|
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
|
|
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام علیکم. دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار قواعد ب شرح ذیل میباشد: 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت سوره یس 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس 4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه تاپیک دق دادن اونوره ![]() برید اونجا هم پز بدید هم دق ![]() ما ک اونورا نمیایم. والااا ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله![]() اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟ چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟ ![]() نکنه اینم زیادیه؟ ![]() جدی نبود اینایی ک گفتم ![]() ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن. آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم ![]() دوستان ان شاالله شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله. ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6؟ دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم خدا بیامرزتم.تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده. حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟ اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۲, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
تسلیم دوستان....
من تاپیکشو میزنم هرکس خواست میتونه همراه بشه..... ![]() ![]() فک کنم فقط خودم عضوش باشم...
|
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
بابایه فکری به حال ما هم بکنید...
هی چله چله چله چله چله چله چله! ![]() فکر کنم یه شعر در مورد این چله ها هم بگم بد نباشه! با این مصرع شروع مییشه: چه چله ها که یک به یک گذشته و مجردم
|
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
دوستان همه دارید میخونید ان شالله دیگه؟
مارم دعا میفرمایید دیگه؟حس ناظم مدرسه بودن بهم دست داده ![]() حرم حضرت عبدالعظیم حسنی بودم...کلی دعاتون کردم. ان شالله با همسرانتون تشریف ببرید زیارت ایشون. بنده رو هم یاد کنید.... |
|||
|
|
۷:۳۵, ۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۷:۳۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
سلام...
کجایید که ببینید سرگروهتون کله پا شده!! ![]() دیروز از ساعت چهار صبح تا هشت شب ، مار بردن بازدید از دانشگاه صنعتی شریف تهران.یعنی حدود 12 ساعت (با ترافیک و مشکلات) تو راه بودیم! حدود هشت رسیدم خونه و شام و نماز.از بس خسته بودم که داشتم بیهوش پیشدم ، گفتم یه چرتی بزنم و بعدش کارامو برسم.آخه معمولا برنامه چله من واسه آخر شبه.هیچی دیگه ، خوابیدم و حدود بیست دقیقه قبل از تایم این پست واسه نماز بیدار شدم ![]() ![]() ![]() به شدت اعصابم داغونه... تو این سه چهار تا چله ی قبلی هیچوقت چلم به هم نخورده بود ![]() خواهشا یکی از دوستان بگه تا اینجای کار چندروز از چله گذشته بود؟!
|
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۳ ۷:۳۵)فدايي ولايت نوشته است: سلام... سلام دوستان حال جناب فدایی ولایت رو منی که مثل ایشون یبار کله پا شدم میفهمم. خیلی سخته خدا صبر جزیل عنایت کنه به شما ![]() ولی اگه دوباره شروع کنید خیلی از ما عقب نمی افتید. تازه 11 روز گذشته. شما میتونید همچنان سر گروه ما باشید. به امید عاقبت به خیری همه ی جوونا
|
|||
|
|
۱۱:۲۰, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
حالا این دفعه و دو تا یکی کن!
یعنی امروز دو تا بخون... خدا کریمه ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۱۷:۵۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
خیلی دلم گرفت اینجوری گفتید جناب سرگروه.
![]() عیب نداره نماز ک واجبه قضا داره،چله که مستحبه. ایشالله خدا قبول میکنه. ![]() ایشالله هممون عاقبت بخیر بشیم. ![]() همین الان به اطلاعم رسید یکی از دوستام که طلبه هم هستامروز عقد کرده ![]() کلی براش دعا کرده بودم.
|
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
آسان شدن ازدواج
روایت از امام صادق علیه السلام: هر کس که خواستگاری ندارد یا به خواستگاریش جواب نمیدهند سوره طه را بنویسد و بشوید و آب آن را بر صورت خود بریزد، خداوند ازدواجش را آسان میکند. |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۳ ۲۳:۱۰)مهسا110 نوشته است: آسان شدن ازدواج دوستان نیاید طوفان به پاکنید که باید عملا اقدام کرد و تلاش کردو.... ما همه اینارو میدونیم در کنارش دعا هم میکنیم ![]() اینا همه با هم جواب میده.... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) | ذره بین | 86 | 29,372 |
۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)

مارم دعا میفرمایید دیگه؟