|
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
|
|
۲۳:۴۲, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد. حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت! این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است. بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد. گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده. آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟ آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد! چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۸, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
مردها حساس ترن چون غیرتی ترن.
به همین راحتی... چون خودشون جنس خودشون رو بهتر میشناسن. میدونن که هیچ مردی محض رضای خدا به یه دختر مجرد کمک نمیکنه. (این جمله از یه سریال طنز بود که تقریباً به واقعیت نزدیکه.) ![]() باور کنین که این چیزا قابل بحثه و برای آدمای مختلف متفاوته. ممکنه من و همسرم دیدگاه یکسانی داشته باشیم که شاید مورد پسند یک زوج دیگه قرار نگیره. اما با هم خوشبختیم. اینه که مهمه. |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۳ ۲۳:۰۸)زینب خانوم نوشته است: مردها حساس ترن چون غیرتی ترن.طنز ها معمولا سبکشون اینکه حرف های مهم و بایه شیوه ی خاص مطرح می کنند،من کسی و می شناسم که اجازه به همسرش نمی ده که حتی با همسایه ش ارتباط داشته باشه چه برسه بره سرکار ولی این آقای محترم توی وایبرشون عکس کلی دختر و خانم هست ،وقتی ازشون می پرسی اینا کین می گن مشتری های مند و رابطه کاریه!!!. زن کم دردسر داشت وایبر و بقیه شبکه های دیگه هم اضافه شدند. البته من دوست داشتم جوابی بگیرم که واقعا آقایون و خانم هایی که گزینه آخر و انتخاب کردند چه شغلی و برای یک زن می پسندند؟ آیا به این نتیجه رسیدن که زن می تونه تو هرکاری جز کارهایی که قدرت مرد و می طلبه شرکت کنه ولی خودش باشه!؟ |
|||
|
|
۸:۱۰, ۲۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۳ ۸:۱۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
گفتم که...
برای آدمهای متفاوت متفاوته. یعنی اگه من آخوند باشم و همسرم هم آخوند زاده باشه، هر دو به این توافق میرسیم که بهتره زن مطلقاً کار نکنه. از خیر منفعت های مالیش گذشتیم، بهتره که زن تو خونه باشه. اما اگه من کارمند معمولی باشم، ممکنه با همسرم به این نتیجه برسم که روزگارمون با کار کردن یه نفره نمیگذره. برامون منفعت مالی داره که هر دو کار کنیم. هر چند... آقای محمدصدرا توی یکی از پست هاشون دو دو تا چهارتای مالی کردن و به نظرم تااازه کم حساب کردن و از لحاظ مالی هم به صرفه است که زن تو خونه باشه. اما خوب... این چیزها یه حکم کلی درباره همه آدم ها نیست. واقعاً بسته به شرایط و آدماش داره. این که یه زن جهیزیه بخره رو من توصیه نمیکنم. چون من به شخصه وقتی خواستم جهیزیه بخرم، سلیقه هیشکیو قبول نداشتم و تمام جهیزیه ام، حتی گوشکوبش رو هم خودم رفتم خریدم.یعنی اولاً این که دختر مردم ممکنه آرزو داشته باشه وسایل زندگیشو به میل خودش بخره. ثانیاً به عنوان کسی که تمام این خرید ها رو کرده، منو اگه بکشن هم حاضر نیستم دوباره برم مثلاً یافت آباد برای سرویس خواب. یا برم امین حضور واسه یخچال و فریزر. راستشم بگم... چون متاسفانه کاسبای این جاها خیلی کلکن. یه مبل دیگه نشونت میدن و یه مبل دیگه میارن. یه مرد میخواد باهاشون دعوا کنه تا دیگه از این کلک ها نزنن. اصولاً برای من به عنوان یه زن اعصاب خردیش زیاده. اما ممکنه شما بگی من هم وقتش رو دارم و هم اعصابش. یه آقا هم با خودم میبرم اگه لازم شد دعوا کنه. دیگه این که... آهان... به زندگی خودم هم ضربه ای نمیزنه و همسرم هم راضیه. پس این شغل برای شما مناسبه. متوجه منظورم شدین؟ یعنی بستگی به آدم و شرایطش داره. |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۲۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۳ ۲۰:۴۲ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمامی بزرگواران یه خانم به سختی درس میخونه چندسال به دانشگاه میره و درپایان دوست داره درزمینه ای که تحصیل کرده مشغول به کاربشه.......... اینا همه درست ولی اگه این خانم که حالا برفرض مثال خودبنده کلی درس خوندم وزحمت کشیدم.....ولی درزندگی مشترک سعی بررضایت همسرم خواهم داشت همیشه این دیدگاه رونداشته باشیم که شاید محیط کاری مناسب نبوده ![]() شاید من به عنوان یه خانم درحق همسرم به "عنوان یه خانم خانه دار" کوتاهی کرده باشم...... ![]() بودن افرادی که گفتن کار دربیرون باکاردرمنزل منافاتی نداره ولی به جاش رسیده حرفی که زدن تنهادرحد حرف بوده وبس......... اگه یه آقایی به خانمش اجازه ی کارکردن نداد دلیلی بربی اعتمادی نیست چون اعتمادی درابتدا شکل گرفته وبعدش ازدواج اگه اعتماد نبود ازدواجی هم صورت نمیگرفت ![]() ولی واقعا اکثریت محیط های کاری متاسفانه خوب نیستند هرچقدرهم که من نوعی محیط کاریم باوجود بد بودن شرایط درزندگی شخصی ام تاثیر گزارنباشد..... ولی مطمنن دراون محیط کاری احساس آرامش وامنیت نخواهم داشت.. چون به هرحال من میخوام نصف روزم رودرمحیط کاربگذرونم پس باید دراون محیط رضایت قلبی وآرامش داشته باشم................ بنده خودم درمحیط کاریم که دربیمارستان بود گاهی بامواردی روبرو بودم حتی ازخانم ها وآقایون متاهل که جای تاسف داشت این همه راحتی وشوخی های بی حد ومرز ومدام دعا میکردم که طرحم تموم بشه چون واقعا نمیتونستم همرنگ بااون جماعت باشم. ولی به لطف خدای بزرگ الان محیط کاریم روخیلی دوست دارم چون واقعا سالم وپاکن همه ی همکاران همکارانی دلسوز ومهربان ومحیطی که همه خانم هستیم .......... . ولی باز باتمامی این شرایط اگه قراربشه همسرم رضایت نداشته باشه کارم رو کنارمیگذارم چون رضایت همسرم شرطه چون تنها اوست که شریک زندگی ام می باشد وبس وباید خواسته هایمان باهم باشه ورضایت درزندگی تابنوانیم زندگی به دور ازهرگونه نزاع داشته باشیم ![]() تقدیم به همه ی بزرگواران: ![]() امام باقر(علیه السلام)فرمودند: برای زن نزد پروردگارش هیچ شفیعی کارسازتراز رضایت شوهرش نیست میزان الحکمه-ح7864 |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
یکی از داستان های اصلی کار کردن خانم ها اینه که به تدریج قسمتی از وجودشون از تملک شوهرشون خارج میشه و میشه سهم هر چیزی و هر کسی غیر از شوهر
جمله بالا رک و پوست کنده بود یعنی از صبح تا شب که بهترین زمان برای شخصه متعلق به محیط کاره متاسفانه خانم ها تا زمانی که سرکار نروند چنین چیزی رو درک نمی کنند و وقتی رفتند چیزهایی رو از دست میدن که دیگه قابل بازگشت نیست (هرگز) به ندرت پیدا میشن افرادی که به حرف عقلا گوش بدن دقیقا به همون میزان قلّت مومنین واقعی در دنیا اعتماد!!! چقدر کار سختیه برای اکثر مردم |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۲۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستاي بزرگوارم
![]() ممنون از جواب دلنشين دوست مهربونم (مجنون العباس) و جواب قانع كننده آقاي عبدالرحمن.................. دوستاي گلم،من يه جمله ميگم و اون اينه آدم اگه از انجام كاري رضايت قلبي نداشته باشه قطعا يه جاي كارش داره ميلنگه ![]() حالا اگه بيرون از خونه كار ميكنيد چه مجرد چه متاهل چه مرد چه زن احساس بدي نسبت به ماهيت كار (كار شرعي يا ...)يا محيط كار داري يا احساس اينرو داري كه نه به زندگيت ميرسي نه به خانوادت پس بايد تجديد نظر كنيد ![]() ![]() ![]() التماس دعا............ |
|||
|
|
۰:۲۴, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
سلام
من برای تست بچه رفته بودم خانم دکتری در مشهد که استاد دانشگاه هست و پروفسور هست و در بیمارستان اومد و قرار شده بود برم بچه رو نشون بدم توی مطب بودم و نفر اول بودم ، البته متاسفانه منشی متوجه نشد و شماره سوم رو به ما داد. دیدم دو نفر با هم در آن واحد وارد مطب شدند ، یک خانم سن بالایی اونجا بود که به خواهرم گفت دو نفره ویزیت می کنه خانم دکتر ، بعد رفتم بشینم ، خانمه شروع کرد برای خواهرم درد دل کردن ، گفت این عروسم می ره سر کار ، 5 سال مونده بازنشست بشه ، شیرش رو می دوشه برای بچه ، میگذاره میره شب میاد ، بچه ضعیف شده و ... ، یک سری صحبت رد و بدل شد و گفت بهش گفتم یا بچه نیارین ، یا اگر میارین سر کار نرین ، اما به حرف من گوش ندادند و بچه دار شدند. رفتم داخل مطب ، هنوز یک مریض داخل بود ، جدا از این که می گفت وزن بچه کمه و خانم دکتر گفت نه طبیعیه و وزن خودت کمه ، انتظار نداشته باش دخترت وزنش زیاد شه ، همین طبیعیه. خانمه گفت بچم یک مقدار نا آرومی می کنه ، خانم دکتر گفت بچه نیاز به توجه مادر داره ، تو روز که خونه نیستی ، شب که میری باید همه چیز ر ول کنی بچسبی به بچت که شاید کمبودش جبران بشه ، باید پیش خودت بخوابه شب ها ، باید شب تا صبح بهش محبت کنی ، توچه کنی ، بعد یک دفعه زد به سیم آخر و گفت ، اصلا خود من که این جا هستم اشتباهه ، زن باید بشینه توی خونه ، باید دو سال فقط با بچش باشه ، بچه نیاز به توچه مادر داره و .... جالبه خانم دکتر چادری نبود ، البته سنش زیاد بود اما مانتویی بود و کمی موش دیده می شد ، استاد دانشگاه هم بود ، این رو گفتم که فکر نکنید تم مذهبی داشته. افتخار من اینه که تابع مذهبی هستم که یک دانشمند هم بعد از سال ها تحقیق و علا رغم متفاوت بودن دیدگاهش ناخواسته و شاید بدون اطلاع اون رو تایید می کنه. |
|||
|
|
۰:۴۷, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
خانم یکی از دوستان بنده کارمند اداره دادگستری هستش. این دوست بنده الان حدود 4 ساله که صاحب یک فرزند شده اما این بچه پیش مادرخانمش میمونه! این یعنی آسیب. این بچه الان حدود 4 سالشه اما مادر بالاسرش نیست که با حوصله بچه رو از پوشک بگیره! بچه دیگه حالیش میشه و کلی خجالت میکشه وقتی خودش رو خیس میکنه. این خانوم محجبه و معتقده ، اما نمیدونم این استقلال مالی و کار کردن بیرون چه خوره ای به جون بعضی خانوم ها میندازه که حرف هیچ کس رو قبول نمیکنند. ----------------------- بنده هم مخالف کار کردن خانم ها بیرون نیستم. اما با رعایت شرایطی که برادر دل خسته تو پست دوم گفتند. در پناه حق |
|||
|
|
۱:۰۰, ۱۵/آذر/۹۳
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
به نظرم مخصوصا دو سه سال اول رشد بچه خییییلی مهمه که مادر کنارش باشه
از این طرف دو سال اول رو همه بیخیال میشن...بعد از اون طرف خدایی نکرده بچه مشکل پیدا کنه هر چی توی اون مدت کار کردن خرج دوا درمون بچه میشه اگر هم مادر بخواد حواسش واااقعا هم به کار و هم بچش باشه بی رودرواسی شکسته میشه...اذیت میشه.... |
|||
|
|
۴:۵۳, ۱۵/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۳ ۵:۰۰ توسط شیعه حیدر.)
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
یعنی همیشه ی خدا این عنوان تاپیک ها باید جوری باشه که تنش ایجاد کنه؟ مثلا اگه همون سوال نظرسنجی رو میذاشتین برا عنوان تاپیک چی میشد!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ طبق حدیث از فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرمودن: برای زن بهتره در خانه بمانه و بودن در میان نامحرمانه دوری کند بعد پیامبر هم وقتی تقسیم کار کرد به امیرالمونین فرمود شما کارهای بیرون از منزل رو انجام بده(کسب روزی و ...) وبه صدیقه طاهره فرمود شما کارهای داخل خانه را. بعد صدیقه طاهره (سلام الله علیها) فرمود:رسول خدا با این تقسیم کار چه قدر خیال منرا آسوده نمود از بابت این تقسیم کار تا از مردان نامحرم دور باشم البته با موارد این دوستمون "جناب دل خسته" هم موافقم نقل قول: باعث آسیب زدن به سلامت روحی و جسمی کودک و همسرش نشه. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ البته از اونجایی اکثر کارفرماها مرد هستند در ایران کارکردن خانم ها اشکال دارد! البته این دانشگاه ها هم اشکال داره!دختر و پسر مختلط!! استاد مرد با دانشجوی دختر شوخی میکنه!! یکی از اصحاب امام باقر یا امام صادق بود دقیق یادم نیست به امام فرمود یکی از دانشجوهای من دختر بود یه لبخند بهش زدم!که بعد امام فرمود : دیگه تکرار نکن! یا در حدیث دیگه هست که زن و مرد نامحرم نباید بیشتر از 5 کلمه با هم حرف بزنند! امام خمینی (رحمة الله علیه) 13 سال با همسر برادرشون صحبت نکرد! به خاطر اینکه نامحرم بوده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خوب دوستان خواشا انگ افراطی بودن به من نزنید من هر چی گفتم طبق قران و روایات اهل بیت بوده! اگه خود من هم اینایی که گفتم رو رعایت نکنم ولی حداقل منکرش نمیشم! ولی متاسفانه بعضی از دوستان از سر لجاجت کل منکر این مواردی که گفتم میشن! یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیینه رفتار (وظایف مردان و زنان) از منظر احادیث | netlog36 | 59 | 31,275 |
۲۱/خرداد/۹۶ ۹:۲۳ آخرین ارسال: SAHAR MOHSENI |
|
| جمله ای که زنان عاشقش هستند | mohsenmeamar | 22 | 9,644 |
۱۶/دی/۹۴ ۵:۵۸ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| واکنش مورد علاقه مردان موقع درد و دل کردن | FNS4565 | 2 | 1,526 |
۱۸/آذر/۹۴ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,535 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان | زینب خانوم | 71 | 28,994 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| """مردان مریخی ؛ زنان ونوسی """ | Aryha | 10 | 4,889 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۹:۱۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مردان خواهان چه رابطه ای هستند | moshavereh | 0 | 1,019 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۲۸ آخرین ارسال: moshavereh |
|

رو هم خودم رفتم خریدم.