|
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
|
|
۲۳:۴۲, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد. حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت! این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است. بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد. گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده. آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟ آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد! چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۹, ۱۹/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۶:۱۷ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
نقل قول:السا جان امیدوارم سر حرفت بمونی و وقتی خدا بهت یه دختر ناز نازی خوشگل و سالم داد بفرستی وسط یه عده دختر گرگ بارون دیده که افتخاراتشون پسر بازی و دود و دم و ..... باشه!!من رفتم تحقیق کردم از دبیرستان نزدیک منزل و کاملا میدونم چه خبره!!! اگه بر اساس چیزهایی که نمیدونیم نباید حرف بزنیم شما هم نمی دونی تو دبیرستانهای دولتی اطراف ما چه خبر هست ..... زهرا خانوم گل ، هیچکسی از فردای خودش خبر نداره، اما این رو میدونم ک خدا بابت واو ب واو حرفامون امتحانمون میکنه ... اون دنیا نه هااا! همین دنیا! ایشالا ک سربلند بیرون بیایم زهرا خانوم، من چند سال توی یک مدرسه ای درس خوندم ک بین همین گرگهای بارون دیده بودم! (اتفاقا مدرسه خاص هم بود!) وقتی من میدونم ک اینها گرگ بارون دیده هستن، باهاشون چقدر قاطی میشم و چقدر ازشون تاثیر میگیرم ؟ اگه کسی توی جامعه خوبها، خوب موند ، کار خاصی نکرده! اگه رفتی توی متن جامعه و تونستی خوب بمونی، اون وقته ک آفرین داره مگه شما تا چندسالگی بچه تون میخواید باهاش باشین و بد و خوب رو نشونش بدین ؟ خودش باید یاد بگیره ک درست و نادرست رو تمییز بده و صدالبته اینکه از همون ابتدا نمیشه ب حال خودش گذاشتش اما این کنترل کردن محیط نباید طوری باشه ک فقط توی شرایط خاصی باشه توی اون 4 سالی ک بین بچه های خیلی خوب بودم ، دیدم نسبت ب اطرافم خیلی خوشبینانه ست و خیلی رفتار اجتماعی رو تازه برای اولین باره دارم باهاشون مواجه میشم ! اون چهارسال، با بهترین دخترها از لحاظ دین داری بودم، راه رفت و برگشتمون ب خونه هم ک سرویس بود! بخاطر سختگیری ای ک روی درسامون داشتن، نمیرسیدیم کارهای فوق برنامه خاصی انجام بدیم ک با بقیه بچه های خارج از مدرسه آشنا بشیم در حالیکه میبینم دوستانی ک الان دارم باهاشون فعالیت می کنم، چقدر توی این زمینه جلوتر از من هستن شما الان بچه تون از خطر مصون می کنین، اما این کار باعث میشه با جامعه بیگانه بشه، واقعیت جامعه چیز دیگه ایه ک نمیشه ازش فرار کرد مخصوصا اینکه من بخوام بعد از این مدت درس خوندن، وارد بازار کار هم بشم |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
نمی دونم والا یکی از دوستان من تو همین محیط های مردونه کار می کنه با رعایت عفاف و حجاب می گه نصفه کارمندای اونجا بهم نظر دارن...حالا دوست من که الحمدالله مشکلی نداره وضعیت جامعه ماشالله خرابه...
دلم نمی خواد اینجا. بگم که رشته ام چیه خیلی هم نمی شه ازش بگم اما محیط کار من واقعا مردونه مخاطبم عموما آقایونن و واقعا یه زن حسابی می خواد تا از پس شغل من بربیاد. با این حال خانومای فارغ التحصیل رشته من دو برابر آقایونن حالا خودتون قضاوت کنید کاری که خشنه ارباب رجوعش عموما مرد هستن و کلا کارش سرو کله زدن با مردم از اون لطافت و حساسیت زن چیزی می مونه که بخواد خرج خانواده اش کنه واقعا هم نمی شه شعار داد پس خانوما چی می شن اونا هم ارباب رجوع این خانومای شاغل می تونن باشن شما فک کن منو دوستام با هم یه دفتر بزنیم فقط کارای خانومارو بخوایم انجام بدیم به هر حال باید کارای اداریش رو منه خانوم با 100تا آقا سرو کله. بزنم حالا فقط اون خانومای ارباب رجوع هستن که حق دارن کار راه اندازشون خانوم باشه من حق ندارم فقط با خانوما باشم یعنی یسری از خانوما باید فداکاری کنن که یه عده خانوم دیگه راحت زندگی کنن ![]() آیا این انصاف است
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۱۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
وقتی بچه بزرگ بشه و به شناخت برسه دیگه میتونه راه و چاه رو تا اندازه ی زیادی تشخیص بده هیچوقت اون شناختی که بچه ی من الان داره و اون مقداری که درباره زندگی و ادمها میدونه این شناخت رو در زمانی که 14 سالش بود نداشت و از دوستاش تاثیر می پذیرفت منکه گفتم بچه های اینجا خیلی گلن پس برای چی گفتم
الان کاملا شخصیتش محکمه و من دیگه نگرانیهای چهار سال پیش رو نداشتم انقد الحمدلله صدقه سر ائمه بزرگ شده و فهمیده شده که مطمئنم ان شالله دانشگاه هم بره اسوه حسنه خواهد بود و بیشتر این رو مدیون مدرسه هستم در ضمن همونطور که گفتم تکنولوژی و تغییر سبک زندگی دیگه به حدی نفوذ کرده که هیچ بچه ای ایزوله نیست و همه چیز میدونه!! منتها فرقش این بود که در یک محیط نسبتا ارام و مذهبی درس خوند!! بله هنر اینه که آدم تو محیط کثیف خودش رو حفظ کنه ولی بچه ی 14 ساله واقعا بچه هست و تاثیر پذیریش زیاده.....ببخشید بحث بی ربط بود... |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۱۹/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
نقل قول:[quote]نقل قول:خانم اسکای توی اعتبارات من نوشتین ک نمیتونین پست بذارین، بفرمایین من براتون متنتون رو میذارمنقل قول:من که نمیتونم پست بزارم . مگر نه گفتمانی اساسی میکردم. بهتره با غرور و تکبر چشمتو اینقدر باز نکنی و تز توقعات دختران رو بدی . حالا نمیدونم ازدواج کردی یا نه . احتمالا ازدواج کردی که جو گرفتت .!!!! اگر ایشون نمیتونن پست بذارن؛ پس این پست هایی که میذارن از کجا میاد؟! ایشون اگر میتونستن از صحبت ها و نظراتشون، با دلیل و منطقی دفاع کنن هرگز به تمسخر و حاشیه سازی رو نمی آوردن. شما توجهی به این حاشیه سازی ها نکنید. این چندمین بار هست که در قالب اعتبار حرف های تمسخر آمیز و تخریب کننده می زنن. امکان اعتبار دادن از ایشون سلب خواهد شد. |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۱۹/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۳ ۲۲:۳۲ توسط Eve.)
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
من فقط یه چیزی در تکمیل حرف زهرا خانم بزنم : دیدید میرید خونه بخرید آشبزخونه یا کوچیکه ، یا نور نداره ،یا جای مناسبی نیست ، یا کابینت های بدی داره؟؟ البته خیلی مثال بدیه متوجه ام! ولی میدونید چرا اینطوره؟ چون یه آقا اومده یه محیط عمدتا زنونه رو طراحی کرده. اگر یه خانم این رو طراحی کرده بود قطعا به این نکات توجه میکرد . چون خودش درگیره با این مسئله.این فقط یه نمونه است از شغلایی که نیاز به خانم درش احساس میشه
|
|||
|
|
۰:۰۶, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
(۱۹/آذر/۹۳ ۲۲:۳۱)Eve نوشته است: من فقط یه چیزی در تکمیل حرف زهرا خانم بزنم : دیدید میرید خونه بخرید آشبزخونه یا کوچیکه ، یا نور نداره ،یا جای مناسبی نیست ، یا کابینت های بدی داره؟؟ البته خیلی مثال بدیه متوجه ام! ولی میدونید چرا اینطوره؟ چون یه آقا اومده یه محیط عمدتا زنونه رو طراحی کرده. اگر یه خانم این رو طراحی کرده بود قطعا به این نکات توجه میکرد . چون خودش درگیره با این مسئله.این فقط یه نمونه است از شغلایی که نیاز به خانم درش احساس میشهبا کمال احترام, بايد بگم حرفتون خيلى بى منطق هست و کاملا فاقد ريزه کارى هست. حرف شما يعنى کلا مردان نميتونن اين مسئله رو درک کنن. پس اون خونه هايى که آشپزخونه شون خوبه چى؟ با عرض معذرت مثل جمله هاى فيلمهاى فمنيستى هست. بعد مثلا اگر يک زن معمار بود بايد هر نقصى که پيدا کنيم رو به پاى زن بودنش بذاريم؟ يک چيز هم که بنده خودم شنيده بودم در اين مورد: ساختمونهاى کوچيک که هيچى. قاعدتا آشپزخونه کوچيکه. اما در مورد ساختمونهايى که اندازه آشپزخونه اصلا با انداره خونه متناسب نيست, ممکنه جريان بعضى هاشون مثل بعضى ساختمونهاى شهرک اميد(قنات کوثر) باشه. اونجا يک دسته از ساختمونها براى نوعى از انواع زندگى غربى ساخته شده که قرار نيست افراد استفاده زيادى از آشپزخونه داشته باشن! بعضيها ميگن چون افسر بوده اند و موقعى که ميساخته اند قرار بوده يک آشپزخونه ى جمعى غذاشون رو درست کنه. بعضيها هم ميگن به نيت خدمتکار اونطور ساخته اند. در حالى که بعضى ساختمونهاش که متراژ کمترى دارن آشپزخونه شون بزرگتره! شهرک اکباتان هم چند تا از ساختمونهاش رو ديده ام که اونطور باشه, ولى از علت اين يکى ها چيزى نشنيده ام. شايد بعضى ساختمونهايى که اصلا به اين منظور ساخته نشده باشن هم معمارانشون از روى نفشه ى اين نوع از انواع ساختمونها الگو گرفته باشن. |
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
خیلی از شغل ها زنانه هست که اصلا شاید برامون غرىب بیاد و مردان نمیتونن انجام بدن،اصلا فراری هستن، فقط طوطی وار تکرار میکنیم معلم یا پزشک زنان یا کار فرهنگی!
مگه مردا لولو خر خرة هستن که محیط زنانه زنانه میکنید!! کمی واقع بینانه و منطقی باشید!!!!رشته های دانشگاهی زیاده و من تو فیلد کاری خودم بخشی رو میشناسم که تنها زنان از پسش بر میان، تخصصیه و اگر خانوم مهندسا انجام ندن، کار میخوابه!!! محیط باید سالم و پویا باشه، محیط های زنانه دیدم خطرناک، خنجر آماده برای زیر اب زنی! ا |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۰/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱:۱۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
|
آقای درست پسند آیا تا به حال این جمله را شنیده اید؟؟؟!
در مثل مناااااااقشه نیست کلا منظور خانمeve کاملا مشخص بود اونم اینکه نگرفتن مشاوره و کمک از یک زن در این موارد کاملا مشهوده! حالا هییی آقایون بگن: بلدم بلدم! چرا الکی کل کل میکنید؟؟؟!
|
|||
|
|
۲:۰۷, ۲۰/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۲:۰۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۳ ۱:۱۳)رضوانه نوشته است: آقای درست پسند آیا تا به حال این جمله را شنیده اید؟؟؟!اینکه میگن در مثل مناقشه نیست مال نکته ای از مثل هست که مربوط به خود مثال نباشه که غلط بودنش وجه تشبه رو به هم بزنه. اولاً بحث سر نیاز به مشاوره گرفتن نبود. بحث سر این بود که آقایون نمیتونن درک کنن و نیاز به معمار زن هست که درک کنه. ثانیاً شما هم انگار قبول دارید که نمیشه عقل آقایون به این اندازه کار کنه، که یعنی شما هم دارید مثل ایشون بی انصافی میکنید. می بخشیدها، ولی کسی الکی کل کل میکنه که به یک توضیح بسیار ساده و منطقی اینطور جواب بده. ------------ معماری اصولی ای که در معماری سنتی ایرانی وجود داشت، ریزه کاری هاش خیلی خیلی بیشتر از اینه که به صرف زن بودن یا مرد بودن بشه دونست. یعنی اونقدر حساب شده کار میشه که یک نفر مرد یا زن به صرف اینکه در آشپزخونه ای ناقص یا کامل زندگی کرده باشه اونها رو نخواهد دونست. بنده هم زمانی نمیدونستم که طراحی رو نباید به اون سادگی که بعضی دکوراتورها می پندارن پنداشت. |
|||
|
|
۸:۰۷, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
و بعدش وىرایش
2) شغل های تخصصی داریم که زن و مرد نمیشناسه و شخصی که استعداد داره باید انجامش بده، در غیر اینصورت چرخ مملکت نمیچرخه، حتی تو عمران بازش نمیکنم،اما چون تجربه سازمان ها و شرکت ها در این زمینه رو دیدم،به همین دلیل از اینکه شغل ها رو به دو دسته کنیم اعتقادى ندارم 1) مامایی و معلمی برای زنا 2) بقیه شغل ها برای مردا از لحاظ شرعی هم راضی نیستم شخصی اسم من رو تو پست هاش بیاره و شروع کنه به مظلوم وایی!در مورد بیانیه هم راضی نیستم و حلال نمیکنم! چون حق جواب من باید به تایید خود شخصی در بیاد که بیانیه داده و تاخیر در تایید به هر دلیلی !!! حق الناس هست! در اینجور پست ها البته، چون دوستان دغدغه دینیشون زیاده ، من بی اعتقاد حلال نمیکنم! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیینه رفتار (وظایف مردان و زنان) از منظر احادیث | netlog36 | 59 | 31,309 |
۲۱/خرداد/۹۶ ۹:۲۳ آخرین ارسال: SAHAR MOHSENI |
|
| جمله ای که زنان عاشقش هستند | mohsenmeamar | 22 | 9,665 |
۱۶/دی/۹۴ ۵:۵۸ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| واکنش مورد علاقه مردان موقع درد و دل کردن | FNS4565 | 2 | 1,530 |
۱۸/آذر/۹۴ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,589 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان | زینب خانوم | 71 | 29,073 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| """مردان مریخی ؛ زنان ونوسی """ | Aryha | 10 | 4,901 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۹:۱۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مردان خواهان چه رابطه ای هستند | moshavereh | 0 | 1,022 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۲۸ آخرین ارسال: moshavereh |
|

، هیچکسی از فردای خودش خبر نداره، 
الان کاملا شخصیتش محکمه و من دیگه نگرانیهای چهار سال پیش رو نداشتم انقد الحمدلله صدقه سر ائمه بزرگ شده و فهمیده شده که مطمئنم ان شالله دانشگاه هم بره اسوه حسنه خواهد بود و بیشتر این رو مدیون مدرسه هستم
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)