کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرم سوت کشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۴:۰۵, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان سلام
دیروز تو سایت شیعه انلاین بودم کی یه خبر دیدم که سرم سوت کشید
نقل قول:از فی*ل*تر بودن سایت مراجع تا باز بودن سایت شیوخ وهابی
به گزارش شیعه آنلاین، رصد و بررسی اجمالی وب سایت های رسمی دفاتر مراجع عظام تقلید نشان می دهد که برخی از آنها به دلایل مختلف سیاسی یا غیر سیاسی توسط کمیته فی*ل*ترینگ و تعیین مصادیق مجرمانه در جمهوری اسلامی ایران فی*ل*تر شده و از دسترس کاربران ایرانی خارج شده است.

ما در اینجا در جایگاه دفاع از اقدام این کمیته در فی*ل*تر کردن یا دفاع از دفاتر آن مراجع تقلید نیستیم اما آنچه که در این مطلب مد نظر ماست این است که از برادران کمیته فی*ل*ترینگ بپرسیم آیا روا است که وب سایت رسمی دفاتر برخی مراجع – هر چند هم اختلاف نظر دارند – فی*ل*تر باشد، اما وب سایت رسمی برخی شیوخ و مفتی های وهابی باز باشد و آزادانه به فعالیت و تبلیغ و ترویج اندیشه ها و اعتقادات فرقه ضاله وهابیت بپردازند؟!

برای نمونه می توان به وب سایت رسمی «محمد العریفی» مفتی سرشناس و جنجالی وهابیون عربستان سعودی اشاره کرد.

این وب سایت به آدرس اینترنتی http://arefe.ws/fa مدت هاست در حال فعالیت به زبان فارسی است و متأسفانه موفق شده مخاطبان قابل توجهی را به خود جذب کند.

لازم به ذکر است «محمد العریفی» طی چند سال اخیر بارها و بارها پیروان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و نیز مراجع عظام تقلید شیعه به ویژه حضرت آیت الله سید «علی سیستانی» را مورد اهانت و تمسخر قرار داده است.
ولی عمق فاجعه اینجا بود که رفتم تو سایتش و دو سه تا از ویدیو هاش در مورد دجال و عاشورا رو دیدم
میگفت دجال از خراسان میاد و هفتاد هزار نفر ازیهودی های اصفهان همراهش میشن و در پیام عاشورا هم از شیعیان درخواست وحدت میکرد
اینجا بود که دو دستی زدم تو سرم اخه این وهابی که تو کتاب اسرار ال محمد اومده سر سرورانش چی اومده و اومد حالا برا ما منبر میره و از یه ور فتوای کشتن ما رو میده از طرف دیگه دیگه حرف از وحدت میزنه
اونوقت مسئول ما که هرچی داره از ائمه داره همش در مورد مخالفینش حرف میزنه
با با جون دشمن پشت دروازه های شهره همه خوابن خب به درک من بیدار میمونم
و از سگ کمترم اگه تا اخر عمر بیدار نباشم هرکی میخواد بیدار باشه
یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاوران مهدی ، soora ، سدرة المنتهی ، عشقم کربلا ، دل خسته ، نجف آبادی
۱۴:۱۸, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
این تازه یکی از نمونه ها بود. البته در مورد دجال و خراسان نشنیده بودم که الان شنیدم ... یه اتفاقی واسه یکی میوفته از رسانه های داخلی تا خارجی ابرو و شرف طرف رو میبرن. اسم خودشون رو هم گذاشتن مسلمون. ولله بـ لله تـ لله که ابروی مسلمون از کعبه واجب تره. همین بغل گوشمون یه عده به اسم درویش ! (کاش درویش واقعی بودن حداقل ! ) نشستن و صنف درست کردن و هر کاری میخوان میکنن و معلوم نیست از کجا تغذیه میشه که اینقدر قلدری میکنن.

متاسفانه هر کسی به فکر خودشه. همه نگاهشون به پوله ، از فلان شخص خاص که ادعای دینش میشه و توی قصر زندگی میکنه و ...

نمیدونم اینا مگه نمیقهمن که پیامبر میتونست پولدار ترین شخص در بین اعراب بشه ولی همیشه پایین ترین شخص بود.

فقر ( فرهنگی ، اقتصادی ) ، بی دینی میاره. حالا هی ما بگیم. بگن دوستان ربطی نداره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، ADAM
۱۵:۱۶, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
ببخشید من الان دقیقا منظور شما رو نفهمیدمBig Grin
می شه به زبان ساده بگین الان شما از کاری کی ناراحتی ؟!مسءول فی*ل*ترینگ؟!مقتی وهابی ها!!یا بعضی مجتهد نما ها...ببخشید من یخورده نفهمیدمHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM
۱۵:۳۵, ۱۷/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۳ ۱۵:۴۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #4
آواتار
فی*ل*تر کردن رکن اصلیش گزارشه
تو همون صفحه پیوندهای معروف گزارش کنید
بررسی وفی*ل*تر میشه
http://filter.internet.ir
من خودم به شخصه چند تا وبلاگ رو با این روش گزارش کردم و فی*ل*تر شد ... این که سایته و قشنگ فی*ل*ترش میکنن
شیعه آنلاین هم داره از یک جای دیگه میسوزه این طوری به در و دیوار میزنه
مراجع؟؟
کدوم مراجع فی*ل*تر شدن؟
انقدر مرد نیستن واضح حرف خودشون رو بزنن ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM ، رکن الهدی ، Mahdy2021 ، m.hossein ، Havbb 110 ، azade ، DRiVeR ، سید ابراهیم ، boghz
۱۶:۵۲, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
این جاندار 4 پا همونیه که سوره سیب رو ساخته هر کسی پیرو این خائنه به خانه خدا بشه ملعونه !!
باعث تاسف این سایت بسته نشده و این نشان می ده وهابی در حال تلاش برای نفوذ به ایران
یکی از دلایل شکست مردم سوریه و عراق در برابر وحوش تکفیری از دست وحدته ما نباید در برهه حساس وحدتمون رو از دست بدیم و گرنه برای همیشه نابود میشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM ، رکن الهدی
۱۷:۱۵, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۷/مهر/۹۳ ۱۵:۱۶)رکن الهدی نوشته است:  ببخشید من الان دقیقا منظور شما رو نفهمیدمBig Grin
می شه به زبان ساده بگین الان شما از کاری کی ناراحتی ؟!مسءول فی*ل*ترینگ؟!مقتی وهابی ها!!یا بعضی مجتهد نما ها...ببخشید من یخورده نفهمیدمHuh
من بیشتر از همه از دست مسئولین ناراحتم که هیچ کاری نمیکنن و فقط خودشون را درگیر قدرت کردن و در کل این اعتراض برای اینه که ببینم ایا من درست فکر میکنم که دیگر نباید امید به مسئولین بست و فقط خود جوش عمل کردHuh
۱۸:۰۶, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
اون که بعله شما اولا امید به خدا باشه بعد دعای امام زمان بعدم همت خودت....الحمدالله مسءولین جمهوری اسلامی به پتکی شده توی دست معاند واسه سرکوفت زدن به جماعته ما خلاصه این وسط فقط اسم جمهوری اسلامی مظلوم واقع شده...ولی کلا من از شیعه آنلاین اصن خوشم نمیاد از همون مصادیق پتک معانده ....تو که فهمیده سایت وهابی فی*ل*تر نشده الان داری گزارش می دی مثلا مظلومیت نداشته اون مرجع نما رو نشون بدی یا تخریب مسءولای مملکت رو داشته باشی ...همون مرجه که فی*ل*تر شده آب تو آسیاب همون وهابی آی ناجنس می ریخت ...یه جا دیگه هم گفتم دشمنی اینا (امثال این مرجع)مثه اون کسایی هستن که جانماز از زیر پای امام حسن کشیدن یعنی تو سنگر خودی خنجر می زنن اما وهابی جماعت با هر زبون و وسیله گفته دشمن من شیعه اس حالا هرکی میره تو سایت این ملعونا تحریک می شه یخورده مشکل از خودش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، ADAM
۲۱:۱۹, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۷/مهر/۹۳ ۱۸:۰۶)رکن الهدی نوشته است:  اون که بعله شما اولا امید به خدا باشه بعد دعای امام زمان بعدم همت خودت....الحمدالله مسءولین جمهوری اسلامی به پتکی شده توی دست معاند واسه سرکوفت زدن به جماعته ما خلاصه این وسط فقط اسم جمهوری اسلامی مظلوم واقع شده...ولی کلا من از شیعه آنلاین اصن خوشم نمیاد از همون مصادیق پتک معانده ....تو که فهمیده سایت وهابی فی*ل*تر نشده الان داری گزارش می دی مثلا مظلومیت نداشته اون مرجع نما رو نشون بدی یا تخریب مسءولای مملکت رو داشته باشی ...همون مرجه که فی*ل*تر شده آب تو آسیاب همون وهابی آی ناجنس می ریخت ...یه جا دیگه هم گفتم دشمنی اینا (امثال این مرجع)مثه اون کسایی هستن که جانماز از زیر پای امام حسن کشیدن یعنی تو سنگر خودی خنجر می زنن اما وهابی جماعت با هر زبون و وسیله گفته دشمن من شیعه اس حالا هرکی میره تو سایت این ملعونا تحریک می شه یخورده مشکل از خودش

دوست عزیز حرف شما متین ولی به نظرت به یه دلیلی اسم مملکت اسلامی شده یا نه ؟ اگه بنا به کار فردیه که نباید پتک دست معاند داد ایا نباید به عملکرد مسئولین اعتراض داشت فک نکنم این عملکرد مناسب جامعه ی اسلامی باشه من کاری به اون مرجع هم ندارم هرکی هم تفرقه ایجاد کنه نه تنها سایتش بلکه خودش باید فی*ل*تر بشه ولی وظیفه مردم بر حاکم هم نباید فراموش بشه و فک کنم فضای مجازی شاید جایی باشه که به گوش مسئول بشه یه چیزایی رو رسوند.
۲۱:۵۵, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۷/مهر/۹۳ ۲۱:۱۹)ADAM نوشته است:  دوست عزیز حرف شما متین ولی به نظرت به یه دلیلی اسم مملکت اسلامی شده یا نه ؟ اگه بنا به کار فردیه که نباید پتک دست معاند داد ایا نباید به عملکرد مسئولین اعتراض داشت فک نکنم این عملکرد مناسب جامعه ی اسلامی باشه من کاری به اون مرجع هم ندارم هرکی هم تفرقه ایجاد کنه نه تنها سایتش بلکه خودش باید فی*ل*تر بشه ولی وظیفه مردم بر حاکم هم نباید فراموش بشه و فک کنم فضای مجازی شاید جایی باشه که به گوش مسئول بشه یه چیزایی رو رسوند.
انقدر چرا مساله رو پیچیده میکنید؟
مسئولین ؟!
این همه سایت هست... مورد داشتیم توش پر بود فحش و ناسزا به اسلام و نظام
فی*ل*تر نبود ..‌ گزارش کردم.... چند مدت بعد چک کردم... فی*ل*تر شده بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ADAM ، azade ، رکن الهدی
۰:۴۴, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
مساله رو پیچیده نمیکنم ولی ساده هم از کنارش رد نمی شم اگه به نظر شما باز بودن یک سایت مفتی وهابی که تبلیغ میکنه درسته من حرفی ندارم و ببخشید که وقت شما رو گرفتم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا