|
چهارمین کارگاه معنویت
|
|
۱۹:۱۰, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۰:۲۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده شدم مسول راه اندازی چله ها ![]() الحمدالله خیلی خوبه ![]() خوب حرف زیادی ندارم .شرایطو میگمو التماس دعا دارم. 1) قرائت سوره الرحمن به مدت 40 روز 2)استماع سخنرانی (اگه عشقتون کشید هرچی یاد گرفتید بیاید درحد یه جمله بنویسید بقیه ام استفاده کنن) 3)دعا برای بقیه ومن الله توفیق 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10؟ سه چهار نفرهم بیشتر جا نداریم... ان شاالله شروع چله اواخرآبان هست... شرایط بعدی متعاقبا اعلام میشه. التماس دعا... هرکسی ام پاشو بذاره تو این تاپیک و ارسال داشته باشه گیرمیفته و باید شرکت کنه تو چله ![]() هر سه شرط فوق اجباری است
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۴, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بله بعد از حمد سوره یس خونده بشه.
|
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
واسه سلامتی این دوعزیزه تازه پیوسته صلوات عنایت کنید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۰:۳۱, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
اینجا تاپیک چله ی چهارم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجا تور مجرد گیری است برای انجام زوری چله!توفــــــــــــــــــــــــــــــــیق اجبـــــــــــــــــــــــــــاری! |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۰:۳۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۰:۳۱)حضرت عشق نوشته است: اینجا تاپیک چله ی چهارم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حرفتون بسیااار مبهم بود و میشد ازش برداشت های متفاوتی داشت... ![]() به هرحال من نیتم آرامش بچه هاست... که حاصل قرآن خوندن و سخنرانی میتونه باشه ![]() یه جورایی دارم زکات آرامشمو میدم ![]() ان شاالله همتون آروم باشید چه با چله چه بی چله... |
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱:۱۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
ابتدا سوال دارم که چطور انجام میگیره این چله ها ؟ الان دوستان شروع کردند ؟
راجب ختم سوره مبارکه "یس" که بحث زیاد است و شیوه هایی هم دارد این چله هم خودش شیوه مناسبی است فقط به طور خلاصه عرض کنم از فضایلی بعد از ختم این سوره نسیب می شود : 1-به جهت وسعت رزق
2-و جهت دفع دشمن دین
3-و به جهت رفعیت و عزت
4-و از برای علوم و دین 5-و مورد کلی هست که می گوید بعد ختم به نیت خمسه النجبا بعدش بگوید "فلان حاجت" ( به قول ما امروزی ها برو برا خودت دیگه ) انشاءالله که حاجتش مستجاب شود .
برای لذت بیشتر از تلاوت این سوره مبارکه عرض کنم که
... در این سوره اسرار بسیاری وجود دارد به آن قلب قرآن هم نیز گفته می شود . و جالب اینکه آیه وجود دارد که خود راز تمام اسرار است و آن قلب سوره مبارکه می باشد . به نقل از آیت الله توکل عرض می کنم : برای پی بردن به آن اسرار باید ایمان قوی داشت و شیوه ای وجود داردکه در سوره مبارکه "مزمل" روش را می گوید پس از دریافت آن (که سهل هم است فقط کافی است سوره را با معنی و تدبر مطالعه بفرمایید) انشاءالله اگر با نیت پاک و حضور قلب در سوره مبارکه "یس" تعقل کند سری بزرگ را دریافت خواهند کرد.
با سرچ در گوگل و پرس و جو هم به آن نمی رسید فقط بیاد خودتان عمل کنید چرا که
هر كه را اســرار حــق آموختنـــد*******مهــر كردند و دهـانش دوختند
خب پس بشتابد که مبادا از این قافله شرین عقب بیوفتید .
یا علی
|
|||
|
|
۲:۵۵, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() یه دفتر ازدواج بزنید یه بارکی دیگه دارید شورشو در میارید این تایپیک ها چه تاثیری در ارتقاء سطح اندیشه داره! یادمه بعضی از دوستان میگفتن بعضی از تایپیک ها در راستای بیداری اندیشه و خودسازی ظهور نیست بنگاه ازدواج راه انداختین آقایان مدیر و ناظر فکر نمیکنید یکم باید توجه کنید به تایپیک ها هر مهمانی بیاد تو سایت خندش میگیره اومدن زیر ابروشو ور دارن زدن کورش کردن
|
|||
|
|
۳:۱۱, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده اگه در کل یه تاپیک فقط بود بهتر بود. مثلا بعد از چله اول ، نام تاپیک قبلی عوض میشد به دوم.
البته دوستان هم توجه دارن که با دعای خالی چیزی درست نمیشه. |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۳:۱۱)Mohammad Trust نوشته است: به نظر بنده اگه در کل یه تاپیک فقط بود بهتر بود. مثلا بعد از چله اول ، نام تاپیک قبلی عوض میشد به دوم. نظرتون کاملا به جا بود... منتها به دلایلی نمیشه... یکیش اینه که هرسری قراره چله ی یکی از سوره های قرآن برگزار بشه...ان شاالله حالا باز شاید درآینده این کارو کردیم ![]() خوووب دوستان کیا دانلود کردن؟؟؟؟ خیلی طول نمیکشه ها
|
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
راجع به انتقاد ها باید گفت چون بعضی دوستان یه سری قضایا رو نمیدونن و فقط شوخیها و لحن مورد استفاده در تاپیک رو میبینن ، فکر میکنن ما اینجا یه عده ی علاف و بیکاری هستیم که نشستیم تو خونمونو فقط دعا میکنیم! تا وقتی راجع چیزی اطلاع نداشته باشید ، حق قضاوت ندارید
در ضمن ، حرف از بنگاه ازدواج شد! اتفاقا این خنده داره نه اونی که شما فرمودید! ما اینجا طبق شرایطی ، همزمان با یه سری کار ها ، قرار میذاریم برای دعای هماهنگ ! من نمیدونم شما بنگاه ازدواج رو دقیقا از کجای این قضیه در آوردید؟! |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۶:۰۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۱۵:۱۸)فدايي ولايت نوشته است: راجع به انتقاد ها باید گفت چون بعضی دوستان یه سری قضایا رو نمیدونن و فقط شوخیها و لحن مورد استفاده در تاپیک رو میبینن ، فکر میکنن ما اینجا یه عده ی علاف و بیکاری هستیم که نشستیم تو خونمونو فقط دعا میکنیم! تا وقتی راجع چیزی اطلاع نداشته باشید ، حق قضاوت ندارید ممنون جناب سرگروه... نمیخواستم جواب بدم. ولی حس کردم ممکنه بچه های تاپیک اذیت بشن. اصلا نمیخوام به بچه های این تاپیک توهینی بشه... به اندازه کافی خودشون دلنگران هستن... هرکس گلایه و یا شکوه ای داره در پیام خصوصی درخدمتم... پی نوشت: ما تو این تاپیک دعا میکنیم و سخنرانی گوش میدیم که هردو هم باعث بیداری اندیشه است... مهمون ها هم هرفکری میکنن اصلا مهم نیست... بنابراین هیچ دلیلی برای بسته شدن تاپیک وجود نداره و همونطورکه آقای فدایی ولایت گفتن وقتی در جریان نیستید قضاوت نکنید... بازم میگم کسی به بچه های این تاپیک چپ نگاه کنه با من طرفه ![]() اینجا که تالار مذهبیه انقد به دعا و سخنرانی اعتراض میشه وای به.... بچه ها ببخشید اگه کامتون تلخ شد... ان شاالله دیگه از این بحثا پیش نمیاد... فقط میخوام حالتون خوب باشه... همین... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,836 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,056 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,106 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,468 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,575 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,968 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,460 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|