کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: فعالیت زن در جامعه را چگونه ارزیابی می کنید؟
موافقم
مخالفم
بستگی به محیط کار دارد.
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
۲۳:۴۲, ۲۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد.
حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت!
این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است.
بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد.
گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده.
آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟
آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد!
چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، Mohammad Trust ، دل خسته ، آفتاب ، Sarina ، السا ، رکن الهدی ، zahra11 ، soshiant ، mofa ، نرگس مهدوی ، صبا ، مجنون العباس ، مجید املشی ، رضوانه ، vahrakan ، Eve ، حضرت عشق

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۱, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #211
آواتار
نقل قول:خانم اسکای!
هفته پیش همکار همسرم که اتفاقاً خانمه و اتفاقاً مسئول همین ریزه کاری ها هست که مردها حوصله ندارن، داشتن تشریف میبردن طبقه دوم که چون پاهاشون اونقدر قدرت نداشته که از این پله های نصفه و نیمه بالا برن، شتک میشن و یه طبقه میفتن پایین و دندونشون میشکنه.
بی هوش میشن.
عمله ها بلندشون میکنن و میبرنشون درمونگاه.
یعنی این خانم وااااقعاً بر فرض که شایسته ترین فرد برای این شغل هم باشه، هم به ظاهرش و هم به جنسیتش ضربه خورده.
مهم اینه که این شایسته سالاری به چه قیمتی؟
به قیمت داااغون شدن جسم زن ها و بی کار موندن پسرها؟

میخواست حواسشو جمع کنه . اتفاقه پیش میاد .

مثل این میمونه که من بگم خانومای خانه داری که بعد از زایمان افسرده شدن و راهی باشگاه تا حالشون خوب بشه نشون دهنده ی اینه که نباید زنان مادر بشن .! یا اینکه با هر زایمان زن تحلیل میره و 100 تا مرض میگیره . نباید به جسمشون آسیب برسونن.
این میشه مغلطه .

شایسته سالاری یعنی هر کسی پشتکار و انگیزه و توانایی داشت انتخاب بشه . جنسیتی نباشه . جامعه پویا نخواهد شد.

من الان با این همه تلاش برم بشینم خونه که یه آقا پسر با مهریه خوب و نفقه ی بی منت میخواد سایه ی سرم بشه ؟ واقعا ؟

تهش قراره چی بشه؟

اتفاقا همه ی زنان خونه نشین کنیم . مردا هر روز پولدار تر میشن . میرن 4 تا 4تا زن میگیرن . مواظب باشید خانوما که طرح حمایتی از جمعیت ذکور از دستتون خارج نشه. فردا نوه هامون بیان تالار و بر عکس این مطالب کامنت بزارن که ما باید کار کنیم تا مردان کمتر زن بگیرن ( جهت مزاح بود . اصلا این مساله اتفاق نخواهد افتاد . تخیلی بود Smile)

نقل قول:مسلما بسیاری از منشی ها جنبه تبلیغاتی دارن
ولی تبلیغات توی پروژه های فنی کیلو چنده؟
می خوان به کسی که معماری خونده کار بدن. به خوشگلی اش نگاه می کنن؟ واقعاً صاحب کار به خوشگلی طرف نگاه می کنه؟
لطفات زنانه کیلو چنده؟

احسنت جناب بیدل .من هم همینو میخوام بدونم که چطور با قیافه شرکتا کارشون جلو میفته ؟ یه مقنعه ی چروک سرمون میکنیم و تا عصر کار میکنیم . کار باید کرد.شوخیه مگه ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، zahra11
۸:۲۴, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #212
آواتار
واقعا نمیدونم چرا از جبهه ی مخالف اینقدر روی زن پافشاری میکنن .؟

منی که میبینم پسر جماعت میتونه بره شهرستان و پست های خوبی کاری هم داره ، اما چسبیده به تهران. چرا باید برای این جماعت از خود گذشتگی کنم .

من تو رشته ی خودم خیلی چیزا دیدم و چرا باید تجربه و واقعیات رو بزارم یه گوشه و بگم کنج خونه جای منه

یه خانومی از معلمی و مامایی و کار فرهنگی حالش بهم بخوره و استعدادش تو فیزیک اتمی باشه باید چه خاکی به سرش بریزه ؟

تو ذاتش هست و میخواد نشون بده چکار باید بکنه ؟

اگر از جبهه ی مخالف دائم مثال زده میشه . از جبهه ی ما هم کلی مثال نقض وجود داره .

یادتونه من میگفتم 5 قلو داشته باشم و اون شوهر بدبختم مرد چکار کنم ؟

خانوم معلمی میشناسم که سه قلو پسر داره و شوهرش از همون جوونی تن به کار نمیداده و گفتن زن بگیره درست میشه و نشده و یه زن رو بدبخت کردن .

این خانوم با حقوق معلمی داره شکم بچه ها رو سیر میکنه و آقا هم فکر دوست دختره . این خانوم هم فقط به خاطر اینکه پدر صوری بالای سر بچه ها باشه طلاق نمیگیره . البته بچه هاش 10 یا 11 ساله هستن و کم کم دارن میفهمن و ان شاالله که این مرد رو خود این پسرا بندازن بیرون و مادرشون یه نفس راحت بکشه .

این جبهه ی مخالف رو نمیتونید ساکت کنید.چون شعار نمیده .

چون دانشگاه رفته و داره کار میکنه. منتها جبهه ی شما دانشگاه رفته و کار میکنه و اما داره شعار میده .

خوب خواهرای محترم چرا دانشگاه رفتید ؟

خواهرای محترمی که کامنت گذاشتید کار میکنید ؟

اگه کار میکنید تو جبهه ی اونوری ها پس چرا هستید ؟

استعفا بدید .
اگر هم روزی کار میکردید و الان میایید و میگید شوهرم نزاشت و یا خودم نخواستم ، این زندگی شماست.
لابد شوهرا خوبی دارید .همه اینجوری نمیشن . با حدیث و وعده و وعید هم ،نمیتونید چشم ما رو به روی واقعیات جامعه احساسی ببندید.

چرا به زن میرسه میگید که به مال دنیا نچسبید . چرا به مردان که میرسید اینجوری نمیشه .

من یه دختر مجرد از جبهه ی مخالفم . بشینم الان کنج خونه و دعا کنم یکی منو بگیره. صبح تا شب جلوی تلویزون و یا خیلی روشنفکر باشم کتاب بخونم . یک روز ، دو روز ، سه روز ، چهار روز تا چند روز ؟ یا بیام تالار و هر روز حرف بشنوم لابد !!!!

من شاید تا اخر عمرم ازدواج نکنم ، چکار کنم ؟

جواب بدید دیگه ؟

این همه پشتکار و تلاش و شب زنده داری و کار من کجا باید بره ؟

چرا تو ذات من باید باشه که من باهاش احساس زنده بودن میکنم ؟

چرا دوست دارید زن رو تا مقطع دیپلم نگه دارید و خیلی بالا حساب کنم گیر دادید که زن بره دانشگاه ، منتها دانشگاه های زنانه و تنگش هم ازدواج و دو جین بچه .

اما مطلقا کار ندن به خانوما.

زن ضعیف باشه، خیلی ها سود میکنن . منتها دیگه از جبهه ی مرد ها هم که به عنوان نقش پدر و یا برادر و یا دایی هستن، حمایت میشیم که روی پاهای خودت وایسا. بشدت هم حمایت میشیم .وقتی جنس خودشونو میشناسن . من به احترامشون کلاه از سر برمیدارم .

یاحق

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آفتاب ، zahra11
۱۰:۴۵, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #213
آواتار
آقای بیدل شغل معلمی الحمدالله از اون دست شغلایی که فرصت برابر برای دوطرفه درشرایط خاص معلم مرد برای مدارس دخترونه وبرعکس وجود داره افتخار و آرزوی خودمنم معلمیاAngel
ما از بقیه مشاغلی می گیم که احساس می کنیم اگه ما خانوما نریم تو اون شغل احتمالا یه وجه از شخصیتمون تکمیل نشده شما می فرمایید شغل فنی ...بعله اونجا هم ظاهر مهمه اصن چند درصده خانومای مهندس مملکت ما چادری هستن؟یکی از دوستان من مهندس عمران فنی دانشگاه تهرانه با رتبه دو رقمی فوق العاده هم رشته اش رو دوس داره ولی از اونورم کاملا مذهبیه یکی از دغدغه هاش حفظ همین چادرش این که همین الان توی دانشگاه واسه پروژه هاشون با100تاآقا باید سروکله بزنه وچون از بس خجالتی از پسش برنمیاد و واقعا دچار مشکل شده...من بهش گفتم یعنی الان انقدر مهمه که تو حتما این حیا و ظرافت رو بزاری کنار شروع کنی با مردایی که حتی روت نمی شه بهشون سلام کنی حرف زدن و بحث و...
چه می دونم والا صلاح مملکت خویش خسروان دانن
ولی فعلا که جامعه با حضور این همه خانوم شاغل هیچ پیشرفت خاصی نکرده که بگیم اگه خانوما نبودن الان تو فلان مساله علمی ما عقب بودیم لنگ بودیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، درست پسند
۱۱:۳۰, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #214

(۲۹/مهر/۹۳ ۹:۵۵)یاســین نوشته است:  خیلی از خانوما پول میخوان که خرج عطینا کنن،چون کلا 80 درصد مغازه ها کالایی رو میفروشن که مربوط به خانوماس.
منم اگه مرد بود هیچ وقت به زنم پول نمیدادم،ناخن بکاره،دم به دقیقه موهاشو رنگ کنه،مژه بکاره..........بی خیال
هی لباس و کفش بخره....
اما خانوما دوست دارن دیگه
اینو موافقم
حالا باز هم اگه این خرجا واسه شوهر باشه عیبی نداره خیلی هم خوبه
ولی واسه همه هست الا شوهر !
منم مرد بودم راضی نبودم پول بدم زنم خودشو واسه یکی دیگه خوشگل کنه Dodgy

قبول کنیم که همه ی زنها اونقدر فهمیده نیستن که بدونن کی و چقدر باید خرج کنن
و اکثرشون به خاطر همین مسائل کار میکنن
دیدم که میگم

تو خونواده ی من اکثر خانوما شاغلن ! من خودمم اگه فرصتش پیش بیاد دوست دارم کار کنم و حتما این کارو می کنم ! ولی با همه ی این حرفا به نظر من بهترین کار برای زن خونه داریه ! البته خونه داری درست ! چون با سلامت جسمی و روحی خونواده ارتباط مستقیم داره !

من خودم قبل از ازدواج با شوهرم شرط کردم که هم درس بخونم هم کار کنم اونم پذیرفته ! منم به همین خاطر از بعضی چیزا گذشتم ! با وجود اینکه میتونستم بهترین دانشگاه درس بخونم به خاطر شوهرم فقط دانشگاه الزهرا ( س ) انتخاب رشته کردم ! در مورد کار هم به شرطی کار میکنم که شوهرم ( با وجود اینکه از قبل موافقتش رو اعلام کرده ) محیطشو تایید کنه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، یاســین ، فاطمه خانم ، درست پسند ، مجید املشی
۱۳:۴۰, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #215
آواتار
نقل قول:ما از بقیه مشاغلی می گیم که احساس می کنیم اگه ما خانوما نریم تو اون شغل احتمالا یه وجه از شخصیتمون تکمیل نشده شما می فرمایید شغل فنی ...

توجیه شغل خودتون رو نکنید لطفا. معلمی توجیه دینی داره و بقیه ی شغل ها نه
۱۳:۴۰, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #216
آواتار
همه با هم معلم بشیم.چون تو این تالار احساس میکنن که احتمالا بقیه ی شغل ها شخصیت رو کامل نمیکنه .

دور همی خوش بگذره.
۱۴:۲۷, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #217
آواتار
اووووووه خانوم اسکای یواش تر...
من با علم آموزی مخالف نبوده ونیستم خودمم دوست دارم تا اونجا که دوست دارم ادامه بدم ...
شما هرچی تو مدرسه یادگرفتی الان داری تو کارت پیاده می کنی دیگه درسته!!!
مگه آدم هرچی یاد بگیره باید عیننا بره یه جایی مظاهرش رو نشون بده بگه من بلدم ...خانوم عزیز بچه های ریاضی برای چی عربی یاد می گیرن بچه های تجربی برای چی ادبیات هم می خونن و بچه های انسانی ریاضی!؟
استدلالتون از روی احساس و عصبانیته..
شما نفرمودین کدوم پیشرفت توی جامعه ما بوده که اگه ید با کفایت خانوم ها نبود مردا تا100سال دیگه هم بهش نمی رسیدن هیچ کاری رو نمی تونید نام ببرید یه کار صرفا تخصصی خانوماس غیر از اینکه بگیم آشپزخونه آپارتمانها مناسبه. توانمندی خانوما تو آشپزی نیست...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۵:۰۱, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #218
آواتار
نقل قول:شما نفرمودین کدوم پیشرفت توی جامعه ما بوده که اگه ید با کفایت خانوم ها نبود مردا تا100سال دیگه هم بهش نمی رسیدن هیچ کاری رو نمی تونید نام ببرید یه کار صرفا تخصصی خانوماس غیر از اینکه بگیم آشپزخونه آپارتمانها مناسبه. توانمندی خانوما تو آشپزی نیست..

منم گفتم هر کسی توانایی داره
باید شایسته سالاری باشه و نه جنسیتی .Smile

دارم داد میزنم شایسته سالاری .ربطی به جنسیت نداره.انگار نه انگار.

من که میگم واسه شغل های خودتون توجیه دینی و شرعی و ملی دارید .منتها به بقیه میرسه احساس میکنید که احتمالا با شخصیت زن جور در نمیاد. SmileSmile

سوال دارم چه شغلی مناسب زنان است ؟

جواب معلمی
مامایی
کار فرهنگی

بقیه چی ؟؟

مگه قراره علم اندوری با کار همراه باشه SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۳:۵۲, ۲۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #219
آواتار
دوستان تاپیک به جمع بندی نرسید!
یه عده از دوستان معتقدند چه زن باشی چه مرد حق داری مستقل باشی و جیره خور و زیر منت کسی نباشیBig Grin

یه عده میگن اشکال نداره خب اگه استعداد هم داری و توانایی شوهر و بچه و کار بیرون رو هم داری ! بشین تو خونه پای نت یا تلوزیون یا..... یه دو سه ساعت هم کار خونه و آشیزی و اینا بقیه وقتت هم تلفن و خونه خواهر و بطالت خلاصهBig Grinاین کار با ارزشه چون اگه تو کار نکنی یه پسر میره سر کار و قادره که زن بگیره ! حالا شایدم نگیره ولی خب مرد پول و شغل و استقلال و احساس مفید بودن داشته باشه بهتره تا زن!Big Grin

اصلا آقایون زمان صدر اسلام مهر رو بلافاصله میدادن! اون برای زن سرمایه بود و زنان بی منت صاحب بخشی از سرمایه شوهر بودنBig Grin بهتره عنوان تاپیک عوض بشه و بگیم خانمها چه کار کنن که لا اقل بعد ازدواج خونه نشین بشن و فرصتهای شغلی رو برای مردان دیگه فراهم کنن !! این خیلی خوب و ایده آل هست منتها باید مهریه ها طوری باشه که زن علاوه بر نفقه ماهانه مبلغی رو هم به عنوان مهریه بگیره که عزتش زیر سوال نره (اگه قراره استعدادش، تواناییش، وقتش و ...هدر بره)

ضمنا باید زمینه هایی فراهم بشه خانمهایی که نمیتونن اصولا خونه نشین باشن و آدمهای ذاتا پر تحرک و با توانایی بالا هستن یه سرگرمی مفیدی داشته باشن که تولید ناخالص ملی کشور کمک بشه!! ببخشید اینو میگم ولی این طرح خائنانه ای هست که افراد با تونایی و استعداد بالا از رشد و ترقی کشور باز داشته بشن حالا چه اون مادر بزرگ کشاورزی که روشهای جدیدی رو برای کشت بیشتر خرما ابداع کرده و کلی به صادرات و تولید در کشور خدمات کرده!

چه اون مهندسی که طرحهای عالی برای پیشگیری از اتلاف و اسراف انرژی یا بهبود و پالایش منابع آب یا زه کشی خاک و... داشتهSmile
یا اون خانم داروسازی که تو طرحهای عظیم تولید داروهای جدید و بدون عارضه همکاری موثر داشته!! هی حیف که بعضی گوش و چشمشون و بستن و حاظر به شنیده حرف حق نیستن!!!

آقایون با کار خانمها مخالفت نکنید به همون اندازه که نخبه ی علمی پسر داریم نخبه علمی دختر هم داریم این قانون خلقت و اراده ی پروردگار هست! اگر قرار باشه خانمها کلا خانه نشین بشن بخش عظیمی از سرمایه ها و دستاوردها و توسعه ملی و انسانی کشور معطل می ماند!!! من خودم با هر کاری و به هر قیمتی موافق نیستم ولی مخصوصا در مشاغلی که نیاز به توانایی مغزی ، فکری و علمی هست و ربطی به کار یدی نداره فکر میکنم ظلم به همه کشور هست که زنها ازون مشاغل دور بمونند! همونطور که بعضی زنها نادانی ها یا ناتوانی هایی دارند مردها هم دارند خدا به همه همه ی نعمتها رو نمیده پس با تفکرات بچه گانه و زن ابله پندارانه سعی نکنیم ایده و حرف ناحق خودمون رو به کرسی بنشونیم!!

حرف آخر :

اینجا یک سایت مذهبی هست و اغلب اعضا حتی بازدید کنندگانش مذهبی هستند، وقتی خداوند باری تعالی زن رو از داشتن شغل ثروت و علم منع نکرده من و شما چه کاره ایم ! خواهر من! برادر من !حلال خدا رو حروم نکنیم هر جا خدا به زن اجازه حضور داده یعنی عیبی نداره ! تسلیم باشیم و سلیقه اعمال نکنیم ! مسلمه حضور و اختلاط زن با حجاب و رفتار غیر دینی حرام هست ولی اگر این مسئله نباشه چه طور؟؟
با طرح برخی مسائل فقط این ایده رو ایجاد میکنیم که دخترهایی که با ایمان هستند و حجاب کامل و رفتار درست دارند از چرخه توسعه ملی و فعالیت دور بمانند و بقیه که نه اعتقادی نه حجابی نه هیچی وارد عرصه مشاغل ولو مهم و کلیدی بشوند!! به من بگویید برای خدمت دختران با ایمان ارجحیت دارند یا آدمهای بی ایمان؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۴:۰۵, ۲۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آذر/۹۳ ۱۴:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #220
آواتار
ممنون از لطفتون زهرا خانم

نتیجه هم که گرفتید و جمع بندی کل بحث ها و نظر همه رو نوشتید (به نمایندگی از بقیه). دستتون درد نکنه.

حالا با این نتیجه ای که شما گرفتید میشه چندتا سوال از شما پرسید؟ چون فرمودید اینجا یه سایت مذهبیه.

1- در طول تاریخ زنی بالاتر و قوی تر از لحاظ ظرفیت های ذهنی و انسانی نداریم به جز حضرت فاطمه زهرا. رفتار و زندگی ایشون با نتیجه شما مغایره این موضوع رو چطور توجیه می کنید. (با توجه به ارتباط ایشون با منیع وحی و مقام عصمت ایشون توجیه این مسئله نتیجه به مراتب سخت تری خواهد داشت)

2- مادر گرامی حضرت زهرا هم (حضرت خدیجه) با وجود ثروت فراوان باز همین منوال به قول شما خانه نشینی رو داشتند. چطور توجیه می کنید؟

3- حضرت زینب کبری در دوره حیاتشون به جز زمان کربلا و حوادث اون روال دیگه ای برای زندگی داشتند. چرا؟

4- همسران هیچ کدام از امامان ما شاغل نبودند. از جمله نرگس خاتون مادر امام زمان.

5- همسران هیچ یک از علمای ما در طول تاریخ شاغل نبودند.

ما باید قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو؟؟؟؟؟

ما باید پیرو تعلیمات اسلام و این اشخاص باشیم یا تعلیمات من درآوردی فمنیستی؟

پ.ن.
یکی از اصول پنج گانه دینی که ما پذیرفتیم (اسلام) عدل هست. عدل به معنی وضع الشیی فی موضعه. انسان ها در جایگاه طبیعی عدل رو معنی میدن نه خارج از اون.

در مورد بی کاری بعضی از افراد ذکور جامعه فرمودید. این مسئله رو خیلی ساده و سرسری گرفتید. این مسئله دلیل قطعی برای اینه که دولت حضور زنان رو بی دلیل موجه در شغلهای غیر زنانه منع کنه. (لطفاً نگید به ما ربطی نداره چون دقیقاً مانفیفست دین و مکتب اومانیسم محسوب میشه و سود محوری پایه قطعی مکتب کاپیتالسیم محسوب میشه. هیچ ربطی به اسلام نداره)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، رکن الهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]