|
اصلاح فرهنگ گفتاری
|
|
۲۳:۵۳, ۲۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در این تاپیک به جملات و کلمات درست و غلط می پردازیم مثال بجای احتمالا (خودمم بکار میبرم برخی اوقات) بگیم ان شاء الله ( تاپیکش ) بجای اینکه بگیم شانسی بود بگیم خواست خدا بود بجای اینکه بگیم مواظب خودت باش (خودمم بکار میبرم) بگیم خدا به همرات و .... این تاپیک رو کامل کنید لطفا (موارد بالا نمونه بود) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۰, ۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۲۲:۲۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ممنون از همه همکارا بابت نظرات عالی
در مورد جمله زیر معادل بدید شیطونه میگه.... |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بجاش باید بگیم استغفرالله.... یا الله اکبر
اگر اشتباه نکنم روایت هم داریم در این مورد که هنگام عصبانیت ذکر بگید هنوز هم در افواه قدیمی ها هست این ها |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
دیگه داره اون روی .... من بالا میاد ---------> لعنت خدا بر شیطون یا همون استغفرالله که آقا حامد گفتن بزرگی میگفتن اصلا چرا اون روی تو باید اونطوری باشه .... ما انسانیم ، ما ز بالاییم و بالا میرویم... چرا باید روی حیوانی داشته باشیم ![]()
|
|||
|
|
۹:۳۹, ۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
حتما------------->ان شاالله
من هرموقع گفتم حتما اینکارو انجام میدم،اصلا نشده ، اما وقتی میکم ان شاالله ،اونکار انجام شده... |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
در مورد این جملات بسیار مهم یک معادل خوب پیدا کنید
به نظر می رسه
بعید به نظر می رسه در مورد اینکه چرا این عبارت غلطه به این سخنرانی مراجعه کنید برای معرفی اجمالی این بحث |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۵/مهر/۹۳ ۲۲:۲۰)عبدالرحمن نوشته است: شیطونه میگه....این جمله بد نیست ، ولی می شه بهترش کرد این که بگیم شیطونه می گه ، مراد از این هست که کار غلطی هست و نباید به حرف شیطون گوش کرد کلا معنی جمله این هست که حق تو این هست که من هم مثل خودت کار اشتباهی که اغوای شیطان هست رو انجام بدم ، اما نمی دم ، چون شیطان دشمن ما است. خلاصه اش شاید این بشه : پناه بر خدا از این که در جوابت (تلافی) .... مثلا شیطونه می گه له و لورده ات کنم میشه پناه بر خدا از این که در جوابت (تلافی) له و لورده ات کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |