|
قابل توجه متاهلین و یا در شرف تاهل
|
|
۹:۵۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. ان شاء الله قصد داریم در این تاپیک رازهای مهمی از یک زندگی خوشبخت رو تقدیم دوستان بکنیم. البته ویژه ی متاهلین هست ها!!! ( ولی خوب مجردها هم یواشکی می تونن ببینن![]() )مطالب از فصل هفتم کتاب رازهای تسخیر قلب همسر از آقای مسلم داوودی نژاد هست که کتاب بسیار مفید و کاملیه که حتما سعی کنید مطالعه اش کنید. ![]() **یک خواهش ویژه هم از دوستان دارم این که مسائل تکراری موانع ازدواج و قس علی هذا رو در این تاپیک مطرح نکنید. ممنونم!
![]() ---------------------------------------
رازهایی مهم از زندگی همسران خوشبخت
![]() اولین راز : خوشبخت ها همدیگر را دوست دارند دین جامع نگر اسلام، دوست داشتن زن را به عنوان یکی از اهداف بزرگ تشکیل خانواده عنوان می کند؛ چنان که در سوره ی روم می فرماید : « وَ جَعَلَ بَینَکُم مَوَدَةً وَ رَحمَةً » یعنی میان شما زن و شوهر مودت، عشق و انتهای دوست داشتن را قرار دادیم. همچنین در روایتی از امام صادق (علیه السلام) آمده است : « گمان نمی کنم خیری در افزایش ایمان باشد، مگر آن که دوستی شخص نسبت به همسرش زیادتر شود. » همچنین می فرمایند : « دوست داشتن همسر از اخلاق پیامبران است. » و در بسیاری دیگر از آیات قرآن از عشق و محبت عمیق به زن سخن به میان آمده است. نکته ی اول : دوست داشتن زن از غرایز اساسی مرد است و کسی که با این دوستی مخالفت می ورزد، در واقع با فطرت سلیم خود مخالف است. نکته ی دوم : این دوستی باید در محدوده ی ایمان به خدا و در جهت حب به او باشد. ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۴۷, ۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۳ ۳:۵۱ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام
اسکای عزیزتصمیم داشتم باشمامباحثه ای داشته باشم که متوجه شدم مجردید,پس دراین صورت یک پیشنهادخواهرانه دارم اینکه تقاضادارم قدری نگاهتون رانسبت به مرد یابهتر بگم همسرآینده تون تعدیل کنیدچون بااین شرایط شدیدا بامشکل مواجه میشید. ![]() یک مرد درجایگاه شوهری به خصوص اینکه قدری هم جوشی باشه احتمال داره درموقع مشاجره سنگین واوج عصبانیت ازلفظ دوستت ندارم ویا....استفاده کنه واینجاست که زن که مظهرآرامش ومتانت هست باقدری سیاست زنانگی که چاشنی آرامشش میکنه میتونی آبی برآتش سوزان عصبانیت مردوحتی دربیشترمواردشرمندگی وایجاد پشیمانی درمرد بشه. ممنون ازشما آزاده گرامی به خاطرارسال خوبتون. یه خاطره کوتاه عرض کنم که تقریبا مرتبطه:بله برون من مصادف شدبااذان مغرب بلافاصله بعدازاذان همسرم خواستندکه نمازاول وقت خوانده بشه وبعدادامه مراسم ومن اونجا برای اولین بارباتمام اطمینان واعتقادم وافتخاربه همسرم اقتدا کردم واین شیرین ترین وبه یادماندنی ترین نمازهردوتای ماشد "این لذت رابرای همه علاقه مندان آرزو میکنم";)ادامه مطلب خدمت آقایان محترم: 21) دل او را نشکن ؛ 22) مسخره اش نکن ؛ 23)حسادت او را با تحقير برنيانگيز ؛ 24) " با او ستيز مکن " 25) اگرنسبت به تو شکی دردلش ایجادشده ، با صداقت و مهرباني مطمئنش کن ؛ 26 ) به اوبگو که بدون او زندگی برات دلگیره. 27) اگه گفت : تو منو دوست نداري ؛ من بدبختم که با تو ازدواج کردم ! بلافاصله به او بگو : عوضش من خيلي خوشبختم که با تو ازدواج کردم ؛ 28) اگه گفت : دلم گرفته تو اين خونه ؛ بگو : چیکارکنم دلت بازبشه خانومم. 29) اگه گفت : تو خيلي بدي ! بگو : عوضش تو خيلي خوبي ؛ 30) اگه ناز کرد ! نازشو به قيمت گرون بخر ؛ 31) اگه گريه کرد ، خيلي دسپاچه نشو فقط نوازشش کن ؛ 32) اگه گفت : از دست بچه ها خسته شدم بگو : بهت حق مي دم ! تو خيلي صبوري ازت متشکرم ؛ 33) اگه اخم کرد ؛ بهش بگو : اخم نکن , زشت مي شي ؛ 34) اجازه نده بینتون قهرطولانی پیش بیاد. 35) اگه از مادر و خواهرت شکايت کرد ، اول شنونده خوبي باش ؛دوم جانب حق رابگیر. 36) اگه گفت : من خواستگاراي زيادي داشتم ؛ با لبخند بگو : پس من خيلي آدم خوش شانسي هستم ؛که تو رو به چنگ آوردم ؛ 37) اگه گفت : تو زشتي ؛ بگو عوضش تو خوشگلي ؛ 38) اگه بازم گفت : زشتي ؛ بهش بگو : زيبايي مرد در عقل اونه ؛ 39) بهش بگو که هرکاریمیکنی به خاطراون وزندگیته 40) بهش بگوهمه خوبیهای دنیارو براش میخوای به قول اون عارفی که الحق چه زیباهم گفت:دلآرامي كه داري دل در او بند ![]() ![]() خوشبخت وسعادتمندباشید. یاعلی |
|||
|
|
۸:۳۷, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام سلام خدمت شما ببینید سرکار خانوم نور السادات ،من خودم یقین کامل دارم که با این منش و اخلاقم ،در زندگی مشترک مجهول آینده ی دور ،!!!!! دچار مشکلات جدی خواهم شد. تحمل ندارم طرف مقابلم چرت و پرت بگه . این که به مردی که میگه دوستت ندارم،با سیاست زنانه ،شرمندش کنی کار من نیست. واقعا نیست. والا این مردایی که من دیدم همین مونده ، در این حالت بهشون بگی عزیزم من بهت اعتقاد دارم ، ای تکیه گاه من !!! مردی که میگه دوستت ندارم،تکیه گاه نیست،یه چوپ خشک بی مصرفه که راحت میشه شکوندش، تعجب میکنم که خانومای تالار فقط گیر میدن به جنس خودشون،مگه ثواب اخروی داره که اینقدر تو این تالار به زن گیر میدید ؟ اون جنس مذکر آی مورد داره واسه گیر دادن ، آی مورد داره . خوب اون جنس مخالف هم بلده تاپیک های مربوط به خودشونو گم و گور کنن . واقعا چرا به مرد حق میدید که عصبانی بشه و حرف نامربوط بزنه . من زن حق عصبانیت ندارم . فقط خواهشا باز نگید که زن،این فرشته ی زمینی،پر از تنگ احساس ،باید ببارد همچو باران بر کلبه ی کوچک زندگی اش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مرد جماعت رو خواهشا بیشتر تو این تالار مخاطب قرار بدید. وقتم اینقدر پر هست که جایی گفتم دیگه نیستم.باز دو تا تاپیک دیدم گفتم بنویسم . دوستانی که فرصت بیشتر دارن،جان من این مذکر جماعت رو بیشتر مخاطب قرار بدن. بابا خیلی اون جنس، اوضاعش خرابه . به دادشون برسید . طفلکی ها ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱۲:۳۰, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
عزیزمی اسکای عزیز
انشاالله که یه مرد خوب خوب خوب نیمه گمشده واقعی ات را پیدا کنی که درکنارش به ارامش حقیقی برسی. عزیزدلم من چهل مورد هم به همون جنس مخالف تذکردادم ولی اون طفلک ها هیچی نگفتند. میدونی به لطف خدا مردای دور برمن واقعا نیک بودن پدرم عموهام دایی هام برادرام وهمگی زندگیهای موفقی دارندازهمه بهترهمسر خوبم که به معنای واقعی کلمه یک سیدبزرگواره(خداهمه مردان نیک روزگار را حفظ کنه) یکی ازبزرگترین لطفهاش همینه که منرا هم با تالاربیداری اندیشه اشناکرد![]() به همین دلیل ذهنیت زیادبدی نسبت به مردان نداشتم وندارم البته منکروجود ادم بدوخوب نمیشم که هم درزنها هست هم درمردها. حرف ازنبودن نزنیدتوروخدا,من که باوجود مشغله بسیارزیاد اما بازهم دلم برای تالارتنگ میشه ونمیتونم بهش سر نزنم.یه جورایی باعث انبساط خاطر میشه. باآرزوی سعادت وخوشبختی برای همگی بخصوص برادرمحترم جناب محمدتراست یاعلی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پاسخگویی متاهلین تالار درباره ازدواج | mohamad | 80 | 28,787 |
۱۲/بهمن/۹۶ ۱۸:۵۳ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| کارگاه آمادگی پیش از ازدواج براساس تجربهی متاهلین(پرده اول) | mahpare | 17 | 7,260 |
۳/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ویژه متاهلین و مجردین :-) | یاســین | 9 | 13,200 |
۱۴/مهر/۹۳ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: mahpare |
|
| قابل توجه همسران (وظایف همسران ) | ساقی | 15 | 6,222 |
۲/مرداد/۹۳ ۱۹:۴۰ آخرین ارسال: Ghamkhar |
|
| قابل توجه دوستان | رنجستان | 8 | 3,705 |
۲/تیر/۹۲ ۱۵:۱۳ آخرین ارسال: مجید املشی |
|

( ولی خوب مجردها هم یواشکی می تونن ببینن
)![[تصویر: 26499184353911583232.jpg]](http://axgig.com/images/26499184353911583232.jpg)

![[تصویر: 22524072857828810528.jpg]](http://axgig.com/images/22524072857828810528.jpg)

![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)