|
بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد!
|
|
۰:۰۹, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این بازی در نوع خودش جالبه، اسمش ایرانیه ولی هیچ چیزش به ایران و فرهنگ ایرانی نمیخوره و به نظر بنده جای تأسف داره.
اسم بازی «شب گرد» اه و یک روح یا نمیدونم چی! رو توی مترو نشون میده. پر از قتل، جنایت و صحنههای فجیع اه و نمیدونم اصلاً بهش مجوز میدن یا نه، ولی داره همین طوری از طریق اینترنت میفروشه. سایتش اینه: pardisgame.net به نظرتون چطوری میشه به ترویج این طور بازیها به اسم بازی ایرانی اعتراض کرد؟ ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۲۵, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:الآن شما چه چیزی را انکار میکنید؟من کاری به بازی ندارم و چیزی رو نقد نمی کنم . فقط نکته ای گفتم که هیچ وقت رعایت نمی شه . و نشده . موفق باشید |
|||
|
۴:۳۳, ۱۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۳ ۴:۳۴ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۳ ۴:۲۵)میرزا احمد نوشته است: من کاری به بازی ندارم و چیزی رو نقد نمی کنم .حتی اگر بازی رو هم کامل بازی کنید، ویژگیهائی در برخی بازیها هست که برای همه کسانی که بازی کردند در دسترس نیست و ممکن است آن ویژگیها مشکلاتی داشته باشند. مثل اتفاقی که برای یکی از نسخههای GTA افتاد و برخی جلوههای غیراخلاقی موجود ولی مستتر در این بازی، حتی صدای مسئولین آمریکائی را هم در آورد. پس این واقعیت را به رسمیت بشناسید که بالاخره کلیات بازی مانند وجود خشونت آشکار را میتوان از تصاویر و فیلم معرفی بازی فهمید و با آن موافق یا مخالف بود. البته ممکن است کسی ادعا کند که خشونتی در بازی نیست و فیلم با اصل بازی تناقض دارد. بنده از چنین ادعائی استقبال میکنم، به شرطی که شواهد کافی بر این مدعا ارائه بشود. در غیر این صورت، انتقاد بنده از خشونت بازی و دیگر نکاتی که در ابتدا عرض کردم باقی است. |
|||
|
۴:۴۹, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۳ ۴:۳۳)شیعه تنوری نوشته است: حتی اگر بازی رو هم کامل بازی کنید، ویژگیهائی در برخی بازیها هست که برای همه کسانی که بازی کردند در دسترس نیست و ممکن است آن ویژگیها مشکلاتی داشته باشند. مثل اتفاقی که برای یکی از نسخههای GTA افتاد و برخی جلوههای غیراخلاقی موجود ولی مستتر در این بازی، حتی صدای مسئولین آمریکائی را هم در آورد.چی می گی برادر ! برای خودتون می دوزید و می بافید ؟ به جای من حرف می زنید و جواب می دید ؟ من مطلب دیگه ای رو بیان کردم شما اصلا توجه نکردی و یه چیزی دیگه ازش ساختی . کی از خشونت حرف زد . کی اصلا از این بازی صحبت کرد ! ![]() التماس دعا سر نماز صبح شب خوش و خدانگهدار |
|||
|
۹:۱۸, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوستان من تازه تو این انجمن عضو شدم .......... شما همیشه اینجوری با هم حرف میزنید.......
اقای شیعه تنوری فک کنم منظور شما این هست که : الان که بحث جنگ نرم و تهاجم فرهنگی هست ..... تو جبهه ای مثل بازی که واقعا کم ادم داریم همین فرصت های معدود بازی سازی رو هم به هدر بدیم با بازی هایی که فکری پشتشون نیست و از لحاظ محتوی و هم شکل تقلیدی از بازی های غربی هست و ابی است که در اسیاب دشمن ریخته میشه به جای اینکه بیاد در جنگ نرم به خودمون کمک کنه ....... گل به خودی میزنه (البته من منظورم این بازی نیست چون بازی نکردمش) خلاصه وقتی اونا حشاشین میسازن و شیعه رو تروریست نشون میدن .......... ما نمیایم بازی بسازیم که حد اقل بچه های خودمون توجیه بشن ......... بچه های غرب پیش کش. در پناه خدا یا علی |
|||
|
|
۱۰:۳۳, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دقیقا یه تاپیک شبیه این بود. اما به جای تخریب اومد و بازی ها رو معرفی کرد.
بینشون بازی ارزشی زیاد بود. اما باید بگم که تو ایران نمی شه بازی ارزشی ساخت. چون داستان بازی از قبلش معلوم می شه مثل رسانه ی دفاع مقدس ما فیلم نامه های چرتی ازش در می یاد. توی اساسی ترین مسئله رسانه های ارزشی مثل خر تو گل گیر کردیم اونوقت دنبال تولید محتوی ارزشی هستین؟ آفرین! این جبهه ی فرهنگی ما(دفاع مقدس و انقلاب و ...) پایه های عقیدتی محکمی داره. عنصر های محکمی داره اما مدیریت نداره. هدایت هوشمند نداره. لولا نداره. این میشه که ای جبهه ضعیف شه. اما دلیل نمی شه که سازندگان شبگرد بیان جور بچه های این جبهه رسانه ای رو بکشن. اگه دلتون می خواد بازی ارزشی داشته باشید. چرا بقیه رو مجبور می کنید؟ خودتون برید بسازید. الم تفعلو لن تفعلو |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۱۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۳ ۱۱:۰۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
مراقب لحن صحبت کردنتون باشید دوستان گرامی
برای نمونه ... نقل قول:اگه روحیتون اینقدر حساسه باربی بازی کنید بهترهموارد دیگر هم هست ... با احترام نظرات یکدیگر رو نقد کنید موفق باشید نقل قول:بالاتر نوشتم که متعجبم چرا توی این فوروم بازی سادۀ «تراوین» رو به شیطانپرستی و هزار چیز دیگر ربط دادند، ولی بازیهای خشن وحشیانهای از این دست انگار مشکل خاصی ندارند!تراوین در جای خودش نقد شد و دلائلی هم براش آوردن منتقدینش ... ممکن است همه نظرشون در مورد تراوین آن نباشد ... نظرشون در مورد بازی شبگرد هم به همین منوال .. شما هم دلائل خودتون رو بیارید حالا در مورد خشونت بازی ... هر بازی سبک خودش را دارد ... هر بازی و سبکی حد متعارفی باید داشته باشد ... شما مثلا این بازی رو استفاده کردید؟ یا صرفا از روی عکس ها می فرمایید؟ اگر شما می فرمایید کلا بازی نباید خشن باشد .... خوب این یک بحثی است ... به چه دلیل؟ حد خشونت چیست؟ میزانی دارد ؟ میزانش برای رده های سنی مختلف چقدر است؟ یک بچه 5 ساله بازی های تفنگی ساده هم شاید براش مناسب نباشد ... ولی یک فرد 16 تا 18 ساله چطور؟ |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز آخه توی تصویریم که گذاشتی +15 رو نوشته دیگه فک کنم قبل از گذاشتن تصویر نگاهی هم بهش انداختی
بعدشم الان شما به موتور بازی گیر دادین که انگلیسی هست خب بنده هم میگم امریکایی ها اینترنت رو درست کردن خب یعنی ما باید از اینترنت استفاده نکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۱ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۷)ADAM نوشته است: بعدشم الان شما به موتور بازی گیر دادین که انگلیسی هست خب بنده هم میگم امریکایی ها اینترنت رو درست کردن خب یعنی ما باید از اینترنت استفاده نکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بحث فنی موتورهای ساخت بازی در حاشیه بحث اصلی مطرح شد، و گفته شد که در ایران با "بودجه" هائی که هست نمیشود موتور بازی نوشت؛ بنده هم عرض کردم موتور این بازی هم با "بودجه" دولتی نوشته نشده و یک شرکت خصوصی انگلیسی آن را درست کرده است. آیا شما از این حرف دنبال این هستی که اینترنت آمریکائی است (که حرف غلطی است*) و بگوئی که بقیه نمیفهمند و میخواهند جلوی پیشرفت را بگیرند و از این دست حرفها؟ نه جانم، بحث چیز دیگری است، توجه کن. اگر مطلب دو سه خطی ارسال اول رو بخوانی، میبینی که در آن از خشونت بازی انتقاد شده است. *هر چند آمریکائیها در آغاز آرپانت را راه انداختنند و پروتکل TCP/IP را ابداع کردند، اما اینترنت شبکۀ جهانی است و نه آمریکائی. نقل قول:شما مثلا این بازی رو استفاده کردید؟ یا صرفا از روی عکس ها می فرمایید؟مطالب صفحه قبل را ببینید، در این باره توضیح داده شده و لینک فیلم معرفی بازی هم هست. میتوانید ببینید و دربارۀ خشونت موجود در بازی بهتر قضاوت کنید. نقل قول:این جبهه ی فرهنگی ما(دفاع مقدس و انقلاب و ...) پایه های عقیدتی محکمی داره.اعتراض به خشونت، فقط در جمهوری اسلامی ایران نیست! در کشورهای دیگر هم بازیهای خشن که در آن آدمکشی، مثله کردن و شکنجه در آن باشد مورد اعتراض مردم است. این طور هم نیست که بگوئیم از فلان سن که گذشته همه چی آزاد! این طوری که باشد مثلاً پیرمرد 80 ساله باید خون قرقره کند! نه جانم. خشونت بیجا و بیدلیل روی روح و روان آدم اثر منفی دارد. زمینۀ خشونتی هم اگر در وجود انسان هست، باید برای جای درست، برای برخورد با دشمن به کار گرفت و آن را تبدیل به روحیۀ حماسی کرد. فکر میکنم این حرفها به اندازۀ کافی واضح هست که برخی دوستان بحث را به حاشیه نبرند. |
|||
|
۰:۰۸, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:اعتراض به خشونت، فقط در جمهوری اسلامی ایران نیست! در کشورهای دیگر هم بازیهای خشن که در آن آدمکشی، مثله کردن و شکنجه در آن باشد مورد اعتراض مردم است. این طور هم نیست که بگوئیم از فلان سن که گذشته همه چی آزاد! این طوری که باشد مثلاً پیرمرد 80 ساله باید خون قرقره کند! نه جانم. خشونت بیجا و بیدلیل روی روح و روان آدم اثر منفی دارد. زمینۀ خشونتی هم اگر در وجود انسان هست، باید برای جای درست، برای برخورد با دشمن به کار گرفت و آن را تبدیل به روحیۀ حماسی کرد. فکر میکنم این حرفها به اندازۀ کافی واضح هست که برخی دوستان بحث را به حاشیه نبرند.اگه به این حرف باشه که ما اوقات فراغت باید خاله بازی کنیم. فیلم پلیسی و جنایی و ترسناک هم قدغن شه داستان های این مدلی رو از تو بازار جمع کنن. اونوقت می دونید چی میشه؟ هیچ ذهنیتی از خشونت در مردم به وجود نمی یاد. شما اگه فکر می کنی لازم نیست خشونت و نحوه استفاده از اون رو بشناسی سمت این چیزا نرو به بچه ات هم بگو سمت این چیزا نره وقتی خدا خشونت رو در وجود ما می گذاره یعنی یه موقعی باید ازش استفاده کنیم. |
|||
|
۰:۰۹, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۳ ۰:۰۸)Bidel.s نوشته است: اگه به این حرف باشه که ما اوقات فراغت باید خاله بازی کنیم. میشه توضیح بدید این بازی ها چطوری نحوه استفاده از خشونت رو یاد میده؟ کیفیتش چطوره؟ اصلا خشونت تعریفش چیه؟ فرقش با دفاع یا انتقام چیه ترویجش چه نتیجه ای در غرب داشته |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی ایرانی گنجینه ملی | Imam12 | 4 | 4,074 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۸ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,950 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد | رضوانه | 34 | 13,703 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: Arash.j |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,560 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,961 |
۱/آذر/۹۲ ۴:۰۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,424 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| باز هم بازی ضد ایرانی | aleerz | 3 | 4,188 |
۲۶/شهریور/۹۱ ۷:۴۷ آخرین ارسال: fereydun |
|

![[تصویر: p1.gif]](http://pardisgame.net/landing/images/p1.gif)