|
شما هم شنیدین ؟!!؟ پیرامون شایعات ...
|
|
۲:۴۵, ۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۳ ۴:۲۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() واقعا برای بنده سوال هست که چرا ما در عصر اطلاعات هستیم ولی هنوز شایعات اینقدر معتبر هستند !!! فرض کنید خبری به شما میرسد
واقعا کدامیک از موارد بالا ؟!دوم سوال با فرد ِشایعه پراکن چطوری برخورد می کنید ؟! جواب شایعه ای رو که براتون تعریف میکنه رو چی میدین ؟ یادداشت 1 یادداشت 2 یادداشت 3 |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
منم خیلی آدم زود باوریم!
معمولا همون دفعه اول باور میکنم، اگه چیز مهمی نبود که هیچ، وگرنه اگه مهم بود و خواستم برا دیگران بازگو کنم تحقیق میکنم نقل قول:با فرد ِشایعه پراکن چطوری برخورد می کنید ؟! جواب شایعه ای رو که براتون تعریف میکنه رو چی میدین ؟ اگه همون بار اول تابلو بود که شایعس (مثه ویروسی بودن سایت جناب میتسوناری! چون آنتی ویروس من ارور نمیده!:cool سعی میکنم جواب شخص شایعه پراکنو خیلی محترمانه بدم و قانعش کنم که کارش به هردلیلی اشتباست
|
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بعضی شایعات هست که اخیرا درباره ی خمینی کبیر راه انداختن(قدیمیه و هنوز پابرجاست)
جملاتی هست که بهش نسبت می دن: 1- اقتصاد مل خره ![]() 2- اتوبوس بزرگتر از مینی بوس:dodgy این جمله رو چپ ها خیلی بزرگ کردن تا جایی که من داشتم توی سخنرانی های امام دنبال این جمله می گشتم)و کلی جمله دیگه. جالب اینجاست که خیلی ها ازش خاطره هم دارن و من داشت باورم می شد. بعدش کمی بیشتر دقت کردم دیدم همه یه جور خاطره از این جملات دارن و می گن که این خاطره رو به عینه تجربه کردن(صنعت کپی پیست) این چیز ها رو نمی شه تحمل کرد از طرفی برای من جالبه که این شایعات به صورت علنی در سایت های معروفی پخش می شه ولی فی*ل*ترشون نمی کنن اونوقت می رن و منابع پزشکی و دام پزشکی رو به خاطر وجود معادل کلمه "آمیزش" فی*ل*تر می کنن |
|||
|
|
۱۲:۵۳, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: عوام از چیزی تبعیت میکنن که دلشون بخواد یعنی اگر وجدانشون هم بگه غلطه باز اون هوای نفس لعنتی میگه چون از فلانی بدت میاد این شایعه درستیش ضربه بیشتری بهش میزنه پس درسته در واقع شایعه موتور محرک نفسانیات افراده کسی که مریض نیست شایعه براش بی معنیه نقل قول:با فرد ِشایعه پراکن چطوری برخورد می کنید ؟! جواب شایعه ای رو که براتون تعریف میکنه رو چی میدین ؟ Null ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
در پروتوکل های یهود هست که با شایعه میشه مردم رو کنترل کرد به همین خاطر بیشتر رسانه ها رو در اختیار دارن بعضی بنگاههای خبری هم اساسا روی شایعات مانور میدن در شایعه نفسانیت خیلی مهمه یادمه قدیما رسم شده بود (الان هم رسمه) میشینن هی حرفهای دشمن رو با اب و تاب تکرار می کنن بعد هم میگن کو اسلام کو مسلمان ![]() اینجور وقتا فقط میشه سکوت کرد که طرف حالشو ببره و بتونه خودش رو در جمع مطرح کنه پس مطرح کردن خود در جمع یکی از دلایل شایعات هست |
|||
|
|
۱:۵۹, ۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
ممنون از دوستان
یک حالت دیگر شایعه ! نمی دونم فیلمهایی که توسط جبهه النصره و ترورسیت ها در سوریه ساخته شده بود رو دیدید یا نه ! آن مدل هم یکی از مدلهای شایعه سازی بود که در اون فیلمهایی تهیه می کردند که ارتش سوریه زیر نظر بشار اسد دست به کشتار مردم عادی میزد و مردم عادی رو به بهانه توهین به بشار اسد و یا اینکه بشار اسد رو به عنوان خدا قبول نداشتند ، به رگبار میبست یا سر از تنشون جدا می کرد! به این مدل شایعه پرا کنی می گن سند سازی ! یعنی فرد کلیپی رو می بیند که مثل فیلم سینمایی برایش صحن سازی شده و اصلا واقعیت ندارد ! یعنی اصلا اتفاق کلا نیافتاده و پیام مبتنی بر دروغ هست ! حالا یک بار یک فیلم یا عکسی از کسی آشنایی یا آدم معروفی می بینیم اما کاملا صحنه سازی شده ! بعد می بینیم و هی نشر و باز نشر ! واقعا بی انصافی هست! آبرو بردن ... |
|||
|
|
۴:۲۰, ۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۳ ۱۲:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: عوام از چیزی تبعیت میکنن که دلشون بخواد اگر بخواهیم تاثیر رسانه رو بر روی ذهنیت عامه بسنجیم باید مثنوی هفت من دفتر برایش بنویسیم ! اما خلاصه اش این هست که عام مردم چیزی رو که ببینند باور می کند ; حالا می خواهد از نوع مدل ِ » شما دیدی با من دیدم فرق نمی کند یا همان حکایت ِ ضرب المثل ِ چندش آور که : تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ! یعنی رسانه خیلی موثر هست ! رسانه ممکن هست شخص باشد . یا بنگاه خبر پراکنی یا نت . فرق نمی کند . این هم یک مورد دیگر دامن زننده به شایعه هست یعنی رسانه ! یعنی وسیله ای که پیام رو منتقل می کند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)
واقعا کدامیک از موارد بالا ؟!

این جمله رو چپ ها خیلی بزرگ کردن تا جایی که من داشتم توی سخنرانی های امام دنبال این جمله می گشتم)