کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زنا بهتر از ازدواج است...»کاملا جدیـــــ «
۱۴:۳۷, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله...

شما فرض کنید من یک جوان هستم و نیاز شدیدی به ازدواج دارم.
تنها راه من برای رسیدن به ازدواج گرفتن وام های متعدد از بانک هست . که در این صورت میتوانم به تشکیل خانواده برسم.

با توجه به این حدیث :
امام صادق ع:

یک درهم ربا نزد خداوند از هفتاد بار زنا کردن با محارم در کعبه سنگین‌‌تر است.

خب شما بگویید . کدام را انتخاب کنم؟
زنا ؟
یا ازدواج؟[/b]

[b]
(این حرف چند درصد از جوانان ایرانی میباشد؟)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Wachowski ، حضرت عشق ، السا ، boghz ، میم.حسین.الف ، اسکای ، Mohammad Trust ، Woodi2020

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۳۹, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
آقای دوره جوانی اون موقع صدر اسلام بود ودین اسلام شرایط رو ایجاب می کرد این جور ازدواج ها اما خودتون می دونید کسی بیکار نبوده که اگه بیکار بوده باشه پیامبر واسه آدم علاف حرکتی نمی کنن....چطور کار مرد برای زن و زندگی جهاده...بعدم اون موقع بیت المال بوده وخیلی کمک های دیگه کسی تو کوچه نمی مونده ..اما الان یه جوون بیکار چطور می خواد زندگی شروع کنه پدر زن محترم دختر بدن جهاز بدن خونه بدن آقای داماد تشریف ببرن زندگی کنن!!!کسی نمی گه خونه داشته باش ماشین داشته باش. یا عروسی آنچنانی بگیر فقط یک شغل ناقابل...خیلی زحمتی نداره حداقل من توی آقایون اطرافم دیدم تو سن کم همت کردن رفتن سر کار وخیلی خیلی زود ازدواج کردن...حدود22-23
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۲۱:۵۹, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
بسم الله

از مدیران محترم خواهش میکنم این تاپیک رو قفل کنن.
به دلیل منحرف شدن بحث و پرداختن به بحث های غیر مرتبط ...

ضمن یاد آوری

موضوع اصلی خطاب به تند روی های در مورد ربوی دانستن وام های بانکی بود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski
۲۲:۰۷, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #33

اولا اینگونه نگویید :
نقل قول:اگر شانسش خوب باشه یه دختر قانع پیدا کنه...
اگر راجب شانس صحبت نکنیم و لفظی عامیانه در نظر بگیریم انصافا راجب خانم ها خیلی تند رفته اید . همه تفکری هست کسی که پـــــــــــــــــــــــول می خواهد و کسی که انسان می خواهد .
البته شما نمی توانید سراغ دختری بروید که از خانواده ای ثروتمند هستند و بعد توقع قاناعت داشته باشید چنان دختری حقش است که یک مرد ثروتمند را به همسری انتخاب کند . اگر چنین نکند به از خود گذشتگی کرده و بیشتر از وظیفه شخصی اش انجام داده (البته وظیفه شرعی اش را به نحو احسن انجام داده) و اگر پسری همچنین توقعی داشته باشد در حق آن دختر ظلم کرده (از دید اخلاق شناسی )
از دیدی انسان شناختی بله بهتر است که همه رفتاری متواضعانه داشته باشند و به سیرت اهمیت بدهندکه اسلام هم به آن توصیه کرده به طور کلی قناعت را خوی نیکی می داند .
نمی دانم چقدر منظورم را رساندم نه اینکه باز با باز کبوتر با کبور و ثروت را محدود به اقشاری کنیم نه ولی نی توانیم هم چنین چیزی را بخواهیم و حق مسلم خود (ما مردان) بدانیم و بعد به طور کلی بر سر دختران بکوبیم

و مطلب دیگر چیزی که شما می گویید این نبوده که پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و یا ائمه اطهار واسطه ازدواجی شوند که مرد در خانه بشیند و با زن خود هوا بخورند بلکه دستگیری می کردند تا سر و سامان پیدا کنند . این مهم است. و اینکه کسی امروزه دست دیگری را نمی گیرد یا با هم غریبه شده ایم فقط خودمان باعث و بانی آن هستیم . از ماست که بر ماست
در این بین چند مبحث به وجود می آید :

مردانگی یک مرد
مردانگی یک زن
کمک و دستگیری از جوانان برای تشکیل خانواده
تلاش همسری
قناعت
فرهنگ صحیح

از جنبه هر کدام این عنوان ها کلی بحث و تفسیر به وجود می آید
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: