کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال از آقایونی که قصد ازدواج دارن
۱۵:۱۱, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

چرا بعضی اقایون به خواستگاری خانمهایی میرن که از نظر اقتصادی یا اجتماعی در موقعیتی بالاتر از اونها هستند
و علاقه دارن با این خانمها ازدواج کنن
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دالاهو ، Eve ، شیدا ، صبا ، Hadiss313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۳, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:ببنید اصلا کار ندارم پسرهای پولدار زن میگیرن یانه(این پسر پولدارایی که من دوروبرم میبینم زن میگیرن اما در سنین بالا)
حالا فرض کنید مثال شما درست خوب پسرهای قشر متوسط که میخوان زن بگیرن چرا حاضر نیستن از هم طبقه خودشون زن بگیرن
و سوال مهم اینه چرا این افراد خودشون بر اساس مسائل مادی و موقعیت های اجتماعی یکی رو انتخاب میکنن
اما زمانی که میرن خواستگاری انتظار دارن طرف اسم مادیات رو هم نیاره
و اینکه اون پسر رو به خاطر خودش انتخاب کنه
این جور پسر ها اومدن خواستگاری شما قبلش زنگ بزن واحد حراست امین آباد. کلا ازدواج با این مدل افراد غلطه.
چون این مسئله یعنی این افراد انصاف ندارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، بهسا
۲۲:۳۷, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
مهم این نیست همسر آیندت چه سطح مالی داشته باشه

حتی مهم نیست نمازش چطوره

قیافش یا تحصیلاتش

مهم اینه که اصالت داشته باشه

چرا؟

چون اگر یه نفر بی اصالت باشه به هر درجه ای هم برسه باز همون بی اصالتس و یروز خودشو نشون میده

از افراد بی اصالت بترسید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر. ، بهسا
۲۲:۵۰, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13

(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۱۹)بهسا نوشته است:  ببنید اصلا کار ندارم پسرهای پولدار زن میگیرن یانه(این پسر پولدارایی که من دوروبرم میبینم زن میگیرن اما در سنین بالا)
حالا فرض کنید مثال شما درست خوب پسرهای قشر متوسط که میخوان زن بگیرن چرا حاضر نیستن از هم طبقه خودشون زن بگیرن
و سوال مهم اینه چرا این افراد خودشون بر اساس مسائل مادی و موقعیت های اجتماعی یکی رو انتخاب میکنن
شما یک قضیه رو میخواید در کل جامعه بررسی کنید. نمی تونید چارچوب بزنید که من با قشر دیگه کاری ندارم. همه اینها به هم پیوستن
در مورد قشر پولدار پس شما هم قبول دارید که پسراشون به دنبال ازدواج نیستن و در نهایت در سنین بالا افتخار میدن!

اما دختراشون اینطوری نیستن. بالاخره یکم بازاری ببینیم عرضه و تقاضا رو باید در نظر بگیریم. نمیشه خیلی دید ایده آلیستی و آرمانگرایانه داشت که هیچکس دنبال مادیات نیست. همه هستیم Big Grin (اگر نبودیم که وضع جامعه این نبود)

پسر با وضع اقتصادی متوسط وقتی ببینه دخترهایی با وضع اقتصادی بهتر هستن، به صورت اتوماتیک میره دنبال اونها. عقل سود محور در جامعه ما حاکمه!

البته خیلی مسائل پدیدآورنده این بحثه. شکاف عظیم اقتصادی که بین اقشار مختلف وجود داره، باعث میشه چه دختر و چه پسر به دنبال جهش اقتصادی از قبل ازدواج باشه. البته دخترا کمتر

و همه اینطوری نیستن. هستن افرادیکه واقعا با عشق و علاقه و حداقلها زندگی رو شروع میکنن
هستن افرادیکه اصلا چشمداشتی به مال خانواده طرف مقابل ندارن

به هر حال پایین بریم و بالا بیایم، اقتصاد یک عنصر مهم در چرخش چرخ زندگیه. نمیشه گفت هر کسی این براش مهمه، آدم زیاده خواهیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بهسا
۲۲:۵۲, ۲۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۴ توسط Kol.)
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:
مهم این نیست همسر آیندت چه سطح مالی داشته باشه

حتی مهم نیست نمازش چطوره

قیافش یا تحصیلاتش

نماز خون نباشه میشه نماز خونش کرد. تحصیلات نداشته باشه میشه بردش دانشگاه مدرک بگیره. سطح مالی خراب باشه با تلاش و کوشش میشه یه خاکی تو سر کرد. ولی
قیافه
چیزی که نمیشه عوضش کرد. شما خودت خواستگاری دختر زشت میری؟ فلسفی بازی هم نمیخواد . راستشو بگید آخه کی خواستگاری آدم زشت میره؟ میره مگه اینکه پولدار باشه.

نقل قول:
چرا بعضی اقایون به خواستگاری خانمهایی میرن که از نظر اقتصادی یا اجتماعی در موقعیتی بالاتر از اونها هستند

و علاقه دارن با این خانمها ازدواج کنن

اقتصادی رو که همه میدونن. اجتماعی هم خوب طرف از نظر اجتماعی پایین بوده . الان میره بالا.

نقل قول:
البته دخترا کمتر

چی؟‌ شوخی می کنی؟‌ من اگه یه پورشه داشته باشم 5 دقیقه ای ماشینمو میتونم پر دختر بکنم کجای کاری؟؟؟؟؟‌ دخترا بیشتر ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بهسا
۲۲:۵۴, ۲۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۹ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:ببنید اصلا کار ندارم پسرهای پولدار زن میگیرن یانه(این پسر پولدارایی که من دوروبرم میبینم زن میگیرن اما در سنین بالا)

اصولا آقایونی که سطح اقتصادی و اجتماعی بالاتری رو برای زندگی انتخاب میکنن، اعتماد به نفس بالایی دارن و توی اطرافیانشون به جذاب بودن معروف هستن یا حداقل اینطور فکر میکنن و این حس برتری باعث میشه که فکر کنن به طور پیش‌فرض از طرفشون ی قدم جلوتر هستن که با وجود وضع اقتصادی و اجتماعی طرفشون، اصطلاحا یر به یر میشن !
(ممکنه مثال نقض بسیار داشته باشه، تجربی بود)

نقل قول:نماز خون نباشه میشه نماز خونش کرد. تحصیلات نداشته باشه میشه بردش دانشگاه مدرک بگیره. سطح مالی خراب باشه با تلاش و کوشش میشه یه خاکی تو سر کرد. ولی
قیافه
چیزی که نمیشه عوضش کرد. شما خودت خواستگاری دختر زشت میری؟ فلسفی بازی هم نمیخواد . راستشو بگید آخه کی خواستگاری آدم زشت میره؟ میره مگه اینکه پولدار باشه.

با کمال احترام به نظر شما، ولی همین طرز تفکر زندگی خیلی‌هارو نابود کرده توی ده‌ی اخیر .
بنده هم به ظاهر اهمیت میدم و مثل آدم‌هایی که خرشون از پل گذشته، نمیگم که قیافه اهمیت چندانی نداره، اما اگر فکر میکنی عوض شدن طرف مقابلتون به این راحتیاست، با عرض معذرت میتونم بگم زهی خیال باطل[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]!
خیلی‌ها همین فکرو میکردن، ولی زندگیشون به بن‌بست خورد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، بهسا ، رکن الهدی
۲۲:۵۹, ۲۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:ولی قیافه چیزی که نمیشه عوضش کرد. شما خودت خواستگاری دختر زشت میری؟ فلسفی بازی هم نمیخواد . راستشو بگید آخه کی خواستگاری آدم زشت میره؟ میره مگه اینکه پولدار باشه.

اتفاقا قیافه چیزیه که خوب میشه عوضش کرد

در یکی از ارسالا گفتم هرکسی صد خودشه پس چیزی به نام زشت نداریم

فقط فردی ممکنه تمایلش به یه نفر بره یا نره

در ضمن اگر یه نفر یک مثقال عقل تو کلش باشه میفهمه شخصی که صورتش اصل و واقعیه غیر قابل قیاس با اونیه که با کلاه برداری خودش رو درست میکنه برای جذب افراد اطرافش

تو ظاهر فرد سالم بودن مهمه نه زیبا بودن

اما اصالت چیزیه که خییییلی مهمه

در شرایط حساس افراد خودشون رو نشون میدن

اصالت اصالت اصالت

تکرار می کنم

احمقانه ترین فکر برای پسر اینه که به ظواهر و مادیات فکر کنه

چیزی که تو این دوره زمونه کیمیاست دنبالش باشید

وفـــــــــــــــــــــــــا و اخلاق خوب و محبت
۲۳:۱۹, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۷)عبدالرحمن نوشته است:  حتی مهم نیست نمازش چطوره

قیافش یا تحصیلاتش

مهم اینه که اصالت داشته باشه

چرا؟

چون اگر یه نفر بی اصالت باشه به هر درجه ای هم برسه باز همون بی اصالتس و یروز خودشو نشون میده

از افراد بی اصالت بترسید

یعنی تقوا از نظر شما پایین تر از اصالت و نژاد و اینجور مسائل هست؟ باید بهتون عرض کنم ، که کاملا در اشتباهید...

ملاک نزد خدا ، تقواست و بس ، اصالت و بی اصالت هم نمیشناسه ، چون اصالت اکتسابی نیست و دیگران برای ما رقم می زنند ، ولی تقوا حاصل دسترنج خود آدمه...

یکم افکارتون رو اصلاح کنید دوست عزیز Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر |
۲۳:۲۵, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۹)Mitsonary نوشته است:  یعنی تقوا از نظر شما پایین تر از اصالت و نژاد و اینجور مسائل هست؟ باید بهتون عرض کنم ، که کاملا در اشتباهید...

ملاک نزد خدا ، تقواست و بس ، اصالت و بی اصالت هم نمیشناسه ، چون اصالت اکتسابی نیست و دیگران برای ما رقم می زنند ، ولی تقوا حاصل دسترنج خود آدمه...

یکم افکارتون رو اصلاح کنید دوست عزیز Smile

شما هیچ موقع نمیتونی تقوای یه نفر رو بسنجی تحت عنوان تقوا

دوم اینکه منظور از اصالت اون دیدگاه نژادی نیست و شما زود قضاوت کردی

مثلا بنی امیه افراد بی اصل و نسبی بودن و هستن

(البته اونا تهش بودن و مثال زدم)

کسی که اصیله در مواقع حساس تقوای خودش رو نشون میده

میتونه حتی آمریکایی باشه ، میتونه اهل فلان شهر باشه و ...

مهم اینه که اصیله

توضیحش یکم سخته ولی من چون خیلی افراد رو دیدم برام کاملا ملموس بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر.
۲۳:۳۵, ۲۳/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۳۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۵)عبدالرحمن نوشته است:  شما هیچ موقع نمیتونی تقوای یه نفر رو بسنجی تحت عنوان تقوا

دوم اینکه منظور از اصالت اون دیدگاه نژادی نیست و شما زود قضاوت کردی

مثلا بنی امیه افراد بی اصل و نسبی بودن و هستن

(البته اونا تهش بودن و مثال زدم)

کسی که اصیله در مواقع حساس تقوای خودش رو نشون میده

میتونه حتی آمریکایی باشه ، میتونه اهل فلان شهر باشه و ...

مهم اینه که اصیله

توضیحش یکم سخته ولی من چون خیلی افراد رو دیدم برام کاملا ملموس بوده

من هم بسیار دیدم اصیل زاده هایی که واقعا در برار بی اصل و نسب ها حقیر بودند از لحاظ دین و ایمان.

این که کی اصیله ، چیزی هست که شما تو ذهنت ساختید ، وگرنه اصل و فرعی وجود نداره ، همه برادر دینی و خواهر دینی هستیم ، این که برای خودمون دو شاخه ی اصل و نسب دار و بی اصل و نسب درست کنیم ، میرسه به دوران جاهلیت اعراب.

گیرم پدر تو بود فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل Smile

عبدالرحمان ، خواهشا از مواضع خود کوتاه بیا ، باور کن قبول این حقیقت که بعله شما راست میگید ، من حقیقت رو نمی دونستم ، از ارزش آدمی کم نمی کنه ، بلکه نزد دیگران ارزشمندتر هم میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۳:۴۲, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:این که کی اصیله ، چیزی هست که شما تو ذهنت ساختید ، وگرنه اصل و فرعی وجود نداره ، همه برادر دینی و خواهر دینی هستیم ، این که برای خودمون دو شاخه ی اصل و نسب دار و بی اصل و نسب درست کنیم ، میرسه به دوران جاهلیت اعراب.

گیرم پدر تو بود فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل [تصویر: happy.png]

عبدالرحمان ، خواهشا از مواضع خود کوتاه بیا ، باور کن قبول این حقیقت که بعله شما راست میگید ، من حقیقت رو نمی دونستم ، از ارزش آدمی کم نمی کنه ، بلکه نزد دیگران ارزشمندتر هم میشه.

این یه واقعیته که افراد جایگاه های خاص خودشون رو دارن

درسته همه مسلمانیم ولی تو اسلام یه چیزی اومده به نام هم کفو بودن

من از خودم دفاع نکردم که سودی ببرم

در ضمن منظورم جایگاه اجتماعی نبود

اصالت چیزیه که ربطی به محل سکونت فرد نداره

شما میبینی یه نفر در نهایت فقر زندگی میکنه ولی انقدر طبعش بلنده که خیلی از ثروتمند ها جلوش مثل گدازاده ها هستند

من بحثو ادامه نمیدم چون شما منظورمو نگرفتی ولی برخی گرفتند

متشکر

عبدالرحمنCool
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]