کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قابل توجه متاهلین و یا در شرف تاهل
۹:۵۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام. ان شاء الله قصد داریم در این تاپیک رازهای مهمی از یک زندگی خوشبخت رو تقدیم دوستان بکنیم. البته ویژه ی متاهلین هست ها!!!Wink ( ولی خوب مجردها هم یواشکی می تونن ببیننCoolHeart )

مطالب از فصل هفتم کتاب رازهای تسخیر قلب همسر از آقای مسلم داوودی نژاد هست که کتاب بسیار مفید و کاملیه که حتما سعی کنید مطالعه اش کنید.

[تصویر: 26499184353911583232.jpg]

**یک خواهش ویژه هم از دوستان دارم این که مسائل تکراری موانع ازدواج و قس علی هذا رو در این تاپیک مطرح نکنید. ممنونم!Smile

---------------------------------------

رازهایی مهم از زندگی همسران خوشبخت

[تصویر: 22524072857828810528.jpg]

اولین راز : خوشبخت ها همدیگر را دوست دارند

دین جامع نگر اسلام، دوست داشتن زن را به عنوان یکی از اهداف بزرگ تشکیل خانواده عنوان می کند؛ چنان که در سوره ی روم می فرماید : « وَ جَعَلَ بَینَکُم مَوَدَةً وَ رَحمَةً » یعنی میان شما زن و شوهر مودت، عشق و انتهای دوست داشتن را قرار دادیم.

همچنین در روایتی از امام صادق (علیه السلام) آمده است : « گمان نمی کنم خیری در افزایش ایمان باشد، مگر آن که دوستی شخص نسبت به همسرش زیادتر شود. »

همچنین می فرمایند : « دوست داشتن همسر از اخلاق پیامبران است. »

و در بسیاری دیگر از آیات قرآن از عشق و محبت عمیق به زن سخن به میان آمده است.

نکته ی اول : دوست داشتن زن از غرایز اساسی مرد است و کسی که با این دوستی مخالفت می ورزد، در واقع با فطرت سلیم خود مخالف است.

نکته ی دوم : این دوستی باید در محدوده ی ایمان به خدا و در جهت حب به او باشد.

ادامه دارد...

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ترنم ، یاســین ، مجید املشی ، parisan ، mohammadhadi ، saloomeh ، نسیم ، Farzaneh ، سرباز سید علی ، سید ابراهیم ، meshkat ، مهسا110 ، بیداری12 ، heaven ، Hadith ، ali.khm ، ساقی ، فاطمه خانم ، عبدالرحیم ، mohamad ، حسن عزتي ، شیدا ، امیریان ، hajiali.m ، یار کوچک ، راحیل ، یاوران مهدی ، مهربان ، Justice Bringer ، soheyl68 ، hesam110 ، N.Mahdavian ، meisamtiger ، mahdis ، hanaa ، یا فاطمه الزهرا ، آریس ، منجی ، help me ، Sakineh ، مرهم ، صهبا ، danabash ، Mohammad Trust ، Ramin_Ghn ، fiftynine ، من انقلابی ام ، ساجد ، mahdy30na ، Bamdaad ، عبدالرحمن ، ضحی ، مصطفي مازح7610 ، nasimesaba ، نورالسادات ، Bahar ، sabrina ، انتصـار ، soshiant ، azade ، zahra11 ، M.Payam ، عشقم کربلا ، fatemeh-55 ، m.hossein ، nafas ، مجتبی110
۱۰:۲۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۳۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #2
آواتار
يه نكته حياتي براي آقايون محترم اينه كه (با حفظ احترام به همه خانوم هاي محترم كه بالاي سر ما جا دارند.) "زن عقل داره خيلي زياد (ولي متفاوت با آقايون)، تا ميتونيد بهش دروغ بگيد. حتي اگر دوستش هم نداريد بازهم بگيد كه دوستش داريد باور كنيد معجزه مي كنه. از اغراق كردن تو حرف هاي عاشقانه نترسيد. كلاً عقل خانوم خيلي متفاوته همشو باور ميكنه و اثر ميذاره. بي هزينه ترين روش تسخير قلب زنه."
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، سرباز سید علی ، meshkat ، ساقی ، meisamtiger ، منجی ، danabash ، nasimesaba
۱۰:۴۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
تشکر ویژه برای جناب Admirer بخاطر این مبحث زیبا
[/font]
[font=Tahoma]
در ادامه مطالب حضرتعالی باید عرض کنم که دین اسلام تشويق مى كند كه اين محبت نسبت به زن اظهار شود كه بر دوستى ومحبت زن وشوهر مى افزايد.

در حديثى از پيامبرصلى الله عليه وآله رسيده است: "اين كه مردى به زنش بگويد تو را دوست دارم هرگز از قلب زنش زدوده نخواهد شد."

همه ما نمونه بی نظیر این دوست داشتن ها را در برخورد ائمه معصومین علیهم السلام با همسرانشان خوانده ایم به عنوان مثال :

امام حسین علیه السلام یکی از همسرهایشان "رباب" نام دارد و فقط او در کربلا بود. او مادر حضرت سکینه است. حضرت نسبت به این زن بسیار اظهار وفاداری می کردند و حتی (یک) رباعی از ایشان نقل شده:

لعمرک اننی لاحب دارا *** تکون بها السکینة و الرباب
احبهما و ابذل جل مالی *** و لیس لعاتب عندی عتاب

(فی رحاب ائمة اهل البیت، ج3 / ص 166)

یعنی: به جان دوست قسم که من آن خانه ای را که در آن رباب همسرم و سکینه دخترم باشد دوست می دارم. من این دو نفر را دوست دارم و دلم می خواهد مال و ثروتم را خرج اینها کنم و کسی مانع و مزاحم من نشود.

نکته : ابراز علاقه زبانی به همسر راز ماندگاری انس و الفت میان ایشان است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Admirer ، سرباز سید علی ، سید ابراهیم ، یاســین ، مهسا110 ، فاطمه خانم ، بیداری12 ، heaven ، Farzaneh ، vahrakan ، Hadith ، ali.khm ، ترنم ، ساقی ، امیریان ، نسیم ، meisamtiger ، صهبا ، danabash ، ساجد ، nasimesaba ، soshiant ، zahra11 ، عشقم کربلا
۱۱:۰۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا

با سلام خدمت متاهلین گرامی!Heart از نظراتتون ممنونم..

(۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۵)MohammadSadra نوشته است:  يه نكته حياتي براي آقايون محترم اينه كه (با حفظ احترام به همه خانوم هاي محترم كه بالاي سر ما جا دارند.) "زن ها عقل دارند خيلي زياد (ولي متفاوت با آقايون)، تا ميتونيد بهش دروغ بگيد. حتي اگر دوستش هم نداريد بازهم بگيد كه دوستش داريد باور كنيد معجزه مي كنه. از اغراق كردن تو حرف هاي عاشقانه نترسيد. كلاً عقل خانوم ها خيلي متفاوته همشو باور ميكنه و اثر ميذاره. بي هزينه ترين روش تسخير قلب زنه."

برادر شما تاج سر مایی!HeartSmile اگر اجازه بفرمایید حقیر منظور شما رو بهتر تبیین کنم.Angel البته این که می فرمایند زنان ناقص العقل هستند به معنای کمبود عقلشان نیست بلکه به معنای کم بهره وری از عقل به خاطر موج احساسات پاکشونه!Blush و چون معمولا با احساستشون دنیای اطراف رو لمس و درک و در نهایت تحلیل می کنن ممکنه دچار خطای بیشتری نسبت به مردان بشن. البته در پست قبل از لزوم محبت قلبی و واقعی در درون مرد صحبت کردیم و در این پست از لزوم ابراز علاقه ی بیرونی علاوه بر وجود علاقه ی درونی هم صحبت می کنیم که به نوعی مکمل همدیگه اند و گمان نمی کنم زنی محبت الکی و دروغی که فقط بر زبان جاری بشه رو دوست داشته باشه!Angel از سرکار سالومه هم تشکر می کنم. فقط تا جایی که ممکنه در چارچوب موارد عنوان شده صحبت کنیم. ممنونم از همگی!

-------------------------------------

دومین راز : خوشبخت ها دوست داشتن را بر زبان خود جاری می کنند

دین عزیز اسلام مرد را بسیار تشویق می کند که مجبتش را علاوه بر این که درون قلبش هست بر زبانش نیز جاری کند و از ابراز آن ابایی نداشته باشد؛ که این مساله تحمل مشکلات زندگی را برای زن بسیار آسان می کند و باعث آرامش و لذت بیشتری در زندگی می شود.

همانطور که پیامبر گرامی اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند :

« این که مردی به زنش بگوید دوستت دارم هرگز از قلبش بیرون نخواهد رفت. »

پس برنامه ای بچینیم که به طور مدوام این دوست داشتنمان را به همسرمان به روش های مختلف ابراز کنیم.

ادامه دارد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، MohammadSadra ، مجید املشی ، سرباز سید علی ، سید ابراهیم ، meshkat ، فاطمه خانم ، بیداری12 ، heaven ، Farzaneh ، ترنم ، ساقی ، parisan ، نسیم ، meisamtiger ، help me ، Sakineh ، صهبا ، مرضیه.م ، nasimesaba ، nafas
۱۱:۲۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۱:۲۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
آواتار
يه تجربه به درد بخور،

يه روز در حضور خاله بزرگم نشسته بودم، مادرم با حضرت رئيس در اقدامي هماهنگ و ناجوانمردانه گفتند بليط ميخري ما رو ببري كربلا. من هم جوش آوردم كه وسط ترمه نمي تونم كلاس ها رو تعطيل كنم.

خالم گفت: "پسرم مرد بايد مثل ابر باشه، غرش رعد و برق رو داشته باش ......... ولي نبار

الان بهشون بگو به روي چشم مي برمتون ولي بعداً به مصلحت رفتار كن."

آقايون محترم هرچي حضرت رئيس گفت بگيد چشم، بعداً هزارتا بهانه ميشه آورد. باور كنيد جنس لطيف اونقدر در فضاي اون بله اوله كه بهانه بعدي رو نمي بينه.

(يكي ديگه از بي هزينه ترين روش هاي تسخير قلب زن)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، مسافر ، سرباز سید علی ، سید ابراهیم ، meshkat ، یاســین ، heaven ، vahrakan ، ساقی ، meisamtiger ، danabash ، ساجد ، nasimesaba ، nafas
۱۳:۰۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
مرسی از تاپیک خوبتون
من اینو جایی خوندم که یادم نمیاد اما به نظرم خیلی مهمه،قبل از ورود به منزل(مثلا زمانی که مرد خانه از سرکار تشریف میارن منزل)،وقتی دارد وارد میشن،بسم الله الرحمن الرحیم بگن،بعد سلام کنند،یه شیطانی هست که باعث تفرقه بین زوجین میشه،یعنی از اون مشاجره هایی که وقتی فکر میکنید یادتون نمیاد اصلا از کجا شروع شده و کلا بی اهمیت بوده،خلاصه با گفتن بسم الله ایشون از اونجا میرن.
و یه چیز دیگه اینکه اگه نمیتونید مسجد برید،نماز جماعت رو در منزل برپا کنید،حس خوبی به ادم میده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Admirer ، فاطمه خانم ، heaven ، ali.khm ، ترنم ، ساقی ، سرباز سید علی ، راحیل ، نسیم ، meisamtiger ، help me ، صهبا ، مرضیه.م ، ساجد ، azade ، nasimesaba ، Aryha ، nafas
۱۳:۱۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #7

تجربه من تو زندگی مشترک یکساله ای که با همسرم دارم اینه که مردا فقط و فقط پشتوانه مرد بودن و منیت رو دوس دارن همه جا به عرصه ظهور ببرن خیلی اوقات شده بدترین مشکل تو زندگی من و همسرم پیش اومده ولی جلوی جمع وقتی به مرد بودن شوهرم علنی افتخار میکردم و به زبون می آوردم شوهرم انرژی فوق العاده ای میگرفتن و با پشتکار زیادی اون مشکلات رو یکی یکی حل میکردن فقط کمی توجه و گذشت تو زندگی میتونه فضای ارومی برای زندگی فراهم کنه.............
مرد بودن فقط به سبیل و ریش نیست بلکه به شونه های قوی هستش که بتونی بهش تکیه کنیHeartHeartHeartHeartHeartHeart
ازاینجا به همسرم میخام بگم همه جوره بهش افتخار میکنم و دوستش دارم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، joseffist ، Admirer ، فاطمه خانم ، بیداری12 ، heaven ، ترنم ، امیریان ، سرباز سید علی ، راحیل ، نسیم ، meisamtiger ، آریس ، help me ، danabash ، ساجد ، azade ، nasimesaba ، soshiant ، nafas
۱۳:۱۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۰۵ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۵)MohammadSadra نوشته است:  يه نكته حياتي براي آقايون محترم اينه كه (با حفظ احترام به همه خانوم هاي محترم كه بالاي سر ما جا دارند.) "زن عقل داره خيلي زياد (ولي متفاوت با آقايون)، تا ميتونيد بهش دروغ بگيد. حتي اگر دوستش هم نداريد بازهم بگيد كه دوستش داريد باور كنيد معجزه مي كنه. از اغراق كردن تو حرف هاي عاشقانه نترسيد. كلاً عقل خانوم خيلي متفاوته همشو باور ميكنه و اثر ميذاره. بي هزينه ترين روش تسخير قلب زنه."
بله ،گفتن کلمه ی دوستت دارم در عمق جان یک زن نفود میکنه و اثر میذاره. واینم درسته که طرز فکر خانومها با آقایون متفاوت. اگه کسی همسرش رو دوست داشته باشه واین دوست داشتن رو خیلیییی زیاد ابراز کنه ،این خیلی خوبه. اما چیزی که هست،اینه که خانوما سنسورهای خیلی قوی ای دارن و چون سرشار از احساس و عاطفه ان ، تو زمینه های احساسی به مراتب خبره تر از آقایونن. بنابراین اگه کسی به دروغ (به هر بهانه ای) بهشون ابراز علاقه کنه ،فوری میفهمن و مچ طرف رو میگیرن. این صرفا جهت اطلاع بود.
(۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۵)MohammadSadra نوشته است:  الان بهشون بگو به روي چشم مي برمتون ولي بعداً به مصلحت رفتار كن."

آقايون محترم هرچي حضرت رئيس گفت بگيد چشم، بعداً هزارتا بهانه ميشه آورد. باور كنيد جنس لطيف اونقدر در فضاي اون بله اوله كه بهانه بعدي رو نمي بينه.
این مناعت طبع یک خانوم رو نشون میده وقتی میبینه همسرش شرایطش رو نداره از خواسته هاش چشم پوشی میکنه . بهانه های بعدی رو میبینه اتفاقا ،ولی به خاطر زندگیش ،میگذره.جای بسی تاسف که همچین برداشتی میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، MohammadSadra ، Admirer ، فاطمه خانم ، بیداری12 ، enan ilghon ، heaven ، ترنم ، parisan ، سرباز سید علی ، meisamtiger ، help me ، danabash ، azade ، nasimesaba ، Aryha ، zahra11 ، Eve
۱۴:۰۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۱۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #9
آواتار
معجزه بوسه،

دوستان بزرگوار يكي ديگه از ابزارهاي بي هزينه تسخير قلب زن بوسه است كه علاوه بر تسخير قلب زن منجر به تسخير قله هاي ديگه اي هم ميشه كه در اين مجال نميشه شرح داد.

ببخشيد به دليل اينكه اين مسئله بالاي 18 ساله نميشه بيشتر توضيح داد، خودتون استاديد. فقط يادتون باشه از هر فرصتي براي اين امر خير استفاده كنيد. باور كنيد معجزه مي كنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، Admirer ، heaven ، سرباز سید علی ، mahdis ، ساجد ، azade ، nasimesaba
۱۴:۱۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۴۲ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۰۵)MohammadSadra نوشته است:  معجزه بوسه،
ببخشيد به دليل اينكه اين مسئله بالاي 18 ساله نميشه بيشتر توضيح داد، خودتون استاديد.

!!!!!!!!!!!!!!!Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، enan ilghon ، heaven ، meisamtiger ، mahdis ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]