کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال
۱۹:۰۳, ۱۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۰:۵۰ توسط antares.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سوره : الفجر آیه : 10. متن عربی آیه : وَفِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتَادِ ترجمه. و قوم فرعون[/b] آن دارنده ، ميخها

[تصویر: 220px-Cuneiform_script.jpg]
الاوتاد جمع وتد است
میخ :المسمار : وتد (nail)[/b]

خط میخی ایلامی
از خط میخی سومری نخستین خط میخی ایلامی منشعب می‌شود که برای نگارش زبان ایلامی به کار می‌رود که جزو زبان‌های منفرد است. در واقع کمی بعد از پیدایش خط میخی تصویری سومری و بابلی، ساکنان منطقه شمالی دشت خوزستان و کوهپایه‌های زاگرس نوع دیگری از خط میخی تصویری را بکار بردند که به خط ماقبل عیلامی (پروتوعیلامی)[sup][۱۵][/sup] مشهور شد. پروفسور «والتر هینتس» می‌نویسد:
[i]در ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد وقتی که سومری‌ها خط تصویری را به عنوان بهترین وسیله برای مکاتبات خود اختراع کردند این ابداع به سرعت به همسایگان عیلامی آنها رسید. صرفنظر از اختلاف در جزئیات، تردید نباید کرد که خط تصویری عیلامی بر مبنای سرمشق سومری تدوین شده‌است. این خط به سرعت گسترش یافت و تقریباً همزمان در شمال شرق کاشان (میان تهران و
اصفهان) و در شرق دور و جنوب در کرمان ظاهر شد.

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B...7%D8%B1%29
[/i]

نقشه ایلام باستان

[تصویر: 260px-Elam_Map.jpg]

وقال فرعون یا ایها الملا ما علمت لکم من اله غیری فاوقد لی یاهامان علی الطین فاجعل لی صرحا لعلی اطلع الی اله موسی و انی لا ظنه من الکاذبین( ایه ۳۸ از سوره قصص)فرعون گفت : ای بزرگان قوم ، من غیر از خودم برای شما معبودی نمی شناسم ، پس ای هامان برایم بر گل آتشی برافروز و آجر ساز و برجی بنا کن ، تا شاید از معبود موسی اطلاعی کسب کنم ، و همانا من او را از دروغگویان می پندارم ) فرعون به منظور کنایه و تعریض نسبت به موسی و دعوت حقه او و آیات و معجزاتی که ارائه کرده بود خطاب به اشراف و جماعت فرعونیان که از شدت مهابت و عظمت چشم بینندگان را خیره می ساختند، می گوید: من معبودی غیر خودم برای شما سراغ ندارم ، پس دعوت موسی که شما را به سوی رب العالمین می خواند صحت ندارد وآنگاه خطاب به هامان وزیر خود می گوید: ای هامان برای من از خشت خامی که درآتش پخته شده برجی بلند بساز که از همه طرف ظاهر و آشکار باشد و من با بالا رفتن ازآن و نگریستن در طبقات آسمان یا از راه رصد ستارگان ، ببینم

اونتاش ناپیریشا(فرعون هم عصر حضرت موسی علیه سلام )

اونتاش ناپیریشا یا اونتاش گال یا اونتاش هوبان (۱۲۷۵-۱۲۴۰ پیش از میلاد) پادشاه بزرگ عیلامی و بنیانگذار زیگورات چغازنبیل است. او در کتیبه‌ای نام خود را به عنوان بر پا دارنده این زیگورات جاودانه کرده‌است. اونتاش گال نوهٔ پاهیر ایشان بنیانگذار این سلسلهٔ شاهی در عیلام بود.

او در سال ۱۲۶۵ قبل از میلاد، به حکومت عیلام رسید و شهری جدید به نام اونتاش بنا کرد و در آن زیگورات برپا ساخت. اونتاش گال در این کتیبه به جز پرستش خدای اینشوشیناک اهداف دیگری را نیز برای ساخت زیگورات ذکر می‌کند، اما هنوز باستان شناسان نتوانسته‌اند به معنای دقیق جملات او پی‌ببرند. بسیاری معتقدند راز اهداف دیگر او از بنا کردن زیگورات در چهار بنای کوتاه استوانه‌ای شکل که در اطراف زیگورات قرار دارند نهفته‌است.

گیرشمن دوران حکمرانی او را به مدت ۲۰ سال (۱۲۶۵-۱۲۴۵ پیش از میلاد) بنا بر فرضیه ذکر کرده‌است. بر روی ۶۵۰۰ آجر کتیبه‌داری که در چغازنبیل یافت شده‌است به جز نام این شاه نام شاه یا شاهزادهٔ دیگری دیده نمی‌شود.[sup][۱][/sup]
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%8...8%B4%D8%A7

من اونتاش ناپیرشا، پسر هومبان اومنا، شاه انشان و شوش، هنگامی که من مطالح ساختمانی را به دست آوردم ، در اینجا شهر اونتاش و حریم مقدسش را برپا نمودم (سنگ نوشته فرعون در زیگوارت چغازنبیل )

نام پدر اونتاش ناپیرشا سازنده زیگوارت چغازنبیل هومبان است و احتمالا وزیر او هم نامش هومبان بوده و نام هامان برگرفته از اوست

ظاهرا فرعون (اونتاش ناپریشا ) از وزیرش خواسته معبدی بزرگتر از زیگوارت بسازد تا به خدای موسی علیه سلام دست یابد

چُغازَنبیل نیایشگاهی باستانی است که در زمان ایلام (عیلامی‌ها) و در حدود ۱۲۵۰ پیش از میلاد ساخته شده‌است. چغازنبیل بخش به‌جامانده از شهر دوراونتش است و در نزدیکی شوش (شهر باستانی) در استان خوزستان قرار دارد.

ادامه در لینک زیر
http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%86%D8%B...B%8C%D9%84

در مصر اهرام سازه های قدیمی او از اجر ساخته نشده و روش تولید اجر را نمیدونستند

قال تعالى {وَنَادَى فِرْعَوْنُ فِي قَوْمِهِ قَالَ يَا قَوْمِ أَلَيْسَ لِي مُلْكُ مِصْرَ وَهَذِهِ الْأَنْهَارُ تَجْرِي مِن تَحْتِي أَفَلَا تُبْصِرُونَ }الزخرف51

در مصر اهرامات فقط رود نیل جریان دارد اما در ایه مبارکه فوق کلمه انهار است

و شهر دورانتاش نزدیک رود دز قرار داشت و کرخه در مغرب و کارون هم در مشرق اوست

و در لینک زیر میتونید مشاهده کنید شهر هفت تپه

http://www.behrah.com/map.php?id=226

[تصویر: 220px-Khuzestan%2CShush.jpg]

مجسمه مفرغی فوق از ان همسر فرعون ناپیر اسو بوده که الان در موزه لوور است

نام اسو یا اسیو خیلی شبیه اسیه است

[تصویر: canal_untashnapirisha_dezful_01.jpg?itok=nv6C2nhe]

کانال اونتاش ناپیرشا(فرعون) در شمال خوزستان

قال تعالى ((وَأَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذِينَ كَانُوا يُسْتَضْعَفُونَ مَشَارِقَ الْأَرْضِ وَمَغَارِبَهَا الَّتِي بَارَكْنَا فِيهَا وَتَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الْحُسْنَى عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ بِمَا صَبَرُوا وَدَمَّرْنَا مَا كَانَ يَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَقَوْمُهُ وَمَا كَانُوا يَعْرِشُونَ)

در ایه فوق گفته شده تمام بنایی که با بیگاری از بنی اسراییل ساخته شد ویران شده اما اهرام و کاخهای مصر ویران نشدند ولی شهر دورانتاش در حمله اشور بانیپال(بخت النصر اصلی) تبدیل به ویرانه شد

و چغازنبیل در زیر خاک مدفون بود و مانند زنبیل وارونه در اومد که در زبان محلی به همین نام است (چوغا زنبیل )

در زمان حمله اشور بانیپال که یک قرن قبل از سقوط اشور بدست کوروش اتفاق افتاد بنی اسراییل در دورانتاش بودند

تندیس گاو سفالین که در پشت آن کتیبه ای به خط میخی عیلامی وجود دارد که مضمون آن چنین است: "من اونتاش ناپیرشا[...] یک گاو نر از گل پخته لعابدار را به عنوان فرشته نگهبان در این مکان مقدس گذاشتم. پس آنچه را که شاهان قدیم نکردند ، من انجام دادم . باشد که خدای اینشوشیناک این هدیه را از من بپذیرد."
[تصویر: 40711302271101982161914324123542215125101.jpg]
احتمالا سامری هم از روی همین مجسمه گوساله خودش رو ساخت

(وَشَجَرَةً تَخْرُجُ مِنْ طُورِ سَيْنَاءَ تَنْبُتُ بِالدُّهْنِ وَصِبْغٍ لِلْآكِلِينَ[/i]) (المؤمنون:20)

و درختی در کوه سینا که در روغن رشد میکند (زمین نفتی) و رنگی است برای خورندگان (شاید یعنی ملانین دارد )

اسامی 33 پیامبر خدا که در 15 استان ایران مدفون هستندhttp://khabaronline.ir/detail/223687/culture/religion

یک ماه بعد از تولد حضرت مسیح، مریم عیسی را با خود به سرزمین مصر برد و سی سال در آنجا ماندند یا این که عیسی فرمان پیغمبری برایش آمد که به زمین بیت‏المقدس باز گردد

سه موبد زرتشتی (Natal-Reis-Magos) که به اورشلیم رفته بودند

[b]در انجیل از سه مغ ایرانی یاد شده که زایش حضرت عیسی
را پیش بینی کرده بودند و در زمان تولد حضرت عیسی به فلسطین رسیده بودند

ایا این سه نفر حضرت عیسی را با خود به ایران اوردند ؟

حضرت عیسی در زمان اقتران مشتری و زحل به دنیا امد و این اتفاق در هفت سال قبل میلاد رخ داد و حضرت عیسی در سال ۳۳ میلادی به صلیب کشیده شد [/b]

و اقتران مشتری و زحل هر ۲۰ سال یکبار رخ میدهد و در زمان عروج ایشان هم باید رخ داده باشد

در ضمن این اقتران که علویین نام دارد در زمان تولد پیامبر در سال ۵۷۱ میلادی هم رخ داد

رصدخانه خورشیدی مجاور زیگورات چغازنبیل
http://www.iranastro.ir/fa/?p=64

شواهدی در دست است که نشان می دهد شهر دور اونتاشی و زیگورات چغازنبیل پیش از آن که به تمامی ساخته و کامل شود به دست (( آشور بانیپال )) پادشاه آشور تصرف و ویران شده است . چنانکه همین شخص در کتیبه ای اظهار کرده است :
[تصویر: %D8%A7%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%A7%D8%B4_%D9...219569.JPG]
من زیگورات شوش را که از آجرهایی با سنگ لاجورد لعاب شده بود را شکستم … معابد عیلام را با خاک یکسان کردم … من شوش را تبدیل به یک ویرانه کردم … ندای انسانی و بانگ شادی به دست من از آنجا رخت بر بست

اشور بانی پال
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%B...8%A7%D9%84

در لینک زیر نوشته حضرت دانیال به اسارت بخت النصر در امد و بعدها با عده ای از بنی اسراییل به یران امدند

اما به نظر ایشان به محل زندگی سابق خود برگشته اند و اورشلیم در فلسطین نبوده و در عیلام قرار داشته

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A...8%A7%D9%84
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، سرباز منتظر ، mortozpasha

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۱, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
وَلاَ تَلْبِسُواْ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُواْ الْحَقَّ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ
بقره 42
(۲۳/آبان/۹۳ ۸:۵۲)antares نوشته است:  دلیل اونو خودتون نوشتید

[b]وَأَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذِينَ كَانُواْ يُسْتَضْعَفُونَ مَشَارِقَ الأَرْضِ وَمَغَارِبَهَا الَّتِي بَارَكْنَا فِيهَا وَتَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الْحُسْنَى عَلَى بَنِي إِسْرَآئِيلَ بِمَا صَبَرُواْ وَدَمَّرْنَا مَا كَانَ يَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَقَوْمُهُ وَمَا كَانُواْ يَعْرِشُونَ

و مشرقها و مغربهاى پر برکت زمين را به آن قومِ به ضعف کشانده شده (زير زنجير ظلم و ستم)، واگذار کرديم؛ و وعده نيک پروردگارت بر بنى اسرائيل، بخاطر صبر و استقامتى که به خرج دادند، تحقّق يافت؛ و آنچه فرعون و فرعونيان (از کاخهاى مجلّل) مى‏ساختند، و آنچه از باغهاى داربست‏دار فراهم ساخته بودند، در هم کوبيديم! اعراف 137

معنای اسم کاربری منو تو موتور جستجو گر سرچ میکردین میفهمیدین انتارس نام ستاره قلب العقرب به زبان انگلیسی است

رود بزرگ در زبان عربی بحر هم گفته میشه و نهر بیشتر در مورد رودهای موسمی است

مصر در بیان امروزی همون مترو پلیس است ( شهرکها )

یهودیان برای غصب سرزمین فلسطین مصر را به کشور کنونی نسبت دادند و همه شهرهای ذکر شده در کتب خویش را به شهرهای ان زمان فلسطین کنونی

با تشکر از شما که فقط به پاسخهایی که میخوایین جواب میدید و مابقی سوالات رو رها میکنید .
جناب
چند نکته را لطف کنید
بحث ایه ای که اوردید و مدعی بودید فرعون یا ( [b]اونتاش ناپیریشا )خودتون معبد ساخت رو پاسخ ندادید و چون سکوت اراده کرید ، یعنی اینکه کلام شما وقتی نقض و رد شد را قبول دارید.درسته؟
چون شما مدرکی که ارایه دادید علت ساخت با علت ساختی که در ایه کریمه بیان شده متفاوت است.

شما بحث عدم اطلاع مصریان از ساخت اجر رو مطرح کردید و همچنین در منبعی که معرفی کرده بودید هم دلیلی بر اینکه مصریان علم و دانش و اگاهی ساخت را نداشتن بیان نشده بود ، در حالی که در منابع چه تاریخی و چه حدیثی براتون مستند اوردم که حرفتون اشتنباه هستش . اینم با عدم پاسخ به این موضوع برداشت میشه که قبول کردید تناقض خودتون رو.

در اولین کلامتون در اولین پست هم ایه ای از قران مجید ارایه دادید و بدون اینکه تفاسیر و لغت نامه ها و متون رئایی ( اهل سنت شیعه ) مراجعه بفرنایید به باب میل خودتون شروع به فرضیه سازی کردید که چرا فرعون صاحب میخ هست. درحالی که اگر بر منابع معتبر روایی و تفسیری مراجعه میفرمودید مطلع میگشتید.
با اینکه به این سوال هم پاسخ ندادید بنده براشت میکنم که این پست از ابتدا اشتباه و فقط برای این ایجاد شد که ، یکسری مطالب رو خواستید بهم اتصال بدید در حالی که هیچ کدوام از انها به هم ارتباط نداشته و فقط از روی اما و اگر و شاید ها ، شاید به هم نزدیک باشد.

جناب شما موضوع عجل سامری و همچنین مطالب دیگر که برای قوم موسی کلیم الله هست برای بعد از مهاجرت از مصر و همچنین شکافته شدن دریا ( طبق ایه قران ) رو که به گونه ای مطرح کردید که با منطقه مورد نظر خودتون همخوانی ندارد و اگر داشت در پاسخ به سوال مزروحه پاسخ میدادید که ندادید. یعنی نقض کلام خودتون.
درپایان : شما برای اینکه بگید شهر [b]
دوراونتاش همون مصر هست ، ( البته بعد از 60 پست به نتیجه ای نرسیدیم و کلامتان نقض شد
به جوابی ایا خواهیم رسید؟) باید تمام اتفاقات قوم موسی کلیم الله از کشتن پسران ( وَإِذْ نَجَّيْنَاكُم مِّنْ آلِ فِرْعَوْنَ يَسُومُونَكُمْ سُوَءَ الْعَذَابِ يُذَبِّحُونَ أَبْنَاءكُمْ وَيَسْتَحْيُونَ نِسَاءكُمْ وَفِي ذَلِكُم بَلاء مِّن رَّبِّكُمْ عَظِيمٌ - بقره 49) ماجرای گذشتن از دریا و غرق شدن لشکر فرعونیان .( وَإِذْ فَرَقْنَا بِكُمُ الْبَحْرَ فَأَنجَيْنَاكُمْ وَأَغْرَقْنَا آلَ فِرْعَوْنَ وَأَنتُمْ تَنظُرُونَ 50 بقره) و ... رو بیان کنید
با تشکر از شما که به سوالات نصفه و یمه پاسخ میدید.

نهر؟بحر؟
(۲۳/آبان/۹۳ ۸:۵۲)antares نوشته است:  
رود بزرگ در زبان عربی بحر هم گفته میشه و نهر بیشتر در مورد رودهای موسمی است
مفرادا راغب اصفهانی:
نهر
النَّهْرُ: مَجْرَى الماءِ الفَائِضِ، وجمْعُه: أَنْهَارٌ،
قال تعالى: وَفَجَّرْنا خِلالَهُما نَهَراً [الكهف/ 33] ، وَأَلْقى فِي الْأَرْضِ رَواسِيَ أَنْ تَمِيدَ بِكُمْ وَأَنْهاراً وَسُبُلًا
[النحل/ 15] وجعل اللهُ تعالى ذلك مثلا لما يَدِرُّ من فَيْضِهِ وفَضْلِهِ في الجنَّة على الناس. قال تعالى: إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَنَهَرٍ[القمر/ 54] ، وَيَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهاراً [نوح/ 12] ، جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ [المائدة/ 119] .

بحر
أصل البَحْر: كل مكان واسع جامع للماء الكثير، هذا هو الأصل، ثم اعتبر تارة سعته المعاينة، فيقال: بَحَرْتُ كذا: أوسعته سعة البحر، تشبيها به، ومنه: بَحرْتُ البعير: شققت أذنه شقا واسعا، ومنه سميت البَحِيرَة. قال تعالى: ما جَعَلَ اللَّهُ مِنْ بَحِيرَةٍ [المائدة/ 103] ،
تفسیرش با خودتون.

(۲۳/آبان/۹۳ ۸:۵۲)antares نوشته است:  
مصر در بیان امروزی همون مترو پلیس است ( شهرکها )
شما پشتر مصر رو قریه و ... بیان کردید و الان به معنای امروزی و ... مطرح میکنید؟ ایای اسمی که در گذشته بوده الان میشه گفت در زبان امروز این هست؟جناب قمر و شمس و مشرق و مغرب و شما و جنوب و اسامی اماکن در گذشته حال همون هست.
مگر اینکه برای استفاده از ان برای پیشبرد اهداف شخصی و رسیدن به مقصود واهی معنای گذشته و اینده و حال را خود معنا کرده و تغییر دهیم.
چند نمونه خدمت شما عرض میکنم :
"اماکنی که در قران امده ایا مکانی دیگر است؟"
َقَدْ نَصَرَكُمُ اللّهُ فِي مَوَاطِنَ كَثِيرَةٍ وَيَوْمَ حُنَيْنٍ إِذْ أَعْجَبَتْكُمْ كَثْرَتُكُمْ فَلَمْ تُغْنِ عَنكُمْ شَيْئًا وَضَاقَتْ عَلَيْكُمُ الأَرْضُ بِمَا رَحُبَتْ ثُمَّ وَلَّيْتُم مُّدْبِرِينَ توبه 25
إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِي بِبَكَّةَ مُبَارَكًا وَهُدًى لِّلْعَالَمِينَ ال عمران 96
و ....
[/b]ایا این حنین رو باید مکانی غیر از حجاز بدایم؟

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، أین المنتظر ، antares ، میم.حسین.الف ، قلب
۱۴:۴۶, ۲۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۳ ۱۷:۴۱ توسط antares.)
شماره ارسال: #62
آواتار

معماری مصر باستان

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B...8%A7%D9%86
  1. بناهایی که از خشت (آجر نپخته) در ساخت آنها استفاده شده‌است.
  2. بناهایی که از سنگ‌هایی نظیر بازالت، آهک، مرمر و گرانیت ساخته‌شده‌اند.
آثار معماری به جا مانده از تمدن مصر باستان با توجه به مصالحی که در ساخت آنها به کار رفته است به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته نخست بناهایی هستند که مصالح به کار رفته در آنها آجر نپخته بوده است. از این نوع آجر در ساخت خانه‌های مصری در طول تمدنهای فراعنه، یونانی، قبطی و اسلامی استفاده می‌شده است و امروزه در ساخت خانههای روستایی کاربرد دارد. نوع دوم معماری سنگی است.
مصریها قومی ابدیت گرا بودند. در مصر هر معماری که مربوط به آن د نیا باشد سنگی است و هر معماری که مربوط به این دوران باشد خشتی و فانی است

ىر اثار باستاني زمان حضرت موسی در مصر اهرامات حتی یک اجر هم نبوده و فقط خشت خام بوده که با ایه قران جور در نمیاد
فاوقد لی یاهامان علی الطین فاجعل لی صرحا لعلی اطلع الی اله موسی و انی لا ظنه من الکاذبین

الطوب اللبن = خشت

إنبثقت الهندسة المعمارية في مصر القديمة من خاصية ذات أهمية كبير وهي الخلود بعد الموت لأن المصري القديم كان يؤمن بالبعث والعودة بعد الموت، فأهتم ببناء المقابر والمعابد الجنائزية علي مر العصور الفرعونية. وبسبب قلة الأخشاب [sup][2][/sup]، كانت مواد البناء المستخدمة في مصر القديمة الطوب اللبن والحجر والحجر الجيري والحجر الرملي والجرانيت[sup][3][/sup] بكميات كبيرة. من عصر الدولة القديمة وما بعدها، فكانت الأحجار تخصص بشكل عام لبناء للمقابر والمعابد، في حين تم أستخدام الطوب في القصور الملكية والحصون.بنيت المنازل في مصر القديمة من الطين الذي جمع من النيل ووضع في قوالب وترك ليجف تحت أشعة الشمس الحارقة حتي تقسي لأستخدامها في البناء.(یعنی خشت رو در برابر نور افتاب خشک میکردند و در کوره قرار نمی دادند زیرا علم اون کار رو نداشتند )العديد من المدن المصرية اختفت بسبب قربها من المساحة المزروعة من وادي النيل وغمرت بالمياة وأرتفعت ببطء خلال آلاف السنين، والبعض الآخر يتعذر الوصول إليه.المناخ الجاف الحار في مصر حافظ علي بنيات الطوب اللبن. ومن الأمثلة على ذلك قرية دير المدينة وبلدة المملكة الوسطي في اللاهون[sup][4][/sup] ، والحصن في بوهين[sup][5][/sup] ومرجسا. وقد نجت العديد من المعابد والمقابر لأنها بنيت على أرض مرتفعة حتي لا تتأثر بفيضانات النيل وشيدت من الحجر. وهكذا، يستند فهمنا للعمارة المصرية القديمة بشكل رئيسي على المعالم الدينية والبنايات الضخمة التي تتميز بجدرانها السميكة، المنحدرة مع فتحات قليلة، مكررا ربما الطريقة التي تم استخدامها للحصول على الاستقرار في الجدران الطينية.

http://ar.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%8...9%85%D8%A9

گاو در تمدن ایلام باستان احتمالا موجود مقدسی بوده همچنین گفته میشه زبان ایلامی با هیچ یک از ملل اطراف قرابتی نداشته و شبیه دراویدیهای هند است و مقدس بودن ان شاید بخاطر اینه که اجداد ایلامیها از هند اومدند

تندیس نقره ای گاو نشسته مربوط به دوره ایلامی کهن-عصر مس(3100-2900پ.م.) می باشد. در موزه متروپولیتین نیویورگ نگهداری می شود.

[تصویر: 26oP]
کرک هایی که در این منطقه کشف شدند به دو دسته انسانی و حیوانی تقسیم می شوند. پیکرهای انسانی خود شامل انواع مختلفی است که عبارتند از پیکرهای مرد و زن و و نوازندگان. این پیکرها غالبا به روش قالب گیری ساخته شده و سپس در کوره پخته شده اند. پیکرک های حیوانی بیشتر به شکل گاو کوهاندار است که به صورت مسبک با کوهان های بزرگ ساخته شده است. این اشیا عمدتا مفرغی بوده که خنجرها، تبرها، پیکان ها، اسکنه ها، مغارها، درفش ها، سوزن ها، دکمه ها، سرنیزه ها، قلاب ها، میخ ها و غیره مهمترین آنها هستند.

http://namnak.com/2539-%D9%85%D8%B1%D9%8...D8%B3.html

عیلامیان نه آریایی بودند و نه سامی. برخی از پژوهشگران ایلامیان را با دراویدیان هند هم‌خانواده می‌دانند.

ادامه

[تصویر: 257v]

از اثار تمدن ایلام

مار و جادو هم برای ایلامیها مقدس بود همچنان که برای هندیها مقدس بودند و معجزه حضرت موسی برای نابودی مقدسات خرافه انها بود
http://iranbastan41.blogfa.com/post/84/%...8%A7%D9%85
همچنان که قران بصورت نثر در برابر مردمی شعر دوست اما گمراه نازل شد

ذیقوروت [/i]کلمه ای اکدی است درایران تلفظ این کلمه از مقالات گیرشمن گرفته شده و عموما زیگورات خوانده شده و به معنای بلند و برافراشته ساختن است. در واقع چون این بناها عبادتگاه به شمار می رفته و به این خاطر که انسان ایلامی همواره در آسمان به دنبال چیزی می گشته است به همین دلیل
آن را زیگورات می خواندند به معنی صعود به آسمان.زیگورات ها برج هایی بلند و چند طبقه بودند و هرکسی اجازه داخل شدن به آنها را نداشت.

احتمالا انچه که اونتاش گال در اسمان به دنبالش بود خدای موسی علیه سلام بود

همان لینک قبلی : http://iranbastan41.blogfa.com/post/84/%...8%A7%D9%85

إثباتات بأن فرعون موسي ليس رمسيس الثاني
http://www.civilizationguards.com/2013/0...proof.html

[b]وَفِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتَادِ

.۵-گل میخ ومیخ سفالی که اکثر آنها دارای کتیبه ای به نام اونتاش نپیریشا می باشد این اشیاء تزئینی در فرم ها واندازه های مختلفی ساخته شده و برخی از آنها لعابدار و بعضی سفالینه های ساده اند رنگ لعاب ها بیشتر فیروزه ای ، سبز ،و رنگ سفال ها بلوطی یا خرمایی است که ای اشیاء احتما لا در تزئینات بناها و یا انجام مراسم مذهبی کاربرد داشته اند

http://d-tourguide.com/index.php?option=...&Itemid=13

شاید منظور این ایه قران همین میخهای سفالی تزیینی اونتاش نپیریشا است

اما به نظر میرسد اونتاش گال همان فرعونی است که حضرت موسی علیه سلام نزد او زندگی کرد پس طبق کتب یهود فرعون بعد او باید همان فرعونی باشد که یهود را طرد کرد

نام جانشین اونتاش گال کیدین هوتران دوم فرزند کورلوش است این یعنی فرعون انتاش گال یا عقیم بوده و یا فرزند پسر نداشته

و اما کشف ارامگاه کیدین هوتران دوم

http://arjan-1390.blogfa.com/1390/10

کیدین هوتران سوم هم پسر پهیر ایشن دوم است و
  1. [b]کیدین هوتران یکم[sup][۲۰][/sup] پسر پَهیر ایشن یکم
هیچکدام نام پدرشان کورلوش نبوده

اما فرعونی که دستور قتل نخست زادگان پسر بنی اسراییل را صادر کرد هومبان امنا پدر اونتاش گال بوده زیرا بعثت حضرت موسی در ۳۸ سالگی (۴۰ سال قمری) بود و تمام دوران حکومت اونتاش گال ۳۵ سال بود

پس زمانی که اونتش گال و همسرش اسو حضرت موسی را از اب گرفتند او هنوز یک شاهزاده یا ولیعهد بود
[/b]

پس اگر کیدین هوتران دوم همان فرعون خروج است که قبر ان در کنار رود مارون است پس باید در همانجا غرق شده باشد و سرزمین کنعان هم باید به طرف بهبهان باشه
نام اصلی و قديمی رودخانه مارون ، تاب است اين رود از کوههای نيل و چشمه سار های دامنه کوههای سادات از زاگرس سرچشمه گرفته و پس از طی مسافت 120 کیلومتر به دریاچه سد مارون می رسد و از طریق تنگ تکاب وارد دشت بهبهان میشودو توسط سد انحرافی شهدا و شبکه آبياری بهبهان، دشت بهبهان وسپس از طریق سد انحرافی جایزان ، دشت جایزان را مشروب و درمحلي به نام قلعه شيخ، پس از دريافت رود اعلا رامهرمز، نام جراحي به خود گرفته و به هور شادگان مي ريزد. اين رود در مواقع پر آبي از طريق خور موسي وارد خليج فارس مي شود.

احتمالا نامگذاری رود نیل در مصر از کوهههای سرچشمه رود کنونی گرفته شده و شاید زمانی هم اسم رود نیل بوده
۱۷:۵۴, ۲۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۳ ۱۸:۱۱ توسط antares.)
شماره ارسال: #63
آواتار
[تصویر: pic-3.jpg]

اشیا بدست امده از قبر کیدین هوتران (فرعون خروج )

http://arganian.ir/1392/12/%D8%A7%D8%B1%...%88%D9%85/

[تصویر: arjan.jpg]
احتمالا کنعان همین شهر باستانی انشان (ارجان ) بوده
۲۰:۳۷, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #64
آواتار
سلام
جناب
antares
شما میشه لطف کنید بجای اینکه همش از ویکی پدیا و لینک از تارنماهای مختلف مطالب رو کپی کنید و روی اما و اگر و شاید ، مطالب خودتون رو بدون پاسخ دادن به پرسشها پیش ببرید ، کمی پاسخگو باشید و بنیان و اساس بحث خودتون رو کمی اصلاح کنید.
همکار محترم
بازهم تکرار میکنم:
موقعیت کشور مصر رو که در قران دکر شده لطف کنید بگید کجاست؟
حوادث زمان حضرت موسی کلیم الله و اتفاقاتی که موجب نزول عذاب و ... شد رو معین کنید در کدام برگ تاریخ نقل شده که در مکان مورد نظر شماست.
لطف کنید بجای اما و اگر و شاید با یقین بگید.
اگر مطالعه داشتید و به نتیجه ای رسیدید پس باید با یقین بگید نه اینکه شاید این قوم چنین باشد و یا شاید چنین باشد که سامری چنین کرد و اوپانیش..... همان فرعون است و ...
جناب ، خدا اینقدر بنده خودش رو سرکار نزاشته که بگه فرعون بعد منظروش این شاه مورد نظر شما باشه
از ایتدا وقتی بحث میخ رو اونطوری شروع کردید نوع جهت گیری و هدف خودتون رو به بی اعتبار دونستن و سایر مطالب بیان شده در قران حول محور داستان بیان شده از تاریخ بنی اسرائیل و سفر قوم یهود و سایر اتفاقات پیش بردید.
یه دور شاید و اما های متن خودتون رو بشمارین. اساس کار شما و معیار شما کلش روی شاید بنا شد یعنی چی؟
(۲۳/آبان/۹۳ ۱۴:۴۶)antares نوشته است:  [b]
معماری مصر باستان

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B...8%A7%D9%86

[/b]
  1. بناهایی که از خشت (آجر نپخته) در ساخت آنها استفاده شده‌است.
  2. بناهایی که از سنگ‌هایی نظیر بازالت، آهک، مرمر و گرانیت ساخته‌شده‌اند.

آثار معماری به جا مانده از تمدن مصر باستان با توجه به مصالحی که در ساخت آنها به کار رفته است به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته نخست بناهایی هستند که مصالح به کار رفته در آنها آجر نپخته بوده است. از این نوع آجر در ساخت خانه‌های مصری در طول تمدنهای فراعنه، یونانی، قبطی و اسلامی استفاده می‌شده است و امروزه در ساخت خانههای روستایی کاربرد دارد. نوع دوم معماری سنگی است.
مصریها قومی ابدیت گرا بودند. در مصر هر معماری که مربوط به آن د نیا باشد سنگی است و هر معماری که مربوط به این دوران باشد خشتی و فانی است

ىر اثار باستاني زمان حضرت موسی در مصر اهرامات حتی یک اجر هم نبوده و فقط خشت خام بوده که با ایه قران جور در نمیاد
فاوقد لی یاهامان علی الطین فاجعل لی صرحا لعلی اطلع الی اله موسی و انی لا ظنه من الکاذبین

الطوب اللبن = خشت

إنبثقت الهندسة المعمارية في مصر القديمة من خاصية ذات أهمية كبير وهي الخلود بعد الموت لأن المصري القديم كان يؤمن بالبعث والعودة بعد الموت، فأهتم ببناء المقابر والمعابد الجنائزية علي مر العصور الفرعونية. وبسبب قلة الأخشاب [sup][2][/sup]، كانت مواد البناء المستخدمة في مصر القديمة الطوب اللبن والحجر والحجر الجيري والحجر الرملي والجرانيت[sup][3][/sup] بكميات كبيرة. من عصر الدولة القديمة وما بعدها، فكانت الأحجار تخصص بشكل عام لبناء للمقابر والمعابد، في حين تم أستخدام الطوب في القصور الملكية والحصون.بنيت المنازل في مصر القديمة من الطين الذي جمع من النيل ووضع في قوالب وترك ليجف تحت أشعة الشمس الحارقة حتي تقسي لأستخدامها في البناء.(یعنی خشت رو در برابر نور افتاب خشک میکردند و در کوره قرار نمی دادند زیرا علم اون کار رو نداشتند )العديد من المدن المصرية اختفت بسبب قربها من المساحة المزروعة من وادي النيل وغمرت بالمياة وأرتفعت ببطء خلال آلاف السنين، والبعض الآخر يتعذر الوصول إليه.المناخ الجاف الحار في مصر حافظ علي بنيات الطوب اللبن. ومن الأمثلة على ذلك قرية دير المدينة وبلدة المملكة الوسطي في اللاهون[sup][4][/sup] ، والحصن في بوهين[sup][5][/sup] ومرجسا. وقد نجت العديد من المعابد والمقابر لأنها بنيت على أرض مرتفعة حتي لا تتأثر بفيضانات النيل وشيدت من الحجر. وهكذا، يستند فهمنا للعمارة المصرية القديمة بشكل رئيسي على المعالم الدينية والبنايات الضخمة التي تتميز بجدرانها السميكة، المنحدرة مع فتحات قليلة، مكررا ربما الطريقة التي تم استخدامها للحصول على الاستقرار في الجدران الطينية.

http://ar.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%8...9%85%D8%A9

گاو در تمدن ایلام باستان احتمالا موجود مقدسی بوده همچنین گفته میشه زبان ایلامی با هیچ یک از ملل اطراف قرابتی نداشته و شبیه دراویدیهای هند است و مقدس بودن ان شاید بخاطر اینه که اجداد ایلامیها از هند اومدند

تندیس نقره ای گاو نشسته مربوط به دوره ایلامی کهن-عصر مس(3100-2900پ.م.) می باشد. در موزه متروپولیتین نیویورگ نگهداری می شود.

[تصویر: 26oP]
کرک هایی که در این منطقه کشف شدند به دو دسته انسانی و حیوانی تقسیم می شوند. پیکرهای انسانی خود شامل انواع مختلفی است که عبارتند از پیکرهای مرد و زن و و نوازندگان. این پیکرها غالبا به روش قالب گیری ساخته شده و سپس در کوره پخته شده اند. پیکرک های حیوانی بیشتر به شکل گاو کوهاندار است که به صورت مسبک با کوهان های بزرگ ساخته شده است. این اشیا عمدتا مفرغی بوده که خنجرها، تبرها، پیکان ها، اسکنه ها، مغارها، درفش ها، سوزن ها، دکمه ها، سرنیزه ها، قلاب ها، میخ ها و غیره مهمترین آنها هستند.

http://namnak.com/2539-%D9%85%D8%B1%D9%8...D8%B3.html

عیلامیان نه آریایی بودند و نه سامی. برخی از پژوهشگران ایلامیان را با دراویدیان هند هم‌خانواده می‌دانند.

ادامه

[تصویر: 257v]

از اثار تمدن ایلام

مار و جادو هم برای ایلامیها مقدس بود همچنان که برای هندیها مقدس بودند و معجزه حضرت موسی برای نابودی مقدسات خرافه انها بود
http://iranbastan41.blogfa.com/post/84/%...8%A7%D9%85
همچنان که قران بصورت نثر در برابر مردمی شعر دوست اما گمراه نازل شد

ذیقوروت [/i]کلمه ای اکدی است درایران تلفظ این کلمه از مقالات گیرشمن گرفته شده و عموما زیگورات خوانده شده و به معنای بلند و برافراشته ساختن است. در واقع چون این بناها عبادتگاه به شمار می رفته و به این خاطر که انسان ایلامی همواره در آسمان به دنبال چیزی می گشته است به همین دلیل
آن را زیگورات می خواندند به معنی صعود به آسمان.زیگورات ها برج هایی بلند و چند طبقه بودند و هرکسی اجازه داخل شدن به آنها را نداشت.

احتمالا انچه که اونتاش گال در اسمان به دنبالش بود خدای موسی علیه سلام بود

همان لینک قبلی : http://iranbastan41.blogfa.com/post/84/%...8%A7%D9%85

إثباتات بأن فرعون موسي ليس رمسيس الثاني
http://www.civilizationguards.com/2013/0...proof.html

[b]وَفِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتَادِ

.۵-گل میخ ومیخ سفالی که اکثر آنها دارای کتیبه ای به نام اونتاش نپیریشا می باشد این اشیاء تزئینی در فرم ها واندازه های مختلفی ساخته شده و برخی از آنها لعابدار و بعضی سفالینه های ساده اند رنگ لعاب ها بیشتر فیروزه ای ، سبز ،و رنگ سفال ها بلوطی یا خرمایی است که ای اشیاء احتما لا در تزئینات بناها و یا انجام مراسم مذهبی کاربرد داشته اند

اما به نظر میرسد اونتاش گال همان فرعونی است که حضرت موسی علیه سلام نزد او زندگی کرد پس طبق کتب یهود فرعون بعد او باید همان فرعونی باشد که یهود را طرد کرد

نام جانشین اونتاش گال کیدین هوتران دوم فرزند کورلوش است این یعنی فرعون انتاش گال یا عقیم بوده و یا فرزند پسر نداشته

و اما کشف ارامگاه کیدین هوتران دوم

http://arjan-1390.blogfa.com/1390/10

کیدین هوتران سوم هم پسر پهیر ایشن دوم است و
  1. [b]کیدین هوتران یکم[sup][۲۰][/sup] پسر پَهیر ایشن یکم
هیچکدام نام پدرشان کورلوش نبوده

اما فرعونی که دستور قتل نخست زادگان پسر بنی اسراییل را صادر کرد هومبان امنا پدر اونتاش گال بوده زیرا بعثت حضرت موسی در ۳۸ سالگی (۴۰ سال قمری) بود و تمام دوران حکومت اونتاش گال ۳۵ سال بود

پس زمانی که اونتش گال و همسرش اسو حضرت موسی را از اب گرفتند او هنوز یک شاهزاده یا ولیعهد بود
[/b]

پس اگر کیدین هوتران دوم همان فرعون خروج است که قبر ان در کنار رود مارون است پس باید در همانجا غرق شده باشد و سرزمین کنعان هم باید به طرف بهبهان باشه
نام اصلی و قديمی رودخانه مارون ، تاب است اين رود از کوههای نيل و چشمه سار های دامنه کوههای سادات از زاگرس سرچشمه گرفته و پس از طی مسافت 120 کیلومتر به دریاچه سد مارون می رسد و از طریق تنگ تکاب وارد دشت بهبهان میشودو توسط سد انحرافی شهدا و شبکه آبياری بهبهان، دشت بهبهان وسپس از طریق سد انحرافی جایزان ، دشت جایزان را مشروب و درمحلي به نام قلعه شيخ، پس از دريافت رود اعلا رامهرمز، نام جراحي به خود گرفته و به هور شادگان مي ريزد. اين رود در مواقع پر آبي از طريق خور موسي وارد خليج فارس مي شود.

احتمالا نامگذاری رود نیل در مصر از کوهههای سرچشمه رود کنونی گرفته شده و شاید زمانی هم اسم رود نیل بوده

شما هر بیانی که دارید به هر نحو که شده میخواین مصر که در حد و مرز جغرافیای خاص در همه کتب بیان شده رو میخواهید بیارید به منطقه ای دیگر.
جالب اینجاست که در منابعی که خودتون ازش استفاده و استناد میکنید مصر را کشوری با جغرافیای معین و مشخص بیان میکنه.
اما شما با توجه به استفاده از همین منابع میخواید بگید نه .جالبه
تمام پاسخایی که تا اینجا دادید بازم روی اما و اکر و شاید بوده و پاسخی به پرسشهای مطروحه تا اینجا نبوده.
سوالی دیگر فعلا مطرح نمیکنم تا زمانی که به مطالب پیشن بصورت یقینی جواب ندید.

(۲۳/آبان/۹۳ ۱۴:۴۶)antares نوشته است:  [b]وَفِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتَادِ

بنده هم میگم بدون شاید و اما و اگر یعنی
نقل قول:وَفِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتَادِ (10)
برای نموه از تفسیر ابن کثیر ج8 ص 397
وَقَوْلُهُ: {وَفِرْعَوْنَ ذِي الأوْتَادِ} قَالَ الْعَوْفِيُّ، عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ: الْأَوْتَادُ: الْجُنُودُ الَّذِينَ يَشُدُّونَ لَهُ أَمْرَهُ. وَيُقَالُ: كَانَ فِرْعَوْنُ يُوتِدُ أَيْدِيَهُمْ وَأَرْجُلَهُمْ فِي أَوْتَادٍ مِنْ حَديد يُعَلِّقُهُمْ بِهَا. وَكَذَا قَالَ مُجَاهِدٌ: كَانَ يُوتِدُ النَّاسَ بِالْأَوْتَادِ. وَهَكَذَا قَالَ سَعِيدُ بْنُ جُبَيْرٍ، وَالْحَسَنُ، وَالسُّدِّيُّ. قَالَ السُّدِّيُّ: كَانَ يَرْبِطُ الرَّجُلَ، كُلُّ قَائِمَةٍ مِنْ قَوَائِمِهِ فِي وَتَدٍ ثُمَّ يُرْسِلُ عَلَيْهِ صَخْرَةً عَظِيمَةً فَتَشْدَخُهُ .
وَقَالَ قَتَادَةُ: بَلَغَنَا أَنَّهُ كَانَتْ لَهُ مَطَالٌّ وَمَلَاعِبٌ، يَلْعَبُ لَهُ تَحْتَهَا، مِنْ أَوْتَادٍ وَحِبَالٍ.
وَقَالَ ثَابِتٌ الْبُنَانِيُّ، عَنْ أَبِي رَافِعٍ: قِيلَ لِفِرْعَوْنَ {ذِي الأوْتَادِ} ؛ لِأَنَّهُ ضَرَبَ لِامْرَأَتِهِ أَرْبَعَةَ أَوْتَادٍ، ثُمَّ جَعَلَ عَلَى ظَهْرِهَا رَحًى عَظِيمَةً حَتَّى مَاتَتْ.

----------------------------------
تفسیر جلالین ج1 ص806
{وَفِرْعَوْن ذِي الْأَوْتَاد} كَانَ يَتِد أَرْبَعَة أَوْتَاد يَشُدّ إِلَيْهَا يَدَيْ وَرِجْلَيْ مَنْ يُعَذِّبهُ
-------------------------------
مفاتیح الغیب ( فخر رازی ) ج 31 ص 154
وَأَمَّا قَوْلُهُ تَعَالَى: وَفِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتادِ فَالِاسْتِقْصَاءُ فِيهِ مَذْكُورٌ فِي سُورَةِ ص، وَنَقُولُ: الْآنَ فِيهِ وُجُوهٌ أَحَدُهَا: أَنَّهُ سُمِّيَ ذَا الْأَوْتَادِ لِكَثْرَةِ جُنُودِهِ وَمَضَارِبِهِمُ الَّتِي كَانُوا يَضْرِبُونَهَا إِذَا نَزَلُوا وَثَانِيهَا: أَنَّهُ كَانَ يُعَذِّبُ النَّاسَ وَيَشُدُّهُمْ بِهَا إِلَى أَنْ يَمُوتُوا،رُوِيَ عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ أَنَّ فِرْعَوْنَ وَتَّدَ لِامْرَأَتِهِ أَرْبَعَةَ أَوْتَادٍ وَجَعَلَ عَلَى صَدْرِهَا رَحَا وَاسْتَقْبَلَ بِهَا عَيْنَ الشَّمْسِ فَرَفَعَتْ رَأْسَهَا إِلَى السَّمَاءِ وَقَالَتْ رَبِّ ابْنِ لِي عِنْدَكَ بَيْتًا فِي الْجَنَّةِ، فَفَرَّجَ اللَّهُ عَنْ بَيْتِهَا فِي الْجَنَّةِ فَرَأَتْهُ
وَثَالِثُهَا: ذِي الْأَوْتَادِ، أَيْ ذِي الْمُلْكِ وَالرِّجَالِ، كَمَا قَالَ الشَّاعِرُ:
فِي ظِلِّ مَلِكٍ رَاسِخِ الْأَوْتَادِ وَرَابِعُهَا: رَوَى قَتَادَةُ عَنْ سَعِيدِ بْنِ جُبَيْرٍ عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ: أَنَّ تِلْكَ الْأَوْتَادَ كَانَتْ مُلَاعِبَ يَلْعَبُونَ تَحْتَهَا لِأَجْلِهِ، وَاعْلَمْ أَنَّ الْكَلَامَ مُحْتَمِلٌ لِكُلِّ ذَلِكَ، فَبَيَّنَ اللَّهُ تَعَالَى لِرَسُولِهِ أَنَّ كُلَّ ذَلِكَ مِمَّا تَعْظُمُ بِهِ الشِّدَّةُ وَالْقَوْلُ وَالْكَثْرَةُ لَمْ يَمْنَعْ مِنْ وُرُودِ هَلَاكٍ عَظِيمٍ بِهِمْ

-------------------------------
تفسیر طبری ج 24 ص409
وقوله:
( وَفِرْعَوْنَ ذِي الأوْتَادِ )
يقول جلّ ثناؤه: ألم تر كيف فعل ربك أيضا بفرعون صاحب الأوتاد.
واختلف أهل التأويل في معنى قوله:
( ذِي الأوْتَادِ )
ولم قيل له ذلك، فقال بعضهم: معنى ذلك: ذي الجنود الذي يقوّون له أمره، وقالوا: الأوتاد في هذا الموضع: الجنود.
* ذكر من قال ذلك:
حدثني محمد بن سعد، قال: ثني أبي، قال: ثني عمي، قال: ثني أبي، عن أبيه، عن ابن عباس
قال: الأوتاد: الجنود الذين يشدّون له أمره، ويقال: كان فرعون يُوتِد في أيديهم وأرجلهم أوتادًا من حديد، يعلقهم بها.
وقال آخرون: بل قيل له ذلك لأنه كان يُوتِد الناس بالأوتاد.
* ذكر من قال ذلك:
حدثني محمد بن عمرو، قال: ثنا أبو عاصم، قال: ثنا عيسى؛ وحدثني الحارث، قال: ثنا الحسن، قال: ثنا ورقاء، جميعا عن ابن أبي نجيح، عن مجاهد، قوله:
( ذِي الأوْتَادِ )
قال: كان يوتد الناس بالأوتاد.
وقال آخرون: كانت مظالّ وملاعب يلعب له تحتها.
* ذكر من قال ذلك:
حدثنا بشر، قال: ثنا يزيد، قال: ثنا سعيد، عن قتادة
ذُكر لنا أنها كانت مظال وملاعب يلعب له تحتها من أوتاد وحبال.
حدثنا ابن عبد الأعلى، قال: ثنا ابن ثور، عن معمر، عن قتادة
( ذِي الأوْتَادِ )
قال: ذي البناء كانت مظال يلعب له تحتها، وأوتادا تضرب له.
قال: ثنا ابن ثور، عن معمر، عن ثابت البناني، عن أبي رافع، قال: أوتد فرعون لامرأته أربعة أوتاد، ثم جعل على ظهرها رحا عظيمة حتى ماتت.
وقال آخرون: بل ذلك لأنه كان يعذّب الناس بالأوتاد.
* ذكر من قال ذلك:
حدثنا ابن حميد، قال: ثنا مهران، عن سفيان، عن إسماعيل، عن محمود، عن سعيد بن جُبير
قال: كان يجعل رجلا هاهنا ورجلا هاهنا، ويدا هاهنا ويدا هاهنا بالأوتاد.
حدثني محمد بن عمرو، قال: ثنا أبو عاصم، قال: ثنا عيسى؛ وحدثني الحارث، قال: ثنا الحسن، قال: ثنا ورقاء، جميعا عن ابن أبي نجيح، عن مجاهد، قوله:
( ذِي الأوْتَادِ )
قال: كان يوتد الناس بالأوتاد.
وقال آخرون: إنما قيل ذلك لأنه كان له بنيان يعذّب الناس عليه.
* ذكر من قال ذلك:
حدثنا ابن حميد، قال: ثنا مهران، عن سفيان، عن إسماعيل، عن رجل، عن سعيد بن جُبير
قال: كان له منَارات يعذّبهم عليها.
وأولى هذه الأقوال عندي بالصواب قول من قال: عُنِيَ بذلك: الأوتاد التي تُوتَد، من خشب كانت أو حديد، لأن ذلك هو المعروف من معاني الأوتاد، ووصف بذلك لأنه إما أن يكون كان يعذّب الناس بها، كما قال أبو رافع وسعيد بن جُبير، وإما أن يكون كان يُلعب له بها.

-------------------------
تفسیر قرطبی ج 20 ص 48
أَيِ الْجُنُودِ وَالْعَسَاكِرِ وَالْجُمُوعِ وَالْجُيُوشِ الَّتِي تَشُدُّ مُلْكَهُ، قَالَهُ ابْنُ عَبَّاسٍ. وَقِيلَ: كَانَ يُعَذِّبُ النَّاسَ بِالْأَوْتَادِ، وَيَشُدُّهُمْ بِهَا إِلَى أَنْ يَمُوتُوا، تَجَبُّرًا مِنْهُ وَعُتُوًّا. وَهَكَذَا فَعَلَ بِامْرَأَتِهِ آسِيَةَ وَمَاشِطَةِ ابْنَتِهِ، حَسَبَ مَا تَقَدَّمَ فِي آخِرِ سُورَةِ" التَّحْرِيمِ" «2». وَقَالَ عَبْدُ الرَّحْمَنِ بْنُ زَيْدٍ: كَانَتْ لَهُ صَخْرَةً تُرْفَعُ بِالْبَكَرَاتِ، ثُمَّ يُؤْخَذُ الْإِنْسَانُ فَتُوتَدُ لَهُ أَوْتَادُ الْحَدِيدِ، ثُمَّ يُرْسِلُ تِلْكَ الصَّخْرَةَ عَلَيْهِ فَتَشْدَخُهُ. وَقَدْ مَضَى فِي سُورَةِ" ص" «3» مِنْ ذِكْرِ أوتاده ما فيه كفاية. والحمد لله.
جناب شما تو همين منابعي كه استناى ميكنید ، لطف کنید یه سرچی کنید که مصر کجاست و این شهر مورد نظر شما کجا.
فقط یک نمونه برای شما نقل میکنم از همین سایت ویکی که خیلی ازش استناد میدید
نقل قول:مصر
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

مِصر کشوری در شمال خاوری قاره آفریقا است و شبه جزیره سینا هم که در قاره آسیا قرار گرفته بخشی از قلمرو این کشور است. مصر در جنوب دریای مدیترانه و غرب دریای سرخ قرار داشته و از غرب با لیبی، از جنوب با سودان و از سوی شبه جزیره سینا با اسرائیل و نوار غزه در فلسطین مرز زمینی دارد.

مصر

من ويكيبيديا، الموسوعة الحرة
مِصْرَ
أو رسمياً جمهورية مصر العربية، دولة عربية ديانتها الرسمية
الإسلام
،[sup][1][/sup] ونظام الحكم فيها جمهوري ديمقراطي.[sup][2][/sup] تقع مصر في الركن الشمالي الشرقي من قارة أفريقيا، ولديها امتداد آسيوي، حيث تقع
شبه جزيرة سيناء
داخل قارة آسيا فهي دولة عابرة للقارات. ويحد جمهورية مصر العربية من الشمال
البحر المتوسط
بساحل يبلغ طوله 995 كم، ويحدها شرقا البحر الأحمر بساحل يبلغ طوله 1941 كم، ويحدها في الشمال الشرقي فلسطين وإسرائيل بطول 265 كم، ويحدها من الغرب ليبيا على امتداد خط بطول 1115 كم، كما يحدها جنوبا السودان بطول 1280 كم. تبلغ مساحة جمهورية مصر العربية حوالي 1.002.000 كيلومتر مربع والمساحة المأهولة تبلغ 78990كم2 بنسبة 7.8 % من المساحة الكلية.[sup][3][/sup] وتُقسم مصر إداريًا إلى 27 محافظة، وتنقسم كل محافظة بالتالي إلى عدد من المراكز والمدن والأحياء والقرى والتجمعات العمرانية.[sup][4][/sup]

Egypt

From Wikipedia, the free encyclopedia
Geography

Main article: Geography of Egypt

[تصویر: 220px-Aswan_Nile_R09.jpg]

A branch of the Nile near Aswan

Egypt lies primarily between latitudes 22° and 32°N, and longitudes 25° and 35°E. At 1,001,450 square kilometres (386,660 sq mi),[sup]
[
98
]
[/sup] it is the world's 30th-largest country. Nevertheless, due to the aridity of Egypt's climate, population centres are concentrated along the narrow Nile Valley and Delta, meaning that about 99% of the population uses only about 5.5% of the total land area.[sup]
[
99
]
[/sup] 98% of Egyptians live on 3% of the territory.[sup]
[
100
]
[/sup]

Egypt is bordered by Libya to the west, the Sudan to the south, and the Gaza Strip and Israel to the east. Egypt's important role in geopolitics stems from its strategic position: a
transcontinental nation
, it possesses a land bridge (the Isthmus of Suez) between Africa and Asia, traversed by a navigable waterway (the Suez Canal) that connects the Mediterranean Sea with the Indian Ocean by way of the Red Sea.

Apart from the Nile Valley, the majority of Egypt's landscape is desert, with a few oases scattered about. Winds create prolific sand dunes that peak at more than 100 feet (30 m) high. Egypt includes parts of the
Sahara Desert
and of the Libyan Desert. These deserts protected the Kingdom of the Pharaohs from western threats and were referred to as the "red land" in ancient Egypt.
Towns and cities include Alexandria, the second largest city; Aswan; Asyut; Cairo, the modern Egyptian capital and largest city; El-Mahalla El-Kubra; Giza, the site of the Pyramid of Khufu; Hurghada; Luxor; Kom Ombo;
Port Safaga
; Port Said;
Sharm el Sheikh
; Suez, where the south end of the Suez Canal is located; Zagazig; and Al-Minya. Oases include Bahariya, el Dakhla, Farafra, el Kharga and Siwa.
Protectorates
include Ras Mohamed National Park, Zaranik Protectorate and Siwa.
See Egyptian Protectorates for more information.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رکن الهدی ، میم.حسین.الف
۲۱:۴۳, ۲۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۳ ۲۲:۰۶ توسط antares.)
شماره ارسال: #65
آواتار
بعدها بر اثر زمین‌لرزه و شکستن سدی که بر رودخانهٔ تاب/طاب (مارون کنونی) بسته شده بود ارگان به زیر آب رفت. مردمی که از زمین‌لرزه در منطقه‌ای که پیش از آن محل نیایششان بود و بهان نامیده می‌شد گرد هم آمدند و برای چندگاهی آنجا زیستند. بعدها گروهی از مهاجرین یهودی به این افراد افزوده شدند و در محلی که بهتر از «بهان» بود شهری را بنا کردند که به «بهان» نامیده شد. در همین زمان و پس از تقسیمات جدید کشوری بهبهان از استان فارس جدا شده و به استان خوزستان پیوست.

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D9%8...8%A7%D9%86

پس قوم ایکه احتمالا در غرب ایذه کنونی بودن و در اثر گاز و نفت انجا در مسجد سلیمان کنونی معذب شدند و سرزمین مدین هم انجاست اما کنعان احتمالا همین منطقه ارجان بوده که الان در شمال غربی بهبهان است

و کوه راهنمای حضرت موسی در سفر خروج احتمالا :

آسک شهری قدیمی و متروکه‌است که در شمال هندیجان واقع شده‌است. آسک در حدودالعالم جنین وصف شده‌است. «دهی است بزرگ و به بر کوه نهاده و بر سر آن کوه آتشی است که دائم همی درفشد شب و روز و حرب از رقیان آنجا بوده‌است اندر قدیم» این مطلب نشان دهنده آن است که به زمان تحریر حدودالعالم یعنی در اواخر قرن چهارم هجری قمری آسک دهی بزرگ بوده و در دامنه کوهی قرار داشت که بر فراز کوه آن آتش فروزان بوده‌است

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%8...8%A7%D9%86

مصر در روایت پیامبر همین ایران است ؟ عراق در دهه ۹۰ میلادی در تحریم اقتصادی بود و سوریه از سال ۲۰۱۱ و ایران هم مدتی هست که تحریمه (تیر ۱۳۹۰)

"منعت العراق قفیزها و درهمها، و منعت الشام مدها و دینارها، و منعت مصر إردبها، و دینارها وعدتم من حیث بدأتم، وعدتم من حیث بدأتم، وعدتم من حیث بدأتم"
سهیل از پدرش، از ابوهریره از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل می کند که آن حضرت فرمود: عراق از پیمانه و درهمش و شام از پیمانه و دینارش و مصر از پیمانه و دینارش محروم می شود،( تحریم اقتصادی می شوند) و برمی گردید از همان جایی که شروع کردید و برمی گردید از همانجایی که شروع کردید و برمی گردید از همانجایی که شروع کردید([b]إسحاق بن راهویه: علی ما فی سنن البیهقی.)

احتمالا در مورد دجال اصفهانی یهودی شنیدین یا خوندین اما به نظر روایات او جعلی است چون رویداد تاریخی مشابه دارد
«حدثنا منصور بن أبی مزاحم حدثنا یحیى بن حمزة عن الأوزاعی عن إسحاق بن عبدالله عن عمه أنس بن مالک: أن رسول الله صلى الله علیه و سلم قال یتبع الدجال من یهود أصبهان سبعون ألفاً علیهم الطیالسة»؛ رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هفتاد هزار نفر از یهود اصفهان که طیالسه به تن دارند، پیرو دجال می‌شوند.

عوبدیا ابو عیسی یهودی خیاطی اصفهانی بود که ادعای مسیح بودن داشت و در اواخر حکومت امویان دست به قیام نافرجامی در برابر دستگاه خلافت زد. عوبدیا موسی، عیسی و محمد را به پیامبری شناخت و دست به تغییرات بنیادینی در دین یهود زد. وی به تدریج یهودیان اصفهان نقاط دیگر را با خود همراه ساخت و قیامی به راه انداخت.[sup][۱][/sup] ده هزار یهودی تیغ به کف گرفتند و در رکاب عوبدیا به مبارزه پرداختند. در آخر سپاه خلیفه مداخله کرد و عوبدیا در نبرد با سپاه خلیفه کشته شد قیام شکست خورد و تمامی یهودیان اصفهان بی استثنا به سختی مجازات شدند.

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%8...8%AF%DB%8C

خروج بافنده بلند قامت در سرزمین مصر
...ویخرج الحائک الطویل بأرض مصر والنیل، قال سلمان فقلت: وما الحائک الطویل؟ قال: رجل صعلوک لیس من أبناء الملوک، تظهر له معادن الذهب، ویساعده العجم والعرب، ویأتی له منکل شئ حتی یلی الحسن ویکون فی زمانه العظائم ....
مردی بلند قد و بافندهای در سرزمین مصر و نیل خروج می کند. سلمان پرسید این مرد کیست؟ فرمود مردی بدبخت و از پادشاهان نیست و معادن برایش کشف می شود و ایرانیان و اعراب او را کمک می کنند تا اینکه به مقام و منزلتی خواهدرسید

-البحار: ج 52 ص 275 ب 25 ح 168 - عن العدد القویة. نفس الرحمن فی فضائل سلمان: ص 103 ب 11 - عن العدد القویة. منتخب الأثر: ص 248 ف 2 ب 25 ح 6 - عن دلائل الإمامة.

احتمالا در مورد دجال اصفهانی یهودی شنیدین یا خوندین اما به نظر روایات او جعلی است چون رویداد تاریخی مشابه دارد
«حدثنا منصور بن أبی مزاحم حدثنا یحیى بن حمزة عن الأوزاعی عن إسحاق بن عبدالله عن عمه أنس بن مالک: أن رسول الله صلى الله علیه و سلم قال یتبع الدجال من یهود أصبهان سبعون ألفاً علیهم الطیالسة»؛ رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هفتاد هزار نفر از یهود اصفهان که طیالسه به تن دارند، پیرو دجال می‌شوند.

عوبدیا ابو عیسی یهودی خیاطی اصفهانی بود که ادعای مسیح بودن داشت و در اواخر حکومت امویان دست به قیام نافرجامی در برابر دستگاه خلافت زد. عوبدیا موسی، عیسی و محمد را به پیامبری شناخت و دست به تغییرات بنیادینی در دین یهود زد. وی به تدریج یهودیان اصفهان نقاط دیگر را با خود همراه ساخت و قیامی به راه انداخت.[sup][۱][/sup] ده هزار یهودی تیغ به کف گرفتند و در رکاب عوبدیا به مبارزه پرداختند. در آخر سپاه خلیفه مداخله کرد و عوبدیا در نبرد با سپاه خلیفه کشته شد قیام شکست خورد و تمامی یهودیان اصفهان بی استثنا به سختی مجازات شدند.

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%8...8%AF%DB%8C

خروج بافنده بلند قامت در سرزمین مصر
...ویخرج الحائک الطویل بأرض مصر والنیل، قال سلمان فقلت: وما الحائک الطویل؟ قال: رجل صعلوک لیس من أبناء الملوک، تظهر له معادن الذهب، ویساعده العجم والعرب، ویأتی له منکل شئ حتی یلی الحسن ویکون فی زمانه العظائم ....
مردی بلند قد و بافندهای در سرزمین مصر و نیل خروج می کند. سلمان پرسید این مرد کیست؟ فرمود مردی بدبخت و از پادشاهان نیست و معادن برایش کشف می شود و ایرانیان و اعراب او را کمک می کنند تا اینکه به مقام و منزلتی خواهدرسید

-البحار: ج 52 ص 275 ب 25 ح 168 - عن العدد القویة. نفس الرحمن فی فضائل سلمان: ص 103 ب 11 - عن العدد القویة. منتخب الأثر: ص 248 ف 2 ب 25 ح 6 - عن دلائل الإمامة.
۲۲:۰۹, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

جناب؛
اینجا یک تالار شیعی هست.
اخباری برای ما موثق و قابل قبول هست که مبتنی بر کتب روایی و تاریخی شیعی باشه.
نه بر پایه احادیث جعلی ابوهریره ی جعلی و حدس و گمانها و چسباندن حوادث طبیعی رخ داده، به روایات و... نهایتا ارائه امکانها و احتمالها.

چون یک بار تذکر دادم و اقدامی صورت نگرفت جز کپی پیست بیشتر، تاپیک بسته میشه...

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، antares ، سرباز منتظر ، mahdy30na ، میم.حسین.الف
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]