|
قابل توجه متاهلین و یا در شرف تاهل
|
|
۹:۵۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. ان شاء الله قصد داریم در این تاپیک رازهای مهمی از یک زندگی خوشبخت رو تقدیم دوستان بکنیم. البته ویژه ی متاهلین هست ها!!! ( ولی خوب مجردها هم یواشکی می تونن ببینن![]() )مطالب از فصل هفتم کتاب رازهای تسخیر قلب همسر از آقای مسلم داوودی نژاد هست که کتاب بسیار مفید و کاملیه که حتما سعی کنید مطالعه اش کنید. ![]() **یک خواهش ویژه هم از دوستان دارم این که مسائل تکراری موانع ازدواج و قس علی هذا رو در این تاپیک مطرح نکنید. ممنونم!
![]() ---------------------------------------
رازهایی مهم از زندگی همسران خوشبخت
![]() اولین راز : خوشبخت ها همدیگر را دوست دارند دین جامع نگر اسلام، دوست داشتن زن را به عنوان یکی از اهداف بزرگ تشکیل خانواده عنوان می کند؛ چنان که در سوره ی روم می فرماید : « وَ جَعَلَ بَینَکُم مَوَدَةً وَ رَحمَةً » یعنی میان شما زن و شوهر مودت، عشق و انتهای دوست داشتن را قرار دادیم. همچنین در روایتی از امام صادق (علیه السلام) آمده است : « گمان نمی کنم خیری در افزایش ایمان باشد، مگر آن که دوستی شخص نسبت به همسرش زیادتر شود. » همچنین می فرمایند : « دوست داشتن همسر از اخلاق پیامبران است. » و در بسیاری دیگر از آیات قرآن از عشق و محبت عمیق به زن سخن به میان آمده است. نکته ی اول : دوست داشتن زن از غرایز اساسی مرد است و کسی که با این دوستی مخالفت می ورزد، در واقع با فطرت سلیم خود مخالف است. نکته ی دوم : این دوستی باید در محدوده ی ایمان به خدا و در جهت حب به او باشد. ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۲, ۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
ساعت مچی را نگاه کن!
تقویم ( تلفن همراه و سررسید رومیزی ) ات راست می گویند .
اگر برگهای تقویمت را بشماری یادت می اید که چند ماه و سال گذشته است . یادت می اید که روزها وهفته های گذشته را چگونه گذرانده ای .
یادت می اید که همه روزهای گذشته، تا چه اندازه وفق مرادت گذشته اند . گونه های سرخ و انرژی پنهان در رگهایت، یادت می اورند که روزهای عمرت را عمران کردهای !
ساحل وسایبانی نیست که خاطره ای از تو ندارد.
زیارتگاهی نمانده که از خلوص زیارت تو دور باشد.
فیلمها، تئاترها وتماشاخانه های شهر را خوب میشناسی.
دوستانت، بارها میزبان مهربانی تو بوده اند و می دانی که از تو وهمراهی ات، خاطره های خوشی دارند.
صدای دعوتت، مونس تلفن های همراه انان ولبخندهای سلامتی ات، ارزوی همیشگی دوستان توست.
راستی !...
اگر وقتی ماند، یادت باشد که همسر وفرزندانت ماه هاست که شریک تفریح وسفرت نیستند. رحمت خداوند، به کسی که خانواده اش را فراموش کند؛ نمی رسد.
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) |
|||
|
|
۱:۵۲, ۱۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بسم الله
رسول اکرم صلى الله علیه و آله : خَیرُکُم خَیرُکُم لأَِهلِهِ وَأَنَا خَیرُکُم لأَِهلى ما أَکرَمَ النِّساءَ إلاّ کَریمٌ وَلا أَهانَهُنَّ إلاّ لَئیمٌ؛ بهترین شما کسى است که براى خانواده اش بهتر باشد، و من از همه شما براى خانواده ام بهترم، زنان را گرامى نمى دارد، مگر انسان بزرگوار و به آنان اهانت نمى کند مگر شخص پَست و بى مقدار. نهج الفصاحه، ح 1520 رسول اکرم صلى الله علیه و آله : اَلرَّجُلُ راعٍ عَلى أَهلِ بَیتِهِ وَهُوَ مَسؤُولٌ عَنهُم وَالمَرأَةُ راعیَةٌ عَلى بَیتِ بَعلِها وَوُلدِهِ وَهِىَ مَسؤُولَةٌ عَنهُم... ؛ مرد، سرپرست خانواده است و درباره آنان از او سئوال مى شود و زن، سرپرست خانه شوهرش و فرزندان اوست و درباره آنان از وى سئوال مى شود. صحیح بخارى، ج3، ص125 رسول اکرم صلى الله علیه و آله : خَیرُ الرِّجالِ مِن اُمَّتىَ الَّذینَ لایَتَطاوَلُونَ عَلى أَهلیهِم وَیَحِنُّونَ عَلَیهِم وَلا یَظلِمُونَهُم؛ بهترین مردان امّت من کسانى هستند که نسبت به خانواده خود خشن نباشند و اهانت نکنند و دلسوزشان باشند و به آنان ظلم نکنند. مکارم الأخلاق، ص 216 امام صادق علیه السلام : مَن حَسُنَ بِرُّهُ بِأَهلِ بَیتِهِ مُدَّ لَهُ فى عُمُرِهِ؛ هر کس به شایستگى در حقّ خانواده اش نیکى کند، عمرش طولانى مى شود. کافى، ج2، ص105، ح11 ادامه داردانشالله... |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بسم الله
رسول اکرم صلى الله علیه و آله : إذا أرادَ اللّه بِأهلِ بَیتٍ خَیرا فَقَّهَهُم فِى الدّینِ وَوَقَّرَ صَغیرُهُم کَبیرَهُم وَرَزَقَهُمُ الرِّفقَ فى مَعیشَتِهِم وَالقَصدَ فى نَفَقاتِهِم وَبَصَّرَهُم عُیُوبَهُم فَیَتُوبُوا مِنها؛ هرگاه خداوند براى خانواده اى خیر بخواهد آنان را در دین دانا مى کند، کوچک ترها بزرگ ترهایشان را احترام مى نمایند، مدارا در زندگى و میانه روى در خرج روزیشان مى نماید و به عیوبشان آگاهشان مى سازد تا آنها را برطرف کنند. نهج الفصاحه، ح 147 رسول اکرم صلى الله علیه و آله : یا على: خِدمَةُ العِیالِ کَفّارَةٌ لِلکَبائِرِ وَتُطفى غَضَبَ الرَّبِّ، وَمُهُورُ الحُورِ العینِ، وَتَزیدُ فِى الحَسَناتِ وَالدَّرَجاتِ؛ یا على: خدمت به خانواده، کفاره گناهان کبیره و خاموش کننده خشم خداوند و مهریه حورالعین و زیاد کننده حسنات و درجات است. جامع الأخبار، ص 276 رسول اکرم صلى الله علیه و آله : اَلمُؤمِنُ یَأکُلُ بِشَهوَةِ أَهلِهِ، اَلمُنافِقُ یَأکُلُ أَهلُهُ بِشَهوَتِهِ؛ مؤمن به میل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق میل و رغبت خود را به خانواده اش تحمیل مى کند. کافى، ج4، ص12، ح6 رسول اکرم صلى الله علیه و آله : تَلا رَسُولُ اللّه صلى الله علیه و آله (قُوا أنفُسَکُم وَأَهلیکُم نارا) فَقالُوا: یا رَسُولَ اللّه کَیفَ نَقى أَهلَنا نارا؟ قالَ: تَمُرُونَهُم بِما یُحِبُّ اللّه وَتَنهَونَهُم عَمّا یَکرَهُ اللّه ؛ رسول خدا صلى الله علیه و آله این آیه را تلاوت فرمودند: «خود و خانواده تان را از آتش دوزخ حفظ کنید»، گفتند: اى رسول خدا! چگونه خانواده مان را از آتش دوزخ حفظ کنیم؟ فرمودند: به آنچه خدا دوست دارد امرشان کنید و از آنچه خدا نمى پسندد، نهی شان نمائید. الدرّالمنثور، ج6، ص244 ادامه داردانشاالله...
|
|||
|
|
۸:۵۳, ۲۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۸:۵۴ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
بسم الله
تَلا رَسُولُ اللّه صلى الله علیه و آله (قُوا أنفُسَکُم وَأَهلیکُم نارا) فَقالُوا: یا رَسُولَ اللّه کَیفَ نَقى أَهلَنا نارا؟ قالَ: تَمُرُونَهُم بِما یُحِبُّ اللّه وَتَنهَونَهُم عَمّا یَکرَهُ اللّه ؛ رسول خدا صلى الله علیه و آله این آیه را تلاوت فرمودند: «خود و خانواده تان را از آتش دوزخ حفظ کنید»، گفتند: اى رسول خدا! چگونه خانواده مان را از آتش دوزخ حفظ کنیم؟ فرمودند: به آنچه خدا دوست دارد امرشان کنید و از آنچه خدا نمى پسندد، نهی شان نمائید. الدرّالمنثور، ج6، ص244 امام صادق علیه السلام : إنَّ المَرءَ یَحتاجُ فى مَنزِلِهِ وَعِیالِهِ إِلى ثَلاثِ خِلالٍ یَتَکَلَّفُها وَإن لَم یَکُن فى طَبعِهِ ذلِکَ: مُعاشَرَةٌ جَمیلَةٌ وَسَعَةٌ بِتَقدیرٍ وَغَیرَةٌ بِتَحَصُّنٍ؛ مرد در خانه و نسبت به خانواده اش نیازمند رعایت سه صفت است هر چند در طبیعت او نباشد: خوشرفتارى، گشاده دستى به اندازه و غیرتى همراه با خویشتن دارى. تحف العقول، ص 322 رسول اکرم صلى الله علیه و آله : یا على: لا یَخدِمُ العِیالَ إلاّ صِدّیقٌ أَو شَهیدٌ أَو رَجُلٌ یُریدُ اللّه بِهِ خَیرَ الدُّنیا وَالخِرَةِ؛ یا على: به خانواده خود خدمت نمى کند مگر صدّیق یا شهید یا مردى که خداوند خیر دنیا و آخرت را براى او مى خواهد. بحارالأنوار، ج104، ص132، ح1 ادامه داردانشالله...
|
|||
|
|
۱۶:۰۱, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
باسلامقابل توجه همه متاهلین ومشرف شدگان جدید
نکاتی که اشاره میکنم برگرفته ازتوصیه های استادقرایتی هستش,اول ازخانومهای محترم شروع میکنم چون خودم یک خانم هستم :١) به شوهرتون افتخار کنید ! 2)کسي را با او مقايسه نکنید! 3)اقتدار و غرور او را نشکنید! 4)زيبايي او را در عقل او جستجو کنید! 5)قناعت پيشه باشید ! 6)زيباييتون را به رخ او نکشید! 7)ناز کنید اما متکبر نباشید ! 8)دلبري و فريبايي و طنازي پيشه کنید ! 9)احساسات زيبايتون را با انديشه اي متين همراه کنید! 10)لجبازي نکنیدکه از چشم شوهرتون مي افتيد! 11) تمکين کنیدتا تاج سرباشيد. 12) !پناهگاه شوهرتون باشید تا فقط به شما پناهنده بشه ! 13) زيبايي با سادگي و بي آلايشي براي شماآرامش بخش تر خواهد بود ! 14) هوس بازي نکنید ولي زيبا دوست باشید! 15) اگر آشپزي را خوب نمي دونيدحتما ياد بگيرید! 16) قبل از رانندگي سازندگي را بياموزید! 17) خودتون رابرای شوهرتون بیارایید! 18) دهانت را مسواک وخوشبو کنید! 19) بدنتون هيچ وقت بوي عرق نده ! 20)لباستون بوي غذا ندهد ! .................البته واسه آقایون هم داریمااااااااااااا.....................آسیاب به نوبت
|
|||
|
|
۳:۵۸, ۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۴:۰۰ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
باسلام
درادامه خدمت خواهران عزیزعرض کنم که: 21)ازرنگهایی که همسرت میپسنده استفاده کن ! 22) قبل از شوهرت چشم بر هم نگذار و پيش از او بيدار شو ! 23) موي تو يکي از دو زيبايي توست ، ازش مراقبت کن! 24) لبخند قشنگت را در هيچ شرايطي با اخم معاوضه نکن ! 25) توي رنج هات معناهاي زيبا پيدا کن ! 26)اگه شوهرت گفت : کسي غير از من با تو ازدواج نمي کرد ! بگو : پس خيلي بايد از تو ممنون باشم(میدونم سخته ولی سعی خودتوبکن )27) اگه بهت گفت : دوستت ندارم ! بهش بگو : عوضش من به تو افتخار مي کنم! 28) اگه گفت :حوصله تو رو ندارم ! بهش بگو : منم غير از تو کسي رو ندارم! 29) اگه گفت : از خانواده ات خوشم نمياد ! بگو : عوضش من خانواده تو رو دوست دارم ! 30) اگه عصباني شد ! بگو : منو ببخش ! 31) گاهي براي مادرشوهرت هديه بخر ! 32) در خواست هاتو با ناز و دلبري برآورده کن! 33) زورگو نباش ! 34) سختي کار شوهرت را درک کن! 35) او را در مردم داري کمک کن! 36) وقتي وارد خونه مي شه , به پيشوازش برو ! دستشو بگير ! بِزار روي صورتت! 37) هيچ وقت بهش نگو : تو بي عرضه اي ! 38) لباساشو براش اُتو کن که هر وقت خواست عوض کنه معطل نشه! 39) وقتي غذا رو سر سفره مي ذاري به او بگو : نمي دونم خوشت مياد يا نه ؟ ! 40) لحظه به لحظه از خداوند کمک بگير ! توروخداازم عصبانی نشیدقول میدم ارسال بعدی به نفع خانومها باشه ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
27) اگه بهت گفت : دوستت ندارم ! بهش بگو : عوضش من به تو افتخار مي کنم!
28) اگه گفت :حوصله تو رو ندارم ! بهش بگو : منم غير از تو کسي رو ندارم! این دوتا رو میشه یخورده توضیح بدید ![]() ممنون از مطالب خوبتون.
|
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
طبق تحقیقات فوق حرفیه ای من این جملات قابل توضیح نیستن. ادم باید توی اون موقعیت قرار بگیره و از خود گذشتگی داشته باشه
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
گفتن این جملات به نظر خیلی آسونه
آدم از خوندنش لذت میبره ولی درعمل.... واقعا نمیشه به کسی که میگه دوست ندارم بگی من به تو افتخار میکنم.... |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
منم با اجازه تون یک توصیه دیگه به توصیه به خانم ها اضافه میکنم:
41) سعی کنید نماز ها رو یا به جماعت در مسجد بخونید و اگر براتون مقدور نیست ، در خانه به همسرتون اقتدا کنید.. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخگویی متاهلین تالار درباره ازدواج | mohamad | 80 | 28,813 |
۱۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| کارگاه آمادگی پیش از ازدواج براساس تجربهی متاهلین(پرده اول) | mahpare | 17 | 7,264 |
۳/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ویژه متاهلین و مجردین :-) | یاســین | 9 | 13,209 |
۱۴/مهر/۹۳ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: mahpare |
|
| قابل توجه همسران (وظایف همسران ) | ساقی | 15 | 6,234 |
۲/مرداد/۹۳ ۱۹:۴۰ آخرین ارسال: Ghamkhar |
|
| قابل توجه دوستان | رنجستان | 8 | 3,709 |
۲/تیر/۹۲ ۱۵:۱۳ آخرین ارسال: مجید املشی |
|

( ولی خوب مجردها هم یواشکی می تونن ببینن
)![[تصویر: 26499184353911583232.jpg]](http://axgig.com/images/26499184353911583232.jpg)

![[تصویر: 22524072857828810528.jpg]](http://axgig.com/images/22524072857828810528.jpg)

![[تصویر: %D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84.jpg]](http://www.shia-leaders.com/wp-content/uploads/2013/05/%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84.jpg)