|
ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات
|
|
۱۶:۵۹, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() آخه تو این تالار خیلی چیزا رو از خیلی کاربرا یاد گرفتیم ، حالا فارغ از اینکه رنگشون چی بوده... ولی غیر این تشکر ها ، انتقاد ها تون رو هم نسبت به مراسم سالگرد تاسیس تالار بگید... کمبود هاش ، نقاط قوتش ... ان شاالله تو سال بعد ، اشکالات برطرف بشه و نقاط قوت تقویت ... . منتظریم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۱, ۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۳ ۱۵:۳۶)درست پسند نوشته است: آقا یا خانم سخنگو، صاحب اکانت سخنگو من نیستم،اما انتقاد و حرفتون به من درمورد تشکر کردن، کاملاً منطقی بود.(من ارسال بالائیش رو ندیده بودم.) من تشکرم رو پس گرفتم و عذرخواهی میکنم. باور کنید نگاه فی*ل*تر شده هم ندارم..اومدم موضوع رو دیدم،تذکر عمومی دادم. حتی چون فکر کردم ممکنه ناراحت بشید، خانمهای ناظر رو مخاطب قرار دادم. امیدوارم رفع سوءتفاهم شده باشه. (ببخشید که موضوع منحرف شد.) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,767 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,521 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر) | مسافـر کربلا | 45 | 19,371 |
۱۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,821 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ... | سخنگو | 46 | 23,829 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,603 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر MAHDI59 | سخنگو | 92 | 39,965 |
۳/آبان/۹۳ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 03.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582500/03.jpg)