|
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
|
|
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام علیکم. دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار قواعد ب شرح ذیل میباشد: 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت سوره یس 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس 4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه تاپیک دق دادن اونوره ![]() برید اونجا هم پز بدید هم دق ![]() ما ک اونورا نمیایم. والااا ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله![]() اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟ چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟ ![]() نکنه اینم زیادیه؟ ![]() جدی نبود اینایی ک گفتم ![]() ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن. آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم ![]() دوستان ان شاالله شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله. ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6؟ دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم خدا بیامرزتم.تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده. حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟ اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۳, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
خداروشکر همه زنده ان....
![]() اما اما کسانی ک کاملا زیرپوستی عمل میکنن و اتفاقاتی هم براشون اقتاده باید بیان اعلام کنن...حتی اعلام حیات هم نمیکنید و ب بقیه نمیگید ک چله جواب داده آخه چرا؟؟؟مگه چی میشه؟
|
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
به به! بچه های گمنام هم بالأخره پیدا شدن!
![]() ظاهرا ایشون هم زنده هست! ![]() ___________________________ خانم mahpare کی داره زیر پوستی عمل می کنه و خبرایی شده؟ لحن حرفاتون، لحن بگم بگم شده! ![]() ظاهرا چیزایی می دونید! اعتراف کنید!
|
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
السلام علیکم جمیعا و رحمه الله و برکاته
مشخصه که کلا دیگه کم سر میزنم ، ولی دورادور حواسم هست.تا همین یکی دوروز پیش بحث زنده بودن بچه ها بود ، چطور یه روزه سه صفحه رفتین جلو؟؟! در رسیدن به ازدواجتون هم اینقدر سرعت داشتید ، تا حالا ترکونده بودیدااا ! ![]() ![]() خواهشا توی پست اول زده بشه که به های این تاپیک صرفا دعا نمیکنن ، کارای زیر پوستی هم میکنن! آخه هر یکی دو صفحه در میون یه عزیزی میاد گیر میده که چرا دعا میکنید ، به جاش برید کار عملی کنید! تو پست اول که زده بشه ، ما هی جوابای تکراری نمیدیم ![]() ولی میون این بحثها یه چیزی آتیشم زد ، سکوت بقیه دوستان راجع به این قضیه هم احتمالا نشانه ی رضاشون بوده (۱۱/آبان/۹۳ ۰:۱۰)نرگس مهدوی نوشته است: من نبودم سر گروهمونم عوض شد؟!اون جمله ای که زیرشو خط کشیدم لِه لهم کرد... اون جمله خیلی عمق داره ها ! ینی به شخصه نابود شدم...![]() دیگه شوخی شوخی با سر گروه هم شوخی؟! بوی شورش میاد... ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۳ ۱۸:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: السلام علیکم جمیعا و رحمه الله و برکاتهحواست نباشه به همین سرعت هم جای سرگروهیت گرفته میشه!!! ![]() راستی کتاب های خوبی که مطالعه کردین رو در همین تاپیک قرار بدین تا بقیه هم استفاده کنن(البته اگه واقعا خوب بوده!) |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۱۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۳ ۱۸:۲۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
اختیار دارید جناب سرگروه ، ما ارادت داریم.
چشم میزنم تو پست اول. من الان با گوشی آن شدم،دستن بستس. چشم جناب ثاراالله.سعی میکنم کتابهارو بگم یا خلاصشونو بیارم. بچه ها این دو روز بی خیال ازدواج؟ فقط امام حسین؟باشه؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۱۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۳ ۱۹:۲۴ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
خوب دوستان به قطعه ای از وصیت نامه لو رفته یکی از بچه های تاپیک که همین الان به دست من رسید توجه کنید:ف.و که این روز ها سرگروهی تاپیک معروف رو به عهده گرفته تهدید به قمه کشی شده(اونهم از زیر تخت!!!) ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- اگه خبر مرگ منو شنیدی بدون بچه ها تاپیک دوم ترورم کردن ![]() اگه ترورم کردن ، به برو بچ بگو : بگو من در این دنیا اگر به پست و مقامی رسیدم بخاطر لطف خدا و شایستگی های خودم بوده بهشون بگو من همیشه خیرشونو خواستم حتی میخواستم تاپیکو بکوبونم اتوبان دو طبقه بسازم ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------- اصلا هم اشاره به شخص خاصی نیست! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۳ ۱۸:۰۲)فدايي ولايت نوشته است: ولی میون این بحثها یه چیزی آتیشم زد ، سکوت بقیه دوستان راجع به این قضیه هم احتمالا نشانه ی رضاشون بوده قصد جسارت نداشتم جناب فدایی ولایت منظورم چیز دیگه ای بود که مثل اینکه اشتباه منتقل کردم ![]() جناب بیدل هم که گفتن نقش گارد ریل رو دارن.البته فکر کنم نقششون یکمی هم شبیه ناظم هاست. ***************************************************************************************** دوستان میدونم که شما هم خیلی منتظر این شبا بودین مارم توی این شبای عزیز دعا کنین در پناه خدا التماس دعا... |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
ﺍﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ ( ﻉ ) ﻫﻤﺴﺮﺵ ﺭﺑﺎﺏ ﺭﺍ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺩﻭﺳﺖ
ﻣﻴﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﻋﻼﻗﻪ ﻣﻨﺪﻱ ﺑﻪ ﻭﻱ، ﺩﺭ ﺑﺎﺭﻩ ﺍﺵ ﺷﻌﺮ ﻣﻴﮕﻔﺖ : ﻟَﻌَﻤْﺮُﻙ ﺍِﻧِّﻨﻲ ﻟَﺎُﺣِﺐُّ ﺩﺍﺭﺍ ﺗَﺤُﻞُّ ﺑﻬﺎ ﺳﻜﻴﻨﺔُ ﻭ ﺍﻟﺮﺑﺎﺏُ ﺍُﺣﺒِّﻬﻤﺎ ﻭَ ﺍَﺑْﺪُﻝُ ﺟُﻞَّ ﺣﺎﻟﻲ ﻭَ ﻟَﻴْﺲَ ﻟِﻼَﺋﻤﻲ ﻓﻴﻬﺎ ﻋِﺘﺎﺏُ « ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﺗﻮ ﺳﻮﮔﻨﺪ ! ﻣﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﺳﻜﻴﻨﻪ ﻭ ﺭﺑﺎﺏ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﺎﺷﻨﺪ . ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺗﻤﺎﻣﻲ ﺩﺍﺭﺍﻳﻲ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﻱ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺳﺨﻨﻲ ﺑﮕﻮﻳﺪ . » ___________________________________ ﻣﻨﺒﻊ : ﺍﻟﺒﺪﺍﻳﺔ ﻭ ﺍﻟﻨﻬﺎﻳﺔ |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
دوستان
من سرگروه نیستم. من نقش گارد ریل رو دارم. تقریبا 13 روز دیگه میام دوباره می گم چرا فقط دعا؟ تا مطمئن شم فقط دعا نیست. همین لطفا تو این روز ها عزیز من رو هم دعا کنید. نیازمند دعاست ما که کلا رفتیم تو صف کفار واقعا دارم یقین می کنم خبری شده که من هیچ سعادتی نصیبم نشده. مشهد که نرفتم شب قدر هم که هیچی محرم هم که چند ساعت پیش رفتم دکتر من خوابوند رو تخت ناخنم رو کشید تا جمعه خدمت تالاری های عزیز هستم. همین الآن از ترس آمپول مسکن درد بی ناخنی رو دارم به جون می خرم. درد هییتی نشدن رو به هم به جان می خرم. من رو هم دعا کنید. نمی دونم این ازمایشه یا جزاست. راضی هستیم... در مورد روایاتی که من باب قمه های زیر تخته. من یه بار باید بشینم تر و تمیز جریانش رو توضیح بدم تا شبهه ایجاد نشه. فعلا با موبایل اومدم زیاد بنویسم موبایلم هنگ می کنه. یا حق |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۳ ۰:۰۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۳ ۲۳:۱۲)Bidel.s نوشته است: لطفا تو این روز ها عزیز من رو هم دعا کنید. نیازمند دعاست نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه که امشب دعای شما بیشتر از ما میگیره. ( این ساز شکسته اش خوش آهنگ تر است)
التماس دعا جناب بیدل. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) | ذره بین | 86 | 29,412 |
۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)

باید بیان اعلام کنن...
در رسیدن به ازدواجتون هم اینقدر سرعت داشتید ، تا حالا ترکونده بودیدااا ! 

بوی شورش میاد...

یکی از بچه های تاپیک که همین الان به دست من رسید توجه کنید: