|
بهترین شیوه خواستگاری
|
|
۸:۰۶, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بی مقدمه برم سر اصل مطلب... یه تاپیکی زدیم با عنوان "قرار و مدارهای اینترنتی" که خواستیم به بچه ها هشدار داده باشیم درباره نوع جدیدی از ارتباطات که بسیار ناشناخته و خطرناکه...بحث کم کم جلو رفت و رسید به جایی که شیوه های خواستگاری مطرح شد و برای هر کدومش یه سری معایب و مزایا گفته شد...با مشورت اساتید، به این نتیجه رسیدیم که این موضوع خودش مستعد تاپیک شدن مجزاست...میخوایم با هم بحث کنیم سر این که کدوم شیوه خواستگاری از همه بهتره؟
در تاپیکی که در ابتدا ازش نام بردم، آماری ذهنی، اما متناسب ارائه کردم که اگه 20 درصد ازدواج های سنتی به طلاق انجامیده میشه، 50 درصد ازدواج های خیابانی و 70 درصد ازدواج های اینترنتی منجر به طلاق میشه... خانم حوا نظراتی دادن که واسه این که اون تاپیک از بحث اصلی منحرف نشه، به اینجا منتقل میشه... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۵, ۲۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بح بح
زینب خانووم اسم جدیدتون خیلی قشنگه ![]() سوال : شما چند سالگی ازدواج کردین؟ نقل قول:خب! الان خیلی ها با تفکیک جنسیتی دانشگاه ها هم موافقند،البته خیلی از دانشگاه ها هم این طرح رو اجرا کردند.ولی انصافا آیا دانشگاه نمیتونه یه محیط مناسب برای همسریابی باشه؟؟ سوالی ک مطرحه اینه ک شما میرید دانشگاه درس بخونین یا اینکه ازدواج کنین؟! هدف تاسیس دانشگاه ها ایجاد محلی برای تحصیل علمه یا بنگاه همسریابی؟ |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
السا جان!
من 24 سالگی ازدواج کردم. نکته واااقعاً خوبی رو مطرح کردی عزیز! درسته که آدم نمیره دانشگاه شوهر پیدا کنه یا زن بگیره و برای درس خوندن میره... اما آدم منهای احساساتش میشه کامپیوتر... وقتی یه پسر میره دانشگاه، دختری رو میبینه که با دختر رویاهاش شباهت داره، باید چی کار کنه؟ سوالی که مطرح شد اینه که اگه دانشگاه یا خیابون جایی واسه پیدا کردن همسر نیست، پس کجا همسر مناسب رو میشه پیدا کرد؟ مامانا برن خواستگاری خوبه؟ ایراداش چیه که همه میخوان خودشون زنشون رو پیدا کنن؟ دوستان این سوال ها رو جواب بدین ما بدونیم با همدیگه چند چندیم!
|
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۲۰:۳۲ توسط fateme-m.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
من اصلا نمیفهمم تفکیک جنسیتی یعنی چی؟؟!!!!
یعنی دانشگاه تفکیک بشه همه چی حل میشه؟!! اتفاقا برعکس.... اصلا اومدیمو دانشگا تفکیک شد.... خیابون و مکان های عمومی چی میشه؟؟؟!!!! من واقعا نمیفهمم اونایی که این طرح تفکیک جنسیتی رو مطرح کردن چجور عقل و فکری داشتن آخه اگه انقد براتون این مسائل اهمیت داره اول برین در این کافه های سنتی رو ببندین که هرجور فسادی توش هست نه دانشگاه... چ اشکالی داره یه دختر و پسر تو دانشگاه باهم آشنا بشن؟؟؟ به هرحال نمیشه دست و پای دخترپسرارو بست که! چیزی که مهمه نیته.... اگه واقعا نیت یه پسر خیر باشه چ اشکال داره تو دانشگاه زن زندگیشو پیدا کنه؟؟؟؟ البته الان من زیاد بین دختر پسرای مذهبی میبینم که از طریق یه واسطه مثل دوست یا فامیل باهم آشنا میشن اینم خیلی خوبه! مهم اینه که قبل خاستگاری دختر پسر یکمی باهم آشنا بشن و از اخلاق و طرز فکره هم باخبر بشن. اونی که قصدش ازدواجه میدونه چیکار کنه اونی هم که قصد خیری نداره از رفتاراش مشخص میشه.. البته من نمیگم رابطه پنهانی باشه. نه اصلا خانواده باید در جریان باشه. اگه خدایی نکرده طرف تو زرد از آب دراومد حداقل خانواده دختر ازش حمایت کنن |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۲۲:۳۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
ببینین بچه ها!
حضرت عباسی جواب بدین! قبول دارین که اگه جامعه جلوی فساد رو از هر سوراخی بگیره، بازم آدما دنبال سوراخ بعدی میگردن؟ این که میگین اگه طرف نیتش خیر باشه، من میگم 70-80 درصد نیتشون خیر نیست... آیا واسه این میزان نباید جلوی این کارها رو گرفت؟ بازم تاکید میکنم، مادامی که فرهنگسازی نشه، این کارها به درد نخواهد خورد... باااااید آموزش داده بشه که این چیزا به ضرر دخترهاست و دخترها باید راههای ورودی به دلهاشون رو ببندن... مادامی که دخترها اُپن مایندن، اوضاع جامعه همینه... اما اگه فرهنگسازی بشه و همسریابی از طریق خانواده انجام بشه، دیگه جلوی این اشتباهات تا حدود زیادی گرفته میشه... اونوقت همه از تفکیک جنسیتی خوشحال هم میشن... من به شخصه توی دانشگاه از این لحاظ ها خیلی راحت بودم، چون دانشگاهمون بیشتر شبیه دبیرستان دخترانه بود... افه و افاده زیاد نبود تو دانشگاه ما... همسرم هم که عمران خونده، میگه دانشگاه ما هم انگار دبیرستان پسرانه بود و همه حواسش به درس بوده... دانشگاه الزهرا معمولاً جزء کم حاشیه ترین دانشگاه های ایرانه... چه عیبی داره، اگه دغدغه من به عنوان یه زن مسلمون آموزش علمه، این کارو پیش کسانی انجام بدم که فکرم منحرف نشه؟ من خودم اگه با یه آقا رو در رو صحبت کنم، 200 بار با خودم سبک سنگین میکنم، که آیا به چشماش نگاه کنم یا نه! اون چه برداشتی میکنه؟ نکنه فکر بدی کنه! پس بهتره باهاش چشم تو چشم نشم... اما اگه نشم، لابد فکر میکنه من تو فکرم خبریه... یعنی آدم حتی اگه نخواد هم به این موضوعات بها بده، بازم فکرش به این سمت ها منحرف میشه... چه بهتر که آدم حتی المقدور این کانکشن ها رو مسدود کنه... از همون اول خانم ها با خانم ها درس بخونن و آقایون با آقایون... اما اگه کسی زن میخواد یا شوهر میخواد، چی کار کنه؟ بهتر نیست تو دانشگاه درس بخونن و تو خونه مامان ها به فکر عروس آوردن باشن؟ قبلاً هم گفتم... منظورم این نیست که مامانا دختر رو بپسندن و شما فقط برای بله برون تشریف ببرین... اما به خدا بهترین کار اینه که به مامانتون بگین، من یه دختر میخوام با این شرایط ظاهری... لاغر باشه و قد بلند... سفید باشه و مو بور و چشم آبی... یا سبزه و چشم و ابرو مشکی میخوام که یه پر گوشت داشته باشه... زیاد هم قد بلند نباشه... بلاخره نمیدونم... هر جوری که خودتون دوست دارین به مامانتون بگین. اجازه بدین واسه دقت کردن، مامان ها به چهره دخترها براق بشن... بعد هم تشریف میبرین و اونقدر حرف میزنین با دختر مردم تا بفهمین به درد هم میخورین یا نه! من هر چی فکر میکنم میبینم این بهترین شیوه است... هم سطح علمی کشور میره بالا و هم آمار طلاق میاد پایین... والا... |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۰۹ توسط fateme-m.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۸)زینب خانوم نوشته است: ببینین بچه ها! با این قسمت حرفاتون شدیدن موافقم.... و بدونه شک درسته... ببینید دنیا پیشرفت کرده و داره با سرعت نور به جلو پیش میره من خودم طرفداره خاستگاری سنتی هستم ولی نمیتونم انکار کنم که خیلی از جوونا ترجیح میدن خودشون همسرشونو انتخاب کنن. ( که البته اشکالی هم نداره) روی صحبت من به افرادیه که واقعا قصد ازدواج دارن نه افراده دیگه یعنی اون دخترپسری که تو دانشگاه آشنا بشن و ازدواج کنن آیندشون خراب میشه؟ یعنی خوشبخت نمیشن؟ این مسائل قابل پیش بینی نیست. نمیشه گفت اونی که تو دانشگاه آشنا شده حتما بدبخت میشه و اونی که مامانش انتخاب کرده حتما خوشبخت میشه. الان شیوه های اشنایی خیلی زیاد شده مثلا یه مادری یه دخترخانومی رو تو عروسی میبینه و به پسرش پیشنهاد میده خب این یعنی این زوج تو مهمونی اشنا شدن حالا اگه خوده اون آقا پسر دخترخانومی رو تو عروسی ببینه و ازدوج کنن دیدگاه ها 180 درجه تغییر میکنه!! اینا همش بخاطره پایین بودنه سطح فرهنگه... مردم از یک کلاغ 40کلاغ کردن لذت میبرن! تو مورد اول مادر عروسشو انتخاب کرده و در مورد دوم یه پسر تو مهمونی همسرشو انتخاب کرده!! (( و این یه گناهه بزرگه! واه واه چ آقا پسره هیزی! ))قبول دارم بعضی از شیوه های خاستگاری تو جامعه ما احمقانست مثل ازدواج نتی و مجازی و خیابونی چون آمار ثابت کرده تو این ازدواجا اصولا دروغ و فریب کاری خیلی خیلی زیاده و اکثرشونم که یه جور کلاهبرداریه. این سایت های همسریابی هم که یه مدل خاستگاری مسخره دیگست! ختم کلام! تا وقتی سطح فکر و فرهنگ مردم تغییر نکنه هیچ اتفاق بزرگ دیگه ای نمیفته حتی اگه کل ایران حتی خونه های مردم هم تفکیک جنسیتی بشه. |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۳۱ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
صحبت های دوستان جالب و قابل توجه هست! ولی آیا ازدواج کردن مثل خریدن اسبه! دور از جون که بگیم سفید باشه یا سبزه که طبیعی هست 90% ملاکشون از زیبایی همسر آبی بودن چشم و سفیدی پوست باشه!!! اگر این طور باشه مگه ما چند درصد دختر با این خصوصیات داریم! باور کنید ازدواج با این ملاکها بسیار سخت و نا امید کننده است!! فکر نکنم تو کل ایران بیشتر از 1% از پسر ها از سبزه خوششون بیاد!!! که خیلی هم طبیعی هست! زیبایی و ظاهر که در روش خواستگاری سنتی اصلی ترین و مهمترین عامل انتخاب هست و به طور کلی وقتی از ظاهر خوششون بیاد بقیه مطالب حل هست، متاسفانه بد ترین عامل هست! تقریبا کل مواردی که تو دوره من و با روش سنتی واسطه ازدواج کرده بودند با همین روش مشابه خریدن اسب بوده و وقتی از شکل دختره و وضع مالی باباش راضی بودن ازدواج صورت می گرفت!! ازدواج های یه عمر بسوز و بساز هم توش کم نبود و طلاق هم کم نبود!!!بد ترین مشکلش هم این بود که فقط و فقط پسر و خانوادش حق انتخاب داشتند!!!
این در حالی هست که به طور معمول بیشتر بیشتر دختر ها در مجموع از زیبایی برخوردار هستند اگر به شیوه سنتی مادر بزرگها زیبایی فقط گردی صورت نباشه!!! خب طبیعی هست وقتی خود پسر یا دختر به جای مادراشون انتخاب کننده باشه ، ملاکهاش از همسر آینده نه تنها ظاهر بلکه مجموعه ای از عوامل مثل نقطه نظرات ،اعتقادات، توانایی های اون دختر و مسائل مختلفی مثل خوب یا بد دانستن بسیاری از مسائل ، شیوه تربیت و به زبان دیگر فرهنگ اون شخص هست!!! حرف زدن زیادی با دختر مردم هم تو جلسات متعدد خواستگاری چندان پسندیده نیست، چون به هم فکر می کنن ، علاقمند می شن و به خاطر ظاهر طرف از خواسته های مهمشون کوتاه میان!!! دوست داشتم دوستان روش های بهتر و خلاقانه تری رو برای ازدواج های مناسب و پایدار ارائه می دادند!!! |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۹ توسط Eve.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
گویا اینکه میگن ازدواج هندوانه ی در بستست همینه!
![]() اما بهرحال .... این چیزا سلیقه ایه واقعا. با هرکدوم از روش هایی که گفته شد میشه نتیجه خوب باشه میشه بد. واقعیتش من از سنتی نتایج بد بیشتر دیدم اما نمیتونم بگم بده. این روش بدرد یه مدل آدمهای خاصی میخوره.دانشجویی و محل کار و ....مناسب آدمهای دیگه ای. و دانشگاه فقط محل درس نیست. محل تعامله. محل یاد گرفتن مهارت های اجتماعیه . محل شناخته. به نظرم تفکیک به صورتی که الان هست خوبه ...اینکه مثلا سه ترم اول کلاسها جدا بشه و کم کم برداشته بشه ... موضوع اینه که وقتی میگید تفکیک کلی برداشت بدی میشه. در نهایت یه الزهراست و صد تا دانشگاه مردانه. همین دانشگاه من نسبت آقایون به خانم ها ۴ به ۱ ه. و این نحوه ی پذیرشه نه قبول نشدن. نه افراط ...نه تفریط....از یه حدی جدا شدن بیشتر باشه اتفاق های بد دیگه ای پیش میاد.... یه چیزی هم هست اینه که در سن دانشگاه و حتی دبیرستان که جداست(!!) کسی که میخواد دوست بشه ، میشه حتی با تفکیک ، کسی که نمیخواد نمیشه و خودش میمونه حتی بدون تفکیک. تفکیک بحثش جداست. مال اینجا نیست ![]() بشخصه ترجیح میدم ازدواجم سنتی نباشه. حداقل نه به این مورد که مادر طرف خوشش بیاد....! حتی همون برداشت اول! خیلی به انتظارا وطرز تفکر بستگی داره. نمیشه نسخه پیچید. ببخشید تو بحث بزرگترا وارد شدم
|
|||
|
|
۸:۱۱, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
من فکر کنم توی انتقال مفاهیم دچار مشکل شدم...
زهرا خانم جان! اولاً این که من اصلاً نگفتم که ازدواج های سنتی 100% خوبه و ازدواج های دانشجویی 100% بده... واقعاً ازدواج های سنتی شاید حدود 70-80 درصدش ازدواج های خوبی باشه و ازدواج های دانشجویی شاید حدود 50 درصدش خوب از آب دربیاد... از بین تمام دوستانی که توی دانشگاه بودیم که ازدواج کردن، فقط 3-4 تاشون هنوزم دارن با هم زندگی میکنن... بلاخره منکر این قضیه نمیشه شد که همه مون در سنین کم معیارهای اشتباه داریم... دوستی داشتم که از بس مذهبی بود، پسری رو به خاطر این که "احساس میکرد نماز شب نمیخونه" رد کرد و الآن ترشیده... دوست دیگری داشتم که پسری رو فقط به خاطر این که "ج" هاش میزد و معلوم بود که آذریه رد کرد...(از همه ترک ها معذرت میخوام) توی اون برهه زمانی، همه دنبال یه کسی میگردن که اولاً عیب ظاهری نداشته باشه، بعداً سطح شعورش بالا باشه و سوم خانواده اش خوب باشه... در حالی که ظاهر فقط نهااایتاً مال 6 ماه اوله... حتی قبل از خود شخص، به نظر من طرف باید خانواده خوبی داشته باشه... توی روانشناسی یه اصله که همیشه میگن ازدواج مثل یه میز میمونه که 4 تا پایه داره... یک پایه اش خود شخصه و 3 پایه دیگه اش خانواده شه... اگه خود طرف هم بد باشه، اما خانواده فهمیده ای داشته باشه، اون خانواده کمک همسر میکنن تا شوهر یا زنش رو درست کنه و به راه برگردونه... یه همچین زندگی ای میشه داشت... اما اگه پسر گل گلاب هم باشه، اما خانواده نفهمی داشته باشه، حتی اگه قله قاف هم زندگی کنین، پدر و مادرش زهرشون رو به شما خواهند زد... در مورد دختر هم همینه... زندگیتون زهر میشه... پیغمبر هم میگه از پسر یا دختر خوب و زیبا توی خانواده بد بپرهیزید... قدیمیامون هم میگن : عاقبت گرگ زاده گرگ شود گرچه با آدمی بزرگ شود... بچه ای که تو خانواده ای بد بوده، 1000 بارم که اولش خوب به نظر برسه، آخرش مثل خانواده اش میشه... من فقط میگم اولویت ها باید جابجا شه... یعنی فرض کنین، دختر خانم گل شما، فردا که رفت دانشگاه، پس فرداش اومد گفت مامان، فلانی به من پیشنهاد ازدواج داده... این از نظر من مادامی اُکیه که یا با مامانش با هم برن بیرون، یا آق پسر با مامانش تشریف بیارن منزل شما... (حالا بگو به تو چه! تو سر پیازی یا ته پیاز؟ )اما اگه دختر شما بخواد خودش بررسی کنه، ببینه به درد ایشون میخوره یا نه، این میشه خطری که بچه های سالممون رو تهدید میکنه... من دیگه غیرتم اجازه نمیده، دختر شما با پسره برن بیرون... ![]() از شوخی گذشته، قبلاً هم گفتم... منظور من از ازدواج سنتی، دخیل کردن خانواده ها توی تمام مراحله... بلاخره قبول دارین که 4 تا عقل و 8 تا چشم دیگه، بهتر میتونن ببینن و تحلیل کنن؟ منم نگفتم به سان خرید اسب دخترها رو ببینید! انتخاب ظاهری فقط مرحله اوله... بعدش پسر با دختر صحبت کنه که مبادا از روی عقل و شعور همدیگه رو نخوان... شما میگین زیاد نباید رفت و آمد بشه، خیلی خوب! شما 4 جلسه واسه خواستگاری مد نظر بگیرین... حوا جان میگه 4 جلسه کمه، خوب شما 10 جلسه صحبت کنین... میخواد این 10 جلسه تو پذیرایی منزل باشه، میخواد باغ سرهنگ باشه... فقط مامان و باباها در جریان باشن و حتی المقدور خودشون هم حضور داشته باشن... من که اگه بمیرم هم حاضر نیستم دخترم واسه 10 دقیقه هم از جلوی چشمام دور بشه تا با یه پسر صحبت کنه... خطرناکه حسن!!!
|
|||
|
|
۹:۵۶, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۱ توسط fateme-m.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۳ ۸:۱۱)زینب خانوم نوشته است: منظور من از ازدواج سنتی، دخیل کردن خانواده ها توی تمام مراحله... منظوره منم از ازدواج سنتی دقیقا همین منظوره شماست... ولی به نظر من اگه خانواده از بچشون مطمئن باشن و 100البته پسر دختر تو مکان های قابل توجیه قرار بزارن چ اشکالی داره چندین جلسه باهم برن بیرون... خیلی هم خوبه. خوبه که چندجلسه ای یکی از اعضای خانواده همراه باشه ولی خب همه ی حرفارو جلو خانواده نمیشه زد خانواده ها چون معمولا همیشه نگران دخترشون هستن میتونن دورارور حواسشون به دخترشون باشه که مبادا اون آقا پسر حرکت نابه جایی از خودش نشون بده. و البته این قرار ملاقات ها هربار نباید خیلی زیاد طول بکشه. به طور معمول یکی دوساعت کافیه. ( شاید بگین زیاده ولی خب توجه داشته باشین که نصف این تایمو دخترپسر خجالت دارن یا هنوز نتونستن حرف اصلیشونو شروع کنن... خصوصن تو قرار ملاقات های اولیه.) بازم میگم خیلی به آدمش بستگی داره من پسرخاله ای دارم که با همسرش از طریق دوستاشون اشنا شدن و چون قصد جفتشون ازدواج بود خیلی سریع خانواده هارو در جریان قرار دادن حدوده 4 هفته با هم از طریق تلفن و حضوری درارتباط بودن. حتی پیش اومده بود یکی از قراراشون 5 ساعت هم طول کشید! ولی انصافا نه مشکلی پیش اومد نه اتفاق بدی الانم زندگیشون خیلی عالیه به هرحال هرخانواده ای میدونه چجور دختری تربیت کرده معذرت میخام ولی بعضی دخترا خیلی خیلی ساده و زودباورن در مورد این دخترا 100% خانواده باید همواره مواظب باشه ولی بعضی دخترا زرنگن و حواسشون جمعه در مورد این دخترا میشه بهشون کمابیش اعتماد کرد |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟ | MESSENGER | 126 | 88,751 |
۴/اسفند/۹۵ ۹:۴۲ آخرین ارسال: nafas |
|
| بهترین شیوه های تنبیه کودکان !!! | پارمیس | 0 | 1,161 |
۳۱/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۴ آخرین ارسال: پارمیس |
|
| دعاها و اعمال قبل از ازدواج و خواستگاری ... | soshiant | 15 | 7,844 |
۸/فروردین/۹۴ ۰:۵۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| سوالات در جلسات خواستگاری | زینب خانوم | 122 | 57,279 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۷:۵۴ آخرین ارسال: am22 |
|
| اگر رفتگری به خواستگاری برود | soheyl68 | 32 | 12,791 |
۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۸ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: P7VX3itSLw2ChQxX4xWYeQ.jpg]](http://blog.yimg.com/2/zndVkHl7s597LcgS8dx.EIXdZBhvWGdh6zDAm89DWgnhWHm5lU4GyA--/87/l/P7VX3itSLw2ChQxX4xWYeQ.jpg)

))