کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالم تر زندگی کنیم
۲۰:۲۴, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%B3%...%D9%85.bmp]

همه میدونیم که امروزه بسیاری چیزها وارد زندگیهامون شده که سلامتیمون رو تهدید میکنه.
گاهی مجبور به استفاده هستیم.
اما گاهی هم نمیدونیم چجوری این چیزها رو از زندگی حذف کنیم و چیا رو جایگزینشون کنیم.
توی این تاپیک میخوایم عادات اشتباهی که در زندگی انجام میدیم و باعث بیماری میشه رو بررسی کنیم و برای این کارها و چیزها جایگزین های مفید معرفی کنیم.

از مشارکت شما به شدت استقبال خواهد شد.Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یاســین ، Eve ، مصباح ، السا ، پرنیان ، نرگس مهدوی ، مجید املشی ، حوریه سادات ، سیمرغ ، Tolou ، Farzaneh ، آفتاب ، | جستجوگر | ، rezamohammadi ، آیات ، Bamdaad ، محمدهادی ، حضرت عشق ، نورالسادات ، andishe ، میم.حسین.الف ، عقیق

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۰, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
نقل قول:
شما هم شنیدین تو این شیرای کارخونه ای وایتکس میریزن
[تصویر: confused.png][تصویر: huh.png]
من که شنیدم.. صحتش نمیدونم چقدره

من خواهرم کارش همین هاست. اون همیشه میگه که :
از این شیر ها نخرید :
[تصویر: attachment.php?attachmentid=8075&amp...;amp;stc=1]

بلکه از اینا بخرید :

[تصویر: n00463947-b.jpg]

چون که بالایی رو تو دمای بالا می جوششنن و بیشتر مواد مغزی اون از بین میره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، zahra11 ، | جستجوگر | ، fatemeh-55
۲۳:۰۲, ۲۸/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۳ ۲۳:۰۶ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #42
آواتار
دیگه یا باید بریم روستا و طبق نظر دکتر سنتی و طب قدیم زندگی کنیم یا طبق مقتضیات زندگی شهری خودمون رو جوری اداپته کنیم که تو 45 سالگی پوکی استخوان نگیریم!!

بعدم هیچ التزامی نیست که لبنیاتی های سطح شهر که ظاهرا از دامداری شیر نمیارن و از روستا میارن الوده به پالم نباشه! مهم اینه که لبنیات مصرف بشه حالا حتی المقدور سالمتر ! خوب مسلمه که بهتره!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، دل خسته ، Kol ، آفتاب ، rezamohammadi
۶:۱۲, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
منم با زهرا خانم موافقم.
مصرف شیرتون رو به هر قیمتی شده بالا ببرین.
من خودم چند بار تا حالا از همین شیرهای باز گرفتم و به شدت مریض شدم.
با این که جوشونده بودما!!!
اما هر کس از دل و روده اش بهتر خبر داره دیگه.
حتی اگه دچار -معذرت میخوام - بیرون روی میشین، هم میتونین شیر بدون لاکتوز یا کم لاکتوز بخورین.
ولی شیر رو از چرخه غذاییتون بیرون نکنین.
پ.ن:
تصور این که مسئولین چه خیانتی به مردم میکنن، در حالی که مردم واقعاً به شیر احتیاج دارن، پشتمو میلرزونه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، | جستجوگر | ، rezamohammadi
۷:۵۷, ۲۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۸:۰۴ توسط آیات.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۵)zahra11 نوشته است:  پسر جان اگه شیر حتی شیر کم چرب میخوردی الان 2 متر بودی و به جای محمد موسوی داشتی در عرصه والیبال حماسه می آفریدی!Big Grin

روغن پالم و مشکلات دیگه مربوط به شیر پر چربه!! و در ضمن در مورد همه برند های شیر اثبات نشده! میتونیم کم چرب مصرف کنیم کلسیمش هم بیشتره!
تعصب نداشته باشید و همه شیرهای بسته بندی رو زیر سوال نبرید! برای نود درصد افرادی که در شهر های بزرگ زندگی می کنن امکان تهیه شیر از روستا نیست!!پس شیر نخورن و بدنشون بی کلسیم بمونه!!! بیشتر جذب کلسیم از طریق شیر و لبنیات و تقریبا توی دنیا هیچ کس نیست که این موضوع رو ندونه!!!

بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام

شیر بسته بندی اصلا نخورید به جاش یک جایگزین خیلی عالی معرفی می کنم

کنجد سبوس دار

کنجد سبوس دار یا قهوه ای کلسیم مورد نیاز بدنتان را تامین خواهد کرد .ونیازی نیست با مصرف کنجد سبوس دار نگران کلسیم باشید

شیر رو هم حتما سعی کنید هرچند وقت یک بار ولو چند ماه یک بار از روستایی جایی سالم تهیه ومصرف کنید به جهت احترام به نعمات الهی

(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۳)شیدا نوشته است:  سلام

شما هم شنیدین تو این شیرای کارخونه ای وایتکس میریزنConfusedHuh من که شنیدم.. صحتش نمیدونم چقدره

سلام

خوب با یکم دقت بهتون ثابت میشه طبیعت شیر اینه که زود فاسد میشه هرچه دیر تر فاسد بشه وایتکس بییشتر یا همان مواد نگه دارنده بیشتری داره

توجه کنید: بدن ما سیستم مبارزه با میکروب هارو داره اما سیستم مبارزه با مواد شیمیایی مثل وایتکس رو نداره وبه منزله سم خواهد بود وزارت بهداشت به کجا میره وظیفه او مقابله با کدام مورد است میکروب یا مواد سمی شیمیایی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، | جستجوگر | ، rezamohammadi ، شیدا
۱۱:۵۵, ۲۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۱۲:۰۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #45
آواتار
دوستان دور بریزید این حرفا رو که می گه جایگزین شیر و لبنیات گنجد و چیزهای دیگر هست ! اصلا یه چیز دیگه چقد روایت داریم که پیامبر و ائمه شیر می نوشیدند!!! من الان وقت ندارم همه رو پیدا کنم و ردیف کنم! اگه شیر جایگزین داشت و مفید نبود هر جا که به ائمه شیر تعارف می کردند (که زیاد هم پیش می آمد و بیشتر هم شیر شتر بود چون در عربستان گاو نیست) میگفتند نه!!!

تمام دانشمندان علم تغذیه و تمام پزشکان معتقدند که شیر و سایر محصولات لبنی بایستی در ردیف نیاز های غذایی هر روزه قرار بگیره!! هر کی خودش رو از تمام علمای تغذیه در جهان و ائمه بالاتر می دونه بیاد جلو !!!!! خب برای شخصی ممکنه خود شیر خوب نباشه بجاش از ماست استفاده کنه!!

ازون گذشته افرادی که درباره مفید یا مضر بودن چیزی که واضح هست ،داد سخن می دهند مطمئن باشید نفع مادی تو این قضیه دارند و یا می خوان محصولات خودشون رو غالب کنند دوستان خواهشا بلندگوی افراد سودجو نشوید!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر |
۱۲:۰۵, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
حالا زهرا خانوم، شما خودتون رو عصبانی نکنین.Smile
واااقعاً شیر خیلی مفیده.
اما کاشکی ما هم شیر شتر میخوردیم.
نه؟
یه بار رفته بودیم یه روستای بکر شمالی، یکی از اهالی صبح برامون شیر تازه بز آورد.
یکی یه لیوان خوردیم، اما اصلاً معده هامون توانایی هضمش رو نداشت.
کاش شیر واقعی به خوردمون میدادن.
اینجور جاها آدم میفهمه یه عمر معلوم نیست چی خورده به اسم شیر.
البته منم چون مجبورم از این شیرای نی دار به زهرا میدم.
همه میگن خوب نیست.
اما کاچی بهتر از هیچیه فعلاً...
ان شاء ا... مزرعه که خریدم و 4 تا گوسفند و 20 تا مرغ توش نگه داشتم، دو سه تا هم شتر میخرم که شیرشون هم اینقدر سرد و ناجور نباشه، بعد هی شیر میخوریم و تخم مرغ.
والا...Smile
یه بخشی از مزرعه رو هم گندم میکارم و گندمش رو خودم آرد میکنم و خودمم نون محلی میپزم و به قول بچه ها حالی به حولی...Big Grin
حالا فعلاً 100 هزار تومنش جمع شده. داریم پس انداز میکنیم هنوز.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، rezamohammadi ، یاســین ، آیات
۱۲:۴۴, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #47

(۲۹/شهریور/۹۳ ۱۲:۰۵)زینب خانوم نوشته است:  ان شاء ا... مزرعه که خریدم و 4 تا گوسفند و 20 تا مرغ توش نگه داشتم، دو سه تا هم شتر میخرم که شیرشون هم اینقدر سرد و ناجور نباشه، بعد هی شیر میخوریم و تخم مرغ.
والا...Smile
یه بخشی از مزرعه رو هم گندم میکارم و گندمش رو خودم آرد میکنم و خودمم نون محلی میپزم و به قول بچه ها حالی به حولی...Big Grin
حالا فعلاً 100 هزار تومنش جمع شده. داریم پس انداز میکنیم هنوز.Big Grin
بسم الله الرحمن الرحیم
البتهبنده چون عادت به شیر پاستوریزه نکردم، هر شیری بخورم روم تاثیر نمیذاره مگر اینکه شیر داغ باشه.
شیر سرد برام سازگار نیست چه وایتکس باشه چه شیر شتر.

با نظرتون موافقم
بهترین راه همینه بریم تو روستا زندگی کنیم. ی دوستی دارم تو روستا زندگی می کنند. خودشون گندم و برنج و حبوبات و سبزیجات و سیفیجات می کارند. تو خونه هم چند تا گاو و چند تا گوسفند و بیش از 100 تا بوقلمون و مرغ و خروس و غاز نگه می دارند.
خداییش از زندگی لذت می برند.
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، | جستجوگر | ، زینب خانوم ، آیات
۱۵:۴۴, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
روستا رو خودتون باید برین ببینید وضعش چجوریه.
تو بیشتر روستا ها ، وضعیت بهداشت خیلی بده ، مرغ ها از فضولات و مدفوع تغذیه می کنن. اهالی روستا خیلی کم حموم میرن و معمولا کثیفن. بعضی روستا ها هم که نزدیک شهر هستن مشکلات آب آلوده دارن.
ما که تو تبریز هستیم. یه شهر کوچک هست به اسم ممقان، از اونجا نون میخریم ، سبزی و کلا میوه جات. چون اونجا قشنگ پاک و تمیزه. ولی روستا ها معلوم نیست چی به چیه.
خود این ممقان رو تپه هست و معلومه که مشکل آب نداره ( منظور کثیفی و این جور چیزا ) .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا
۱۶:۱۵, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
اره متاسفانه اکثر روستاهای ما بخاطر ضعف مسئولین هم اقتصادی هم فرهنگی اوضاشون خوب نیس
یادش بخیر داستان های جزیره رو نشون (خاله هتی) مثلا روستایی بودن با قاشق های نقره غذا میخوردن،منم میگفت روستام روستاهای خارجBig Grin
اما خوب معمولا روستاهای شمال خوبن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
۱۶:۲۳, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
عموی مامانم یه کشاورزی صنعتی توی یکی از روستاهای ساوه داره.
یکی از پولدارترین آدماییه که دیدم.
خوش تیپ...
با کلاس...
حول و حوش 90 سالشه و روزی که شروع کرد، راننده کامیون بود و با یه مقدار زمین که از پدرش بهش به ارث رسیده بود.
کم کم سهم داداشاش رو خرید و کشاورزی صنعتی راه انداخت.
لزوماً آدم نباید تو روستا با داس گندم درو کنه که.
کشاورزم یعنی عزت عموی ما...
والا.

پ.ن:
اینم یه نمونه وطنی واسه این که یاسین جان دلش هتی نخواد.Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، rezamohammadi ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]