|
ماجراهای حجاب برتر ستایش (!)
|
|
۱۰:۳۲, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۰:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مراسم جشن عید غدیر در شهر حاجیآباد مرکز شهرستان زریندشت استان فارس، به خاطر قهر مهمان اصلی به بر هم ریختن سالن توسط حاضران منتهی شد! به گزارش ایسنا، «انصاف نیوز» نوشت: این مراسم که سهشنبه با بلیطفروشی و استقبال گسترده مردم در سالن ورزشی 22 بهمن حاجیآباد برگزار شد، به علت تناقض محتوای برنامه با بیلبوردهای تبلیغاتی به هم خورد. در بیلبوردهای تبلیغاتی این مراسم که در سطح شهر نصب شده بود، نوشته شده بود که برنامه با حضور «نرگس محمدی»بازیگر نقش «ستایش» برگزار خواهد شد اما اتفاقاتی افتاد که علیرغم حضور این بازیگر در سالن، وی به روی سن نرفت. در ابتدای مراسم، امامجمعه زریندشت سخنرانی داشت که در پایان سخنان خود اعلام کرد که خانم نرگس محمدی امشب با چادر و حجاب برتر به روی صحنه خواهند آمد. اما نرگس محمدی پس از اطلاع یافتن از این سخنان، گفت که حجابش کامل است (!) و با چادر (!!) به روی سن نخواهد رفت!! اصرار بیش از حد برگزارکنندگان نیز تاثیری در تصمیم او نمیگذارد و این مساله باعث قهر این بازیگر از سالن میشود.جمعیت زیاد حاضر در سالن که با وعده حضور نرگس محمدی بلیط تهیه کرده بودند وقتی متوجه شدند که قرار نیست ستایش به روی سن بیاید، شروع به اعتراض کردند که در این میان اعتراضات بالا گرفت و باعث زد و خورد و آسیب رساندن به وسایل سالن شد. ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۳, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بله قطعا حجاب یه نمونه هست مسائل بسیار دیگری هم هست
هستند کسانی که این حداق شعور نداشته باشن ؟ این شعور اکتسابیه یا ذاتیه ؟ |
|||
|
۲۳:۲۱, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:بله قطعا حجاب یه نمونه هست مسائل بسیار دیگری هم هستتصور اینه که اکتسابی هست شاید هم نباشن ولی بالاخره این محیط و شرایط زندگی تاثیر گذار هستن مردم ایران با مردم ژاپن ذاتی فرق دارن؟ اونا وقتی سونامی شد توی فروشگاه ها، مشتری ها اجناس رو گذاشتن سر جاها و توی صف از فروشگاه رفتن بیرون اینجا... نظر من اینه که اکتسابیه |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
وقتی حجاب زورکی رو سر قاتلا و دزدا و زنهای سابقه دار میکنن منم اگه بودم دوست نداشتم سر کنم.
البته این خانم، به قول یزدی ها خش خواسته باشه که چادر سر کنه. اما وقتی نمیخواد حیف از احترام چادر نیست با آدمی که هر ماه زن یکیه همراه بشه؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۰:۵۸ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام عليكم اي بابا چرا دارين همش به اون بازيگر بيچاره توهين مي كنين؟؟؟ من خودم ازش خوشم نمياد. اصلا هم مهم نيست كي ميخواد باشه. اما خب اون دوست نداره با چادر بياد رو سن. حالا شما ميگي به خاطر بي عفتي شه،باشه،اصلا اين بازيگر مذكور،از فاحشه كه بدتر نميشه،ميشه؟؟؟؟؟ اين خانم بازيگر دوست نداره با چادر بياد رو سن. اون چيزي كه عرف و قانونه رو بايد رعايت كنه،اما از چادر خوشش نمياد. خلاف قانون هم كاري نكرده. حالا من و شما اومديم اينجا داريم ازش انتقاد مي كنيم. خيلي بيكاريم!!! من همون اولاش يه عكس از ايشون تو اينترنت ديدم،فهميدم چطور آدميه. اين حرفا مشخصه،نيازي به گفتن نداره. في امان الله |
|||
|
|
۰:۲۷, ۲۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۳ ۰:۲۸ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آره واقعا منم موافقم دارید جفا می کنید به این بازیگر وطنی حالا حجاب و این حواشی که مهم نیست امریست دل بخواهی خدا و پیامبرانش نمیدانسته اند ما می دانیم بزارید هرکی هرطوری دوست داره باشه چیکارشون دارید جماعت بیکارالدوله زور که نیست تازه اون تماشگرام حق داشتند اصلا همه حق دارند فقط حق است که حق ندارد.
(البته ببخشدا با عرض پوزش قصذم حمله به شخصیتتان نیست برادر قصدم حمله به افکارتان هستد شما فرد بسیار محترم و ارزنده ای هستید اما حیف نیست چنین افکاری رو ... )ارزشی ها بی ارزشی شدن بی ارزشی ها ارزشی شدن |
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
این خانوم محترم ب صرف بازیگر بودنشون مشخصه ک چ دیدگاه هایی دارن و حجابشون چ مدلیه
پس درباره ش حرفی نیست ایراد اصلی ب امام جمعه محترم هست ک از روی سادگیشون چ حرفی زدن !! حالا اومدیم و این خانوم چادر رو سرش میکرد ی لحظه تصور کنین واقعا این مدل چادر سرکردنش ارزشی هم داشت؟؟ کسی ک چادری نیست، وقتی چادر رو سرش کنه، اونم از روی اجبار خب معلومه ک چ طوری سرش می کنه .... کلا این پیشنهاد اولیه اشتباه بوده ...
|
|||
|
|
۳:۵۴, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
لقب فاحشه دادن به کسی رو یا باید بیایید توضیح بدین که چرا نسبت دادید که اون فرد شلاق بخوره.
اگه این نسبت دروغ هست شماباید شلاق بخورید. ازتون شکایت کنند قابل پیگیری هستا. حواستون باشه... |
|||
|
|
۸:۴۷, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بنده اصلاً و اصلاً لقب فاحشه به ایشون ندادم.
باز دوباره حرف تو دهن من گذاشتینا!!! آیا غیر از اینه که بازیگرا هر هفته با یکی ازدواج میکنن و هر هفته نقش زن و شوهر یکی رو بازی میکنن؟ من قبلاً هم گفتم و خیلی جلوی حرفم جبهه گرفتین. ببینید! برای من رویا تیموریان که اکثر فیلماش رو با همسرش بازی میکنه و با آقا مسعود رایگان نقش همسر همدیگه رو بازی میکنن با خانم ایکس و ایگرگ فرق داره. من خودم توی محیط های تئاتری بودم. اصلاً محیط های سالمی نیست. حالا چنین آدم هایی رو بخوان به زور چادر سرشون کنن، خوب نیست دیگه... دقیقاً همونی که عرض کردم. عین این که توی دادگاه های ما قاتلا و دزدا رو با چادر میارن. ضمن این که فاطمه جان! ایشون وقتی توی برزیل سیگار میکشیدن و با آقای شریفی نیا رفتن پشت عکس آدمای لخت عکس انداختن، حتی کسی به ایشون نگفت بالای چشمتون ابروئه. حالا فکرشم بکنین که یک درصد حتی اگه برای کسی اثبات بشه که - زبان من لال - بازیگری فحشا کرده شلاقش میزنن؟ خونه پرش از ایران میرن و پناهنده میشن. |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان الحمدالله بازیگرای ما از درخشان ترین انسانهای روزگارن منتها ماله کره مریخ هیچ سنخیتی با ایران و مذهبمون توشون یافت نمی شه!!!!!!!!!
اما الان بحث سر رفتار مردم که فوق العاده عجیب و بی منطق بوده و سر حرف اون امام جمعه محترمه حالا فرض کنید ستایش نبود یکی دیگه بود اونوم عمرا حاضر می شد چادر بپوشه مثه این که به من بگن بیا فلان جا بهت جایزه می دیم منتها چادرت رو دربیار خب منم عمرا چادرم رو بردارم...این از این یعنی رفتار ایشون با توجه به اعتقادات و بقیه رفتارهاشو به قول بچه ها تو برزیل و این جاها کاملا کاملا طبیعی بوده ولی رفتار مردم ما که واسه یه بازیگر که نه نماد علمیه کشوره نه قهرمانی صرفا برچسب هنرمند رو بهش زدن تاکید می کنم فقط برچسب بسیار بسیار دور از فهم و شعور یک مسلمانه ...این ادما که خودشونو هنرمند می دونن خودشون خودشون رو توچشم مردم بزرگ کردن ولی من نوعی چرا انقدر ارزش ها ومعیارهای انسانیم پایین بوده که این ادما واسم شدن اسطوره منی که داعیه اسلام و تشیع دارم و غرب و حقیر و اومانیست می دونم چرا معیارهای برتریم باید مثه اونا باشه بازیگرایی که از توشون فاحشه به معنای واقعی کلمه بیرون میاد گ.چ وبازیگرامون تو خارج از کشور همرنگ اون جماعت می شن ومثه مدلها استانداردهای اونا لباس می پوشن ونشون می دن چیزی از از هویت ایرانی با خودشون ندارن کارگردانی که برای جایزه گرفتن از دست دشمنان خودش رو به اب و اتیش می زنه وحاضر می شه چهره مملکتش رو تخریب کنه ادم رو به تعجب می اندازه که مردم ما دارن به چه سمتی میرن و ما داریم چیکار می کنیم.... اون امام جمعه با فکر ساده خودش خواسته با چادر سرپوشی روی همه این حرفا بزاره غافل از این که مردم ما اینا رو همینجوری و با همین قیافه خواستن و طرفدارشون شدن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)