|
دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی
|
|
۱۲:۴۴, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در زمینه پوشش متفاوت خانمهایی که ظاهرن در یک شوی تلوزیونی شرکت کردند و خیلی بحث برانگیز بود بحث دیگه ای به میون اومد که احساس کردم باید مطلب روشن بشه!!!
خدمت دوستان عرض کنم !! البته دوستان مذکر که بنده مونث هستم و هر فردی در این ضمینه مشکل داره که با نامحرم نباید صحبت اینترنتی کرد خودش سرشو بندازه پایین و داخل بحث نشه!!! ![]() واقعا جای بحث داره دوستی که در شبکه اجتماعی مطلب می ذاره یا در هر زمینه ی فکری نقد و نظری داره و ما ازون استفاده میکنیم دوست پسر یا مثلا دوست دختر ما حساب می شه فرض کنید یکی از اساتید هست که آقا هم هست و ما در هر زمینه ای قبولش داریم یا حداقل مطلبشون رو قابل خوندن میدونیم و ایشون قاعدتا باید دوست فیسبوکی ما باشن تا مطلبشون برای ما بیاد!یا دوست خانوادگی هستیم و از مطالب و عکسهای هم به این صورت خبر دار می شیم! یا صرفا یه جور آشنایی ساده هست تا از نقطه نظرات هم به شکلی باخبر شیم و بحث دیگه ای این وسط نیست!!! دوستان حرف دلتون رو بزنید و خواهشا مصلحت اندیشی رو کنار بزارید!!! آیا شما هر کس دوست غیر هم جنس فیس بوکی داره با کسی که دوستی دختر و پسری داره یکی می دونید؟؟؟؟ لطفا دلایلتون رو هم بگید باتشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۸, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۴:۴۷ توسط یااباصالح.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
آقای علی امینی از یکی از بزرگان که سخنرانی میکردن که اسم شون یادم نیست شنیدم که میگفتن بعضیا شهادت تو رکاب امام زمان آرزوشونه ایشون گفتن حیف نیست وقتی مهدی میاد شهید بشید و از حضور امام زمان استفاده نکنید٬ با توجه به نسبت اینکه اگه در عصر ظهور باشیم گفتم که..
و معذرت میخوام اگه حرف من باعث برداشت هایی شده که منظورم نبوده از جمله این که زمان ظهور رو میدونم و ...٬ در رابطه با حرفتون که گفتین زودتر میگفتی که مهدی میخواد بیاد .......نه اینکه هی شهید تحویل امام زمان میدیم٬ شما بیا جلو شونو بگیر ٬ در ضم به گوش: آمدن مهدی خرج نداره آدم شدن لازم داره ٬ درست شدن لازم داره ٬ منتظر لازم داره آدم بی مدعا اما عمل گرا لازم داره باز میتونم بشمارم از خانوم zahra 11 معذرت میخوام اگه پست دوست اجتماعی و دوستی های غیر دینی به بحث های خارج از موضوع کشیده شد ٬ تشکر از صبوریتون در رابطه با موضوع نماز ایشون حرف خودشونو نغز کردند الگوی ما کیا هستندمعصوممین همین معصومین اول ی دوره ای رو داشتن بعد به مقام امامت رسیدن ٬ اگه این طور که شما میفرماید دیگه چرا استاد اول یاد بگیره بعد بیاد یاد بده٬ هر کسی بیاد برای خودش استاد بشه ٬بیاد هم یاد بده هم این وسط آ یاد بگیره ٬ دوست عزیز این بار واضحتر میگم بابا ما خودمون ی جورایی باید هدایت بشیم حالا کاسه داغ تر از آش شدیم میخوایم یاد بدیم مشکل ما میدونین چیه ٬ این که تا اعمال ظاهری نماز و یاد گرفتیم انتقال میدیم بدونه اینکه بدونیم فلسفه نماز چیه٬ شما فکر کن چه جور خوندن نماز و به یه دختر بچه 9 ساله یاد دادی ٬ پرسید اصلا واسه چی باید نماز بخونیم خدا واسه چی گفته نماز بخونیم چی میخوای بگی ٬ میگی تا پنجاه که قسمت ظاهری نماز یاد گرفتم ؟اینطوری حتی قبل اینکه خودمونو پیش ی بچه اثبات کنیم اعتبارمون و از دست دادیم درضم یاد گرفتن 1 تا 100 شامل موضوع مهدوی نمیشه٬ شما فکر کن برای هدایت فردی داری یاد گرفته هاتو به کسی یاد میدی ٬ این وسط برای طرف مقابل سوالی پیش میاد ٬ یا اصلا بحثی هستش که داری دفاع میکنی از آموخته هات٬ اما تا ی مراحلی پیش میری ٬ و بعد از اون نمیتونی جواب بدی چون یاد گرفته هات در همون حد بوده٬ میگی آقا ببخشیدا اگه من نتونستم جواب بدم به خاطر اینه که از1 تا 100 تا 45 و یاد گرفتم بقیرو هنوز....اینطوری میشه که میگن دیدی کم آورد ...اینا فقط ادعا شون میشه٬ با همین ندونستن مهر تائیدی بر حرف های بعضا غلط افراد میشیم٬ و .... آقای امینی به نظر شما آقای رائفی پور امام زمان شد ؟ یا امثال آدم هایی مثل ایشون؟ شما از حرف من اینطو ربرداشت میکنید که فرد یه پا امام زمان بشه٬ من به درجه ای مثل آقای رائفی پور سی و ...اشاره کردم/ لطفا مثال بی جا نزنید ..اگه اقای رائفی پورم به درجه نمیرسیدن و همون شماره یک و یاد گرفتن شروع به سخنرانی میکردن ٬با یه سوال از طرف فردی که حالیشه به اینجایی که هستن نمیرسیدن٬ من بار ها تو پست آی قبلیم گفتم شروع کردنمون در حد خانواده و اطرافیان و ....باشه نه ی جامعه پست آخرم به این ربط داشت که خانوم رکن الهدی گفتن در موضوع مهدوی یاد دادن منافاتی با یاد گرفتن نداره٬ درد بی دینی و حرص ....ایشون به این رسیدیم که خانوم رکن الهدی عزیز شما که اصرار به یاد دادن داری حتما اونقدر اطلاعات داری که به سوال علامت سوال شده ذهن من جواب بدی همین وبس( مثل اینکه شما علاقه به انحراف بحث داری ٬ نه من) |
|||
|
۷:۴۸, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۷:۴۸ توسط علی امینی.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
به نظر من مطالبی که تا اینجا مطرح شد مطالب خوبی بود ولی احساس می کنم اگر قرار باشه اینا رو ادامه بدیم دوباره باید یه سری مطالب رو تکرار کنیم. به همین خاطر اگر موافق باشید و صلاح بدونید به مطالبی که خانم zahra11 در ابتدا نوشتند و موضوع بحث ها باید باشد بپردازیم.
از خانم یااباصالح هم خواهش می کنم که تالاری رو در رابطه با همین بحثی که شد و سوالی که مطرح کردند ایجاد کنند تا ان شاء الله مطالب اونجا مطرح بشه. اگر با نوشته ها کسی رو ناراحت کردم حلال کنید لطفا. |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
ببخشید من یه جواب کوتاه بدم بعد بحث بره سرجای خودش....البته با این تفاسیر نباید بحث کنیم چون به ما ربط نداره دوستی غیر دینی تو جامعه زیاده ما احتمالا فقط باید مواظب خودمون باشبم...
یه توصیه دارم بهتون ببخشیدا برداشت بد نکنید ولی فک کنم شما حالا حالا ها بچه دار نشید چون احتمالا بچتون از شما سوال می پرسه و شما نمی تونی جواب بدی عزیز دل شما تنها باید معصوم باشی که تضمین بدی در هیچ شرایطی در مقابل سوال دیگران نمی مونی آقای راءفی پور که خوبه بزرگتر از ایشون هم ادعا ی همه چیز دانی ندارن ...اینم بدونید به قول معروف ندانستن عیب نیست بلکه انگیزه دانستن است نه پرسیدن عیب است که انگیزه تکبر است....اینم بگم تو دلم نمونه...دوست خوب نمی دونم شنیدین زکات علم ترویج اون هست این به پرفسور ها نگفتن اینو ما وقتی دبیرستانی بودیم بهمون می گفتن که به بچه های خیلی ضعیف کلاس کمک کنیم ....بعدم توپست قبلیم گفتم من الان نمی خوام در مقام آقای راءفی پور کاری انجام بدم که سعی می کنم شرایط رو محیا کنم .... از همگی معذرت می خوام من قصد نداشتم بحث اینطور باشه پست های اولمم اگر بخونید متوجه می شید توی موضوع بود منتها کسی غیر از من ودوست عزیزم خانوم یاابصالح نیومدن شرکت کنن اینجوری شد که ما خودمون رفتیم چلو
|
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۱۴:۵۶ توسط یااباصالح.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خانوم رکن الهدی شما چه اصراری داری حرف تو دهن من بزاری؟ من حرفی مبنی بر این که نباید بحث کنیم زدم؟ تفسیر اشتباه دوست عزیز من گفتم اول خودمون بعد هدایت دیگران٬ ما که با ید هدایت بشیم حالا میخواییم هدایت کنیم٬ من گفتم از اطرافیان و ... شروع کنیم٬ شما گفتی نگاه شما فردی شخصی فردی هستش نگاه من ( رکن الهدی) اجتماعی٬ منم سعی کردم از دید شما وارد بشم ٬ دیدم نه حالا حالا ها کار دارم برسم به جامعه ٬ اما شما در حال حاضر فکرایجاد موسسه ای رو داشتی که نه الان در توان ات هست نه آگاهیت به اون درجه رسید این شد که ماگفتیم خانوم رکن الهدی عزیز شما فعلا خودت دریاب٬ رشد پیدا کن ٬و برای اینکه تو جامعه مهدوی میخوای کمک دهنده باشی به چرایی سوال های ذهن ات و جامعه مهدوی بپرداز٬بعد بیا شروع کن٬ اگه من نوعی چیزی گفتم بزن تو دهنم... شما میتونی برای مهدوی شدن و هدایت و...هم یاد بگیری هم یاد بدی٬ اما در اینصورت قبل از اینکه خودت و اثبات کنی ٬ اعتبار تو از دست دادی٬ و به اون درجه ای که م نظر ت بود نمی رسی همون دبیرستانی ام که گفتین به بچه های ضعیف کلاس کمک کنید ٬ مهر تاییدی هست به حرف های من ٬ بچه های ضعیف کلاس میشن چی٬ اطرافیان... توصیه شما بی جا بود٬ همون بچه ام میشه خانواده؟ من گفتم به خانواده یاد ندید؟گفتم در حد خودتون از ی نسبت کوچیک مثل خانواده ٬ فامیل اطرافیان شروع کنید... در رابطه با این که٬ گفتین شما باید معصوم باشی و تضمین بدی در مقابل سوال دیگران نمیمونی٬ خانم عزیز من همچین ادعایی نکردم من گفتم به ی حدی برسیم حداقل به جواب سوال ذهنمون برسیم که اگه کسی همون سوال پرسید٬ اینطوری نشیم٬ دوست عزیز من ادعا کردم باید همه ٬همه چیز دان باشیم؟ حرفی زدم مبنی بر دونستن همه چیز؟من تو صحبت هام از ی حدی گفتم ٬ حدی برای یه جامعه٬ حتتی آقای رائفی پور و مثال زدم٬ به قول شما مگه آقای رائفی پور چنین ادعایی داره....که همه چیز و میدونه؟( ایشون به حد بالا یی از یادگیری نسبت به بیشتر افراد جامعه رسیده)خانوم رکن الهدی عزیز موفق باشین ٬ امیدوارم همون طور که دردبی دینی مردم و داری از خودتون غافل نشین.... در پناه الله - یا علی |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
خب نتیجه این بحث می شه که ما نگاهمون متفاوته این که شما فکر می کنی من صرفا ادعا دارم وخودم خیلی چیزی بارم نیست هرجند ادعای دونستن هم ندارم اما تقریبا با حرف های شما می شه به این نتیجه رسید که این دانشجو که توسن19-20سالگی این همه توی دانشگاهها کار فعالیتی می کنن کار خاصی نیست چون به آمادگی خودشون نپرداختن...این حرف های منو شما نتیجه ای نداره چون من وشما برای یک هدف مشترک دوتا راه انتخاب کردیم که فکر می کنیم هر کدوم از اون یکی بهتره. وفقط دنبال نقطه ضعف همدیگه ایم درصورتی که این دو راه متفاوت نیستن در اصل بهم شبیه ان ....شماکه می گی نمی خوای در برابر سوال یه مخاطب
اینجری بشی می خوام بدونم چرا فرزند وخانواده رو استثناء می کنی اون مخاطب نیست؟!من خودم با برادر کوچکترم خیلی بحث می کنم اتفاقا وقتی در برابر بعضی سوالهاش می مونم همون حسی رو دارم که اگه با یه غریبه بحث می کردم پیدا می کنم واینکه در هر دومورد سریع میرم دنبال جواب ...این وسط خانواده صرفا یه محل تمرینه اما به این معنا نیست که فکر کنیم ارزش تربیتی پایین یا بالایی نسبت به بقیه دارن ....بازم می گم من نمی خوام از 100شروع کنم از خیلی کم شروع می کنم واونم اینه که شرایط رو برای استفاده دیگران از مطالبی که خودم ازشون درس گرفتم محیا کنم ور جایگاه پاسخگویی به کسی هم نبستم بحث موسسه رو هم فعلا یه ایده ای که روش کار می کنم ...فکر کنم بحث ما همین جا تموم شه بهتره ...نمی دونم چرا کسی نمیاد درباره تاپیک نظر بده
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۲۰:۱۹ توسط یااباصالح.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
عزیزم سوءتفاهم شده من به شما توهین نکردم که شما ادعا دارید و خیلی چیزا بارتون نیست٬ من حتی مواظب بودم برداشت بدی نشه به همین دلیل فعل جمله هامو جمع ( خودم) استفاده میکردم ( معذرت میخوام ) فکر میکنم من و شما هم سن وسال باشیم٬٬ و من و شما فکر هایی داریم ٬شبیه به هم اما یکم متفاوت٬ و اگر بحث میکنیم به این دلیل که به جمع بندی مناسب برسیمرکن الهدی جان من ارزش کار های فعالیتی دوستان دانشجو رو بی ارزش نمیکنم و خودمو در این حد نمیبینم ٬ به نظر من حتی یه شکلات ام که به خاطر امام زمان پخش میشه ٬ و یاد امام زمان و برای چند لحظه تو دل افرادی...زنده میشه٬ ارزش داره( حالا بر داشت بدی نشه که تو امام زمان و در حد ی شکلات میبینی و ...) من الان دانشجو ام اما فعالیتی ندیدم٬ جز زدن یه تابلو که روش نوشته بانو چادر برترین حجاب است و...کسی گوشش به این حرفا بدهکار نیست٬ اگه تاثیری داشت وضع دانشگاه ها این نبود٬ ٬ دوست عزیز در رابطه با خانواده و....باید بگم شما خودتون جواب خودتون و دادی خانواده صرفا یه محیط تمرینیه ٬ همین خانواده و ...تاثیر انتقال آموخته های ما و نشان دهنده میزان تسلط ٬ و توانایی ما ست شما فکر کن هم از خانواده شروع کنی هم از جامعه ...ضعف ما تو خانواده چشمگیر نخواهد بود ٬ من هم مثل شما تو خانواده با بحث هایی مواجه میشم که توانایی پاسخ دادن ندارم٬ پس من هنوز ضعیفم و زمان مناسب پرداختن به جامعه نرسیده اما در نظر بگیر فرد مسیحی رو که میخواد مسلمان بشه٬ یا فردی که از راه راست منحرف حالا شرایطی پیش اومده ٬ ممکنه تغییر کنه٬ اما آیا در حال حاضر من و شما توانایی پاسخ گویی به این افرادو داریم؟ و ایا اون فرد ضعف من و شمارو به پای ضعف دین نخواهد نوشت؟ ؟ در رابطه با ارزش تربیتی خانواده و جامعه باید بگم٬ هیچ ربطی به ارزش تربیتی نداره٬ موقعیت حساس و متفاوتی نسبت به هم دارن. شما میتونید شروع کنید ٬ درست٬ عزیزم شما چطور شرایط رو محیا میکنید ؟ منم میخوام یاد بگیرم ٬ واقعا میگم فکر نمیکنید ٬ منی که الان نمازم یکی در میونه٬ اصلا نمیدونم صبح چرا با امام زمان عهد ببندم٬ خیلی رفتارام مهدوی پسند نیست٬ و به قول معروف من خودم یکی از اون افرادی هستم که دل امام زمان و خون کرده ووووووو میتونم ٬ شروع کنم٬ فکر نمیکنید من اول باید خودمو درست کنم و اونی بشم که باید٬ و بعد شروع کنم؟تا در شرایطی اگه دم زدم که این درست اون درست ٬ بهم نگن خانوم شما ی توجه به خودت کردی... |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
والا ما که تو دانشگاه فعالیت های زیادی می کردیم اینم بگ تو غالب بسیج و این حرفا نبودیم واقعا کارامون فرهنگی بود از نشست های تخصصی مهدویت بگیر نا همایش های حجاب نقد فیلم پخش فیلم گذاشتن سمینارهایی که از قضا در بیشتر موارد مهمانانش ودر واقع سخنرانانشون اقای رائفی پور در برخی موارد حسن عباسی و بقیه دوستان تو این راه بعد ما تو اون گروهمون فعالیت های درون گروهی هم داشتیم که به قول شما به خودمون و شناخت دینی خودمون می پرداختیم از تفسیر قران بگیر تا تفسیر نهج البلاغه حالا ریا نشه دعای عهدم صبح ها می خوندیم بحث ها و جلسات درون گروهی فوق العاده زیادی داشتین مدام از پیش کسوتامون دعوت می کردیم تا برامون صحبت کنن....یادش بخیر کلا بیکار نبودیم...عموما هم با کسایی حرف می زدیم که خودشون مشتاق به فهمیدن بود واهل چونه زدن و نمی دونم ان قلت اوردن نبودن خدا کمک کنه امام زمان هم کمک کنه انقدر به معرفت شناسی خودمون بپردازیم که مثه اقای رائفی پور با یه تماس کوتاه تلفن با یه تکفیری تو مدت کم تونو به راه راست بیاریم...
|
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز موفق باشی٬ ان شاالله امام زمان خودش راهنمای کسایی مثل شما که دغدغه امام زمان داره٬ باشه- آمین
برای منم دعا کنید هدایت بشم٬٬ تو مسیری که باید قرار بگیرم.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اینطوری نشیم٬ دوست عزیز من ادعا کردم باید همه ٬همه چیز دان باشیم؟ حرفی زدم مبنی بر دونستن همه چیز؟من تو صحبت هام از ی حدی گفتم ٬ حدی برای یه جامعه٬ حتتی آقای رائفی پور و مثال زدم٬ به قول شما مگه آقای رائفی پور چنین ادعایی داره....که همه چیز و میدونه؟( ایشون به حد بالا یی از یادگیری نسبت به بیشتر افراد جامعه رسیده)
) فکر میکنم من و شما هم سن وسال باشیم٬٬ و من و شما فکر هایی داریم ٬شبیه به هم اما یکم متفاوت٬ و اگر بحث میکنیم به این دلیل که به جمع بندی مناسب برسیم