کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات
۱۶:۵۹, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: bes01.jpg]
.
[تصویر: 03.jpg]
.قرار بود این تاپیک جایی باشه برای تقدیر و تشکر از همسنگر ها ...
آخه تو این تالار خیلی چیزا رو از خیلی کاربرا یاد گرفتیم ، حالا فارغ از اینکه رنگشون چی بوده...
ولی غیر این تشکر ها ، انتقاد ها تون رو هم نسبت به مراسم سالگرد تاسیس تالار بگید...
کمبود هاش ، نقاط قوتش ...
ان شاالله تو سال بعد ، اشکالات برطرف بشه و نقاط قوت تقویت ...
.
منتظریم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، Hadith ، السا ، حسن عزتي ، sarallah ، مصباح ، Farzaneh ، m.hossein ، azade ، Tolou ، مجید املشی ، شیدا ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، Night_World ، أین المنتظر ، پرنیان ، Mohammad Trust ، mahdy30na ، عشقم کربلا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۴۱, ۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۹/آبان/۹۳ ۱۵:۳۶)درست پسند نوشته است:  آقا یا خانم سخنگو،
آن خانم مدیر فرمودن که انتقاداتی که مربوط به تولد تالار نیست، مربوط به اینجا نیست.
البته بنده هم وقتی انتقادی در زمینه‌ای دیگه دیده بودم، در مورد موضوع انتقادات دچار اشتباه شده بودم.
اما شما هم حالا که متوجه شدید که زمینه‌ی انتقادات چی هست، اگر میخواید حذف کنید مسلماً درستش اینه که تمام صحبتهایی که شاملش میشن رو حذف کنید، نه اینکه صحبتهایی که چندین‌بار انتقادهایی غیرمرتبط طلب کرده‌اند و اونهایی که انتقادی غیرمرتبط مطرح کرده‌اند رو باقی بذارید.
حالبتر اینجاست که خود اون خانم که چنین تذکری دادن هم با شما موافق هستن.
یعنی ایشون هم حتی با وجود اینکه معمولاً در کارشون دقت دارن، نگاهشون یک فی*ل*تر کاملاً مشخص و تروتمیز داره که فقط و فقط بعضی افراد رو می‌بینه، حتی با وجود اینکه به بقیه تذکر میده!!! نمیدونم بخندم یا گریه کنم.
طعنه‌ی ماجرا اینجاست که چنین کاری، دقیقاً یکی از موضوعات صحبتم بود.

ضمناً، اینکه الآن میتونید بگید که داشتم انتقادی غیرمرتبط با موضوع انتقادات ِ این تاپیک مطرح می‌کردم، خیلی هیجان‌انگیز هست!

صاحب اکانت سخنگو من نیستم،اما انتقاد و حرفتون به من درمورد تشکر کردن، کاملاً منطقی بود.(من ارسال بالائیش رو ندیده بودم.)
من تشکرم رو پس گرفتم و عذرخواهی می‌کنم.
باور کنید نگاه فی*ل*تر شده هم ندارم..اومدم موضوع رو دیدم،تذکر عمومی دادم. حتی چون فکر کردم ممکنه ناراحت بشید، خانمهای ناظر رو مخاطب قرار دادم.
امیدوارم رفع سوءتفاهم شده باشه.

(ببخشید که موضوع منحرف شد.)

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]