|
بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد!
|
|
۰:۰۹, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این بازی در نوع خودش جالبه، اسمش ایرانیه ولی هیچ چیزش به ایران و فرهنگ ایرانی نمیخوره و به نظر بنده جای تأسف داره.
اسم بازی «شب گرد» اه و یک روح یا نمیدونم چی! رو توی مترو نشون میده. پر از قتل، جنایت و صحنههای فجیع اه و نمیدونم اصلاً بهش مجوز میدن یا نه، ولی داره همین طوری از طریق اینترنت میفروشه. سایتش اینه: pardisgame.net به نظرتون چطوری میشه به ترویج این طور بازیها به اسم بازی ایرانی اعتراض کرد؟ ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۵, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول: میشه توضیح بدید این بازی ها چطوری نحوه استفاده از خشونت رو یاد میده؟خواستم انشا بنویسم دیدم لازم نیست. جوابش یه جمله هست: همونجوری که بی خدایی، اسلام ستیزی و... رو دارن با بازی تبلیغ می کنن، دفاع از حقشون، انتقام و ... با استفاده از خشونت رو هم تبلیغ می کنن.
توی غرب هم می بینیم. وقتی فساد یه مسئول، ارتکاب خلاف توسط یک نهاد و ... اجرا می شه. ملت مثل ایرانی ها تو خونه نمی شینن فحش بدن. با خشونت تمام می رن تو خیابون و اعلان اعتراض می کنن. مثل اکراین. مثل فرانسه. مثل آلمان |
|||
|
۰:۴۱, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۵/شهریور/۹۳ ۰:۲۵)Bidel.s نوشته است: خواستم انشا بنویسم دیدم لازم نیست. جوابش یه جمله هست: تظاهرات در خارج از ایران حکم همون سوپاپ اطمینان رو داره عمده مخالفای دولت چون از مردم عادی هستن کاری نمیکنن ولی در مواردی مثل اوکراین،سوریه مخالفا توسط افرادی تجهیز میشن که حکم همون شاه دزد رو دارن تو آمریکا و انگلیس که مردم مظلوم رو میزنن و پدرشون رو هم در میارن کسی هم جیک نمیزنه تو ایران هم مخالفای خاص از نوع همون اوکراینی ها هستن که دستور ساخت بمب و خلع سلاح مامورین رو از اردوگاه های عراق (لیبرتی) و فلسطین اشغالی یاد گرفته بودن |
|||
|
|
۱:۳۰, ۱۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۱:۳۳ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:وقتی خدا خشونت رو در وجود ما می گذاره یعنی یه موقعی باید ازش استفاده کنیم.عرض کردم: خشونت بیجا و بیدلیل روی روح و روان آدم اثر منفی دارد. زمینۀ خشونتی هم اگر در وجود انسان هست، باید برای جای درست، برای برخورد با دشمن به کار گرفت و آن را تبدیل به روحیۀ حماسی کرد. سالهاست در ایران تعزیه برپاست، اثرگذاری بسیار پررنگی هم دارد، در آن خشونت به صورت نمادین نشون داده میشود و اثرگذاری مثبت زیادی هم دارد. ولی خشونت عریان و بیدلیل موجود در این بازیها فقط ضرر روحی و روانی دارد. |
|||
|
۸:۴۳, ۱۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۹:۲۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:مطالب صفحه قبل را ببینید، در این باره توضیح داده شده و لینک فیلم معرفی بازی هم هست. میتوانید ببینید و دربارۀ خشونت موجود در بازی بهتر قضاوت کنیدمن توضیحی در مورد داستان بازی و گیم پلی و خصوصیات خشن بودنش به طور دقیق ندیدم !! شما فقط گفتید نقل قول:اسم بازی «شب گرد» اه و یک روح یا نمیدونم چی! رو توی مترو نشون میده. پر از قتل، جنایت و صحنههای فجیع اه وهمین؟؟؟!!! شما این شبگرد رو بازی کرده اید؟ گیم پلی اش چطوری است؟ داستان بازی چیست؟ چقدر صحنه تکه تکه شدن آدم دارد؟ دارد اصلا؟ نقل قول:اعتراض به خشونت، فقط در جمهوری اسلامی ایران نیست! در کشورهای دیگر هم بازیهای خشن که در آن آدمکشی، مثله کردن و شکنجه در آن باشد مورد اعتراض مردم است. این طور هم نیست که بگوئیم از فلان سن که گذشته همه چی آزاد! این طوری که باشد مثلاً پیرمرد 80 ساله باید خون قرقره کند! نه جانم. خشونت بیجا و بیدلیل روی روح و روان آدم اثر منفی داردعرض کردم خدمتتون ... حدش چقدر است؟ این بازی صحنه شکنجه دارد؟ در کجای بازی؟ چه شکنجه ای؟ تو گوشش می زند؟ یا دست و پاش را می برد برای مثال؟ دوست گرامی مستند مطالبتون رو ارائه کنید ... از صحنه بازی که از نظر شما مشکل دارد عکس بگیرید و قرار دهید شما الان مطالبتون خیلی کلی است ... این خشونتی هم که می فرمایید ما به ازای ملموس و مستندی براش ارائه نکردید موفق باشید |
|||
|
|
۹:۲۱, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوستان این لینک تا حدودی در مورد بازی توضیح داده:
http://gamezclub.ir/%D9%87%D9%85%D9%87-%...%B1%D8%AF/ ولی اگه واقعا بازی با سلیقه ی افراد هم خوانی نداره تخریبش نکن بهتره و اگر هم کسی فک میکنه اینگونه بازی ها بد هست خودش بره یه تیم جمع کنه وبازی ملایم و...... بسازه و زحمات مردم رو نزنه نابود کنه
|
|||
|
۱۰:۱۱, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
معیار شما از خشونت چیه؟ مثلاً تیر اندازی و تیر تخته در کردن؟
بدون هیچ صحنه فتوموتیونی؟ همچین چیزی مگه چقدر قراره خشونت وار باشه؟ مثلاً این مدل خشونت مجازی چقدری اثر داره؟ بازی Metro رو دیدین؟ این بازی رو هنوز هم دارم. در اوج خشونت هست. منظورم هر دو ورژنش هست. یه جامعه شدیداً خشک و بی روح و یه دنیای خیلی بی رحم. اما این خشونت کوچکترین اثری نداره. چرا؟ چون اصالت بازی مترو به فلسفی بودنش هست. مهم هدف از بازی هست. تو بازی مسائل مهمی در بازی مطرح می شن. یه بار می خوام این بازی رو نقد بگزارم اینجا. از ابتدا تا انتها فقط خشونت و سربریدن و ترس و تکه تکه کردن و ... هست. از ابتدای بازی لشگری از موجودات تکامل یافته (شبیه اجنه هستن. سم دارن و پشم دارن و ...) رو می کشید. فقط می کشید. همه اش می کشید. به بدترین شکل می کشید. اما در اواسط بازی شرایطی جور می شه که یه تحول فکری در شخصیت شما(دقیقاً شخصیت خود شما. نه شحصیت بازی ) به وجود می یاد که این موجودات جلوی شما می یان اما شما اونا رو نمی کشید. کاری ندارم منظورش از این کار چیه و چرا فکر و دل بازی کننده در برابر اونها نرم می شه می خوام بگم که حتی در اوج خشونت هم می تونن شما رو دلرحم کنن و انسانیت رو در بازی به شما نشون بدن. |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:من توضیحی در مورد داستان بازی و گیم پلی و خصوصیات خشن بودنش به طور دقیق ندیدم !!متوجه نمیشوم دقیقاً به کجای بحث بنده انتقاد دارید، پیش از این عرض کردم: حتی اگر بازی رو هم کامل بازی کنید، ویژگیهائی در برخی بازیها هست که برای همه کسانی که بازی کردند در دسترس نیست و ممکن است آن ویژگیها مشکلاتی داشته باشند. مثل اتفاقی که برای یکی از نسخههای GTA افتاد و برخی جلوههای غیراخلاقی موجود ولی مستتر در این بازی، حتی صدای مسئولین آمریکائی را هم در آورد. پس این واقعیت را به رسمیت بشناسید که بالاخره کلیات بازی مانند وجود خشونت آشکار را میتوان از تصاویر و فیلم معرفی بازی فهمید و با آن موافق یا مخالف بود. البته ممکن است کسی ادعا کند که خشونتی در بازی نیست و فیلم با اصل بازی تناقض دارد. بنده از چنین ادعائی استقبال میکنم، به شرطی که شواهد کافی بر این مدعا ارائه بشود. در غیر این صورت، انتقاد بنده از خشونت بازی و دیگر نکاتی که در ابتدا عرض کردم باقی است. فیلم معرفی بازی را اینجا ببینید که به اندازۀ کافی واضح هست و صحنههای خشونت در آن نیاز به توضیح اضافی ندارد: دانلود نقل قول:می خوام بگم که حتی در اوج خشونت هم می تونن شما رو دلرحم کنن و انسانیت رو در بازی به شما نشون بدن.همیشه توجیهی برای خشونت هست. مگر اسرائیلیها برای خشونتشان توجیهی ندارند؟ اگر عملی توجیهی نداشته باشد که اصلاً رخ نمیدهد. |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
من حالیم نمی شه.
چرا حرف تو دهنم می گذاری؟ من کی توجیه کردم گفتم خشونت نمی تونه مانعی برای نداشتن محتوی خوب و بشه. حالا تکلیف خودتو روشن کن. بازی خشونت داره؟ باشه خشونت داره بازی نکن. به قول دوستمون برو باربی بازی کن یعنی چی به خاطر خشونت، ملیت بازی رو زیر سوال می بری؟ شما در حدی هستی که زحمت چند ساله یه گروه رو زیر سوال می بری که چی؟ خشونت داره شما اگه روحیه لطیف و تمیزی داری ربطی به من و بقیه نداره که از بازی خشن خوشت نمی یاد. اگر هم متوجه بشی خشونتش در حدی نیست که دیگه صدای کسی رو هم در بیاره که بگیم آره! شما درست می گی! افراط کرده. اشاره کردم سکانس ها، صحنه ها و موقعیت های فتوموتیونی توش نیست. وقتی این جور صحنه ها توش نباشه یعنی خشونتش در اون حد نیست. گرافیکش هم در حدی نیست که اینجوری تخریبش کنی بازی خشنه. بحث با شما فایده ای نداره. این تاپیک بیشتر نقش یه کامنت فیسبوقی رو داره |
|||
|
۱۵:۰۲, ۱۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۱۵:۰۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:توجه نمیشوم دقیقاً به کجای بحث بنده انتقاد دارید، پیش از این عرض کردم:الان این فیلمی که گذاشتید خشونت آمیز بود؟؟ دو تا مشت زد به یک نفر و کله یکی از دشمنانش رو کوبید به پنجره و شیشه شکست ... این ها از نظر شما انقدر خشونت آمیز است؟ تصویری از مثله کردن نبود ... تصویری از شکنجه هم نبود ... آدم هاش رو هم با تفنگ می کشت و مشت می زد .... به همین خاطر رده سنی بازی روی +15 است ... حتی +18 هم نیست ... همه این ها پایه های اولیه یک بازی سوم شخص اکشن است .... با این دید شما هر بازی که توش اسلحه باشد مشت و لگد خشونت آمیز می شود!! حد خشونت آمیز بودن بازی مطرح است ... این بازی هم تا جاییکه من دیدم اصلا تو حد و اندازه هایی که شما گفتید نیست ...که بخواهیم اعتراض کنیم و ... وقتی بازی خشن است مثل gta که شما می توانید طرف رو تکه تکته کنید ..خون تو بازی خیلی زیاد باشد .... بتونید آدم های بی گناه رو بکشید ... با استفاده از ابزار های نا متعارف طرف رو بکشید (مثل چوب بیسبال و قوطی و ...) از این فاکتور ها دارد این بازی؟ شما این بازی رو با gta مقایسه می کنید؟ جدا قابل مقایسه نیستند اصلا ... حتی assassin creed هم خشونتش بیشتر بود از این بازی |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۹ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:من حالیم نمی شه.حرف که روشن است، و شما به جای اینکه جواب بدهید، مسئله را شخصی میکنید. شما دوست دارید بازی خشن بازی کنید؟ خوب بروید بازی GTA و Man hunt و بدترش رو هم بازی کنید. ولی این دلیل نمیشود که پخش بازیهای خشونتآمیز در جامعه را توجیه کنید. اینکه گروهی ایرانی بازی را ساختهاند، دلیل خوبی برای توجیه نیست. بالاخره خارجیها هم زحمت میکشند و فیلم قتل و غارت میسازند! و البته ایرانی نبودن محیط بازی چیزی نیست که بنده بگویم، چیزی که عیان است، چه حاجت به بیان است، و البته سازندگان بازی هم به صراحت گفتهاند که محیط بازی یک جای خیالی است و نه ایران. حالا این وسط شما از چه چیزی دفاع میکنید؟! نقل قول:الان این فیلمی که گذاشتید خشونت آمیز بود؟؟یعنی واقعاً خشونتآمیز نبود؟! اینکه بگید «خیلی خشونت آمیز نبود» حرفی است، ولی اینکه قتل و کشتار و شکنجه (که در فیلم به عینه دیدید) کلاً منکر بشوید، برای بنده جالب است. نقل قول:حد خشونت آمیز بودن بازی مطرح است ...بله، حد خشونت مهم است، ولی این را از کجا آوردهاید که اگر کسی را مثلاً با ابزارهای متعارف بکشید، خشونت آنچنانی به حساب نمیآید؟! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی ایرانی گنجینه ملی | Imam12 | 4 | 4,075 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۸ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,952 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد | رضوانه | 34 | 13,705 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: Arash.j |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,560 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,964 |
۱/آذر/۹۲ ۴:۰۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,425 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| باز هم بازی ضد ایرانی | aleerz | 3 | 4,188 |
۲۶/شهریور/۹۱ ۷:۴۷ آخرین ارسال: fereydun |
|

![[تصویر: p1.gif]](http://pardisgame.net/landing/images/p1.gif)