کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بی حجاب ها حتما بخوانند!
۱:۰۴, ۲۱/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۲:۴۱ توسط raha_313.)
شماره ارسال: #1

حفظ حجاب و پوشش کامل اسلامی برای زنان مسلمان، واجب است و ترک آن معصیت بوده و از گناهان کبیره محسوب می‌شود و قطعاً در آخرت، عذاب خاص خود را دارد، و در برخی احادیث وارد شده است که تمام دین و ایمان، حیاء، عفت و پاک‌دامنی است.

در حدیثی امیرالمومنین(علیه السلام) فرمودند: «روزی من و فاطمه(سلام‌الله‌علیها) به خدمت حضرت رسول(صلی‌الله‌علیه‌وآله) رفتیم و آن حضرت را بسیار گریان یافتیم، عرض کردم پدر و مادرم فدای شما باد یا رسول الله، چه چیز سبب گریه شما شده است؟
حضرت فرمودند: یا علی، شبی که من‌را به آسمان بردند، زنانی چند از امت خود را در عذاب شدید دیدم، از حالت آن‌ها تعجب کردم و از شدت عذاب آن‌ها گریستم.
زنی را دیدم که به موهایش آویخته شده، مغز سرش از شدت گرما می‌جوشد؛ زنی را دیدم که به زبانش آویخته و آب داغ جهنم در حلقش ریخته می‌شد؛ زنی را دیدم که با سینه‌هایش آویخته شده بود؛ زنی را دیدم که گوشت بدن خود را می‌خورد و آتش از زیرش شعله می‌کشید؛ زنی‌ را دیدم که پاهایش به دست‌هایش بسته شده و مارها و عقرب‌ها بر او مسلط شده بودند؛ زنی‌ را دیدم کر و کور و لال، در تابوتی از آتش، مغز سرش از بینی او بیرون می‌آمد و بدنش از(مرض) خوره و پیسی پاره پاره بود؛ زنی را دیدم که تنوری از آتش به پاهایش آویزان بود؛ زنی را دیدم که گوشت بدن او از جلو و عقب با قیچی‌های آتشین بریده می‌شد؛ زنی را دیدم که صورت و دست‌هایش می‌سوخت و روده‌های خود را می‌خورد؛ زنی را دیدم که سرش سر خوک بود و بدنش الاغ و بر او هزار هزار نوع عذاب بود؛ زنی را دیدم به صورت سگ، آتش در پشتش داخل می‌شد و از دهانش بیرون می‌آمد و ملائکه سر و بدنش را با گرزهای آتشین می‌کوبیدند.

حضرت فاطمه(علیهاالسلام) عرض کرد: ای حبیب من و ای نور دیده من، به من خبر بدهید که عمل و روش ایشان چه بوده است که خدای تعالی این نوع عذاب را بر ایشان مسلط گردانیده است؟
حضرت فرمودند: ای دخترم: آن زنی که به مو آویخته شده بود، موی خود را از مردهای نامحرم نمی‌پوشاند؛ زنی که به زبان آویخته شده بود (با زبانش) شوهرش را آزار می‌داد؛ زنی که با سینه آویخته شده بود، از انجام وظایف زناشویی خودداری می‌کرد؛ آن زنی که به پاهایش آویخته شده بود، بدون اجازه شوهر از خانه بیرون می‌رفت؛ زنی که دست‌هایش به پاهایش بسته شده بود و مارها و عقرب‌ها بر او مسلط شده بودند، کسی بود که خود را نمی‌شسته است و لباس‌هایش را پاک نمی‌کرد و غسل حیض و جنابت انجام نمی‌داد و بدنش را از نجاسات پاک نمی‌کرد و نماز را سبک می‌شمرد؛ زنی که کور، کر و لال بود، از زنا فرزند پیدا کرده و به گردن شوهر خود انداخت بود؛ زنی که گوشت بدنش با قیچی‌های آتشین بریده می‌شد، خود را به مردان نامحرم نمایش می‌داد تا به او رغبت کنند؛ زنی که صورت و سرش، سر خوک بود و بدنش بدن الاغ، سخن چین و بسیار دروغ‌گو بود؛ آن‌که به صورت سگ بود و آتش در پشتش داخل و از دهانش خارج می‌شد‌، خواننده و آواز خوان و حسود بود».( وسائل الشیعه ج20، ص 213)
منبع:http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=279330
از شوهر مردم دلبری می کنی ؟ از شوهرت دلبری می کنند! کانون خانواده ای را سرد می کنی ؟ کانون خانواده ات را سرد می کنند! هر چه کنی به خود کنی.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، مجتبی110 ، حضرت عشق ، mortozpasha

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۹, ۲۱/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۱۵ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول: اما دلیل نداشته که مرد هر کاری بخواد بکنه و اون دنیا هیشکی بهش گیر نده.
مردها هم به خاطر کوچکترین ستم هایی که به زنانشون بکنن، اون دنیا میرن تو بغل فرشته های عذاب.

منم همینو میخوام. حدیث های مربوط به این عذابا رو اگر دارید بزارید .

نقل قول: اگرم این دنیا زورشون میرسه که به قول شما توی اتاق خواب ستمی به زنشون بکنن، اون دنیا خدا حقشون رو میذاره کف دستشون.
اما اگه ستم کردن و زن خواست همین دنیا حقشون رو بذاره کف دستشون، خدا اون دنیا زن رو مجازات میکنه که با یک تنبیه شخصی جامعه ای رو به فساد کشید.

سکس دردناک و تحملش با مردی که عرضه ی یه لحظه فکر کردن نداره که زنش داره اذیت میشه ، باید تحمل بشه که زن باعث فساد مرد میشه ؟؟؟؟
خوب میتونیم از این زویه نگاه کنیم .زن میره سراغ یه مرد دیگه . چرا همش فکر میکنیم مردا خیانت میکنن . زنا هم خیانت میکنن. خوب ادمیزاده، کم میاره .بشینه و تحمل کنه که مثلا قراره مرد حریر پوش اون دنیا نصیبش بشه .
۱۶:۳۲, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۵:۵۳)زینب خانوم نوشته است:  خانم اسکای!
گناه برای خانم ها خیلی کمتره میشه برای مردها.
یعنی اون دنیا مشاهده خواهید کرد که اکثر بهشتی ها زنان هستن و اکثر جهنمی ها مردها.
چرا؟
چون زن ها بالذات قادر به انجام بیشتر گناه ها نیستن.
چند تا کار رو انجام ندن ویــــــــــــــــــــژ میرن تو بهشت.( حدس میزنم صدای رفتن به بهشت ویژ باشه)Big Grin
و این که با هر زایمان این فرصت رو دارن که کنتور گناهانشون رو صفر صفر کنن.
آوانس از این بیشتر که خدا به خانم ها داده؟
ا
این از بحث تبعیضیش.
ویژ میرن به بهشت رو میشود معنا بفرمایید؟
اینجا تالار بیداری اندیشه هست با من اشتباه مزاحم شدم؟

گناه خانمها کمتر از آقایان هست! من این رو اولین بار هست که میشنوم! زنها بالذات اتفاقا ظرفیت بسیاری از گناهان رو دارند که مردها ندارند.

توضیح شمااشتباه و شخصی هست.
اگر آیه و روایتی بر این باب دارید که زنان بهشتی بیشتر از مردان بهشتی هستند خوشحال میشویم بخوانیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، بیداری12
۱۶:۴۱, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول: زنها بالذات اتفاقا ظرفیت بسیاری از گناهان رو دارند که مردها ندارند.

دیدید خانوما Smile

حالا چپ و راست تاپیک بزنید. این همون طرز تفکر مسیحیت تحریف شده هست که در دین اسلام هم میبینم که وجود داره.این همه تذکر به زن ،این همه جزییات عذاب ،این همه دستور به زن
بفرمایید
اینقدر باز تاپیک بزنید تا زن بشه خود شیطان .

آقای فرشته ی مهربون شما هم نظرتون شخصی هست . Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۶:۴۸, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
بهشت زیر پای مادران است.
اما بهشت زیر پای پدران نیست.
زنها توانایی قتل ندارن.
زنها توانایی زناکاری ندارن.
زن ها کمتر به مشروبات الکلی و سیگار معتاد میشن.
زنها کمتر دزدی میکنن.
زن ها کمتر نزول میگیرن و میدن.
زنها کمتر چشم چرانی میکنن.
زنها کمتر نون حروم درمیارن.
فقط زبونشون رو نگه دارن و حجاب عفاف داشته باشن ویژ میرن بهشت.
۱۶:۴۹, ۲۱/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۵۴ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۰۹)SkyGirl نوشته است:  سکس دردناک و تحملش با مردی که عرضه ی یه لحظه فکر کردن نداره که زنش داره اذیت میشه ، باید تحمل بشه که زن باعث فساد مرد میشه ؟؟؟؟
خوب میتونیم از این زویه نگاه کنیم .زن میره سراغ یه مرد دیگه . چرا همش فکر میکنیم مردا خیانت میکنن . زنا هم خیانت میکنن. خوب ادمیزاده، کم میاره .بشینه و تحمل کنه که مثلا قراره مرد حریر پوش اون دنیا نصیبش بشه .
حالا که همه دارند حرف خودشان را میزنند و ابایی نیست، ما هم عرض کنیم.
سکس دردناکیش برای اوایل ازدواج هست.
بعدش راحت تر می شود. الکی مظلوم نمایی نکنید.

(۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۴۸)زینب خانوم نوشته است:  بهشت زیر پای مادران است.
اما بهشت زیر پای پدران نیست.
زنها توانایی قتل ندارن.
زنها توانایی زناکاری ندارن.
زن ها کمتر به مشروبات الکلی و سیگار معتاد میشن.
زنها کمتر دزدی میکنن.
زن ها کمتر نزول میگیرن و میدن.
زنها کمتر چشم چرانی میکنن.
زنها کمتر نون حروم درمیارن.
فقط زبونشون رو نگه دارن و حجاب عفاف داشته باشن ویژ میرن بهشت.

اتفاقا زنها توانایی همه این کارها را دارند. اشتباه هست برداشت شما.
بین پدر و مادر هم اختلاف نیاندازیدSmile بیچاره پدرهاSmile بنده خدا پدرها.
نگفتم شعر بفرمایید. گفتم آیه و روایت بیاورید که زنهای بهشتی بیشتر از مردان هستند. یا قبول کنید از خودتون گفتید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، بیداری12
۱۶:۵۷, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #26
آواتار
نقل قول:حالا که همه دارند حرف خودشان را میزنند و ابایی نیست، ما هم عرض کنیم.
سکس دردناکیش برای اوایل ازدواج هست.
بعدش راحت تر می شود. الکی مظلوم نمایی نکنید.

خانومای تالار بفرمایید
وقتی میگم مرد جماعت نیاز به خیلی اموزش ها هستن برید چپ و راست تاپیک حجاب بزنید.چپ و راست این جنس ریحانه رو پر پر کنید.

واقعا برای شما آقای فرشته ی مهربون متاسفم که فکر میکنید من مظلوم نمایی میکنم .
سردی رابطه از طرف زن ،یکی از مسائلش برخورد احمقانه ی مرد در ابتدای ازدواجه و حالیش نیست اگر زن از اولین رابطه ها خاطره ی بد داشته باشه رو همون ریحانه بودن روحیش اثر میزاره .

تنها به فکر لذت خودش بودن مرد، زن رو سرد میکنه . شاید زن از چیزاییی خوشش بیاد و مرد تنها به فکر خودش باشه، خیلی حرفا میشه زد.

خانومای تالار بفرمایید تحویل بگیرید.
۱۶:۵۸, ۲۱/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۰۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #27
آواتار
در جواب خانم اسکای که حدیث خواستن در باب جزغاله شدن مردها در آتش جهنم.
یه بار تو ماشین داشتم رادیو معارف گوش میدادم که یه داستانی رو نقل میکرد از یکی از صحابه پیعمبر به نام سعید بن نمیدونم چی چی.
(حافظه ام خرابه دیگه)
این بنده خدا کلی به اسلام خدمت میکنه و در نهایت هم توی یه جنگی که 4کر کنم جنگ احد بود کشته میشه.
پیغمبر میره بالای جنازه اش نماز بخونن.
مادرش میبینه پیغمبر اومدن میگه پسرم! بهشت بر تو مبارک باشه.
پیغمبر هم به مادر ایشون میگه که اینقدر تند نرن.
الآن ایشون در حال عذاب دیدن هستن چون با خانوم بچه ها خوش اخلاق نبودن.
کسی اگه منبع دقیق و اسلامیش رو داره بگه.
یعنی طرف شهید هم بشه با خانوم بچه ها اخم و تخم کنه اون دنیا حسابش با کرام الکاتبینه.
ضمن این که فرشته جان.
من فکر نکنم منظور خانم اسکای اون بوده باشه.
منظورشون رابطه بدون رضایت بوده.
یعنی مثلا مرد بوی عرق بده.
یا مثلا مرد به رابطه های معمولی تن در نده.
یا امثالهم...

دارم میگم بهشت زیر پای مادران است.
یعنی هر کی مادر بشه و یه سری گناه ها رو نکرده باشه میره بهشت.
اما اگه کسی پدر باشه لزوما بهشت تشریف نمیبرن.
پس بهشت پره از مادران که زن هستن.
منم نگفتم زنها مطلقا نمیتونن این گناه ها رو انجام بدن.
عرض کردم کمتر گناههای اینجوری میکنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، Eve
۱۷:۰۴, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
نقل قول:نها بالذات اتفاقا ظرفیت بسیاری از گناهان رو دارند که مردها ندارند.

توضیح شمااشتباه و شخصی هست.
اگر آیه و روایتی بر این باب دارید که زنان بهشتی بیشتر از مردان بهشتی هستند خوشحال میشویم بخوانیم.

جناب آقای فرشته ی مهربون

لطف بفرمایید و بگید زنان چگونه بالذات ظرفیت بالایی برای گناه دارند که مردان ندارند.
۱۷:۰۹, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #29

(۲۱/آبان/۹۳ ۷:۲۶)SkyGirl نوشته است:  ...
قبلاً یکبار اینجا کامل توضیح داده شد که در مورد هر حدیثی که ما نمیتونیم معنایی موافق با اصول ازشون دریابیم چکار کنیم.
فراموش کرده بودید؟

حق‌طلبی‌تون هم در اینجا (توضیح ِ موارد 1 و 2) مورد پرسش واقع شد تا معلوم بشه که آیا واقعاً وجود داره یا فقط ادعاست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۱۳, ۲۱/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۱۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #30

(۲۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۲)فرشته مهربون نوشته است:  ویژ میرن به بهشت رو میشود معنا بفرمایید؟
اینجا تالار بیداری اندیشه هست با من اشتباه مزاحم شدم؟
اشتباه مراحم شدی!!Smile

اولا! هیچ جایی نگفتن بهشت زیر پای زنهاست!

منظور از اینکه بهشت زیر پای مادران است اینه که آی مردم بهشت زیر پای مادرتون هست جای دیگه دنبالش نگردید! اگه مادرتون راضی نباشه بوی بهشت رو هم نمی فهمید!!
وگرنه اینکه خدا به یک جنسیتی توانایی بیشتری برای رستگار شدن رو داده باشه ادعایست اشتباه که عدل خدا رو زیر سوال می بره!

ثانیا قرار نیست مدام احادیث رو به نفع خانم ها تفسیر کنیم که یک وقت خانم ها ناراحت و کافر نشن! تمام احادیث زن ها و مرد ها در کنار همدیگه اومده! تو این تالار هم هر دوی این احادیث به کرات تکرار شده! هر کسی هم نمی خواد قبول نمی کنه، قبول نکنه!! یکبار جواب ها رو دوستان دادن! در خانه اگر کس است داد و هوار لازم نیست!

ثالثا! اینکه معاد چگونه است و قضیه حوری و عذاب زنها و امثالهم 20 بار تو این یکسال اخیر تکرار شده! و دوبرابرش بهش جواب داده شده! العاقل یکفی بالاشاره...
مشخصه بعضیا نیتشون چه هست که مدام تکرار می کنن!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، السا ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]