|
آیه ی 119 سوره ی نسا !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
۹:۵۹, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
نقل قول:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35...#pid301306 این تاپیک بسته میشه مهم نیست . من بحثم روی این آیه و گذاشتن لینک هایی از بیماری ترنس هست . خواستید این تاپیک رو هم به انباری تالار اضافه کنید و یه قفل بهش بزنید . بحثی که من واردش شدم برچسب زدن دیوانه به ترنس ها بود . من درمورد ترنس ها نوشتم : اختلال تی اس ها، اختلال در احساسات و هیجانات و تمایلات آنهاست. یعنی فردی که به لحاظ ژنتیک و ظاهر فیزیکی زن است، احساسات و تمایلات و رفتارهایش مردانه است و درباره خودش معتقد است که باید مرد می شد. یعنی احساس می کند که تمایلات و احساسات و روحیات مردانه اش در یک قفس زنانه گیر افتاده است. مثل مردها رفتار می کند و حتی پس از رسیدن به سن بلوغ، تمایلات جنسی شان هم مثل جنس مخالفشان است. و یا برعکس، شخصی که به لحاظ فیزیکی مرد است ولی احساسات زنانه دارد، احساس می کند در قفسی مردانه گرفتار شده است. اینم دو جین لینک که ترنس ها بیمار هستن . 1 2 3 4 5 6 7 جواب جناب درست پسند !!! دلیل کو؟؟!! همینطوری بیدلیل روی هوا میگید: «اختلال در احساسات و هیجانات و تمایلات آنهاست» .... دلیل کو؟؟!! کجاست دلیل شما که کسی که چنین تمایلاتی داشته باشه، تمایلاتش نفسانی نیست؟؟!! کجاست دلیل شما که این تمایل چیزی غیر از بیماری نفسانی هست؟؟!! کجاست دلیل شما که گناه گناه نیست؟؟؟؟؟؟ دلیل ِ من اونهایی هست که در بالا آوردم. کجاست دلیل شما که تغییر ِ آفریدهی خدا گناه نیست؟؟!! دلیل من این هست که در پایین آوردم: سوره نساء: لَعَنَهُ اللَّهُ ۘ وَ قَالَ لَأَتَّخِذَنَّ مِنْ عِبَادِكَ نَصِيبًا مَفْرُوضًا (118) وَ لَأُضِلَّنَّهُمْ وَ لَأُمَنِّيَنَّهُمْ وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُبَتِّكُنَّ آذَانَ الْأَنْعَامِ وَ لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ ۚ وَ مَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطَانَ وَلِيًّا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْرَانًا مُبِينًا (119) خدا لعنتش کند. و گفت بىگمان از ميان بندگانت نصيبى معين برخواهم گرفت. (118) و قطعاً سخت گمراهشان میکنم و قطعاً به آرزوهاى دور و دراز میاندازمشان و قطعاً فرمانشان میدهم تا گوشهاى دامها را بشکافند و قطعاً فرمانشان میدهم تا آفريدهی خدا را دگرگون سازند. و هر کس شیطان را به جاى خدا به دوستی گيرد قطعاً دچار زيان شده است، زیانی آشکار. (119) فقه شیعی در مساله تغییر جنسیت، مبتکر و پیشتاز است آیا تغییر جنسیت، تغییر در خلقت خدا نیست؟( پاسخ به ابهام سوره ی نسا ایه ی 119). و واقعا نمیدونم چرا همین جوری آیات رو بدون تفسیر میارن و حساسیتی در این زمینه وجود نداره. ************************************************************************************* شاید این تاپیک هم بسته بشه . مهم نیست. من هدفم این بود که حرفام رو بزنم و نزارم اگر یه ترنس وارد این تالار شد از خدا و قران بترسه . از دین وحشت کنه . به اندازه ی کافی بدبختی دارن ، با دلواپسی های دین نما !!!! نمک به زخمشون نپاشید . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۸, ۱۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۳ ۱۹:۱۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۹/شهریور/۹۳ ۱۷:۱۷)زینب خانوم نوشته است: یعنی اگه یکی ترنسه، باید بهش بها داد و عمل تغییر جنسیتی و گاهی هم مجوز برای لواط؟؟؟ ببینید زینب خانوم : همه ی این احکام و مجوزی که فقها دادن برای این تغییر جنسیتایی که واقعا ضروریه و حالت اضطرار دارن، برای اینه که کار به همجنس گرایی و از این دست گناهان کشیده نشه. وگرنه از همون اول می گفتن حرام و تمام. یعنی اینکه تا بعد از اینکه عمل تغییر جنسیت با موفقیت انجام نشه، ازدواج با جنس مخالف اصلا به هیچ وجه مطرح نیست. چرا که درغیر این صورت می شه همون همجنس بازی. یعنی اول باید تکلیف جنسیت طرف مشخص باشه. چرا که این جنسیته روی خیلی از مسائل مثل احکام پوشش، ازدواج، ارث و ... تاثیر می ذاره. ازدواج بین دو جنس مخالف باید صورت بگیره. حتی درمورد ترنس ها، ملاک برای ازدواج و سایر احکامشون، جنسیت فیزیکیشونه نه تمایلات روحی و روانی چه قبل از عمل و چه بعد از عمل. یعنی به هیچ وجه هیچ وجه اجازه ندارن برخلاف جنسیت فعلیشان (هرچه که هست) ازدواج کنن. یعنی اگه الان آقا هستن فیزیکا ولی روانی تمایلات زنانه دارن فقط و فقط اجازه ی ازدواج با خانوم ها رو دارن. مگه اینکه تغییر جنسیت بدن و کلا بشن خانوم از لحاظ فیزیکی اینجا دیگه می تونن با آقایون ازدواج کنن. یعنی تحت این احکام و مجوز شرع ما به هیچ وجه ازدواج همجنس بازان رو نداریم. چرا که با تغییر جنسیت دیگه می شن دو جنس مخالف. از طرفی از فتواها اینطور برداشت نشه که هرکی روحی و روانی این مشکل رو داره می تونه تغییر جنسیت بده. شرایط و احرازش خیلی سخته. یعنی بعد اینکه همه ی راه های درمانی جواب نداد و فقط این راه موند برای طرف می تونه این عمل رو انجام بده اونم تنها و تنها به شرطی که بدونه تغییرجنسیت واقعی صورت می گیره. اگه نظر حضرت آقا رو ببینیم، می بینیم که ایشون شرط خیلی سختی رو برای این عمل گذاشتن : عملش مترتب فعل حرام نشه. احراز این شرط خیلی سخته . چرا که این عمل امکان داره با فعل حرام همراه باشه. ولی آیت الله سیستانی اینجا می گه که اگه واقعا هیچ راهی برای درمان نبود، با اینکه عملش با فعل حرام همراهه، با توجه به همون قاعده ی اهم و مهم کردن، اینجا دیگه ایرادی نداره. همه ی این سختگیریا برای اینه که عمل، اخرین راه حل باشه نه دم دست ترین و راحتترینش. از طرفیم وقتی که غیر این راه حل دیگه هیچ راهی نبود، برای بسته شدن راه همجنس بازی، اینجا فقه تغییر جنسیت رو مجاز می دونه. یعنی یه دید همه جانبه و کامل. . |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۱۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۳ ۱:۲۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۰)SkyGirl نوشته است: من بیسوادم و دوستتون هم من رو چند بار رسوا کردن !!!!!!! (۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۰)SkyGirl نوشته است: صفحه اعتبارتون حاوی توهین به من بود . خطاب به مخاطبی نوشتم که منو چند بار رسوا کرده .در مورد اینکه در صفحهی اعتبار من گفته شده که شما "به عمد" سعی در گمراه کردن مردم داشتهاید، عرض کنم که مسلماً شیوهی دینی اینه که یک اتهام، یا اثبات بشه و یا پس گرفته بشه، و در کار اثبات حتی تأخیر هم پسندیده نیست. البته اون آقا خودشون از بنده مطلعترند و حتماً خودشون به اهمیت این موضوع واقفند. بنابراین بنده از ایشون درخواست میکنم که در تاپیک دیگری به بحث ِ این ادعا بپردازند و پیوندی به اون رو در این تاپیک قرار دهند. اما شما خانم اسکای به نظر میاد مثل بنده نیستین که اهمیت بدین به اینکه به یک نفر توهین نشه، و موافق هستین با کسی که اشتباهات مسلّمش رو با مدرک بهش نشون میدم و به فهم من توهین میکنه. در بحث فنی، در هر مورد بطور جدا پیش بریم: موارد 1 و 2: در موارد مختلفی که شما مطرح کرده بودین، به غیر از مواردی که بحث در موردشون ادامه داره، موارد ِ 1 و 2 نیز بودند که نادرستیشون اونقدر مسلّم بود که حتی جای بحث هم نداشتن! اینکه اینطور میگین: (۱۸/شهریور/۹۳ ۱۹:۵۷)SkyGirl نوشته است: داره شخصیت تراجنسها رو از نظر روانشناسی بررسی میکنه، و هیچ نشونهای نیست از اشاره به علت بروز تمایلی که جنسیت مخالف رو مطلوب میدونه.آیا به این معنی هست که قبول ندارید که پیوندهای 1 و 2 در ارسال اول شما کاملاً بیربط بودند؟ میخوام میزان حقطلبی شما رو ببینم! ضمناً هیچ میانهای ندارم با جملاتی مثل این: (۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۰)SkyGirl نوشته است: من بیسوادم .... شما بفرمایید .لابد من نگرفتم موضوع رو .چون هیچ دلیلی ارائه نمیکنه و بحثی مطرح نمیکنه و فقط به مبارزه میطلبه. مورد 3: (۱۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۰)SkyGirl نوشته است: چه جالب مقاله رو خوب خوندید .این بخش آخر ِ همون "پاراگراف" هست، و توی ترجمهام هم آورده بودم البته! بررسی کنیم: بحث سر ِ اطلاعات ِ نمیرخ بود. میگفت اطلاعاتی که گروه گواه به اشتراک گذاشتهاند، دو نوع بوده: 1. کالبدی یا anatomical: که معنیاش معلومه. یعنی برگرفته شده از اندامهای درونی. 2. هویت جنسیتی یا gender identity مبهم بود. خوب شد گفتید! به نفع حقیقت شد. جستجو کردم و یافتم: کد قالب بندی شده: Gender identity is a person's private sense, and subjective experience, of their own gender. This is generally described as one's private sense of being a man or a woman, consisting primarily of the acceptance of membership into a category of people: male or female.[1] All societies have a set of gender categories that can serve as the basis of the formation of a social identity in relation to other members of society. In most societies, there is a basic division between gender attributes assigned to males and females. In all societies, however, some individuals do not identify with some (or all) of the aspects of gender that are assigned to their biological sex.نقل قول:هویت جنسیتی، حسّ شخصی و تجربیات غیرعینی یک فرد نسبت به جنسیت خودش است. این عموماً به صورت حسّ شخصی یک فرد از مرد بودن یا زن بودن شرح داده میشود، که در درجهی اول مرکب است از پذیرش ِ عضویت در یک طبقه از افراد: مرد یا زن. تمام جوامع دستهای از طبقات جنسیتی دارند که میتواند به عنوان پایهی شکلگیری یک هویت اجتماعی در نسبت با دیگر اعضای جامعه بکار رود. در اکثر جوامع، یک تقسیمبندی بنیادین بین خصوصیات جنسیتی که به مرد یا زن نسبت داده میشود وجود دارد. اما در تمام جوامع، بعضی افراد تعدادی (یا همهی) وجوه جنسیت که به جنسیت ِ زیستشناسانهی آنها نسبت داده میشود را در مورد خود قبول ندارند.پس هویت جنسیتی ِ تراجنسها مساوی هست با جنسیت ثانویهشون، و وضعیت کالبدیشون مساوی هست با جنسیت اولیهشون. پس: اینکه مقاله میگه: نقل قول:نمیرخ شخصیت تراجنسها به نیمرخ بررسیشوندگانی که هویت جنسیتی خود را به اشتراک گذاشتند نزدیکتر است تا آنها که جنسیت کالبدی خود را به اشتراک گذاشتند.معنیاش مشخصه، و هیچکجاش موافق شما نیست. معنیاش اینه که نمیرخ شخصیت ِ برگرفته از هویت ِ جنسیتی که تراجنسها در مورد خودشون قبول دارند، به نمیرخهای بررسیشوندگان که برگرفته از هویت ِ جنسیتی ِ مورد قبولشون بوده نزدیکتر هست تا به نیمرخهای برگرفته از وضعیت کالبدی شون! البته مقاله میگه: کد قالب بندی شده: All these differences were less than half a standard deviation except for C3.یعنی در این آزمون روانشناسی، شخصیت اونها تقریباً با گروه ِگواه یکسان بوده. بقیهاش هر وقت دوباره فرصت کردم إنشاءالله. |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۱۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۳ ۰:۱۹ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
منم نظرم عین نظر شماست مصباح جان!
اما فکر میکنم 70-80 درصد اونایی که ترنس هستن، در واقع شرایط اجتماع و اینهمه تبلیغات باعث میشه که مثلاً مرد هیچ مشکلی از لحاظ فیزیکی نداشته باشه، اما فکر کنه زنه... فکر کنه توی قفس مردانه اسیره... این هیچ نمودی جز مسائل جنسی نداره... یعنی یه مرد وقتی تستسترون هم ترشح میکنه، میتونه آشپزی کنه، میتونه شعر بگه، میتونه بچه رو نگه داره... اما این که این ترنس ها تعدادشون رو به افزایشه، من معتقدم بیشتر به این دلیله که این دیدگاه توی جهان باب شده... نه فقط هم توی ایرانا!!! چون وقتی هر گناهی هر جای دنیا انجام بشه، هفته بعدش توی ایران هم مشاهده خواهد شد... اونقدر فیلم ساختن و این جور آدما رو بیگناه نشون دادن که برای مردم کم کم عادی شد... این شد که هر کی دلش خواست راحت و بی پروا این موضوع رو مطرح کرد و خیالشم تخت بود که نهادی به نام سازمان ملل و حقوق بشر ازش دفاع خواهد کرد... این جور آدما مشکلشون روانیه... مثل آدمی که از لحاظ روانی تمایل داره آدم بکشه... اینجور آدما رو که نباید با منطق باهاشون رفتار کرد که... باید خوابوند روی تخت امین آباد... ![]() از شوخی گذشته، اگر میخوایم با این موجودات به عنوان بیماران روحی و روانی مراوده داشته باشیم، عاقلانه اش اینه که بره پیش پزشک روح و روان... مثلاً من از لحاظ روحی فکر میکنم چاقم، در حالی که مثلاً 50 کیلوئم... من که نباید برم لیپوساکشن که... من باید برم روح و روانم رو درست کنم... آدمی که روحش بیماره که نباید جسمش رو تغییر بده... به قول شما مگر در شرایط خاص که اونقدر تعدادشون کمه که ارزش اینهمه بحث رو نداره... |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول: پس نتیجه میگیریم این اقا که یک روز تبدیل به خانم شده بود و طبق همین داستان شب قبل از کسب رضایت همسرش به تخت میره و میخوابه و حامله شده در طی روز رابطه ی نامشروع داشته |
|||
|
۱:۵۱, ۲۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۳ ۲:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
برادر بزگوار جناب آقای درست پسند
با سلام و احترام لازم به ذکره بابت توهین ها و بی ادبی های مکرر این شخص من هرگز ایشون رو مخاطب قرار نخواهم داد. مورد آخری که منتظر عذر خواهی از طرف ایشون هستیم مفت خور خطاب کردن اعضای هیات علمی بود که باید ایشون بابت این حرف خام و نسنجیده از خیلی ها عذر خواهی کنند. اما در مورد مطلبی که فرمودید. من هرگز در مورد گمراه کردن نگفته بودم در ضمن موضوع مربوط به صفحه اعتبار شخصی، تاکید می کنم شخصی، شما بوده ایشون باز به شیوه قبلی فرافکنی (مدرک) مطلبی رو که میشد به شکل خصوصی حل کرد رسانه ای کردند و امیدوارم که منظورشون فرار کردن از جواب دادن به این تاپیک نباشه چون من با وجود مشغله زیاد پیگیر این موضوع خواهم بود. ایشون باید جوابگوی ادعاهای خودشون باشن. من به شما گفتم که ایشون طبق عادت یک سری لینک میارن کاملاً ضعیف و فکر می کنن بقیه توان یا حال مطالعه اونها رو ندارند (همون کاری که تو موضوع قبل کردند و قصد کپی پیست کردن کتابی رو داشتند ما رو متهم کردند که شما حال مطالعه ندارید و ما هم به ایشون نشون دادیم که نه خیر کاملاً اهل مطالعه هستیم و این ایشون هستند که مطالعه نکردند. تصویرش رو آخر همین ارسال تقدیم می کنم.) و تا میای مچ ایشون رو روی دلایل سستشون بگیری شروع به فرافکنی (مدرک) می کنند دقیقاً همین کاری که الان شروع کردند. برادرم دلیل خواستید، نیازی نیست من دلیل بیارم خودتون این کار رو کردید. (۱۸/شهریور/۹۳ ۹:۵۹)SkyGirl نوشته است: اینم دو جین لینک که ترنس ها بیمار هستن . 1- یا ایشون این لینک ها رو مطالعه کردند و به عنوان یک دوجین مدرک ارائه میدند که در این صورت ارسال شما (که همینجا آوردم) بی معنیه. 2- یا اینکه حرف من درسته و ایشون بدون مطالعه مواردی رو میارن و به اونها استناد می کنند. دفعه پیش ما رو هم متهم کردند به اینکه شما حال ندارید متنهای من رو مطالعه کنید که آخر سر معلوم شد خودشون مطالعه نفرموده بودند. 3- با دلواپسی های دین نما !!!! نمک به زخمشون نپاشید . این اتهام ایشون (که تو انتهای همین ارسال اومده) یکی دیگه از اتهامات بسیار زیادیه که تو این مدت بسیار طاقت فرسایی که ایشون همراه باسایت ما بودند نثار ما کردند. البته بدون عذر خواهی. (۱۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۵۲)درست پسند نوشته است: تا اینجا، در اون تاپیک هم اومده بود و هیچ دلیلی ارائه نداده بود. دفعه پیش ایشون در مورد قتل های ناموسی قصد کپی کردن کتابی رو داشتند و به اون استناد می کردند. بعد از اینکه این صفحه از کتاب رو نشونشون دادیم. ![]() فرمودند که من خیر سرم نمی دونم اخباری گری چیه فقط می خواستم با هم مطالعه کنیم. اگر ایشون این کتاب رو مطالعه نفرموده بودند چطور به اون استناد می کردند اون هم اونقدر محکم که از بقیه بابت مطالعه نکردن این کتاب طلب کار بودند. به نظرم ایشون باید بابت فرافکنی های (مدرک) متعدد عذر خواهی کنند و توضیح بدند که دلیل آوردن مدرکی به عنوان استدلال بدون مطالعه اون چی بوده. پ.ن. 1- از مدیران محترم خواهش می کنم حداقل ارسال هایی که به اونها ارجاع دادیم حذف نکنید. 2- جناب آقای درست پسند می خوای یه دوجین از این موارد رو برای شما بیارم؟ (این هم جواب آقا سید در این موضوع به ایشون) (۱۹/شهریور/۹۳ ۱۱:۴۴)SkyGirl نوشته است: کارل سیکن میگه هرگز یه شخص مذهبی رو نمیتونی متقاعد کنی .خدا رحمتش کنه . به خدا باور نداشت اما راست میگفت. من از حجت الاسلام هم نوشته بزارم . فایده نداره . |
|||
|
۱۱:۵۴, ۲۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۳ ۱۳:۲۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
مورد 4 که کپی 1 بود.
میرسیم به مورد 5: (۱۸/شهریور/۹۳ ۹:۵۹)SkyGirl نوشته است: 5در این مقاله صحبتهایی منتسب شده به دکتر فرخ تافتاچی، که متخصص پزشکی قانونی معرفی شده(خنثی نوشتم، چون شاید از خود بنده هم مطلب بزنن و بگن این گفته! پس از حیث دقیق بودن، نباید پیش از اثبات انتساب، قطعی تلقیاش کرد). در زیر عنوان «اختلالهای جنسی و انواع آن» نوشته: نقل قول:رابطه جنسی صحیح، بین یک زن و مرد بالغ (همسران) به وجود میآید و محرکش هم طبیعی است و یک روند طبیعی را طی میکند. این رابطه در محدوده قوانین و عرف جامعه است و هر رابطهای که در این محدوده نباشد، یک اختلال جنسی محسوب میشود. تعداد اختلالهای جنسی شناخته شده خیلی زیاد است و از مهمترین آنها میتوان به هموسکشوال، بایسکشوال و ترانسسکشوال اشاره کرد.» دکتر فرخ تافتاچی در گفتوگو با خبرنگار «سلامت»، میافزاید: «هموسکشوالها فقط با جنس موافق خود ارتباط جنسی برقرار میکنند و نمیتوانند با جنس مخالف ارتباط داشته باشند. بایسکشوال کسی است که هم با جنس خودش و هم مخالف خودش ارتباط برقرار میکند. ترانس سکشوال فردی است که هویت جنسیاش مطابق با شکل فیزیکیاش نیست. به عنوان مثال شخصیت جنسیاش زن ولی فیزیک مرد یا شخصیت جنسی مرد و فیزیک جسمی زن دارد.»شما در مورد تراجنسها میخواستین بگین که بیمارند، اما این دکتر میگه «هموسکشوال، بایسکشوال و ترانسسکشوال» !!!!! و البته منظورش از «بایسکشوال» تعریف ِ درون زیستشناسی(دوجنسیتی) نبوده، چون خودش منظورش رو توضیح داده. یعنی همجنسباز و دوجنسباز رو هم بیمار حساب کرده!!!! و تصور نمیکنم شما چنین نظری داشته باشین. همجنسباز و دوجنسباز هم به بیماران ِ بیگناه اضافه شدند! ( تمام اونهایی که زیر ارسال ایشون تشکر زدن، بخاطر اینکه در چنین موضوع سنگینی، بدون اینکه یک چیز رو خونده باشن و فهمیده باشن باهاش موافق هستن و تأییدش میکنن، برن خجالت بکشن، چرا که نخونده تأیید کردن در جدال حق و باطل، کار بسیار زشتی هست. از چنین کاری به درگاه الهی توبه کنن و بخاطر سهمی که از تأیید فسق بر گردنشون میافته(توضیح بیشتر) طلب مغفرت کنن: سوره نساء: إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوَءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِن قَرِيبٍ فَأُوْلَـئِكَ يَتُوبُ اللّهُ عَلَيْهِمْ وَ كَانَ اللّهُ عَلِيماً حَكِيماً (17) وَ لَيْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السَّيِّئَاتِ حَتَّى إِذَا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ إِنِّي تُبْتُ الآنَ وَ لاَ الَّذِينَ يَمُوتُونَ وَ هُمْ كُفَّارٌ أُوْلَـئِكَ أَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا (18) جز اين نيست که توبه از آن کسانی است که به نادانی مرتکب کاری زشت میشوند و زود توبه میکنند خدا توبه اينان را میپذيرد و خدا دانا و حکيم است. (17) پذیرفته نخواهد شد توبهی کسانی که کارهای زشت میکنند و چون مرگشان فرا میرسد میگويند که اکنون توبه کرديم، و نيز آنان که کافر بميرند. برای اينان عذابی دردآور مهيا کردهايم. (18) ) توی این تاپیک هم که منشأ شروع بحث حاضر بود، خیلی اصرار داشتن که تراجنسی بیماریه، و اونجا بهشون گفتم که اگر بیماریه، پس چرا همجنسبازان و دوجنسبازان و بچهبازها و حیوانگراها رو بیمار و بیگناه حساب نمیکنید؟؟؟؟؟!!!!! و حالا چه میبینیم؟! بله!! این آقای پزشک قانونی، همجنسبازان و دوجنسبازان رو هم بیمار و بیگناه حساب میکنن!!! من میگم: بچهبازها و حیوانگراها هم که اصلاً از قیافهشون معلومه که بدمریضن! چشمچرونها و زناکاران هم که خب مسلماً بیمار هستن. خب آخه تمایل غیرعادی دارن دیگه! بلکه هر بنیبشری رو شیطان گمراه میکنه تا به دنبال یکی از این نامربوطها بره! آخه یکی نیست بگه حتی اگر بگیم وضع روحی-روانی ِ بیمار دارن، چطور هرکسی که چنین وضعی داره رو از گناهکاران جدا میکنید؟ مگه قراره وضع روحی-روانی ِ گناهکاران روبهراه باشه؟؟؟!!!! خداوند قول داده که زندگی برای اونها تنگ خواهد بود: سوره طه، آیه 124: وَ مَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَ نَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ و هركس از ياد من رویگردان باشد، پس بیترديد برای او زندگى تنگی خواهد بود و در روز قیامت نابينا محشورش میكنيم. در واقع، آیا کسی که گناه میکنه، قراره شرایط روحی درست و حسابی داشته باشه؟! این آقای پزشک قانونی میگه: اینکه یک چیز اختلال هست یا نیست رو بر اساس قوانین و عرف جامعه تشخیص میدیم!!!!!!!!! اگر اختلال مساوی ِ چیزی هست که جزء قوانین و عرف نیست، پس هیچ اصلی نیست و هیچ طبیعتی نیست!!! همهچیز اونی هستن که انسان تعریف میکنه!!! این تعریف از اختلال، با اندک تفکری به سادگی برخودش فرومیریزه، چون جوامعی رو میبینیم که همجنسگرایی و دوجنسگرایی و تراجنسی رو خارج از قانون و عرف نمیدونن. چند نمونه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 جالبه که خود ِ اونها اسم بیماری روش نمیذارن! ![]() ![]() البته با تعریف ِ این دکتر از اختلال هم جور درمیاد!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:این متخصص پزشکی قانونی با بیان این مطلب که اختلالهای جنسی به دو دسته حقیقی و کاذب تقسیم میشوند، میافزاید: «گاهی اختلال جنسی به علت محرومیت جنسی و عدم دسترسی به جنس مخالف یا مسایل مالی و اینکه فرد میخواهد از طریق مسایل جنسی به اهداف خاصی برسد، رخ میدهد که کاذب است زیرا به علت دیگری شکل گرفته و موقتی است ولی در شکل حقیقی، علت به وجود آمدن آن خلقتی یا اکتسابی و دائمی و پایدار است.»موقتی و غیرموقتی بودن! چطور کسی که مدتی توی این گناهان فرومیره رو بیمار نمیدونیم، ولی کسی که برای باقی عمرش در این گناهان غرق میشه بیمار هست؟؟!! چطور دائمی بودن ِ یک گناه رو بدون هیچ دلیلی و بیهیچ دانشی به حساب بیماری میذاریم؟؟!! نقل قول:یک استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران میگوید: «شیوع اختلالهای جنسی در جوامع مختلف بین 1 تا 4 درصد است اما چون در کشور ما اطلاعات زیادی در این مورد وجود ندارد، ناشناخته ماندهاند.البته که در کشور ما اطلاع ندارند! اینها حتی نمیدونن که خود ِ اونوریها بهش نمیگن بیماری! میگن: عادیه، ولی با روانشناس مشورت کنید ببینید آیا مغز شما مرد هست یا زن!!!(پیوندهای 1 تا 9 که در بالا آوردم). باقی صحبتهای این دکتر و باقی پیوندها و نیز صحبتهای خارج از پیوند ِ خانم اسکای رو إنشاءالله در فرصت آینده پاسخ میدم. |
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۲۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
برادر گلم جناب آقای درست پسند
من یه مقداری در مورد بیماری های روانی فکر کردم و رویکرد اسلام در مورد اونها دیدم. نمی خوام بگم همگی حداقل برخی از اونها (نزدیک اکثر) رو اسلام گناه می دونه و مستوجب عقوبت. با وجود اینکه ما اونها رو بیماری روانی می دونیم و کسی هم در بیماری بودن اونها شکی نداره. مثال، در مورد وسواس فکری کسی شکی نداره که اگر بیماری روانی هم نباشه (در موارد شدید بیماری روانیه) حداقل به عنوان آلرژی روانی میشناسنش. که این هم خودش تصریح به بیماری روانی بودن این مشکله. و جالبه بدونید اسلام این موضوع ساده رو گناه و حرام می دونه. بیماری وسواس رو حرام می دونن. سوال، چرا با وجود اینکه این بیماری روانیه، گناه محسوب میشه و مستوجب عقوبت؟ (اسلام بیماری بودن رو دلیل بر توجیه این عمل زشت نمیدونه) برادر گلم در بسیاری از بیماری های روانی، شخص خودش در شکل گیری اون مقصره و حتی در نداشتن اراده برای رفع اون هم مقصره. اسلام برای این بیماری ها راهکار داره. و بیمار بودن دلیل بر پیروی از تبعات ناشی از اون بیماری و دنبال کردن تمایلات حیوانیش نیست. تو جامعه خیلی سعی دارن معتادها رو بیمار معرفی کنند ولی برادرم شک نکن، حتی اگر بیمار هم باشند، هر بار استعمال مواد مخدر حرام و بلاشک مستوجب عقوبته ممکنه مرتبه متفاوتی داشته باشه ولی حرام بودنش از بین نمیره. دقیقاً در مورد اعتیاد (به عنوان بیماری) به مشروبات الکلی هم همینطوره اعتیاد دلیل بر از بین رفتن حرمت شراب نمیشه. همجنس گراها با هیچ توجیهی اجازه انجام این عمل شنیع رو ندارند. اگر بیماری حادی دارند باید درمان کنند و راهکار داره. تاخیر در درمان هم گناهه. برادر انسان هرچه به تمایلات نفسانی میدان بده اونها سرکش تر خواهند شد. سوال، بیماران واقعی در زمینه جنسی که مطرح شدن چند درصد جامعه هستند؟ نه بهتره بگم در جامعه محترم همجنس گراها چند درصدشدون بیماری دارند به شکل واقعی. برادرم یه چیزی بگم از من داشته باش پدر باجناقم می گفت چند دسته آدم نمی تونن توبه کنن یکی همین ابنه ها هستند بله بیماریه ولی طرف از اول مشکلی نداشته وقتی افتاده تو این خط دیگه برگشتی نداره و روز به روز وضعش بدتر میشه. دیگه این شخص نمی تونه بگه من بیمارم، این بیماری خود ساخته است. پ.ن. سوال، جالبه چرا از اون موقع که این احمق شریر با اون حقوق بی بشرش سرو کلش تو ایران پیدا شده، گروه محبان اهل لواط و مساحقه سینه چاک این جماعت شدند و سنگشون رو به سینه میزنند؟ داداش به نظرت جماعت کپر نشین تعدادشون از جماعت ابنه بیشتر نیست و شایسه دلسوزی بیشتری نسبت به این حضرات نیستند. به نظرت این جوامع دوست دار حقوق افراد مختلف چرا یادی از گنبد و مسجد سلیمان که آب خوردن ندارند نمی کنند؟ برادر گلم کل این ارسال من پی نوشت بود میشه همین بحث رو با روالی منطقی که داری ادامه بدی و منتظر پاسخ از طرف مقابل هستیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: P72_73.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8125077000/P72_73.jpg)