|
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
|
|
۲۳:۴۲, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد. حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت! این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است. بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد. گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده. آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟ آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد! چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۴, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۳ ۰:۵۰)آسمانه سجادی نوشته است: دوستان عزیز از مشارکت شما در این موضوع سپاسگزارممن این کتابو خوندم البته چند سال پیش. یادمه خیلی غربی بود و من نتونستم باهاش همزاد پنداری کنم. اما دارمش شما کدوم فصلو مد نظرتونه؟ |
|||
|
|
۱:۱۰, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
از همون اول تا به انتها
توی فصل های متعدد نگاه ها رو توضیح می ده و مطالبی و می گه که مطمئنا خیلی ها نمی دونند. من به محتوای کتاب کار دارم نه به غربی بودنش ![]() وقتی زن و مرد خصوصیات رفتاری هم و بدونند راحت تر می تونند توی تصمیم های همدیگه تاثیر بذارن ! |
|||
|
|
۱:۲۳, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۳ ۱:۱۰)آسمانه سجادی نوشته است: از همون اول تا به انتها خوب محتوا رو یه غربی نوشته به درد زندگی اسلامی میخوره؟ ![]() میشه بخشی از تحلیل هاشو بیارید؟ |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان بزرگوارم
![]() با دوست گلم (مهسا 110)موافقم اين كتاب كاملا با فرهنگ غربي نوشته شده اما اصرارم به مشاركت آقايون اينه كه الان شايد بدون جانبداري موضوعي رو بگن كه من يا امثال منو بتونه قانع كنه.... البته هر جور راحتن ![]() ![]() ![]() ولي بازم ميگم يه خانوم با رفتارش خيلي چيزا رو ميتونه كنترل كنه و جلوشو بگيره البته آدم مريض هم كم نداريم كه اونا رو نميشه كاريش كرد..... |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱۷:۲۷ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بخشی از این کتاب مردها به غلط در مورد مشکلی،پیشنهاد راه حل ارائه می دهند و احساسات را بی اعتبار می کنند در حالیکه زن ها راه حل و نصیحت ناخواسته ارائه می دهند. مردها به غلط انتظار دارند که زن ها مانند آنها بیندیشند . گفتگو کنند و واکنش نشان بدهند.زنها به غلط توقع دارند که مردها مانند آنها احساس کنند و حرف بزنند و واکنش نشان دهند. منم دوست ندارم تبلیغ کتاب غربی کنم ولی اگه مطلبی و درست ببینم ارائه می دم(خودم به شخصه) حالا یا طرف خوشش میاد یا نمیاد! ![]() بخشی از این کتاب مردها به غلط در مورد مشکلی،پیشنهاد راه حل ارائه می دهند و احساسات را بی اعتبار می کنند در حالیکه زن ها راه حل و نصیحت ناخواسته ارائه می دهند. مردها به غلط انتظار دارند که زن ها مانند آنها بیندیشند . گفتگو کنند و واکنش نشان بدهند.زنها به غلط توقع دارند که مردها مانند آنها احساس کنند و حرف بزنند و واکنش نشان دهند. منم دوست ندارم تبلیغ کتاب غربی کنم ولی اگه مطلبی و درست ببینم ارائه می دم(خودم به شخصه) حالا یا طرف خوشش میاد یا نمیاد! ![]() |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۰:۳۲ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
چه ایرادی داره گاهی برای بدست آوردن علم از نکات خوب یک کتاب غربی استفاده کنیم ! پس اگر این مذموم است با این حساب باید از تمام اکتشافات و.... که توسط دانشمندان غربی بدست آمده است دوری کنیم .... البته این درست است که مثال های این کتاب در جایی دیگر با فرهنگی دیگر اتفاق می افتد و حتی اسامی آنها با ما بیگانه است ؟ اما آیا حتی یک نکته ی آموزنده هم ندارد که از آن چیزی برای زندگی بیاموزیم ؟!!! در اسلام به علم آموزی تاکید فراوانی شده که علم را بیاموزید حتی اگر در بلاد کفر باشد .... زندگی هم علم می خواهد .... پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند : بحارالانوار، ج 1 ص 180 و همچنین پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درحدیثی دیگر می فرمایند : اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد» عبدالله ابن جعفر حمیری - کتاب قرب الاسناد |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۱۶:۲۵ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۳ ۲۲:۲۶)آفتاب نوشته است: کسی در آموختن از غربی ها مشکلی نداره. من بیش از 1000 کتاب روانشناسی غربی خوندم. بحث در به کارگیریه. ببینید بعضی از کتاب هارو باید خورد بعضی رو باید جوید بعضی رو باید قورت داد بعضی رو هضم کرد و بعضی رو بالا آورد برخی کتابهای غربی خوبن امانه برای به کاربردن فقط جهت اطلاع خوبن... پیامبر هم تحصیل علم رو فرمودن. اما نگفتن حتما به کار بگیرید. آگاهی مد نظر هست. |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
سپاس فراوان از خانم مهسا110 بله کاملا درست می فرمایید اما بنده هم گفتم آیا حتی یک نکته ی آموزنده هم ندارد که از آن چیزی برای زندگی بیاموزیم ؟ قرار نیست سطر به سطر کتابی رو به کار ببندیم ولو اینکه حتی بسیاری از بخش های علم روانشناسی امروز از نظر علم قرآنی رد می شود . اما در دل این کتاب نکات خوبی هم وجود داره و اگر این نکات تنها به اندازه ی یک صفحه از کل باشه و حتی کمتر اما در زندگی تاثیر گذار باشه ایرادی نداره ازش استفاده بشه . |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۳ ۱۶:۳۷)آفتاب نوشته است: چرا میتونیم یک نکته بیاموزیم ولی فقط یک نکته ها...
|
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۳ ۲۱:۰۹ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
سلام به خانمهای گل
![]() این تاپیک دخترونه شده حسابی حالا اگه سردرش میزدیم ورود آقایان ممنوع عمرا اینجوری خلوت میشد....![]() این تاپیک رو اگه دوست داشتید بخونید. کتابش غربیه اما عاالیه. به جای بحث های بی نتیجه فک کنم این کتاب کمک کننده باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیینه رفتار (وظایف مردان و زنان) از منظر احادیث | netlog36 | 59 | 31,270 |
۲۱/خرداد/۹۶ ۹:۲۳ آخرین ارسال: SAHAR MOHSENI |
|
| جمله ای که زنان عاشقش هستند | mohsenmeamar | 22 | 9,644 |
۱۶/دی/۹۴ ۵:۵۸ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| واکنش مورد علاقه مردان موقع درد و دل کردن | FNS4565 | 2 | 1,526 |
۱۸/آذر/۹۴ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,533 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان | زینب خانوم | 71 | 28,991 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| """مردان مریخی ؛ زنان ونوسی """ | Aryha | 10 | 4,889 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۹:۱۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مردان خواهان چه رابطه ای هستند | moshavereh | 0 | 1,019 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۲۸ آخرین ارسال: moshavereh |
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

ولی فقط یک نکته ها...