|
ضربالاجل محسنی اژهای؛وایبر، واتساپ و تانگو مسدود شوند...
|
|
۲۲:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۹ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
http://www.khabaronline.ir/detail/376354/ict/software
معاون اول قوه قضائیه در نامهای به وزیر ارتباطات اعلام کرد: در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای اجتماعی نظیر واتساپ، وایبر و تانگو شده اقدام عاجل صورت پذیرد. به گزارش خبرآنلاین و به نقل از میزان، حجتالاسلام محسنی اژهای با اعلام مطلب فوق تاکید کرد: در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکههای اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل میآورد. متن کامل نامه حجت الاسلام محسنی اژهای به وزیر ارتباطات بدین شرح است: جناب آقای دکتر واعظی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات سلام علیکم نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکا به انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و ... بالاخص انتشار وسیع مطالب مهم علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی علیه حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) در هفتههای اخیر از طریق برخی شبکههای اجتماعی نظیر واتساپ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولتهای معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی میشود و با عنابت به این که علی رقم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فرآهمآوری امکان مسدودسازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکههای موصوف و ارائه شبکههای اجتماعی داخلی هم سطح با شبکههای مذکور، مع الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است. لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکههای اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر ردهای طبق قانون برخورد خواهد نمود. غلامحسین محسنی اژهای معاون اول قوه قضائیه -------------------- بدون شرح ![]() ![]() فی*ل*ترش کنین چی میشه فکر میکنین؟؟؟؟ همه دیگه استفاده نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به به چه ایده ای !!! اونوقت ملت میرن دنبال فیـــــــــــــــــلتر شکن موبایل !!!!!!!! اونا هم تا میتونن اطلاعات ملت رو میدزدن !!! این فـــــــــیلتر شکن ها شدیدا سرقت اطلاعات و سرقت حجم دارن !!! ای خدا خودت به داد ما برس!!!! تازه ماه دیگه میخواستم گوشی اندرویدی بگیرم !!! ای بار نشد من جوون دلم خوش بشه از ایرانی بودن !!! الان میدونین چه جوی تو شبکه های اجتماعی میسازن ؟؟؟؟؟ دیگه این مورد نمیتونم ازشون حمایت کنم تو شبکه های اجتماعی !! خسته شدم بابا اینقدر طرفداری کردم باز یه کاری میکنن آدم پشیمون بشه ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۸, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:مي خواين خودم بيشتر راجع به خودم توضيح بدم؟؟؟ نگو که اسرائیل می فهمه. |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:خب اين چيزايي كه شما از من گفتين چه اهميتي داره واقعا؟؟؟برای اونا مهمه برای یه صاحب رستوران مهمه که چند درصد مشتری هاش پیتزا دوست دارن و چند درصدشون کباب چون باید از قبل مواد لازم رو تهیه و آماده کنه BBC،CNN و سایر شبکه مثل من و تو و ... باید بدونن که ترکیب عقیدتی مملکت چجوری هست تا بتونن برنامه های تلوزیونی اشون رو بچینن اوباما باید بدونه که ترکیب عقیدتی ایران چطوریاس تا تصمیم بگیره نوروز رو تبریک بگه یا نه(امیدوارم به اهمیت این حرکت دیپلماتیک پی ببرین) بگذریم شما خودت مهم نیستی. من هم مهم نیستم وقتی کنار هم قرار می گیریم زیاد می شیم. مهم می شیم. می شیم یه ملت. |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۲۳:۳۷ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی ساده انگارانست اگه فک کنیم که منظور از سرقت اطلاعات توسط سرورای شبکه های اجتماعی، یعنی اینکه محتوای پیامای رد و بدلیمون دور سانتریفیوژامون باشه یا مثلا دبی خوراک راکتورامون!!!! اصلا این چیزا که توی اون شبکه ها رد و بدل نمی شه که بخوایم حساسیت کار رو رو این چیزا تعریف کنیم!!!! این همه می گیم جنگ نرم جنگ نرم یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی اینکه اونا نشستن به این خیال که من بیام با وایبر بگم که آر پی ام سانتریفیوژ مثلا اراک چنده؟؟؟ یعنی برداشت من از جنگ نرم اینه؟؟؟ که اگه این باشه که هست، همینه که اوضاع فرهنگی کشورم می شه این!!! نه از سبک اصیل زندگی ایرانیم خبریه نه اسلامیم!!! تو خیابونا که میرم، انگار که یه کارناوال تیپ و لباس 24 ساعته و 12 ماه خدا راه افتاده!!! ************************************************************ خب حالا این شبکه ها چیکار می کنن :
حتی از تعداد کلمات سرچی توی گوگل هم استفاده می کنن. اینکه سلیقه ی ماها، اینکه نیاز ماها بیشتر چیه و توی دنیای صفر و یک بیشتر دنبال چیا هستیم. پ.ن : یه تاپیکی قبلا ایجاد شده بود در همین مورد، که مستند هم بودش از سازمانای خودشون. منتها پیداش نکردم.
******************************************************************* این خیلی خیلی ساده شده ی مسئله ی فرهنگیشه!!! بماند که چقدر روی بی اعتقاد کردن مردم نسبت به دین و نظام و... اثر می ذارن. ************************************************************************ پیداش کردم : بر اساس یکی از این اسنادِ فوق سریِ افشاشده، آژانس امنیت ملی آمریکا در پروژهای تحت عنوان “”PRISM، از سال ۲۰۰۷ به سرورهای گوگل، مایکروسافت، یاهو، فیسبوک، پلتاک، یوتیوب، اسکایپ، ایاوال و اپل دسترسی کامل دارد. درک عمق فاجعۀ افشاشده در این سند، زمانی دردناک تر میشود که بدانیم فضای مجازی ایران رسماً در تسخیر محصولات و تارنماهای این کمپانیها است.
سند دیگری به نام Boundless Informant نشان میدهد آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) در ایران نقطه کور اطلاعاتی ندارد و آمریکا موفق شده است در یک ماه، ۱۴ میلیارد قطعه-داده از شبکههای تلفن و رایانه کاربران ایرانی جاسوسی کند. این سندِ ننگین بیانگر این است که کشورمان از نظر امنیت فضای مجازی، ناامنترین کشور جهان است و اگر در سالهای گذشته طبق دستور امام «فضای مجازی کشور به بالاترین سطح از امنیت» رسیده بود، امروز این اتفاق جبرانناپذیر رخ نداده بود. این اسناد و دیگر سندهای منتشرشده باعث شد همه کشورهای جهان از جمله چین، آلمان، روسیه، برزیل، کره جنوبی، فرانسه و دهها کشور دیگر در «شرق و غرب عالم»، به فکر جدایی از اینترنت آمریکایی بیافتند و «تحوّلات اساسى» را در فضای مجازی کشور خود دنبال کنند. اما لزوماً همه این کشورها نسبت به علت این رفتار نژادپرستانه آمریکا «آگاه» نشدهاند و نمیدانند که اینترنت آمریکایی و پایگاههای اینترنتی صهیونیستیِ گوگل و فیسبوک و امثال اینها بر اساس «تمدن کنونی غرب» به وجود آمدهاند که این تمدن نیز «بر اساس اومانیسم و اصالةالانسانیه» «بنا شده است»؛ «معنای آن این است که انسانیت، عنصر اصلی و هدف اصلی و قبلهی اساسی برای این تمدن خواهد بود» «و باطن این تمدن مادی -که ضد انسان است و ضد فطرت الهی است- دارد خودش را نشان می دهد». این تمدنِ «بی باک از کارهای زشت»، «در عرصهی اخلاقی» با «توهین به مقدسات» در سایت یوتیوب از طریق انتشار فیلم های توهینآمیز و در شبکه به اصلاح اجتماعی فیسبوک با حفظ و حمایت از صفحه توهین به امام علی النقی (علیه السلام) و دیگر معصومین (علیه السلام) و در گوگل با برتری دادن به نتایج توهینآمیز، به راحتی «به مقدسات اهانت می کند و آسان و بهعنوان آزادی، مقدسات را، چهرههای نورانی را ملکوک می کند، پیامبران را، بزرگان را، نه فقط پیغمبر ما را، همهی پیغمبران را، مورد اهانت قرار می دهد». «ازدواج با همجنس! این غیر از همجنسبازی است، بمراتب بالاتر است؛ یعنی علناً منکرِ ضد فطرت را در زندگی خودشان راه می دهند»؛ شبکههای اجتماعی و پایگاههای اینترنتی آمریکایی برای کمک به تشکیل و پشتیبانی از گروههای همجنسگرا در قامت یک مبلغ تمامعیار ظاهر میشوند، به نحوی که گوگل آرم اصلی خود را در حمایت از این تفکر شیطانی تغییر میدهد و فیسبوک گزینه همجنسگرا را در بخش انتخاب جنسیت کاربران خود قرار میدهد! پایگاههای شیطان بزرگ «امروز علناً و صریحاً به این اعتراف میکنند و دو همجنس» در این شبکهها به هم معرفی میشوند و «با یکدیگر ازدواج می کنند و کلیساها این را ثبت می کنند و رئیسجمهور آمریکا اظهارنظر میکند و میگوید من موافقم با این کار!» و با مراجعه به دفتر این پایگاهها، آنها را تشویق میکند! در شبکههای به اصطلاح اجتماعی آمریکایی از جمله فیسبوک، بیحجابی و بیحیایی و بیعفتی و «شهوترانی» از طریق ترویج مدلینگ، مدسازی و تبلیغ پوشش های غیر اسلامی، استفاده ابزاری از جنس زن، ترویج و تسهیل رابطههای نامشروع از طریق ابزارهای ارتباطی مبتنی بر تلفن همراه مثل وایبر، اینستاگرام، وی چت، واتس اپ و… ترویج موسیقی های محرک جنسی در قالب های مختلف انجام میشود که اینها و بسیاری نمونههای دیگر، نمایانگر «فساد باطنی و درونی» «تمدن غرب» است. «در جبهه اخلاقی» پایگاههای صهیونیستی فیسبوک و گوگل پلاس با «پر رویی» و «گستاخی» زائدالوصفی، صفحه گروهک های تروریستی مجاهدین خلق، پژاک، جیش العدل، گروههای تکفیری و… را حفظ و ترویج میکنند، به نحوی که این صفحات تبدیل به ابزار جذب، ارتباط گیری و آموزش جنایت های بشری شدهاند. البته افراد بریده از گروهکها نیز بر این مسئله صحه گذاشتهاند. از طرفی اکنون عبارت سایبر تروریسم یا تروریسم مجازی در ادبیات بینالملل جای خود را بازکرده و اندیشمندان جهان، آن را به مراتب خطرناکتر از تروریسم سنتی میدانند؛ به این معنا که «دولت های متخاصم غربی» اقدامات برنامهریزیشده و هدفمند را با اغراض سیاسی و غیرشخصی، علیه رایانهها و امکانات و برنامههای ذخیرهشده در درون آنها، با هدف نابودی یا وارد آوردن آسیبهای جدی به آنها از طریق شبکه جهانی اینترنت، صورت میدهند؛ که طراحی و آلوده کردن رایانههای تأسیسات غنیسازی اورانیوم نطنز به ویروس استاکسنت به دستور مستقیم اوباما را میتوان نمونه بارز «حمایت صریح از تروریسم» توسط دولت آمریکا دانست؛ «آن هم تروریسم خشن، وحشی، سبُع». «دولت و رژیم مزور آمریکا» با «وقاهت»، هویت مجازی انسانها در فیسبوک، گوگل، یاهو و دیگر پایگاههای آمریکایی را به بهانههایی مثل نقد دولت آمریکا اعدام میکند، به نحوی که بر اساس این مقررات غیرانسانی، هویت مجازی چند رئیسجمهور و مقامات دولتی کشورهای مردمی و اسلامی، بدون هیچ توضیحی در فیسبوک به «قتل» میرسد و دولت آمریکا نیز به صورت مستقیم پایگاههای اینترنتی بسیاری را از روی سرورها حذف کرده یا حتی دامنه آنها را مصادره میکند. بر اساس اسناد افشاشده، دولت آمریکا، انگلستان و «رژیم اشغالگر قدس»، ارزشمندترین سرمایهها در عصر اطلاعات، یعنی اطلاعات «ملت ها» را «غارت» کرده و به مرزهای مجازی آنها تجاوز میکنند. در گوگل حق مالکیت معنوی نقض میشود و سرقت کلیک، دزدی پهنای باند و غارت سرمایههای انسانی، فکری و بردهداری نوین را در جهت تفکر صهیونیستیِ غصب و غارت، دنبال میکنند. نمود و نماد این رفتار «ضد حقوق بشری» را میتوان در بازی های برخط، مانند تراوین و ای ریپابلیک، به وضوح مشاهده کرد. نهادینه کردن و آموزش «خشونت» از طریق بازی های رایانه مانند GTA و رفتارهای خشن در قالب ورزش های ساختگی و خطرناکی مثل کشتی کج را میتوان در تمام بخش های فضای مجازیِ آمریکایی مشاهده کرد. این راهبرد فرهنگی غرب تنها به بازی های رایانهای ختم نمیشود بلکه در زنجیره رسانه ای-شیطانی آنها، شبکههای اجتماعی فیسبوک، توئیتر و گوگل پلاس در ترویج «خشونت» و «راهاندازی گروههای تندرو، افراطی و آدمکشی» و تحریک مردم و سازماندهی مخالفان باهدف برهم زدن نظم عمومی جوامع، نقش بسزایی دارند. این رفتار هدفمندِ آمریکا نتیجهای جز ترویج و تشویق افراد به پرخاشگری و نفرت ندارد. گوگل و فیسبوک با ترویج و تاکید بر هفتهای به نام هفته زبان مادری و شیطنت در ایجاد اختلافات مذهبی و «برجسته کردن خصوصیات قومی و دمیدن در آتش قومگرایی، کارهای خطرناکی را دنبال می کند» که این رفتار شیطانی آنها «بازی با آتش است» و باید به «این مسئله مهم» نیز توجه شود. «فضاحتهای امریکا» در فضای مجازی فقط به مسائل پیش گفته ختم نمیشود، بلکه «از صد رقم رفتار ضدحقوق بشری آمریکا، مردم دنیا شاید ۸۰ـ۷۰ رقم آن را نمیداند». این «جنایتکارن» «به پول»، «ابزارهای تبلیغاتی» و «علم» در فضای مجازی «مجهز» هستند؛ به نحوی که مرکز اینترنت جهان در یک پادگان نظامی آمریکا قرار دارد و ریاست این مرکز به عهده یک ژنرال عالیرتبه ارتش آمریکا است که وظیفه برقراری حکومتنظامی در اینترنت را بر عهده دارد. «مرزبندی صحیح و صریح با جبههى دشمن» در فضای مجازی «به معنای این نیست که ما رابطه مان را قطع کنیم»، «این مرز این نیست که شما نمی روید آنجا» و پایگاههای اینترنتیِ آنها را نمیبینید، بلکه «آنها نمی آیند اینجا»، «معنای این مرز این است که هر رفتوآمدی منضبط خواهد بود. معلوم باشد کِی می رویم، چه کسی می رود، چهجور می رود؛ چه کسی میآید، کِی میآید، چهجور میآید، چرا میآید». «یعنی مرز مخلوط نشود. کسانی که سعی میکنند این مرز را کمرنگ کنند یا محو کنند یا از بین ببرند، اینها به مردم خدمت نمی کنند، اینها به کشور خدمت نمی کنند». http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid265524 . |
|||
|
|
۰:۰۴, ۳۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۱۵ توسط Bamdaad.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام به همه گی عزیزان
بیشتر مطالب دوستان رو خوندم عزیزانی که میگن این شبکه های اجتماعی خوبه رایگانه ، 1000 تا پیام میدم مفت و بی پول ، خیلی خوبه و فلان و فلان خوبه ؟ قبول مفت و رایگانه ؟ قبول اما به چه قیمتی سروران گرامی بهتره توی جامعه مون یه نگاهی بندازین . بنده و شما کمی علاقه به آگاه سازی و بیداری اندیشه هامون داریم بقیه جامعه چطور ؟! آیا همه شون تو این سطح آگاهی هستن که مضرات و فواید این شبکه ها رو آنالیز کنن ؟! جواب بنده خیر هست . خیلی ها به همین بهونه های ارزونی و مفت بودن و مفید بودن و در اصطلاح مدرنیته بودن از این شبکه ها استفاده میکنن و بصورتی کاملا ناخودآگاه تیشه به ریشه عفت و فرهنگ و اعتقادات جامعه میزنن . یه مثال : همکار فوق لیسانس م که تا چند وقت پیش همه ش از علم و مطالب مفید باهام صحبت میکرد حالا که یه ماهه عضو وایبر شده در نهایت بی حیایی فیلم ها و عکس هایی بهم نشون میده که شاید دو ماه قبل خودش شرم داشت ازشون !!! بائرتون میشه فقط یک ماهه عضو شده . باشد که قبول میکنم ایشون شایذ ایمان و تقواشون ضعیف باشه ولی خواستم براتون از بطن جامعه مثال بزنم . جامعه ای که شصت درصدش رو قشر جوان و قشری که توی اوج هیجانات روحی هست رو تشکیل میدن جامعه ای که با گرون شدن سیب زمینی و پیاز همه چی ش بهم میخوره انتظار دارین سطح آگاهی ش به حدی باشه که بشه روش حساب کرد ؟! عزیزان این شبکه های اجتماعی شاید ظاهرا مفید باشن ولی چون درست استفاده نمیشن و میشه گفت هدایت شده تحمیل میشن صدمات جبران ناپذیری به جامعه مون میزنن . دوستان گرامی طراحان و سیاست گذاران این برنامه ها خیلی تو کارشون موفق شده اند و دارن به ریشمون میخندن ماها چیکار کردیم ؟! عزیزان روشنفکر قضیه ها رو سطحی نگاه نکنین . دلیل داره بصورت رایگان و راحت در اختیار همه قرار گرفته . یا لااقل اگه عضو میشین و فعالیت دارید اثر مثبت و مفیدی توی فرهنگ و اعتقاداتمون داشته باشیم .هستند عزیزانی که فعالیت های خوبی دارند و مفید ولی اندک بنده که خوشبختانه عضو هیییچ کدومشون نشدم و از این بابت هم فک نمیکنم که عقب موندم و از دنیای مدرنیته جامونده شده ام . چون عفت و فرهنگ خودم خیعلی برام باارزش تره و تو سطحی نیستم که بتونم با عضویتم تاثیر مثبتی داشته باشم . شاید برخی از دوستانم بگن که بابا باید همه چی رو دیدی و آشنا شد و یادگرفت . . . عزیز من به وقتش خودت از راه بهتر و مناسب تری میتونی یاد بگیری و لازم نیست الان کل نفس ات رو با اینجور چیزا به گند بکشی ( ببخشین ) یا علی |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۳۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۸:۵۰ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام عليكم ببخشيد جناب مصباح،عجب اسمي مصباح!!! ياد علامه مصباح يزدي مي افتم!!!!! ببينيد جناب مصباح،اگر واقعا كشور هاي غربي و امريكا اينا مي خوان از روي اين چيزا ما رو بشناسن،من از همين جا براشون ابراز تاسف مي كنم،چون ما خودمون از رو اين چيزا خودمون نمي تونيم بشناسيم چه برسه به اونا!!! دوستان لطفا پست بلند نذاريد،فكر ما رو هم بكنيد چه جوري اينا رو بخونيم؟؟؟ در ضمن دليل اسلام ستيزي جوون هاي ما اين ها نيست،اشتباه نكنين. بعضي از روحانيون ما خودشون حرفايي مي زنن كه باعث ميشه توي فيسبوك مسخرشون كنند. اگر اونا يكم رو حرفاشون فكر كنن،بعد بزنن،ديگه كسي حرفاشون رو مسخره نمي كنه. چرا كسي حرفاي امام خامنه اي رو مسخره نمي كنه؟؟؟چون فكر مي كنه حرف مي زنه،مطالعه مي كنه،رو هوا حرف نمي زنه. يا مثلا چرا كسي حرفاي علامه جوادي آملي رو مسخره نمي كنه؟؟؟چون از روي دليل و حكمت حرف مي زنه. خب مثل اين بزرگواران زياد داريم،آقايان ديگه ياد بگيرند از اينها. دليل اسلام ستيزي جووناي ما،افراطي ها هستند. شما باور نمي كنيد،نكنيد. اگر اين روند ادامه داشته باشه،بازتاب هاي خوبي نخواهد داشت. دوستان يادتون باشه،عامل انقلاب صنعتي اروپا،خود كشيش ها بودند. عامل مسيحيت ستيزي غربي ها،خود كليسا بود. حالا كارشان به جايي رسيده كه يك نويسنده بايد ايمان مسيحي شان را نجات بده!!! شما مي گي اينطور كه من ميگم نيست،خب نيست برادر من،نيست شما راست ميگي. في امان الله (۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۰۴)ali 64 نوشته است: سلام به همه گی عزیزانبه نام خدا سلام عليكم شبكه هاي اجتماعي باعث شده همكارتون فيلم بد ببينه؟؟؟آخرش چي؟؟؟ اين شبكه فی*ل*تر ميشه،فی*ل*تر شكنش مياد،يه شبكه ي ديگه مياد. يه بنده خدايي خونش چوبي بوده،چوباي سقفش پوسيده شده بود،يه شب بارون اومد،هرجا زير سقف كاسه گذاشت آب نريزه تو خونه،ديد از يه جاي ديگه آب چكه مي كنه. اين كاسه گذاشتن ها فايده اي نداره. من يادم نمياد ولي دهه شصتيا بايد يادشون باشه،يه زماني ويدئو داشتن جرم بود. چي شد خب؟؟؟ الآن هيچكي ويدئو نداره؟؟؟ از ويدئو بهتر دارند!!!!!!! علم روز به روز داره پيشرفت مي كنه،مردم دنيا روز به روز دارند به هم نزديك تر ميشن،اين نزديكي رو نميشه كنترل كرد. كاش يكم از به جاي بد گفتن از بقيه فرهنگا،يكم فرهنگ اسلامي ايراني خودمون رو تقويت مي كرديم،تبليغ مي كرديم،بروز مي كرديم. امروز تو كلاس انديشه،استاد به يكي از بچه ها گفت:از نظر شما،خوشبختي چيه؟؟؟ پسره گفت از چه ديدگاهي؟؟؟ استاد گفت:ديدگاه اسلاميه خودتو بگو! بچه ها همه زدن زير خنده،خود پسره هم خنديد!!!!!!! خدايا ما رو هدايت كن... في امان الله |
|||
|
|
۰:۵۶, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
![]() ![]() بچه ها اگه اینا رو زدن ترکوندن بیاین هایک خیلی خوبه سروراشم مال کشور دوست و همسایه هنده ![]() ![]() ![]() HYKE تو بازار اندرویدم هست . دیگه بقیه مزیتاشو برین خودتون بخونین اما چه خوب میشد جای فی*ل*تر کردن این و اون ما ایرانیا هم یکی از اینا میساختیم اینقدر ساده اینقدر جذاب . نمیگم نساختیما ساختیم . نمونش نرم افزار خیلی عالی انار که من کلا 1 ماه توش دووم اوردم اینقدر عالی بود که برای پاک کردنش از گوشیم بی تاب شده بودم . اخه چیه بابا جمع کنید خودتونو با اون نرم افزار ساختنتون . اقایون ایرانسل و رایتل و همراه اول و تالیا هم اینقدر هوشیار بازی در نیارن خیلی بهشون ضرر خورده برن یه چی مثل لاین بسازن استیکر پولی بفروشن . ببینین خدایی لاین چه پشتیبانی از ایران داره . تو هر مناسسبت خاصی یه عالمه شکلک مجانی با زبون فارسی بهمون میده و فلان و بیسار . یکم هوشیار باشید دنبال پولین اینترنت 4جی واقعی بدون قطعی بیارین اونوقت کلی از این طریق سود میکنین . چرا اپراتور هایی مثل Verizon و AT&T با این نرم افزار ها ورشکسته نمیشن؟ تا حالا فکر کردین خود لاین و واتس اپ و وایبر هزینه نگه داری سروراشون و اون ترافیک شدیدشونو از کجا میارن فک کردین اینهمه شرکت بزرگ دوسمون دارن مجانی برامون برنامه ساختن نه آقایون نه خانوما این نرم افزار های رایگان براشون چند برابر نرم افزار های پولی درآمد داره . همون بازی کلش اف کلن بزرگ ترین بازی انلاین گوشی رایگانه ولی سودش چندین برابر بازی های پولی دیگه اس . حالا شما هی برید مثل (ا ح م ق ه ا) هزینه کنید که فی*ل*تر کنید ،درآمد هم صفر ، مردمم از خودتون متنفر کنید فرهنگ سازیتونم عکس جواب بده ببینم اون دنیا میخواین جواب امام زمانتو چی بدی وقتی بهت میگه آیا تو واقعا لیاقت داشتی پشت این میز بشینی؟ وقتی بهت میگه چرا اینهمه از این مملکت تو بحران هزینه الکی کردی؟ وقتی امامت ازت میپرسه چند ساعت نشستی فکر کردی برای فرهنگ و اقتصاد این مملکت؟ وقتی امامت .... بقیه سوالارو میذارم به عهده دوستان بیداری اندیشه با ذهنای بازتون سوالارو از بعضی مسئولین بپرسین امام خامنه ای گفت بعضی از مسئولین ما بی لیاقتن ما باورمون نشد ... ماشالله ایده فرهنگ سازی که کم نیست از خودشون بگیرین برعکسش کنین . به جای اینکه اونا ساز و کار تشکیل بدن یه تب تو جامعه بندازن که هر فرد برای امام خمینی جوک بگه شما ساز و کار بسازین جوک (با زمینه حقایق) بر علیه دولت غرب بگین . یه اکیپ 100 نفری جمع کنید جوک بسازین افراد خبره رو بیارین طنز پرداز کم نداریم واسه اینا هزینه کنید نه فی*ل*ترینگ . خیلی سختتونه 300 تا طلبه دانشجو رو جمع کنید بهشون پروژه بدین هر کدوم با همین وایبر و واتس اپ و لاین عضو یه گروه 50 نفری بشن 1% عقاید اونا رو تکون بدن . میدونی نتیجه اش میشه چی؟ 300*50= 15000 ینی با 300 تا طلبه 15000 نفرو میشه یه درصد تکون داد این خودش یه موج شروع میکنه . من نمیدونم پس اونایی که جامعه شناسی خوندن کجای کارن چرا مدیرای اجرایی ما عمدتا آقایون در حد سیکلن یا مثلا مدرک مدیر فرهنگی چرا باید عمران و شهرسازی باشه ؟ اوفففففف دلم اینقدر پره که نمیدونم از کجا بگم. آقا بیا که با خودت درد و دل کنم .
|
|||
|
|
۱:۱۱, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
شما فرمودید هزینه سرورها
مطلع هستید روزانه چقدر برای سرور و شبکشون هزینه می کنند؟ اون هم مردمی که چیزی بنام غذا نذری براشون تعریف نشدس همه چی معیار مادی داره پس قطعا ارزش افزوده زیادی داره که براشون صرف میکنه حالا این استیکرها چقدر مشتری دارند به نسبت هزینه فوق هنگفتی که روزانه دارند؟؟ خیلی راحته فروش اطلاعات به سازمان هایی که لازم دارند بدون هیچ هک خاصی بدست آوردن ارتباطات بین کاربران و ... در مورد هایک واقعا فکر کردید میان یه نرم افزار رو بزرگ می کنن تا واتسآپ کنار بره؟ واتس آپ اولش که اومد یجورایی برای امتحان بود که چه بازخوردی داره دیدن به نسبت امکاناتش (انتقال فایل) بازخورد خوبی داره بعد چون دوره زمانیش یک ساله بود اومدن یه نرم افزار عین اون درست کردن با امکانات بیشتر به اسم هند فردا به اسم تایوان و ... تو ایرانش نمیزارن ارتباطات مخابراتی دست غریبه بیفته بعد بیان تو دنیا که تو مکان های خصوصیشون دوربین مدار بسته میزارن اجازه بدن یه نرم افزار مثل هایک بصورت مستقل کار کنه؟ اینطور نیست و در مورد خود فـیلترینگ راه حل طولانی مدتش فرهنگ سازیه ولی چون این پدیده ای نونی بود!!! نشد که بشه (گرچه پدیده های سنتی هم فرهنگ سازی نشدن) فعلا فی*ل*ترش راه حل موقته البته قبول دارم وایبر بازا دلخور میشن ولی همینی که هست |
|||
|
|
۲:۲۱, ۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۲:۲۵ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
عبد الرحمن جان من نه وایبر بازم نه هایک باز نه وتس اپ باز نه ویچت و بی تالک و تانگو و دی دی و کو کو و تلگرام و کیک و اسنپ چت و ...
خیلی اسم شد نه عبد الرحمن جان؟ همه اشون جاسوسی شونو میفروشن به ان اس ای؟ اینهمه هزینه سروراشونو از یه جا میگیرن؟ فک میکنی نمیتونستن یه دونه خوشگل مثل فیسبوک درست کنن؟ شما با این نرم افزار ها کار کردی؟ البته اینم بگم چیز غیر عادی وجود نداره منطقی فکر کنیم نمیگم وایبر یا یه چی دیگه اطلاعاتشونو نمیفروشن به امریکا ولی خوب نه همه هزینه هاشونو بندازن گردن اونا . به نظرت یکم غیر عاقلانه نیست این کارشون؟ کم دارن از فیسبوک جاسوسی میکنن؟ فک میکنی نیاز دارن؟ نه داداش من نرم افزار هایی که میبینی خوب دارن در آمد خودشونو در میارنبه این سادگیا نست که اونور آب کار کردن . تازه ان اس ای اونقدر قوی هست که این سازمان هارو مجبور کنه به اطلاعات دادن نیازی به پول نیست آنچنان اونجا کار تهدید و نابودی سهام و ایناس . به خدا ذهنتونو باز کنید بد نیست برین ببینین دارن از کجا بودجه اشونو تامین میکنن یه سرچ تو نت چقدر وقتتونو میگیره ؟ اون استیکر پولی هم متلک بود به چهار قطب مخابراتی کشورمون. اونی که باید بگیره میگیره شما وقتتو روش نذار بعدشم به نظرت هزینه کنیم فی*ل*تر کنیم عاقلانه تره یا هزینه کنیم تو همین نرم افزار ها بر علیه صهیونیست کار کردن؟ خیلی سخته ؟ خیلی راحت میشه فهمید تو ایران مطلب طنز شدید طرفدار داره سخته حرفتو به طنز بزنی؟ نباید فرهنگ سازی کنیم به جای گروه های جوکستان و فلان و بیسار تو نرم افزارها گروپ های علمی داشته باشیم؟ گروپ های تحقیقاتی؟ صدا و سیما نمیتونه یه گروه دانشجو رو نشون بده که تو لاین و وایبر و ... دارن با هم اشتراک درسی میذارن؟ به نظرتون ارتباط فضای مجازی اسلامی تره یا دختر پسر برن تو دانشگاه از هم جزوه بگیرن چش تو چش شن؟ ( یا میشه متن جزوه رو برای هم فرستاد یا عکس گرفت از جزوه تو گروه گذاشت که همه کلاس بتونن استفاده کنن بابا خیر سرمون مومنیم مسلمونیم بیاید زرنگ باشیم فی*ل*تر کردن دردیو دوا نمیکنه بیاید از تهدید هامون فرصت بسازیم (کسایی که اطلاعات مفید تر میخوان راجع به جدول SWOT مطالعه کندد به خدا خوراک کار فرهنگیه) بیاین برنامه ریزی یاد بگیریم با فکر عمل کنیم نه بریم فرت و فرت فی*ل*تر کنیم هزینه بدیم بعد از اونور مجبور باشیم واسه کنترل رو فی*ل*ترا و ترس از فی*ل*تر شکن ها سرعت نت کشور و بیاریم پایین و از حجم ترافیک پول بگیریم (دزدی) به خدا این پولا اخر کشورمونو به باد میده هم ربای بانکامون هم این حجمای اینترنت که کل کشور باید گیگی چند هزار تومن پول بدن.... ![]() پی نوشت : البته بد نیست اینو به اطلاعاتتون اضافه کنین که هایکو بزرگ نمیکنن دارن بعد از واتساپ روی تلگرام کار میکنن برا تبلیغاتش تلگرام قراره جایگزین بشه که فضای بسیار مشابهی داره ... |
|||
|
۲:۳۲, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:کم دارن از فیسبوک جاسوسی میکنن؟ فیس بوک اشباع شده ولی نرم افزارهای مذکور بدلیل ارتباط از طریق سیم کارت ارتباط حقیقی تری رو درست میکنه+فی*ل*تر نیست مثل فیس بوک+قابل حمل و نقله نقل قول:تازه ان اس ای اونقدر قوی هست که این سازمان هارو مجبور کنه به اطلاعات دادن نیازی به پول نیست آنچنان اونجا کار تهدید و نابودی سهام و ایناس . گره ای که با دندون باز میشه رو نمیشه با دست باز کرد ![]() نقل قول:بعدشم به نظرت هزینه کنیم فی*ل*تر کنیم عاقلانه تره یا هزینه کنیم تو همین نرم افزار ها بر علیه صهیونیست کار کردن؟ مثل زمانی که میگفتن تو ماهواره مطالب علمی میبینیم! نفس اماره مگه میزاره دانشجوها کار علمی بکنن؟ قطعا اگر با هدف علمی هم شکل بگیره سمش پخش میشه و کارشو میکنه و اونا میدونن چی ساختن استیکرهاشون که نشون میده برای چه فضایی ساخته شده سخن کوتاه میکنم برای تعدادی از مردم که هنوز شعور اینکه فلان پیام موهنه یا مخربه رو ندارن فیلـتر کردن کار مناسبتریه بعدش هم قانونه باید نسبت به قانون مطیع باشیم شرایط سختیه در مجموع ....... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
۲:۴۹, ۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۲:۵۱ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
عبد الرحمن جان برادر نمیدونم شما تا حالا کار فرهنگی کردی یا نه اما بنده یه 6 سالی هست دارم از بزرگترام یاد میگیرم یه چیزایی . یه مفهوم معروفی بین کسایی که کار فرهنگی میکنن هست که میگه بچه رو تا وقتی نشونی رو دوچرخه چهار بار بخوره زمین تا وقتی بخوای باهاش حرف یزنی راجع به دوچرخه سواری اون دوچرخه سواریو یاد نمیگیره . شما حالا هی برید فی*ل*تر کنید بعد بیاین سمی ناهار بذارین یه سری بخورن و خوششون بیاد و بگین ما فرهنگ سازی کردیم .
برادر من عاقبت امروز ما یه انقلاب دیگه است من از اون روز میترسم اما هنوز وقت هست که انقلاب بعدی بشه انقلاب فکری و فرهنگی اسلامی . به خدا گاهی از بعضی از دوستام تو بیداری اندیشه نا امید میشم همه انرژیم از بین میره اما خوب به قول استاد نشونه اینه که دارم راهمو درست میرم . (حیف که یه سری چیزا رو تو فضای مجازی نمیشه نوشت محرمانه میشه) اما خوب بازم حرفمو میزنم تا وقتی وایبر و واتس اپو فی*ل*تر کنین همین آش و همین کاسه است . دیدی چند تا نرم افزار اسم بردم عبد الرحمن . روز به روز داره بیشتر میشه اینو فی*ل*تر کنین اون میاد رو کار اونو فی*ل*تر کنین یکی دیگه . این روشی که پیش گرفتین اخرش اینه که بیاین تو کوچه هرکی گوشی موبایل داشت بزنینش و ازش بگیرین . داریم میریم به سمت نرم افزار های شبکه ای ابری . برو بخون ببین اون چیه . فکر کنم گوشیامونو که ازمون گرفتین مرحله بعدش زندگی کردن تو غارو بهمون پیشنهاد کنین خیلی هم اسلامیه زندگی تو غار کسیو نمیبینی با کسی ارتباط نداری خدایی نکرده گناهی ازت سر نمیزنه والا ![]() یه سال پیش حدودا یه همچین نامه ای اومد منتها یه اسم توش بود (WECHAT) فی*ل*ترش کردین مجبور شدین تو نامه امسالتون به جای یکی اسم چند تا نرم افزارو ببرین لیست اسمای نرم افزار های فی*ل*تریتون طومار نشه صلوات پی نوشت: در ضمن شمایی که میگی مردم شعور فلان نرم افزارو ندارن و اینا یکم بهتره از فرهنگ سازی فاصله بگیری . فرهنگ ساز یی که از مردمش نا امید باشه و اینجوری بهشون توهین کنه فقط داره کار فرسایشی میکنه . داداش خودتو خسته نکن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فی*ل*تر همه نرم افزارهای پیام رسان موبایلی جز وایبر اسرائیل! | علائم ظهور | 17 | 7,623 |
۲۴/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: Dido Armstrong |
|
| کفاره کاربران واتس آپ!(اونایی که توشبکه های اجتماعی هستن گوش | hed_gol | 0 | 1,519 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: hed_gol |
|