|
چهارمین کارگاه معنویت
|
|
۱۹:۱۰, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۰:۲۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده شدم مسول راه اندازی چله ها ![]() الحمدالله خیلی خوبه ![]() خوب حرف زیادی ندارم .شرایطو میگمو التماس دعا دارم. 1) قرائت سوره الرحمن به مدت 40 روز 2)استماع سخنرانی (اگه عشقتون کشید هرچی یاد گرفتید بیاید درحد یه جمله بنویسید بقیه ام استفاده کنن) 3)دعا برای بقیه ومن الله توفیق 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10؟ سه چهار نفرهم بیشتر جا نداریم... ان شاالله شروع چله اواخرآبان هست... شرایط بعدی متعاقبا اعلام میشه. التماس دعا... هرکسی ام پاشو بذاره تو این تاپیک و ارسال داشته باشه گیرمیفته و باید شرکت کنه تو چله ![]() هر سه شرط فوق اجباری است
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۴۶, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
شرایط هرکسی با کس دیگه فرق داره والله فرق داره...
ما نمیتونیم همو متقاعد کنیم که راه همدیگه رو بریم... خدا شرایط هرکی رو مطابق شرایطه خود اون شخص جور کنه ایشالله. جمله سنگین بود یه صلوات عنایت کنید.... پایان بحث رو اعلام میکنم عاجزانه
|
|||
|
|
۲۱:۰۰, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۳ ۲۰:۴۶)mahpare نوشته است: شرایط هرکسی با کس دیگه فرق داره والله فرق داره...با اینکه ربطش به بحث رو نفهمیدم ولی اللهم صل علی محمد و آل محمد
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
ربطش این بود:
مثلا یکی میتونه یه ولیمه بده دست خانومشو بگیره بره خونشون ![]() یمی ن می تو نه.... بنا ب دلایل شخصی ![]() یکی دست خانومشو میگیره میره مکه میاد میره سره خونه زندگشی یکی نمی تونه ![]() نباید همو مجبور کنیم به راه همدیگه بریم اینجوری بیشتر همو غصه میدیم. چون جای همدیگه نیستیم...
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ببینید این حرف آقای مجتبی درباره آقایوون تا حدودی صدق می کنه دیدم که با دست خالی رفتن جلو خدا بهشون برکت داده...اما ما دخترا فرق داریم مثلا خود من یکی از مهم ترین مشکلاتم اختلاف نظر با پدرمه درواقع ایشون با مخالفت هاش بنده رو خونه نشین کرده وخب منم کاری از دستم برنمیاد غیر از مذاکره ودعا
![]() راستی این سخنرانی آی حاج آقا پناهیان رو باید از همین جا برداریم یا نه آزادیم که هرکدوم که خواستیم گوش کنیم؟! |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
نه خانومی
![]() همین سخنرانیو باید گوش بدیم. ![]() آقایون شرایطشون خیلی سخته... واسه دخترام که.... حالا این سخنرانیو شما گوش بدید... بیاید نظراتونم بگید.. هروقت دان کردید خبر بدید. |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
عاقا ما دانلود کردیم اما از همون روز آخر آبان گوش بدیم دیگه یانه الانم می شه گوش داد...
راستی خواستم بگم من خیلی به دعاتون نیاز دارم چون کمتر از دو ماه وقت دارم
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
این سخنرانی ها واقعا خوبه حتما گوش بدید. من که دیدم به زندگی تغییر کرد
|
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
آخه ازدواج هم خوبه؟؟
از حضرت عیسی و مادر بزرگوارشون یاد بگیرید که ازدواج نکردن ![]() ![]() رو مجرد شو مجرد را ببین ![]() ![]() ![]() شوخی کردم، یکی از آدم خوبا (کارش درسته) یه دستوری به ملت می داد؛ دو رکعت نماز در هر رکعت یه سوره یس؛ و می گفت خیلی خوبه در پیدا کردن مورد مناسب. |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱:۲۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خوووووووووووب
خیلی هم خوووب دونفر دیگه رو هم گیر انداختیم ![]() هرکی بیاد تو این تاپیک پست داشته باشه باید تو چله شرکت کنه... میتونید ارسال اول رو بخونید.... نفرهای بعدی مهسا110 محمدهادی ![]() نماز رو کاملا توضیح بدید ...ممنون. نیتش؟ اینکه بعداز حمد یس خونده شه؟ و... (۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۳۳)محمدهادی نوشته است: آخه ازدواج هم خوبه؟؟ تازه ما که مسیحی نیستیم ... ما الگومون گفته النکاح سنتی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,057 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,111 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,473 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,580 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,978 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|