|
ظروف مسی را چگونه سفید کنیم؟
|
|
۱۵:۱۸, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام، من از یجا سوال کردم گفتن با قلع و نوشادور(این را نمیدانم چیه!؟). حالا مراحل کار چطور هست را نمیدانم. دیگ را باید داغ کرد سپس قلع رو بهش مالید؟ قلع رو باید آب کرد و به دیگ مالید؟ تو نت هم نتانستم مطلب مفیدی پیدا کنم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۴, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۲۵)nasimesaba نوشته است: خوب چه طور باید این کار رو انجام بدیم؟ظروف کوچک که راحت میشه. تو پست های اول توضیحات لازم آمده. فقط دقت داشته باشید که برای یک قلع اندودی اعلا قلع قبلی ظرف کامل پاک شود تا قلع اندودی راحت انجام شود. |
|||
|
|
۸:۳۸, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۸:۴۴ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۳ ۱۵:۱۸)Muhammad-Ali نوشته است: به نام خدا جدای از این منابعی که ذکر کردید, لطفا یک بار دیگر بفرمایید خودتان به ترتیب چه مراحلی را انجام دادید . قلع و سرب هر دو در دمای پایین ذوب میشه بنابراین فکر می کنم احتمال این هست که با استفاده از ظروف مسی روی گاز مقدار بسیار کمی از این فلزات وارد غذا هم بشود ؟؟ قلع به عنوان روکش قوطی های کنسرو هم بکار میره و تا جایی که من میدونم نباید این کنسرو ها رو حرارت مستقیم داد (البته حرارت مستقیم با پخت و پز خیلی تفاوت داره, چرا که همین کنسرو ها رو با قوطی شون داخل آب داغ میشه پخت ) ظرف مسی هم که دارم و سیاه شد وقتی این اتفاق براش افتاد که روی شعله گاز خشک و خالی داشت حرارت میدید , یعنی فکر می کنم لایه قلع اون بخار شده یک جا هم نقل قول کردید "نشادر از قلع بدست می آید و از کشور های خارجی وارد می شود" ! من که نفهمیدم , چون فرمول نشادر NH4CL هست و از واکنش گاز هدروژن کلرید با گاز آمونیاک بدست می یاد. |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:جدای از این منابعی که ذکر کردید, لطفا یک بار دیگر بفرمایید خودتان به ترتیب چه مراحلی را انجام دادید .در اولین فرصت توضیح خواهم داد. نقل قول:یک جا هم نقل قول کردید "نشادر از قلع بدست می آید و از کشور های خارجی وارد می شود" ! من که نفهمیدم , چون فرمول نشادر NH4CL هست و از واکنش گاز هدروژن کلرید با گاز آمونیاک بدست می یاد.اگر نقل قول کرده باشم منبعش رو هم ذکر کردم. |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۳ ۸:۳۸)59-11(یامهدی) نوشته است: جدای از این منابعی که ذکر کردید, لطفا یک بار دیگر بفرمایید خودتان به ترتیب چه مراحلی را انجام دادید .ببخشید دیر شد. ابتدا دیگ را با ترشی آلوچه و نمک تمیز کردم. البته این ظرف بنده بر روی دیواره اش از قلع اندودی قبلی مقداری قلع داشت که همین موجب شد قلع اندودی دیواره ی دیگ کمی سخت شود. سپس دیگ را داغ کردم و در همان حالت که روی شعله ی کم بود نشادر را با پنبه به ظرف مالیدم و دیگ تقریبا سیاه میشه و دود غلیضی هم داره. بعد قلع رو که با قیچی ریز ریز کرده بودم رو ریختم روی ظرف و با پنبه قلع آب شده رو به تمام نقاط دیگ رساندم، سپس دوباره روی قلع را با نشادر سیقل دادم.و بعد از اتمام شلنگ آب را گرفتم داخل دیگ. اگر قلع پودر شده باشد خیلی خیلی بهتر است. |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱:۰۲ توسط قلع گر نایینی.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام ابتدا باید با تیزاب شسته شود مقداری سود را درون ظرف ریخته و اب اضافه نمایید بعد از جوش امدن ظرف مسی را باید درون ان گذاشت و با یک انبر که پارچه ای نخی سر ان بسته شده ظرف را عاری از چربی و دیگر مواد کرد سپس باید مقداری شن که خاک ان گرفته شده و گونی پلاستیک که به صورت اسکاچ عمل میکند ظرف را شن شور کرد تا کاملا تمیز شود مرحله تنظیف تمام شده حالا کمی نشادر و قلع و پنبه حلاجی شده بایدداشت ابتدا ظرف را روی شلعه میگیریم تا داغ شود برای دانستن مقدار گرم شدن پنبه را روی نشادر بگذارید و درون ظرف بپاشید که همراه پنبه کمی نشادر جذب شده و به ظرف پاشیده میشود اگر گرم شدن ظزف اندازه باشد باید دود نشادر بلند شود در این موقع باید کمی قلع به ظرف مالیده که در اثر داغ بودن ذوب میشود سپس پنبه را مجددا به نشادر اغشته و بر روی قلع گذاشته و به دور تا دور ظرف میمالیم کم و زیادی قلع در اینجا مشخص میشود بعد از اتمام سفید شدن ظرف مسی داخل اب گذاشته بشه تا قلع سخت بشه باید دقت کرد که داغ شدن بیش از حد ظرف باعث سوخته شدن مس و عدم جذب قلع میشود که در این حالت باید دوباره مراحل شستشو تکرار شود ضمنا بدون پاشیدن نشادر قلع ذوب و جذب مس نمیشود اگر هم مس برای اولین بار سفید میشود احتیاجی به شستشو با تیزاب نیست و باید با جوهر نمک صننعتی شسته و شن شور گردد در مراحل شستشو باید از دستکش ضد اسید و ماسک استفاده کرد اگه سوالی داشتید میتونید ایمیل بفرستید تا براتون توضیح بدم ضمنا دود ناشی از تمام مراحل بسیار خطرناکه دوستمون گفته که باقیچی ریز ریز کردم که این کار لازم نیست مس که به اندازه کافی داغ بشه قلع را که روی مس بکشید ذوب میشه من دو ماه رفتم کامل یاد گرفتم و الان هم به عنوان شغل دوم انجام میدم
نشادر از قلع به دست نمیاد و ربطی به هم ندارن و برای قلع دادن مس لازم نیست قلع قبلی پاک بشه بلکه هر چی قلع قبلی بیشتر باشه قلع دادنش راحت تره فقط باید چربی و دیگر الودگیهای مس را با تیزاب پاک کرد و شن شور کرد البته شو شور کردن را خیلی جاها انجام نمیدن و با سیم ظرفشویی انجام میدن ولی کیفیت قلع مس شن شور شده خیلی بهتره اگه ظرف خیلی کثیف باشه باید بعد از تیزاب کردن با جوهر نمک هم شست اینکه قلع را با سرب قاطی میکنن درسته به همین دلیل باید قلع از جاهای معتبر خرید بشه و قیمت الانش حدود نود هزار تومنه |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۹/مهر/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ببخشید من ربط بین سقید کردن ظزوف مسی با دیداری اندیشه را متوجه نمی شوم می شود برایم توضیح دهید
جدی گفتم |
|||
|
۲۳:۱۷, ۹/مهر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۴ ۲۳:۱۹ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۹/مهر/۹۴ ۲۰:۲۳)promised-mahdi نوشته است: ببخشید من ربط بین سقید کردن ظزوف مسی با دیداری اندیشه را متوجه نمی شوم می شود برایم توضیح دهید بسم الله الرحمن الرحیم باسلام ربطش به بخش طب وتغذیه بیداری اندیشه است. که دراین بخش به تاییدرسیده وگذاشته شده یاعلی مدد
|
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۴/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۴ ۲۲:۰۳ توسط promised-mahdi.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
حالا حرف شما درست قبول دارم
یک انتقادی هم بکنیم به خود تالار ببخشید آقا/خانوم تالار طب و تغذیه چه ربطی داره به بیداری اندیشه آخه بیداری اندیشه یعنی متحول شدن ، آگاهی و امثال اینها حالا طب وتغدیه کجاش است نمی دانم ضمنا تایید شدن نداره خوبه حالا ما خودمون نویسنده هستیم و مجازی و حقیقی می نویسیم |
|||
|
۰:۵۴, ۵/دی/۹۴
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۴/دی/۹۴ ۲۲:۰۰)promised-mahdi نوشته است: حالا حرف شما درست قبول دارم شوخی میکنی برادر!!؟استفاده از ظروف مسی>>سبک زندگی اسلامی تر>>سلامتی شیعه>>سالم ماندن جامعه و .... استفاده از ظروف فلان>>سبک زندگی غربی>>ضربه فرسایشی به بدن شیعه>>کاهش جمعیت شیعه و نفع یهود! اقتصاد و سلامت از سیاست و اعتقادات محض کم اهمیت تر نیستن چه بسا با کم کاری ماها بیشتر توش وارد شدن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چگونه بیشتر عمر کنیم؟ | moi bai | 0 | 793 |