|
بهترین شیوه خواستگاری
|
|
۸:۰۶, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() بی مقدمه برم سر اصل مطلب... یه تاپیکی زدیم با عنوان "قرار و مدارهای اینترنتی" که خواستیم به بچه ها هشدار داده باشیم درباره نوع جدیدی از ارتباطات که بسیار ناشناخته و خطرناکه...بحث کم کم جلو رفت و رسید به جایی که شیوه های خواستگاری مطرح شد و برای هر کدومش یه سری معایب و مزایا گفته شد...با مشورت اساتید، به این نتیجه رسیدیم که این موضوع خودش مستعد تاپیک شدن مجزاست...میخوایم با هم بحث کنیم سر این که کدوم شیوه خواستگاری از همه بهتره؟
در تاپیکی که در ابتدا ازش نام بردم، آماری ذهنی، اما متناسب ارائه کردم که اگه 20 درصد ازدواج های سنتی به طلاق انجامیده میشه، 50 درصد ازدواج های خیابانی و 70 درصد ازدواج های اینترنتی منجر به طلاق میشه... خانم حوا نظراتی دادن که واسه این که اون تاپیک از بحث اصلی منحرف نشه، به اینجا منتقل میشه... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۳, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۷ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
با تشکر از زینب خانم!
بله خب ما که نگفتیم دختر و پسر فقط خودشون انتخاب کنند و پدر ومادر کشک!!! معلومه منم نمی زارم دخترم خودش بره انتخاب کنه!!!اتفاقا دختر من بیشتر مسائلش جز اون چیزا های که راز دوستاش هست به من میگه و در خیلی موارد حتی جزئی، مشورت میگیره!!! اتفاقا من به شدت روی خانواده حساسم ولی از ازدواج سنتی که مادره اتنخاب کنه از طریق دوستش که اونم یه آدم عامی که به نظرش دختر زیبا فقط دختر سفید و گرد وقلنبه باشه به شدت مخالفم!!! حالا اگه پسره یا دختره خودشون این شکلی باشن و خودشون هم دوست داشته باشن اون خیلی هم ازدواج خوبیه به نظر بنده!!! هم چنانکه چند روز پیش یکی از اقواممون گفت پسرم از یه همچین دختری خوشش اومده تو دانشگاه من خودم بهش توصیه کردم همون که خودش دوست داره کمکش کنید اگر از نظر اخلاق و فرهنگ و خانواده به شما می خوره زودتر ازدواجش بدید!!! شما فرض کن پسر اون نه یه چندسال دیگه پسر من!!! خب من شاید به دختری با خصوصیات اخلاقی یا اجتماعی و ظاهری دیگه رو خوب بدونم!!! ایشون یه شخص دیگه ای رو آخه به من چه بیام اظهار نظر کنم!؟ من فقط می تونم نظر مشورتیم رو در باره فقط خانواده و فرهنگ اون دختر به پسرم اعلام کنم یا غیر مستقیم براش تحقیق کنم!!! الان خانمه اومده میگه پسرم یه زمین داشته دختره بهش بند شده بعدم گفته زمین رو بنداز پشت قباله من!!! جواب من اینه چرا به پسرت یاد ندادی هر کی اول از مالت خبر دار شد بعد طرفت اومد به دردت نمی خوره!!! چرا بهش یاد ندادی تو هر تصمیم بزرگی از شما نظر بخواد..... من الان فقط میخوام روش ازدواج سنتی رو که در اون دختر و پسر هیچ نوع آشتایی قبلی با هم ندارن(نه هم محله، نه فامیل، نه هم دانشگاهی، نه دوست و آشنای خانوادگی) نقد کنم!! در چنین ازدواجی به هیچ عنوان بویی از خوشبختی به مشام نمی رسه شاید دختره آدم آبرو داری باشه و با هزاران اذیت و آزار شوهر و فامیل شوهر بسازه ولی خودش فنا میشه و این بدترین نوع ازدواج در دهه های اخیر هست همون که در بحث طلاق عاطفی بهش اشاره شد!!)(چون تو دهه های قبل بیشتر ازدواجها با اشنا و فامیل و همسایه....بودو موفقیت آمیز ترهم بود حداقل به لحاظ فرهنگی) بحث بعدی مربوط به واسطه هست که عموما و به طور کلی هیچکدوم از دو طرف رو نمی شناسن و فقط باهاشون سلام و علیک دارن!!!به نظر شما این واسطه ها بهتر می تونن بفهمن شما با کی میخوای ازدواج کنی یا خودت!!؟؟؟ یه بنده خدایی سالها پیش برای من موردی رو معرفی کرده بود پسره تا سر شونم بود!!! آخه یکی نیست بگه فضول آخه تو که حتی یک بار هیچکدوم از دو طرف رو ندیدی به تو چه مورد معرفی میکنی؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
یک نکته مهم ...
وقتی کسی فردی را معرفی می کند بعدش می آید اسلحه می گذارد روی سر دو طرف که باید با هم ازدواج کنید؟ خوب نه ... دو طرف خودشون باید عاقل باشند ... تحقیق کنند ... رفت و آمد کنند ... پیش مشاور بروند ... چندین بار بروند بیرون با هم ... خانوادهاشون رفت و آمد کنند ... بعد اگر مشکلی نبود ازدواج کنند بله .. یک عده ای هستند تا یکی معرفی می کنند و خواستگاری می روند و خواستگار براشون می آید مراحل خواستگاری را درست پیش نمی روند و سریع ازدواج می کنند بعد می اندازند گردن معرف ... بعد می اندازند گردن دوست و آشنا مورد خیلی دیدم که پسره گفته من فلان کاره ام ... بعد دو ماه از ازدواج دختره طلاق می خواهد ...چرا؟؟ چون پسره دروغ گوست و مفت خور و بی کار و بعضا معتاد و اندازه حرم سرای ناصرالدین شاه دختر تو زندگیش بوده .. همش هم با یک تحقیق خیلی ساده در می آمد ... خوب دختر خانم خودت اشتباه کردی ... رفتی تحقیق؟؟ رفتی محل کارش؟؟ رفتی محلشون؟؟ (منظور خانواده دختر است)) حالا بعد دو ماه طلاق ... خود خانواده ها تحقیق نمی کنند ... بعد دنبال مقصر بین افراد دیگر می گردند ... بعد می گویند آخر فلانی گفت ..فلانی معرفی کرده بود .. دلیل نمی شود که ... بدون تحقیق می روند جلو ...بعدش می اندازند گردن این و اون ... آدم رو برای دو سال می خواهند استخدام کنند می آیند 20 جا پرس و جو ...بعد بعضی ها برای یک عمر زندگی تنبلی می کنند به چهار جا سر بزنند |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بنام دوست که هر چه از او رسد نیکوست
به نظر بنده کسی که در دوران تجرد تعهد به خویشتن( شناخت ارزشها و پایبندی به آن) داشته باشد می تواند در قبال دیگران نیز متعهدانه عمل کند تحقیق و بررسی معقولانه در رابطه با شناخت خود و نیازهای خود می تواند مسیر را جهت انتخاب هموار کند و این مستلزم زمان هست. متاسفانه ما انسانها با یک نوع بی سوادی در انتخابات برخورداریم و اکثر موارد هم متوجه نیستیم تا اینکه به مشکل برخورد کنیم تازه آن موقع دنبال مقصریم تا راه حل به قول استاد بزرگوار آقای محمد شجاعی هر شخصی باید اول مهارت هر چیزی را بلد باشد تا بتواند به انتخاب درست دست بزند بعدش واقعاً بنده خودم خجالت می کشم با وجود پروردگار و توسل به ائمه و تلاش و جهاد فردی این همه دردسر و سردرگمی!!!! (رجوع شود به سوره مبارکه طلاق) |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
من واقعاً بعد از گفتن نظرات آقای النور، دیگه حرفی برای گفتن ندارم...
منظور منم دقیقاً همینه... ببینید زهرا خانم! فکر محال که محال نیست... فکر کنین من یه پسر داشته باشم که الآن سن ازدواجشه... میرم ازش میپرسم پسرم! دختری که میخوای از نظر ظاهری چه جوری باشه؟ میگه مثلاً من یه زن گرد و قلمبه با چشمای آبی میخوام... منم چون زنم، میتونم زل بزنم تشخیص بدم، موهای خودش بوره یا رنگ کرده... میتونم تشخیص بدم لنز گذاشته یا چشمای خودشه... پروتز کاشته، یا مادر زادی گرد و قلمبه است... واااقعاً پسرها نه قدرت تشخیص این تفاوت ها رو دارن و نه خوبه که اینقدر هم دقت کنن که چنین قدرتی پیدا کنن... بعد تو اتوبوس، تو مسجد، تو محیط کار خودم، اینو و اونور دنبال یه دختر با این شکل و شمایل میگردم و به دوستام هم میسپرم که اگه دختری با این شرایط دیدین، به من خبر بدین... مثلاً 10 تا مورد میشن... فکر هم نمیکنم که هر 10 تا مورد یه دفعه پیدا بشن، اما اگر هم شدن، یکی یکی بررسی میکنیم و همزمان چند جا خواستگاری نمیریم... زنگ میزنیم خونه شون و با مامانش صحبت میکنم... در باره تحصیلات پدر و مادرش و خودش و سن و سالش صحبت میکنم... اونم مسلماً همین چیزا رو به علاوه مسئله سربازی و کار رو از من میپرسه... بعد که یه آشنایی سطحی ایجاد شد و این شرایط مورد پسند پسرم بود، دوباره زنگ میزنم و قرار میذارم برای ملاقات... بعد میریم خونه شون و همونجور که توی تاپیک "سوالات در جلسات خواستگاری" گفتیم، جلسات رو پیش میبریم... چشمامون رو کامل باز میکنیم که ببینیم چجورین... اونا هم باید چشماشون رو باز کنن... اگه از نظر عقاید با هم نخوردن که ازشون یه حلال بودی میطلبیم که مزاحمشون شدیم و خداحافظی میکنیم... تااازه به پسرم هم یاد میدم که اگه خوشش نیومد، یه چیزی بگه که دختره بگه نمیخوام که شخصیت دختر خرد نشه... اما اگه پسندید، باباش رو میبرم و بعدشم میرم توی لباس خانم مارپل که همه جوره تحقیقات کامل کرده باشم... زیر و بمشون رو تحقیق میکنیم و اونا هم مسلماً باید این کارو کنن... بعد اگه همه چیز با سلایق پسرم جور درمیومد و از نظر من و باباش هم کار عاقلانه ای بود، به قول آقای مرادی، جلسه بعد دیگه ایشون رو میبریم که عقدشون کنن... من توی این پروسه، فقط جلوی چشم چرونی پسرم رو گرفتم و بقیه اش هم با خودشه... حالا همون جلسه اول که دختره رو هم میبینه، ممکنه از سلیقه من واسه قیافه خوشش نیاد... اما دیگه براق نشده تو صورت دختر مردم... یه نظر انداخته و بعدشم میگه مامان جان! من نخواستم... یعنی هیــــــــــــــــــــــــــــچ اجباری توی انتخاب نبوده... اینجوری عزت نفس دخترها هم حفظ میشه... یه مسئله دیگه این که من و همسرم که ازدواج خوبی هم داشتیم، به این شیوه آشنا شدیم که... مامان همسرم، مامان دوستم رو توی مسجد میبینه و بهشون میگه حاج خانم! شما دختری با این شرایط که به پسر من با این شرایط بخوره نمیشناسین؟ ایشون هم گفتن من خودم دو تا دختر دارم که یکیشون نامزد داره و یکیشون هم سنش کمه... اما از دوستای دخترم هستن با این شرایط... بعد میاد خونه و به فاطمه میگه و ایشون هم منو معرفی میکنه و بعد زنگ میزنه به مادرشوهرم و شماره خونه ما رو - با هماهنگی با ما - میده بهشون... اونا هم میان خونه مون و این میشه که الآن در خدمتتونیم... برادر بزرگم هم که خوشبخته، همسرش، یکی از کارمندان یکی از مدارس بودن که مدیر اون مدرسه، این کارمندش رو به پدرم که به همه سپرده بود واسه پسرش دنبال دختر باشن، نشون میده... پدرم هم یه آزمون توی مدرسه اش می اندازه و به برادرم میگه بیا، فلانی رو ببین... میاد و همسرش رو میبینه و بعدش مامانم شماره اشون رو میگیره و بعدش میرن خونه شون واسه صحبت... اما... برادرشوهر بزرگم که همسرش در واقع دخترخاله شه و تحقیق نکرده بوده، روزی هزار بار غلط کردم میگه... برادر شوهر کوچیکم که اونم همسرش دوست خانوادگیشون بوده، باز هم تحقیق نکردن و اونم میگه من توی عمرم یه روز هم احساس خوشختی نکردم... برادر کوچیک خودم هم که باز با دختر دوست پدرم ازدواج کرد و سر ایشون هم تحقیق نشد، کارش به جدایی کشیده شد... چه بسا اگه به آشنایی ها بسنده نمیشد و از در و همسایه و فامیل 4 تا سوال پرسیده میشد، اینهمه زندگی با تلخی ادامه پیدا نمیکرد... یعنی صرف 100% غریبه بودن، دلیل بر بدبختی و صرف آشنا بودن دلیل بر خوشبختی نیست... مثال در همه زمینه ای وجود داره... آدم باید قبل از این که دست به کار بشه، چشماشو باز کنه و تحقیق کامل انجام بده... نمیتونین؟ اسم و آدرس بدین، آمار تحویل بگیرین... ![]() والا...
|
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
من با هر صحبتی درباره تحقیق قبل از ازدواج صد درصد موافقم!!!
صحبتهای شما و آقای النور رو هم درست می دونم و موافقم ![]() بحث سر این قضیه هست که خانواده پسر راه نیفتن مثل یکی از اقوام ما مردم رو به زحمت بندازن زل بزنن تو قیافه دختر مردم و دور از جون مثل اسب بررسیش کنند!!! خانواده دختر هم به این هوا که برای دخترشون خواستگار اومده کلی به خرج و زحمت و .... بیفتن بعد بگن گوشه چشم راستش از گوشه چشم چپش یه میل کوچیکتر بود!!! شما از خانواده خودت بگذر بیشتر ادمهایی که دنبال این تیپ ازدواجها هستن به جای اینکه درجه اول اهمیت رو به ایمان و فهم و شعور و توانایی تربیت و اخلاق خود دختر و خانوادش بدن زوم میکنن رو ظاهر طرف که به قول زینب جان بعد از 6 ماه عادی می شه!!! اصولا ازدواجهای سنتی مهمترین اشکالشون توجه افراطی به ظاهر هست وگرنه به هر حال شما با هر کس بخوای ازدواج کنی باید به یه طریقی با اخلاق و خانوادش اشنا بشی!!و به هیچ عنوان ، تاکید میکنم به هیچ عنوان نباید به حرفهای دو طرف اکتفا باشه و حتما باید از طریق تحقیق و از هر دو طرف راستی آزمایی بشه وگرنه به قول النور عزیزدخترمون گیر یه عوضی میوفته که قد ناصرالدین شاه زن و دختر تو زندگیش بوده!!!! ![]() خب اصل بحث اینه اگر قراره دختری از لحاظ زیبایی بررسی بشه خصوصا از طریق خانواده پسر بهتره کجا و در چه شرایطی بشه که هم مادر پسر شرمنده نشه هم خانواده دختر به خرج و زحمت الکی نیوفتن .... آقا من به عنوان مادر اصلا روم نمیشه هر روز پاشم برم خونه مردم دخترشون رو دید بزنم!!!!!یه راه حل دوستان؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
شوهر من خیلی رفته بوده خواستگاری...
از اون سخت پسند ها بوده... خونه تمام دوستان پدرشوهر و مادرشوهرم رفتن واسه اش خواستگاری... هر جا هم میرفته، مادرشوهرم سرخ و سفید میشده که فرید! آبروی ما رو بردی... من دیگه روم نمیشه واسه ات جایی برم... من که نمیتونم هی برم رو دختر مردم عیب بذارم... همسرم هم اصرار که حالا شما زنگ بزن، بپرس نظرشون چیه! اونا هم میگفتن نه! بعدها کاشف به عمل اومده بود، هرجا میرفته و از دختره خوشش نمی اومده، میگفته من وقتی عصبانی میشم، بشقاب میشکنم و یکی دو بار هم سرم رو کوبوندم به دیوار... دختر مردم از ترس میگفته نه... شما هم به پسرتون اینو یاد بدین... اگه از یکی خوشش نیومد، بگه من تفننی سیگار میکشم، یا موقع عصبانیت بشقاب میشکنم... اونا خودشون میگن نه و شما هم شرمنده نمیشین... همسر من همیشه میگه چون خوشم نمیومد با خواهرم چنین کاری کنن، منم با دختر مردم چنین کاری رو نکردم... همه چیز برمیگرده به اون حدیث زیبا از امام علی (علیه السلام) که هر چه برای خود میپسندی، برای دیگران هم بپسند...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونگی طرح سوالات در جلسه خواستگاری !؟ | MESSENGER | 126 | 88,760 |
۴/اسفند/۹۵ ۹:۴۲ آخرین ارسال: nafas |
|
| بهترین شیوه های تنبیه کودکان !!! | پارمیس | 0 | 1,161 |
۳۱/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۴ آخرین ارسال: پارمیس |
|
| دعاها و اعمال قبل از ازدواج و خواستگاری ... | soshiant | 15 | 7,845 |
۸/فروردین/۹۴ ۰:۵۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| سوالات در جلسات خواستگاری | زینب خانوم | 122 | 57,315 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۷:۵۴ آخرین ارسال: am22 |
|
| اگر رفتگری به خواستگاری برود | soheyl68 | 32 | 12,797 |
۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۸ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: P7VX3itSLw2ChQxX4xWYeQ.jpg]](http://blog.yimg.com/2/zndVkHl7s597LcgS8dx.EIXdZBhvWGdh6zDAm89DWgnhWHm5lU4GyA--/87/l/P7VX3itSLw2ChQxX4xWYeQ.jpg)

که هر چه برای خود میپسندی، برای دیگران هم بپسند...