی زیاد بود) اولاً که مامان زن داداشم جلوی ما یه بسته اشی مشی باز کرد و توش چند تا کرم بود که دیگه اشی مشی نخریدم. اما هر وقت چی توز طلایی و کرانچی رو که میخوردم، سرگیجه ای میگرفتم که بیا و ببین. یه 4-5 ماه هی هر 2-3 هفته یه بار رفتم زیر سرم. نمیدونستم هم مال چیه. من دختر خونه که بودم، صبحانه و نهار و شامم یه پاتیل بستنی بود. زیاد اهل غذا خوردن و ... نبودم. یه بار پدرشوهرم خونه مون بود که حال من بد شد. اخم کرد و گفت "شما اگه یکم به تغذیه ات درست میرسیدی، الآن این نبودی. شما دیگه پفک نخور" منم بسیار مغرورم و اونقدر این حرف بهم برخورد که دیگه پفک نخوردم. سرگیجه های من تموم شد و رفت پی کارش. یکی دوبار دیگه هوسی خوردم و دیدم که بازم سرگیجه های شدیدی میگیرم طوریکه چشمام میخواد از حدقه بزنه بیرون. اینه که محاله دیگه پفک بخورم. آقای حضرت عشق! مگه ماست چه ایرادی داشت که ترکش کردین؟ |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
نقل قول:یعنی الاغا هم به مزارع چای نزدیک نمیشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() من همین الان چاییم و خالی کردم تو ظرفشویی....
|
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
خیلی عذر میخوام اما سایت های دیگه ای هم تو نت هستن که از مزیت های چایی هم نوشتن . چه انگلیسی و چه فارسی.
سایت دکتر !!! روازاده الان شد منبع برای رد خوردن چایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تالارهای گفتگو، فضایی برای تمرین صعه صدر | سعدی | 5 | 2,186 |
۱/فروردین/۹۷ ۲۲:۳۲ آخرین ارسال: سعدی |
|
| نگاهمان را به زندگی تغییر دهیم! | AMINI | 0 | 855 |
۳/اسفند/۹۵ ۱۵:۳۴ آخرین ارسال: AMINI |
|
| تعهد برای تغییر سبک زندگی در 110 سال قبل! | عبدالرحمن | 1 | 1,744 |
۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|

و با وجود گرسنگی و مهیا بودن فست فود (اسنک) نخوردم...

![[تصویر: cool.gif]](http://www.kolobok.us/smiles/icq/cool.gif)
![[تصویر: 0_001701001293847640_irannaz_com.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143541626/0_001701001293847640_irannaz_com.jpg)
![[تصویر: 0_002286001293847640_irannaz_com.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143541700/0_002286001293847640_irannaz_com.jpg)
![[تصویر: 0_002853001293847640_irannaz_com.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143541776/0_002853001293847640_irannaz_com.jpg)
![[تصویر: 31.gif]](http://www.copypastekon.ir/files/yahooSmileys/31.gif)