کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا تا به حال در تمام عمرتان یک دور کامل نهج البلاغه را خوانده اید؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمپین پیوند با نهج البلاغه
۱:۱۰, ۲۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۳ ۳:۱۸ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان من

چه قدر بی سوادی است که آن چه که در ماشین بنزین نریزیم
شاید اگر حرکت ایستایی داریم
به خاطر این است که تغذیه ی درستی نداریم
و رهایش کرده ایم
فقط یک سوال آیا تا به حال یک دور فقط یک دور کامل نهج البلاغه را خوانده اید ؟

میخاییم یه قرار بذاریم با خودمون :
از این به بعد هر شب بین ساعت 11 تا 12 شب یه بخش از نهج البلاغه رو که می تونه یه خطبه یا کمتر باشه رو میذاریم
بعد در ساعات دیگه شما دوستان هر نظری دارید
مثلا :
کاربردی که توی زندگی شما اون خطبه داشته یا خواهد داشت یا اگر می داشت
سنجیدن مسائلمون و ابهاماتمون با اون خطبه
و......

متن خطبه ها با رنگ سبز نوشته میشه

اونایی که هستن بگن یا علی
ده تا بشیم استارت میزنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، soheyl68 ، 135 ، یاســین ، aboutorab ، آفتاب ، لبخند خدا ، حوریه سادات ، m.hossein ، amrtat71 ، mahyamatin ، السا ، fiftynine ، aakbarib ، aaaaa ، 59-11(یامهدی) ، اسکای ، Islam ، mahdy30na ، حضرت عشق ، مهشاد

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۸, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #51
آواتار
آری به خدا سوگند که این (((آیه))) را شنیده بودند و آن را به خاطر سپرده بودند،ولی دنیا در چشم آنان زیبا جلوه کرد،و زر و زیورش آنان را فریفت.

(((( آیه ی 83 سوره ی مبارکه ی قصص ))))
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، فانوس *7* ، مهشاد
۳:۵۰, ۲۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۳:۵۳ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #52
آواتار
خطبه ی سوم بخش پایانی :
بدانيد. سوگند به كسى كه دانه را شكافته و جانداران را آفريده ، كه اگر انبوه آن جماعت نمى بود، يا گرد آمدن ياران حجت را بر من تمام نمى كرد و خدا از عالمان پيمان نگرفته بود كه در برابر شكمبارگى ستمكاران و گرسنگى ستمكشان خاموشى نگزينند، افسارش را بر گردنش مى افكندم و رهايش مى كردم و در پايان با آن همان مى كردم كه در آغاز كرده بودم . و مى ديديد كه دنياى شما در نزد من از عطسه ماده بزى هم كم ارج تر است .
چون سخنش به اينجا رسيد، مردى از مردم ((سواد)) عراق برخاست و نامه اى به او داد.
على (ع ) در آن نامه نگريست,
. چون از خواندن فراغت يافت ، ابن عباس ‍ گفت : يا اميرالمؤ منين چه شود اگر گفتار خود را از آنجا كه رسيده بودى پى مى گرفتى . فرمود: هيهات ابن عباس ، اشتر خشمگين را آن پاره گوشت از دهان جوشيدن گرفت و سپس ، به جاى خود بازگشت . ابن عباس گويد، كه هرگز بر سخنى دريغى چنين نخورده بودم كه بر اين سخن كه اميرالمؤ منين نتوانست در سخن خود به آنجا رسد كه آهنگ آن كرده بود.
معنى سخن امام كه مى فرمايد: ((كراكب الصعبة إ ن اشنق لها خرم و ان اسلس لها تقحّم )) اين است ، كه اگر سوار، مهار شتر را بكشد و اشتر سر بر تابد بينى اش پاره شود و اگر با وجود سركشى مهارش را سست كند، سرپيچى كند و سوارش نتواند كه در ضبطش آورد. مى گويند: ((اشنق الناقة )) زمانى كه سرش را كه در مهار است بكشد و بالا گيرد. ((شنقها)) نيز به همين معنى است و ابن سكيت صاحب اصلاح المنطق چنين گويد. و گفت : ((اشنق لها)) و نگفت : ((اشنقها)) تا در برابر جمله ((اسلس لها)) قرار گيرد گويى ، امام (عليه السلام ) مى فرمايد: اگر سر را بالا نگه دارد او را به همان حال وامى گذارد. و در حديث آمده است كه رسول (صلى اللّه عليه و آله ) سوار بر ناقه خود براى مردم سخن مى گفت و مهار ناقه را باز كشيده بود (شنق لها) و ناقه نشخوار مى كرد. (از اين حديث معلوم مى شود كه شنق و اشنق به يك معنى است .) و شعر عدى بن زيد عبادى هم كه مى گويد:
شاهدى است كه اشنق به معنى شنق است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهشاد
۴:۲۳, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
دوستان گلم متاسفانه من تا یه مدت سرم شلوغ خواهد بود و نمی تونم خیلی اکتیو باشم هرچند این اخری هم نبودم اما برای حدود ۶ ماه نیستم این نشونه کنسلی نیست یه زنگ تفریح
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهشاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا