|
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
|
|
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين [/font] علي ابن ابي طالب عليه السلام خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست.... عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد. [font=Tahoma] خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفه ![]() ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است..... یعنی هر عزیز دل انگیزی که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شود ![]() بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم. |
|||
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۱, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
عید همگی مبارک ، برای منم دعا کنید سال سختی برام بود پیرم کرد مشکلاتش.
|
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۲۱:۴۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
طالع اگر مدد دهد دامنش آورم به کف گر بکشم زهی طرب ور بکشد زهی شرف طرف کرم ز کس نبست این دل پر امید من گر چه سخن همی برد قصه من به هر طرف از خم ابروی توام هیچ گشایشی نشد وه که در این خیال کج عمر عزیز شد تلف ابروی دوست کی شود دست کش خیال من کس نزده ست از این کمان تیر مراد بر هدف * چند به ناز پرورم مهر بتان سنگ دل یاد پدر نمیکنند این پسران ناخلف من به خیال زاهدی گوشه نشین و طرفه آنک مغبچهای ز هر طرف میزندم به چنگ و دف بی خبرند زاهدان نقش بخوان و لا تقل مست ریاست محتسب باده بده و لا تخف صوفی شهر بین که چون لقمه شبهه میخورد پاردمش دراز باد آن حیوان خوش علف حافظ اگر قدم زنی در ره خاندان به صدق بدرقه رهت شود همت شحنه نجف یا علی خداحافظ غدیر،سلام ماه عشق! : ) * علی بن ابیطالب کتابیست که هیچ کس تا به حال آن را نخوانده است ! |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان....
ممنون دعا گوی همه عزیزان بودم. البته تنها دعا گو ها... دوستانی که عیدی میخواستن باید تشریف می آوردند منزل. دیگه شرمنده. ![]() حالا یکی از عیدی هایی که میتونیم خدمتتان ارائه بدهیم همین بحث رادیو بیداری است، که انصافا بچه ها توش زحمت زیادی کشیدن. بشنوید و لذتش را ببرید. |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
تو کلاس ما پنج نفر از سوریه هستن
امروز سر کلاس بعد از ظهر که استاد اومد تو دو نفرشون با یه جعبه شیرینی تر اومدن تو و شیرینی پخش کردن بچه اول دست زدن و بعد با خنده و شوخی می گفتن که سوریه لابد آزاد شده! اگه منصف باشم من هم جزو همین بچه ها بودم موقع خداحافظی و آخر کلاس خواستم خداحافظی کنم دیدم گفتن عیدت مبارک! این همه نوشتم که بگم اون مردم با این همه مشقت و این همه جنایت. این همه مردم توی سوریه کشته شدن فقط به خاطر اینکه شیعه ی علی بودن این همه مردم توی عراق کشته شدن فقط به خاطر اینکه شیعه ی علی بودن اما دیروز با شاخه گل رفتن نجف امروز با جعبه شیرینی اومدن توی کلاس شیعه بودن رو یاد بگیریم خجالت نمی کشیم؟ شرم نمی کنیم؟ اوضاع مملکت ما چقدر از اونها بهتره؟ اوضاع شیعه بودن ما چقدر از اونا بهتره؟ کی جرأت داره بگه ایران شیعه خانه امام زمان هست؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
هر چند ما ظاهرا سید نیستیم! شاید ...
ولی سیدها رو دوست داریم! و از اینجا( کافی نتی در نزدیکی حرم علی بن موسی الرضا) به یاد دوستان هستم! و عیدی من هم برای دوستان اینه که در حریم ملکوتی ولی نعمت ایران سلطان الرئوف علی بن موسی الرضا المرتضی (علی آلاف تحیة و الثناء) دعاگوی همه دوستان و عزیزان تالار هستم! ان شاء الله پابوسی آقا هرچه زودتر روزی دلتنگ های این امام رئوف شود! یا ضامن آهو! |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
|
|