|
مصر موسی علیه سلام شهر دوراونتاش در در جنوب شرق شوش دانیال
|
|
۱۹:۰۳, ۱۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۰:۵۰ توسط antares.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوره : الفجر آیه : 10. متن عربی آیه : وَفِرْعَوْنَ ذِي الْأَوْتَادِ ترجمه. و قوم فرعون[/b] آن دارنده ، ميخها
الاوتاد جمع وتد است میخ :المسمار : وتد (nail)[/b] خط میخی ایلامی از خط میخی سومری نخستین خط میخی ایلامی منشعب میشود که برای نگارش زبان ایلامی به کار میرود که جزو زبانهای منفرد است. در واقع کمی بعد از پیدایش خط میخی تصویری سومری و بابلی، ساکنان منطقه شمالی دشت خوزستان و کوهپایههای زاگرس نوع دیگری از خط میخی تصویری را بکار بردند که به خط ماقبل عیلامی (پروتوعیلامی)[sup][۱۵][/sup] مشهور شد. پروفسور «والتر هینتس» مینویسد: [i]در ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد وقتی که سومریها خط تصویری را به عنوان بهترین وسیله برای مکاتبات خود اختراع کردند این ابداع به سرعت به همسایگان عیلامی آنها رسید. صرفنظر از اختلاف در جزئیات، تردید نباید کرد که خط تصویری عیلامی بر مبنای سرمشق سومری تدوین شدهاست. این خط به سرعت گسترش یافت و تقریباً همزمان در شمال شرق کاشان (میان تهران و اصفهان) و در شرق دور و جنوب در کرمان ظاهر شد. http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B...7%D8%B1%29 [/i] نقشه ایلام باستان وقال فرعون یا ایها الملا ما علمت لکم من اله غیری فاوقد لی یاهامان علی الطین فاجعل لی صرحا لعلی اطلع الی اله موسی و انی لا ظنه من الکاذبین( ایه ۳۸ از سوره قصص)فرعون گفت : ای بزرگان قوم ، من غیر از خودم برای شما معبودی نمی شناسم ، پس ای هامان برایم بر گل آتشی برافروز و آجر ساز و برجی بنا کن ، تا شاید از معبود موسی اطلاعی کسب کنم ، و همانا من او را از دروغگویان می پندارم ) فرعون به منظور کنایه و تعریض نسبت به موسی و دعوت حقه او و آیات و معجزاتی که ارائه کرده بود خطاب به اشراف و جماعت فرعونیان که از شدت مهابت و عظمت چشم بینندگان را خیره می ساختند، می گوید: من معبودی غیر خودم برای شما سراغ ندارم ، پس دعوت موسی که شما را به سوی رب العالمین می خواند صحت ندارد وآنگاه خطاب به هامان وزیر خود می گوید: ای هامان برای من از خشت خامی که درآتش پخته شده برجی بلند بساز که از همه طرف ظاهر و آشکار باشد و من با بالا رفتن ازآن و نگریستن در طبقات آسمان یا از راه رصد ستارگان ، ببینم اونتاش ناپیریشا(فرعون هم عصر حضرت موسی علیه سلام ) اونتاش ناپیریشا یا اونتاش گال یا اونتاش هوبان (۱۲۷۵-۱۲۴۰ پیش از میلاد) پادشاه بزرگ عیلامی و بنیانگذار زیگورات چغازنبیل است. او در کتیبهای نام خود را به عنوان بر پا دارنده این زیگورات جاودانه کردهاست. اونتاش گال نوهٔ پاهیر ایشان بنیانگذار این سلسلهٔ شاهی در عیلام بود. او در سال ۱۲۶۵ قبل از میلاد، به حکومت عیلام رسید و شهری جدید به نام اونتاش بنا کرد و در آن زیگورات برپا ساخت. اونتاش گال در این کتیبه به جز پرستش خدای اینشوشیناک اهداف دیگری را نیز برای ساخت زیگورات ذکر میکند، اما هنوز باستان شناسان نتوانستهاند به معنای دقیق جملات او پیببرند. بسیاری معتقدند راز اهداف دیگر او از بنا کردن زیگورات در چهار بنای کوتاه استوانهای شکل که در اطراف زیگورات قرار دارند نهفتهاست. گیرشمن دوران حکمرانی او را به مدت ۲۰ سال (۱۲۶۵-۱۲۴۵ پیش از میلاد) بنا بر فرضیه ذکر کردهاست. بر روی ۶۵۰۰ آجر کتیبهداری که در چغازنبیل یافت شدهاست به جز نام این شاه نام شاه یا شاهزادهٔ دیگری دیده نمیشود.[sup][۱][/sup] http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%8...8%B4%D8%A7 من اونتاش ناپیرشا، پسر هومبان اومنا، شاه انشان و شوش، هنگامی که من مطالح ساختمانی را به دست آوردم ، در اینجا شهر اونتاش و حریم مقدسش را برپا نمودم (سنگ نوشته فرعون در زیگوارت چغازنبیل ) نام پدر اونتاش ناپیرشا سازنده زیگوارت چغازنبیل هومبان است و احتمالا وزیر او هم نامش هومبان بوده و نام هامان برگرفته از اوست ظاهرا فرعون (اونتاش ناپریشا ) از وزیرش خواسته معبدی بزرگتر از زیگوارت بسازد تا به خدای موسی علیه سلام دست یابد چُغازَنبیل نیایشگاهی باستانی است که در زمان ایلام (عیلامیها) و در حدود ۱۲۵۰ پیش از میلاد ساخته شدهاست. چغازنبیل بخش بهجامانده از شهر دوراونتش است و در نزدیکی شوش (شهر باستانی) در استان خوزستان قرار دارد. ادامه در لینک زیر http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%86%D8%B...B%8C%D9%84 در مصر اهرام سازه های قدیمی او از اجر ساخته نشده و روش تولید اجر را نمیدونستند قال تعالى {وَنَادَى فِرْعَوْنُ فِي قَوْمِهِ قَالَ يَا قَوْمِ أَلَيْسَ لِي مُلْكُ مِصْرَ وَهَذِهِ الْأَنْهَارُ تَجْرِي مِن تَحْتِي أَفَلَا تُبْصِرُونَ }الزخرف51 در مصر اهرامات فقط رود نیل جریان دارد اما در ایه مبارکه فوق کلمه انهار است و شهر دورانتاش نزدیک رود دز قرار داشت و کرخه در مغرب و کارون هم در مشرق اوست و در لینک زیر میتونید مشاهده کنید شهر هفت تپه http://www.behrah.com/map.php?id=226 مجسمه مفرغی فوق از ان همسر فرعون ناپیر اسو بوده که الان در موزه لوور است نام اسو یا اسیو خیلی شبیه اسیه است ![]() کانال اونتاش ناپیرشا(فرعون) در شمال خوزستان قال تعالى ((وَأَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذِينَ كَانُوا يُسْتَضْعَفُونَ مَشَارِقَ الْأَرْضِ وَمَغَارِبَهَا الَّتِي بَارَكْنَا فِيهَا وَتَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الْحُسْنَى عَلَى بَنِي إِسْرَائِيلَ بِمَا صَبَرُوا وَدَمَّرْنَا مَا كَانَ يَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَقَوْمُهُ وَمَا كَانُوا يَعْرِشُونَ) در ایه فوق گفته شده تمام بنایی که با بیگاری از بنی اسراییل ساخته شد ویران شده اما اهرام و کاخهای مصر ویران نشدند ولی شهر دورانتاش در حمله اشور بانیپال(بخت النصر اصلی) تبدیل به ویرانه شد و چغازنبیل در زیر خاک مدفون بود و مانند زنبیل وارونه در اومد که در زبان محلی به همین نام است (چوغا زنبیل ) در زمان حمله اشور بانیپال که یک قرن قبل از سقوط اشور بدست کوروش اتفاق افتاد بنی اسراییل در دورانتاش بودند تندیس گاو سفالین که در پشت آن کتیبه ای به خط میخی عیلامی وجود دارد که مضمون آن چنین است: "من اونتاش ناپیرشا[...] یک گاو نر از گل پخته لعابدار را به عنوان فرشته نگهبان در این مکان مقدس گذاشتم. پس آنچه را که شاهان قدیم نکردند ، من انجام دادم . باشد که خدای اینشوشیناک این هدیه را از من بپذیرد." احتمالا سامری هم از روی همین مجسمه گوساله خودش رو ساخت (وَشَجَرَةً تَخْرُجُ مِنْ طُورِ سَيْنَاءَ تَنْبُتُ بِالدُّهْنِ وَصِبْغٍ لِلْآكِلِينَ[/i]) (المؤمنون:20) و درختی در کوه سینا که در روغن رشد میکند (زمین نفتی) و رنگی است برای خورندگان (شاید یعنی ملانین دارد ) اسامی 33 پیامبر خدا که در 15 استان ایران مدفون هستندhttp://khabaronline.ir/detail/223687/culture/religion یک ماه بعد از تولد حضرت مسیح، مریم عیسی را با خود به سرزمین مصر برد و سی سال در آنجا ماندند یا این که عیسی فرمان پیغمبری برایش آمد که به زمین بیتالمقدس باز گردد سه موبد زرتشتی (Natal-Reis-Magos) که به اورشلیم رفته بودند [b]در انجیل از سه مغ ایرانی یاد شده که زایش حضرت عیسی را پیش بینی کرده بودند و در زمان تولد حضرت عیسی به فلسطین رسیده بودند ایا این سه نفر حضرت عیسی را با خود به ایران اوردند ؟ حضرت عیسی در زمان اقتران مشتری و زحل به دنیا امد و این اتفاق در هفت سال قبل میلاد رخ داد و حضرت عیسی در سال ۳۳ میلادی به صلیب کشیده شد [/b] و اقتران مشتری و زحل هر ۲۰ سال یکبار رخ میدهد و در زمان عروج ایشان هم باید رخ داده باشد در ضمن این اقتران که علویین نام دارد در زمان تولد پیامبر در سال ۵۷۱ میلادی هم رخ داد رصدخانه خورشیدی مجاور زیگورات چغازنبیل http://www.iranastro.ir/fa/?p=64 شواهدی در دست است که نشان می دهد شهر دور اونتاشی و زیگورات چغازنبیل پیش از آن که به تمامی ساخته و کامل شود به دست (( آشور بانیپال )) پادشاه آشور تصرف و ویران شده است . چنانکه همین شخص در کتیبه ای اظهار کرده است : من زیگورات شوش را که از آجرهایی با سنگ لاجورد لعاب شده بود را شکستم … معابد عیلام را با خاک یکسان کردم … من شوش را تبدیل به یک ویرانه کردم … ندای انسانی و بانگ شادی به دست من از آنجا رخت بر بست اشور بانی پال http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A2%D8%B...8%A7%D9%84 در لینک زیر نوشته حضرت دانیال به اسارت بخت النصر در امد و بعدها با عده ای از بنی اسراییل به یران امدند اما به نظر ایشان به محل زندگی سابق خود برگشته اند و اورشلیم در فلسطین نبوده و در عیلام قرار داشته http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%D8%A...8%A7%D9%84 |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۶, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
یعنی الان شما زمینه رو فراهم کردین اسراییل ادعا کنه ایران ارض موعوده پاشید برید بیرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی مطمئن این اسامی رو بهم ربط می دین ببخشید چه جوری به همچین علمی دست پیدا کردین؟ |
|||
|
۱۲:۳۲, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۶)antares نوشته است: یه جایی خوندم این روایان ممکنه جعلی باشه چون پس از قیام پرچم داران سیاه (ابومسلم عبدالرحمن ) هنگامی که لشکر ابومسلم یه کوفه رسید به سفاح اولین پادشاه بنی عباس لقب مهدی داده بودند احتمالا برای این کارشون حدیث جعل کردن (۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۶)antares نوشته است: «سبْحَانَ الَّذِی أَسرَی بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِّنَ الْمَسجِدِ الْحَرَامِ إِلی الْمَسجِدِ الاَقْصا الَّذِی[/i] بَارَکْنَا حَوْلَهُ لِنرِیَهُ مِنْ ءَایَتِنَا إِنَّهُ هُوَ السمِیعُ الْبَصِیرُ و مسجد دیگر مکانی است که پیامبر از انجا به معراج رفت و احتمال خیلی زیاد در استان خوزستان قرار دارد و قدمگاه بسیاری از پیامبران بنی اسراییلی بوده پس جریان معجزه سنگ معلق در بیت المقدس چی میشه؟ http://mojezeha2.blogfa.com/cat-469.aspx (۱۶/آبان/۹۳ ۱۲:۵۶)antares نوشته است: مدت حکومت دجال در روایات چهل روز و یک روز ان به مدت یکسال قمری و یک روز دیگر برابر یک ماه و یک روز دیگر برابر یک هفته و بقیه عادی است و جمعا ۴۲۸ روز و از دوم مرداد تا ششم مهر سال ۱۳۹۴ اما در ششم مهر سال ۱۳۹۴ خسوف کلی ماه رخ میده که در ان زمان ماه یک سوپر مون است یعنی در نزدیک ترین فاصله از زمین پس خروج مهدی احتمالا در این فاصله زمانی است «فضيل» از امام باقر (عليه السلام) پرسيد: آيا براي اين امر وقتي تعيين ميشود؟ اما سه بار فرمودند: «كذب الوقّاتون» تعيين كنندگان وقت دروغگويند. اگه شما میگی حضرت موسی (علیه السلام) در ایران بوده پس حضرت یوسف علیه السلام هم در ایران بوده و روستای کنعان هم در ایران بوده ؟ اگه ارض موعود یهودی ها ایرانه پس اون همه جنگ های صلیبی برای چی بود ؟ شوالیه های معبد ؟؟[/b] [b]اگه ایران ارض موعوده چرا پیامبر تو اون جنگ های آخر مثل تبوک میخواست بیت المقدس رو فتح کنه؟؟؟ چرا وقتی کوروش یهودی ها رو از بابل نجات میده بهشون میگه برید به ارض موعودتون چرا نمیگه برگردید ایران ؟؟؟ با این چیزایی که شما میگی تا الان همه ی مسلمون ها و همه ی علما سر کار بودن ؟؟؟!!1[/b] [b]البته یه سوال جالب برام پیش اومد که چه دلیلی داشته خدا به طور مستقیم اسم نیل و مصر رو تو قرآن نیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [/b] |
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام به همه
دوستان منتقد خوب انتقاد نمی کنن چون اطلاعات کمی دارن پس خواهشمندم که اگر اطلاعات کافی ندارید بنا رو بر شاید بزارین، و اما دوستی که این اطلاعات رو قرار دادن باید اطلاعات رو دسته بندی و موضوع بندی کنن این اطلاعات قاطیه مثلا درباره جغرافیایی که مطالب مهمی داره نمیشه قطعی گفت چون بحث خیلی قدیمیه احتمال اینکه کلاه سر ما گذاشته باشن هست ولی ممکن هم هست این اطلاعات جدید غلط باشه درباره دجال هم قبلا این نظریه رو شنیده بودم احتمال اینکه درست باشه هست ولی باید صبر کرد تا سه سال آینده معلوم میشه که این حرف چقدر درسته دوستان ظهور نزدیکه خواهش میکنم اینقدر این حدیث تعیین وقت رو نزارید ما هزاران حدیث دیگه هم داریم که میگه ظهور نزدیکه راستی یه چیزی من یه جا شنیدم که درباره یهودی ها میگن کلمات خدا را جابجا کردند حالا نميدونم آیه قرآن هست یا حدیث |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بعله ظهور نزدیکه بر منکرش لعنت اما مطابقت دادن علاءم اشتباهه محضه چون بعد یه مدت می شیم چوپان دروغ گو این کار خودش یکی از خدعه ها مکر های یهوده ...حالا ما دل خوش کردیم به اینکه بگیم دجال کیه یمانی اومد سفیانی فلانیه!!اینا فقط باعث تضعیف اعتقادات ملت می شه همین
|
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام کلا چون من بنای اعتقادیم رو گزاشتم روی حقانیت اسلام . پس اولین روجعم هم همین سمت هست. در اینکه اورشلیم سرزمین موعود پیروان حضرت موسی ع هست و حضرت ایشان رو به اونجا بردن که شکی نیست. میمونه این آیات قرآن که بصورت پرسش و پاسخ تو این لینک هست بسیاری از آیات قرآن اعلام میدارد که فرعون در دریا غرق شد، اما ... که خبر از غرق شدن فرعون میده اما جالبه خبر غرق شدن فرعون باعث مسلمان شدن یک پرفسور معروف داره چرا؟مسلمان شدن پرفسور موریس بوکای با آیه قرآن هنگامی که فرانسوا میتران در سال 1981 میلادی زمام امور فرانسه را بر عهده گرفت،ازمصر تقاضا شد تا جسد مومیایی شده فرعون را برای برخی آزمایشها و تحقیقات از مصر به فرانسه منتقل کند. جسد فرعون به مکانی با شرایط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترین دانشمندان باستانشناس به همراه بهترین جراحان و کالبد شکافان فرانسه، آزمایشات خود را بر روی این جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند. رئیس این گروه تحقیق و ترمیم جسد یکی از بزرگترین دانشمندان فرانسه به نام پروفسور موریس بوکای بود، او بر خلاف سایرین که قصد ترمیم جسد داشتند، در صدد کشف راز و چگونگی مرگ این فرعون بود. تحقیقات پروفسور بوکای همچنان ادامه داشت تا اینکه در ساعات پایانی شب نتایج نهایی ظاهر شد بقایای نمکی که پس از ساعت ها تحقیق بر حسد فرعون کشف شد دال بر این بود که او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او از دریا برای حفظ جسد، آن را مومیایی کرده اند. اما مسئله غریب و آنچه باعث تعجب بیش از حد پروفسور بوکای شده بود این مسئله بود که چگونه این جسد سالمتر از سایر اجساد، باقی مانده در حالی که این جسد از دریا بیرون کشیده شده است. حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد وقتی دید نتیجه تحقیق کاملا مطابق با نظر مسلمانان در مورد غرق شدن فرعون است و از خود سئوال می کرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال 1898 میلادی و تقریبا در حدود 200 سال قبل کشف شده است،در حالی که قرآن مسلمانان قبل از 1400 سال پیدا شده است؟! چگونه با عقل جور در می آید در حالی که نه عرب و نه هیج انسان دیگری از مومیایی شدن فراعنه توسط مصریان قدیم آگاهی نداشته و زمان زیادی از کشف این مسئوله نمی گذرد؟! و آیا ممکن است محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هزار سال قبل از این قضیه خبر داشته؟ پروفسور موریس بوکای تورات و انجیل را بررسی کرد اما هیچ ذکری از نجات جسد فرعون به میان نیاورده بودند. پس از اتمام تحقیق و ترمیم جسد فرعون، آن را به مصر بازگرداندند ولی موریس بوکای خاطرش آرام نگرفت تا اینکه تصمیم به سفر کشورهای اسلامی گرفت تا از صحت خبر ذر مورد ذکر نجات جسد فرعون توسط قرآن اطمینان حاصل کند. یکی از مسلمانان قرآن را باز کرد و آیه 92 سوره یونس را برای او تلاوت نمود. این آیه او را بسیار تحت تاثیر قرار داد و لرزه بر اندام او انداخت و با صدای بلند فریاد زد: من به اسلام داخل شدم و به این قرآن ایمان آوردم موریس بوکای با تغییرات بسیاری در فکر و اندیشه و آیین به فرانسه بازگشت و دهها سال در مورد تطابق حقائق علمی کشف شده در عصر جدید با آیه های قرآن تحقیق کرد و حتی یک مورد از آیات قرآن را نیافت که با حقایق ثابت علمی تناقض داشته باشد. و بر ایمان او به کلام الله جل جلاله افزوده شد ( لایاتیه الباطل من بین یدیه و لا من خلفه تنریل من حکیم حمید). فالیوم ننجیک ببدنک لتکون لمن خلفک ءایه و ان کثیرا من الناس عن ءایتنا لغفلون/92-یونس پس امروز بدن و جسد(بی جان تو را ) از امواج رهایی می بخشیم به این دلیل که برای آیندگان نشانه ای از سرانجام گناه باشی تا افراد ظالم از تو عبرت گرفته و دست از ستم خود بکشند و افراد مومن برا ایمانشان افزوده شود و با اراده محکم تری براساس اعتقادات خویش عمل کنند، اما بسیاری از مردم از آیات و نشانه های ما غافلند. منبع: پیش شماره خرداد 89 نشریه فرهنگی مادبه- دانشگاه علوم و فنون قرآن کریم گرفتین چی شد مصر همان مصر است صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا
|
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۵:۳۶ توسط antares.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
و اما در مورد جسد مومیایی رامسس دوم من این مطلب که مردن او در اثر خفه شدن در اب دروغه رو قبلا شنیدم و مطلبشو میگذارم
مصر و حضرت یوسف : در قران کریم گفته شده که حضرت یوسف دستور داده که غلات را ذخیره کنند زیرا خشکسالی هفت ساله در پی اس قال تعالى (وَقَالَ الْمَلِكُ إِنِّي أَرَى سَبْعَ بَقَرَاتٍ سِمَانٍ يَأْكُلُهُنَّ سَبْعٌ عِجَافٌ وَسَبْعَ سُنْبُلَاتٍ خُضْرٍ وَأُخَرَ يَابِسَاتٍ يَا أَيُّهَا الْمَلَأُ أَفْتُونِي فِي رُؤْيَايَ إِنْ كُنْتُمْ لِلرُّؤْيَا تَعْبُرُونَ (43) قَالُوا أَضْغَاثُ أَحْلَامٍ وَمَا نَحْنُ بِتَأْوِيلِ الْأَحْلَامِ بِعَالِمِينَ (44) وَقَالَ الَّذِي نَجَا مِنْهُمَا وَادَّكَرَ بَعْدَ أُمَّةٍ أَنَا أُنَبِّئُكُمْ بِتَأْوِيلِهِ فَأَرْسِلُونِ (45) يُوسُفُ أَيُّهَا الصِّدِّيقُ أَفْتِنَا فِي سَبْعِ بَقَرَاتٍ سِمَانٍ يَأْكُلُهُنَّ سَبْعٌ عِجَافٌ وَسَبْعِ سُنْبُلَاتٍ خُضْرٍ وَأُخَرَ يَابِسَاتٍ لَعَلِّي أَرْجِعُ إِلَى النَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَعْلَمُونَ (46) قَالَ تَزْرَعُونَ سَبْعَ سِنِينَ دَأَبًا فَمَا حَصَدْتُمْ فَذَرُوهُ فِي سُنْبُلِهِ إِلَّا قَلِيلًا مِمَّا تَأْكُلُونَ (47) ثُمَّ يَأْتِي مِنْ بَعْدِ ذَلِكَ سَبْعٌ شِدَادٌ يَأْكُلْنَ مَا قَدَّمْتُمْ لَهُنَّ إِلَّا قَلِيلًا مِمَّا تُحْصِنُونَ (48) ثُمَّ يَأْتِي مِنْ بَعْدِ ذَلِكَ عَامٌ فِيهِ يُغَاثُ النَّاسُ وَفِيهِ يَعْصِرُونَ ) اینکه یک خشکسالی هفت ساله همین یک قرن پیش در مصر رخ میداد هیچ تاثیری از نظر غذایی در این کشور نداشت زیرا کشاورزی در مصر صد در صد به رود نیل بستگی دارد و مقدار نزولات اسمانی ان در اطراف شهر های متمدن ان بسیار کم است و در طول تاریخ مصر هیچ گاه نیل خشک نشده پس محال است که مصر حضرت یوسف کشور کنونی مصر بوده باشد اما در ایران خشکسالی های هفت ساله زیاد رخ داده مثلا یک نمونه ان در زمان پادشاهی فیروز ساسانی جازان در تورات مکان حضرت یوسف و حضرت موسی را جازان یا جاسان است پادشاهان عصر میانه عیلام که فرعون زمان حضرت موسی هم یکی از انان بود خود را شاه شوش و انشان مینامیدند که انشان بسیار شبیه ان لغت در تورات است فَكَلَّمَ فِرْعَوْنُ يُوسُفَ قَائِلاً: «أَبُوكَ وَإِخْوَتُكَ جَاءُوا إِلَيْكَ. أَرْضُ مِصْرَ قُدَّامَكَ. فِي أَفْضَلِ الأَرْضِ أَسْكِنْ أَبَاكَ وَإِخْوَتَكَ، لِيَسْكُنُوا فِي أَرْضِ جَاسَانَ. وَإِنْ عَلِمْتَ أَنَّهُ يُوجَدُ بَيْنَهُمْ ذَوُو قُدْرَةٍ، فَاجْعَلْهُمْ رُؤَسَاءَ مَوَاشٍ عَلَى الَّتِي لِي» قارون رود کارون : واژه های قارن و کارن به مرور زمان تبدیل به قارون و آنگاه به کارون شده است قارون از بنی اسراییل بود و داستان او در سوره قصص است و نام او برگرفته از رود کارون امروزی است که در ان زمان قارون یا قارن نامیده میشد [b]پس [قارون] با كوكبه خود بر قومش نمايان شد كسانى كه خواستار زندگى دنيا بودند گفتند اى كاش مثل آنچه به قارون داده شده به ما [هم] داده مىشد واقعا او بهره بزرگى [از ثروت] دارد (۷۹) فَخَرَجَ عَلَى قَوْمِهِ فِي زِينَتِهِ قَالَ الَّذِينَ يُرِيدُونَ الْحَيَاةَ الدُّنيَا يَا لَيْتَ لَنَا مِثْلَ مَا أُوتِيَ قَارُونُ إِنَّهُ لَذُو حَظٍّ عَظِيمٍ ﴿۷۹﴾ منجی و مسیح دجال اقوام بنی اسراییل در ایران سکونت داشتند ولی سالها قبل از تولد پیامبر اسلام و حضرت عیسی علیه سلام دسته ای از انها به فلسطین امروزی و دسته دیگر به شهر مدینه در حجاز کوچ کردند تا منجی از نسل انها متولد شود و یا خود منجی شوند زیرا زمان ظهور ان منجی ها را نمیدانستند اما در هردو مکان یهودیها با منجی ها بدرفتاری کردند و حتی با انها به جنگ پرداختند و اینطور شد که الان خود و مسیحیان را متقاعد کردند که دوباره منجی در فلسطین ظاهر خواهد شد اما اینبار مسیح دجال ظاهر میشود (رییس جمهور کنونی اسراییل )و خداوند ظالمین را به تاریکی هدایت میکند در غرب ایران اقوام گوتی و لولوبی و کاسی و عیلامیها حکومت میکردن و اکثر این اقوام اجداد اقوام لر کنونی اند و از میان انها عیلامیها مهمتر بودن و این است که پیشگوییها در مورد اخرالزمان در مورد ایران در منابع یهود این کشور را مصر میداند و تمدن مصر واقعی در ایلام بود اریایی ها بعدها امدند و با لر ها مخلوط شدند در مناطق هم مرز و بقیه انها هم در شمال عراق مسکون شدندو اریایی ها در حقیقت اقوام کردند و دسته ای از انها به بلوچستان رفتند و اذری زبانها هم کم و بیش در حکومتهای فوق بودند ولی بطور گسترده در زمان پارتها که از ترکان اسیای مرکزی بودند در اذربایجان یا اتروپتکان ان زمان ساکن شدند و الا سرزمین داود نبی و سلیمان عمدتا از اقوام لر بودند هخامنشیان و ساسانیان هم از همسایگان عیلامیها بودند همچنین از نسل انها پس تنها حکومت احتمالی اریایی ها در ایران مادها بوده که اون هم بعید به نظر میرسد اینکه حضور اریایی ها را در ایران اینقدر بزرگ نشون دادن دسیسه اروپایی ها بوده تا باعث جدایی ایرانی ها از همسایگانشان بشوند همان سیاست اختلاف بنداز و حکومت کن |
|||
|
۱۵:۵۰, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
.عاقا من الان چندتا سوال وحشت ناک برام ایجاد شد!!
الات ما آریایی هستیم عیلامی هستیم یا عربیم؟! بعد پیامبرانمون چی اونام عیلامین عرب نیستن؟!واقعا باور کردنش سخته که مصر همین ایرانه!!پس چرا امامانمون اشاره صریح نداشتن اونام مصر رو فرعون رو همونی می گفتن که مردم فک می کردن...بعدم مگه بقایای این رامسس دوم تو مصر نبودع چه حوری تو رود کارون خفه شده؟! |
|||
|
|
۱۶:۰۷, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
نه خانم رکن الهدی این مقاله ها مملو از اشتباهات است. آنقدر اشتباه داره که نمیدونم از کجاش شروع کنم. هرچند عبدالرحمن و باقی دوستان نقدهایی وارد کرده اند.
اگر بخواهیم اینگونه برداشت کنیم من میتوانم تا فردا تمام اتفاقات تاریخ را به ایران ربط دهم... این ها به هیچ عنوان موثق نیست. |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۸:۴۱ توسط antares.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۱۵:۵۰)رکن الهدی نوشته است: .عاقا من الان چندتا سوال وحشت ناک برام ایجاد شد!! همه اقوام ایرانی با هم مخلوط شدن ولی بیشترین سهم را عیلامیها و اقوام شمالی انها که کاسی ها و لولوبیها و گوتی ها و همچنین اقوام مهاجر از اسیای مرکزی که ترک بودن هستند و سهم اریایی ها خیلی ناچیز است و اقوام کرد از نسل انان هستند پیامبران بنی اسراییلی تقریبا همه در غرب و جنوب غرب ایران سکونت داشته اند و از همین منطقه به فرمان خداوند برای موعظه (بشارت و انذار ) ملل اطراف رفته اند مثلا حضرت ابراهیم به بابل رفته و یا اسماعیل علیه سلام را به حجاز برد تا پیامبر اسلام از نسل او متولد شود در حقیقت زبان عربی از زبان فارسی قدیم جدا شده و با قبایل حجاز مخلوط شده زیرا یهودیان سالها بر اساس پیشگویی های خود به انها مهجرت کردند مصر در ایران در حقیقت به شهر دور انتاش اطلاق میشد که توسط بخت النصر ثانی یا همان اشور بانیپال نابود شد اما پیشگوییهای تورات زمانی گفته شده بود که مصر در اوج قدرت و پایتخت این سرزمین بود (۱۷/آبان/۹۳ ۱۶:۰۷)سید ابراهیم نوشته است: نه خانم رکن الهدی این مقاله ها مملو از اشتباهات است. آنقدر اشتباه داره که نمیدونم از کجاش شروع کنم. هرچند عبدالرحمن و باقی دوستان نقدهایی وارد کرده اند. دوستان نقدهاشون بیشتر پیرامون مهدویت بود که اگه من واقعیات اونو بگم ممکنه از سایت اخراج بشم |
|||
|
۱۸:۴۳, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
لینک هارا مشاهده کردم مرتبط با فرمایشان جنابعالی نبودند دوستان هم مطالعه بفرمایند اگر ارتباطی را دریافتید به ما هم بگویید
نقل قول:شرح بنا و ساختار و جایگاهش در هر دوره پادشاهی بدون اشاره به موضوع نقل قول:شرح مختصری از روایت قرآنی طالوت بدون اشاره به موضوع (گشتاسب و زرتشت !!!) نقل قول:شرح ویپیدیا از منطقه و توضیح آن بدون اشاره به موضوع نقل قول:شما متنی که لینک داده بودیدی را مطالعه فرموده بودید ؟ نظرتان در این باره چیست و چگونه به موضوع ربطش می دهید ؟ نقل قول:سوال مهم این است که نتایج چنین عملیاتی چه میتواند باشد و انتظار پیداکردن چه اشیایی را در کف دریاچه داریم؟ اولین گزارش مربوط به انداختن اشیاء قیمتی در دریاچه به دوران کورش کبیر پادشاه هخامنشی باز میگردد. طبق این گزارش کورش، پس از اینکه بر کروسوس پادشاه لیدیه پیروز شد، شاه شکست خورده را به ایران آورد و در مکانی بهنام ((بارن ، نزدیک همدان)) اقامت داد و خزانه اشیاء قیمتی او را بهعنوان نذر در آب دریاچه مقدس انداخت (547 قبل از میلاد)ضمنا زرتشت پیامبر الهی نبوده اگر اشتباه می کنم دوستان رهنمایی بفرمایند ایاشن شخصی پاک سرشت و خیر خواه بوده که غرضش رستگاری مردمان بوده اما آنطوری که گمان می رود ایشان پامبر الهی نبوده اند به همین خاطر می گوییم جناب زرتشت نه حضرت زرتشت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قصه های قرآنی - حضرت آدم علیه سلام | جواد مخبریان | 0 | 1,572 |
۲۰/بهمن/۹۳ ۲۳:۴۶ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| آرامگاه دانیال نبی علیه السلام در شوش | mortezar | 0 | 1,418 |
۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: mortezar |
|
| موسی علیه السلام و بد ترین بنده خدا | آفتاب | 0 | 1,153 |
۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۲ آخرین ارسال: آفتاب |
|

![[تصویر: canal_untashnapirisha_dezful_01.jpg?itok=nv6C2nhe]](http://www.taryana.ir/files/styles/medium/public/images/canal_untashnapirisha_dezful_01.jpg?itok=nv6C2nhe)
![[تصویر: 40711302271101982161914324123542215125101.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1393/04/40711302271101982161914324123542215125101.jpg)

![[تصویر: re177.jpg]](http://www.beytoote.com/images/stories/religious/re177.jpg)
![[تصویر: re178.jpg]](http://www.beytoote.com/images/stories/religious/re178.jpg)