|
اعتراض شدید کاربران اینترنتی به عکس بهنوش بختیاری
|
|
۱۷:۴۰, ۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش سینما خبر؛ چند شب پیش بهنوش بختیاری بازیگر محبوب سینما و تلویزیون ایران عکسی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد که باعث شد برخی کاربران اینستاگرام به او اهانت های زیادی بکنن و همین اتفاق باعث ناراحتی شدید بهنوش بختیاری شد و او نیز در جوابیه تندی نسبت به این توهین ها واوکنش نشان دهد. پیش از این نیز الهام چرخنده، بهاره رهنما، هانیه توسلی، بهرام رادان و برخی دیگر از هنرمندان مورد تهاجم برخی کاربران فضای مجازی قرار گرفته بودند. اینجا متن یادداشت بهنوش بختیاری را بخوانید:
«دوستانم وقتشه راجع به این موضوع همین جا حرف بزنیم و تمومش کنیم. واقعا شخصیت منو اینطور دیدید که منی که به عقاید همه احترام میذارم بیام و پوشش چادر رو به سخره بگیرم؟ من مثل شما بزرگ شده خانواده مسلمون و شیعه هستم. حالا خودم این پوشش رو انتخاب کردم و براش دلایلی دارم که یکیش اینه که راحت تر فعالیت می کنم اینطوری... کسانی که منو از نزدیک میشناسن می دونن که اقوام مادری من همه بسیار مذهبی و خانم ها همه چادری هستن. اما در طول این سال ها هرگز نه من، نه اونا، به هم بی احترامی نکردیم و برام عجیبه که چطور حتی به ذهنتون می رسه که من بخوام حجاب رو دست بندازم. باید فاتحه روابطو خوند. با این تفکر بدبینانه. حجاب هر کس انتخاب خودشه. اصلا مگه ما آدم بی حجاب داریم تو کشورمون؟ دلم می گیره وقتی اینقدر بی منظورم و اینطوری برداشت می شه. چند روز پیش داشتم با دوستم مژده لواسانی حرف می زدم و ایشون هم دلگیر بود که مدام در مظان اتهامه که با پوشش چادرش داره چاپلوسی می کنه. آخه ما باید چیکار کنیم که حرفی توش نباشه؟ چرا فکر می کنید با این عقاید تندرو فقط شما مسلمونید؟ من هرگز غیبت نمی کنم. سعی می کنم دروغ نگم و تهمت نزنم، انسان باشم... اینا مسلمونی نیست آیا؟ به هر حال اگر یه عده از رفتار من چنین برداشتی کردن، حتما ایراد از من بوده. و بدونید که بهنوش بختیاری به همه آدما و مسلکشون و تفکرشون احترام میذاره. دور از چاپلوسی، چون دختر بختیاری باج به کسی نمی ده که الکی بخواد تملق کنه. اما... اما... اگه برداشت دیگه از من داشتید ازتون معذرت می خوام. کاش به دلایل هم گوش بدیم و بعد قضاوت کنیم. خاله هام، عمه هام،همه فامیلم همیشه به عقاید همه احترام گذاشتن. چادرین اما کاری به کار کسی ندارن. این حرفا رو تو فضای مجازی دیدم... فقط مبهوتم... بازم معذرت اگه به کسی چیزی برخورده. فارغ از محافظه کاری به رسم انسانیت. یا علی...» این همان عکسی است که باعث شد کاربران اینترنتی به خاطر منتشر کردن آن، به بهنوش بختیاری اعتراضات شدیدی کنند. به نظر شما بهنوش بختیاری به چادر توهین کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۷, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
آقای محمد تراست مسخره کردن چادر چیزی از عظمتش به هیچ وجه کم نمی. کنه اما من خیلی آدما رو می شناسم که ته دلشون لرزیده از تمسخر دست انداختن متحجر دونستن ...ببینید همه که ثبات ایمان وثبات قدم در راهشون ندارن برخی ضعیف النفس هستن اصن ظرفیت خدادایشون همین قدره اونا با مسخره کردن چادر اعتقاد این افراد رو بلرزه می اندازن ودچار دو. دلی می کنه من خودم با این آدما زیاد حرف زدم حتی اگه هیچ کدوم از این خصوصیات رو هم نداشته باشه یه دختر تو سن نوجوانی باشه واقعا حساسه واینجور کارا روی شکل گیری افکارشون تاثیر می داره
من عکسای این خانوم رو زیاد دیدم عمدتا عکسای لودگی از خودشون زیاد می اندازن وتین واقعا برای من عجیبه که چرا از خودش یه همچین شخصیتی می سازه
|
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۹:۴۶)شیدا نوشته است: سلامسلام اونها رو بنده برای این گفتم که برسونم که بخاطر این نوع حرفهاشون چقدر برق از کلهام میپره!!! وگرنه به غیر از میزان فعالیتشون، قطعاً ارسالهای با کیفیت و حرفهای درست هم بسیار بسیار بسیار داشتهاند. ولی واقعاً انتخاب کردن بنده مضحکه. درخواست دادهام اصلاحش کنن. |
|||
|
۲۰:۵۳, ۱۰/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۳ ۲۱:۱۵ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
خواهشا طوری جواب خوبتان را بدهید که بشود تشکر کرد برخی ارسالها را نمی توان واکنشی نسبت به آن داشت چون معنی خصومت با شخص ایجاد کننده را به خود می گیرد . همه محترم و بزرگوار هستند
به قولی گفتار حلالتان را حرام نکنید ضمنا اگر شخصی به روحانی اعتقاد ندارد بهتر است با الفاظی عامه پسند و بدون در نظر گرفتن احترام کافی خطاب نکند . اگر برخی موارد را رعایت کنید به دور از تنش گفتمان می کنیم |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
منظور از خشک مذهبی شما نبودید برادر. شما که خوبید.
موضوع لوس بازی و غیره نیست. نقش رو میگم. مثلا من بگم از فلان بازیگر خارجی خوشم میاد ، باز باید برق از سرمون بپره ؟ من فقط به جای اینکه فقط! به ایران فکر کنم ، یکم بیشتر در مورد حجاب فکر میکنم. درسته میخوان حجاب رو خراب کنن ولی با این اختلافات داخلی ما که بخوایم بگیم با زدن یه پتو به سر چیزی بی ارزش میشه ، واقعا لازم نیست. بعضی بچه ها میخوان یه ابجی یا داداش کوچیکتر خودشونو بخندونن شاید دیده باشید ، یه ملافه یا پتو میزنن سرشون ادا در میارن، باید بگیم قصد توهین داره. اینم میخواسته یکم بخندونه طرفداراشو. |
|||
|
۲۲:۳۰, ۱۰/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۳ ۱:۰۱ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۳ ۲۰:۵۹)Mohammad Trust نوشته است: منظور از خشک مذهبی شما نبودید برادر. شما که خوبید.آخه بعضی جاهاش شبیه حرفهایی بود که بعضی افراد راجع به واکنشهای بنده گفته بودند. پس اشتباه برداشت کرده بودم. ![]() (۱۰/آذر/۹۳ ۲۰:۵۹)Mohammad Trust نوشته است: موضوع لوس بازی و غیره نیست. نقش رو میگم. مثلا من بگم از فلان بازیگر خارجی خوشم میاد ، باز باید برق از سرمون بپره ؟چلوکباب یا اکسیژن؟ مسئله این است... (۱۴/مرداد/۹۱ ۴:۵۷)علی 110 نوشته است: (۱۴/مرداد/۹۱ ۴:۵۷)علی 110 نوشته است: یکی از مهمترین ریشه های اینکه ما اکسیژن را چلوکباب فرض میکنیم این است که قلوب ما مأنوس میشوند با قلوبی که صاحبان آنها انس حقیقی با خدا و آخرت و اهل بیت ندارد (۱۰/آذر/۹۳ ۲۰:۵۹)Mohammad Trust نوشته است: من فقط به جای اینکه فقط! به ایران فکر کنم ، یکم بیشتر در مورد حجاب فکر میکنم.حتی اگر بگیم که قصدش این نبوده، ذات عملش همین هست. اون تصویر قراره خندهدار باشه دیگه؟ یعنی چیزهایی که درونش هست به نظر سازندهاش خندهدار اومده بوده. یکیاش قیافهی عقبافتاده. یکیاش تصویر ساه و سفید. و یکیاش پتویی که محکم گرفته شده. ذات عملش اینه که این نوع پوشش هم دست انداخته شده. اگر هم قصدش این نبوده، الآن باید بپذیره که کارش غلط بوده. اما اگر کسی که این کار رو کرده بود یک انسان معمولی بود که از رسانه سردرنمیآورد و هیچ پیشینهای هم از جهت کارهاش نمیدونستیم، اون موقع خیلی بیانصافی بود که زود بگیم قصد تخریب داشته، اما کسی که در چندین فیلم و سریال بازی کرده اونقدر از رسانه سردرمیاره که بفهمه داشته توی این تصویر چه غلطی میکرده. ایشون حتی در چند فیلم منشی صحنه هم بوده. جهت فعالیت اجتماعیاش هم اکثراً این بوده که به عنوان ابزاری برای ایجاد جذابیتهای ناپاک ازش استفاده بشه. پس خوشبینانه نگاه کردن به این کارش و باور کردن ِ قسم حضرت عباسش، نه تنها دلرحمی نیست، بلکه دور از انصاف هست. در واقع ایشون به همراه رفقاش همیشه در حال تهاجم به حجاب بوده. خیلی حکمش متفاوت نمیشه که بگیم یک بار دیگه هم نسبت به حجاب هجمه انجام داده. |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
جای تاسف اینجاست که از کاه ، کوه ساختیم. آیا شما میتونی حرفتو اثبات کنی که ایشون و رفقاش در حال تهاجم به حجاب هستند؟ ایا فعالیتی از ایشون دیدید که بر خلاف حجاب باشه؟ سر لخت میگرده؟ اونی که خلاف حجاب عمل انجام میده گلشیفته است نه خانم بهنوش بختیاری.
اگه شما از دیدن عکسی که توش چادری نیست، احساس میکنید که داره به چادر توهین میشه، اصلا نبینید بهتره. چون تهمت زدن خیلی میچسبه انگاری. عکس گذاشته برای فالوور هاش، شما نیستی، نبین کسی زور نکرده که. و این استدلال شما که اینو عین چادر پوشیده خیلی مسخرست. من میگم خانم بهنوش به کور ها هم توهین کرده، چون یک چشمش رو گشاد تر کرده که بگه من چشم دارم شما ندارید. بسوزید. به لال ها هم توهین کرده چون زبونشو در آورده و گفته شما زبون حرف زدن ندارید من دارم. به کور رنگ ها هم توهین کرده چون عکسش سیاه سفیده و میگه لازم نیست که من اصلا دیگه عکس رنگی بزارم. ایشون همیشه با دوستا و رفقاش به معلول جامعه نظر بدی داشتند و هیچ وقت کمکشون نمی کردند. و حتی من میگم به معلولین حجوم میبردن. |
|||
|
|
۰:۵۶, ۱۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان لطف کنید، بدون توهین به هم بحث رو پیش ببرید. پست های این چنینی حذف یا ویرایش شدند. با تشکر |
|||
|
|
۱:۰۲, ۱۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۳ ۱:۰۴ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بعله دیگه تا وقتی من چیزی نگفته بودم پست ایشون هم پا بر جا بود بدون هیچ مشکلی .من از ناظر محترم یه سوالی دارم چطور این همه وقته پست ایشون که توهین آمیزه گذاشتید باشه روی سایت ولی نظر منو در عرض کمتر از 45 دقیقه از ارسالش حذف میکنید؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۳ ۱:۰۲)کوروش کبیر نوشته است: بعله دیگه تا وقتی من چیزی نگفته بودم پست ایشون هم پا بر جا بود بدون هیچ مشکلی .من از ناظر محترم یه سوالی دارم چطور این همه وقته پست ایشون که توهین آمیزه گذاشتید باشه روی سایت ولی نظر منو در عرض کمتر از 45 دقیقه از ارسالش حذف میکنید؟؟؟؟؟سلام خواهرم عمدی در کار نبوده. پست ایشون هم ویرایش شد. تلاش بر این هست که دو طرف بحث بدون توهین حرفهاشون رو بزنن. امیدوارم کدورتی در دل نداشته باشید یا علی |
|||
|
|
۱:۵۱, ۱۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۳ ۷:۳۴ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۰/آذر/۹۳ ۲۳:۰۴)Kol نوشته است: جای تاسف اینجاست که از کاه ، کوه ساختیم. آیا شما میتونی حرفتو اثبات کنی که ایشون و رفقاش در حال تهاجم به حجاب هستند؟ ایا فعالیتی از ایشون دیدید که بر خلاف حجاب باشه؟ سر لخت میگرده؟ اونی که خلاف حجاب عمل انجام میده گلشیفته است نه خانم بهنوش بختیاری.لیلی زنه یا مرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میگید فقط کسی که سرش لخت باشه ضد حجابه!!!!! میگید «عکس گذاشته برای فالوورهاش»!!!!!!! یعنی این همه براتون توضیح دادم هنوز طوری حرف میزنید انگار حتی یکیشون رو نخوندید. اصلاً یهخورده تأمل و درنگ نمیکنید ببینید طرف داره چی میگه. نه واقعاً انگار سر کارم گذاشتهاید. ![]() ![]() ![]() همینطوری که از این: (۱۰/آذر/۹۳ ۱۷:۵۷)درست پسند نوشته است: روسریشون رو بسته بودن، نه اینکه شل بندازن روی سرشوناین رو فهمیده بودید: (۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است: شما میگید شال بده نباید شال انداخت. ولی شال چه ایرادی داره؟ شاید یکی شال بهش بیاد. (۱۰/آذر/۹۳ ۲۳:۰۴)Kol نوشته است: و این استدلال شما که اینو عین چادر پوشیده خیلی مسخرست.اولاً اون زبونش نیست. ثانیاً من هرگز نگفتم میتونم جواب سفسطه رو بدم، یا دیوار حاشا کوتاهه. اگر سفسطه بودن ِ حرفهاتون رو درک نمیکنید، دیگه بحث بینتجه است. (۱۱/آذر/۹۳ ۱:۰۲)کوروش کبیر نوشته است: بعله دیگه تا وقتی من چیزی نگفته بودم پست ایشون هم پا بر جا بود بدون هیچ مشکلی .من از ناظر محترم یه سوالی دارم چطور این همه وقته پست ایشون که توهین آمیزه گذاشتید باشه روی سایت ولی نظر منو در عرض کمتر از 45 دقیقه از ارسالش حذف میکنید؟؟؟؟؟بنده اون ارسال شما رو پیش از حذف خوندم. خانم محترم، البته فکر نمیکنم از خود ِ اون ضربالمثل ناراحت شده باشید، چون اصلاً و ابداً توهینآمیز نیست، بلکه احتمالاً حالت سؤالیاش باعث ِ به وجود اومدن این سوءتفاهم شده که قصد توهین داشتهام. بنده بابت اینکه منظورم رو بد رسونده بودم و این تصور پیش اومد که قصد توهین داشتهام عذرخواهی میکنم. برای دریافتن معناش باید به شکلکهای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() که گذاشته بودم توجه میشد، اما گویا اشتباه کرده بودم که روی اونها برای رسوندن منظور حساب کرده بودم. قصدم این بود که گلایه کنم به شما از خود شما در مورد اینکه در سخن بنده اصلاً تأمل نکرده بودید.(۱۱/آذر/۹۳ ۱:۰۲)کوروش کبیر نوشته است: دوما بحث این جا سر اینه که آیا این حرکت خانوم بازیگر توهین به چادره یا نه؟؟همیشه توی اینجور بحثها توی تالار یا بیرون تالار اینطوری میشه که بعضی افراد بحثهای دیگری رو پیش میکشن. بحث ِ بنده با آقای Kol رو از این ارسال به بعد بخونید، مشخص هست. هر بار که یک ارسال در جواب ایشون مینوشتم فکر میکردم توضیحاتم کافیه، ولی باز سوءتفاهمات دیگری براشون به وجود میومد. تا همین آخر هم همینطور پیش رفت. (۱۱/آذر/۹۳ ۱:۰۲)کوروش کبیر نوشته است: شما مثلا ناظری؟؟؟خیر. بنده کاربر فعالم. همون رو هم کاملاً اشتباهی دادهاند به ما. گفتهایم درست کنن. |
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعتراض به حجاب یعنی اعتراض به قانون خدا | Admirer | 12 | 7,746 |
۱۳/آبان/۹۴ ۹:۳۴ آخرین ارسال: mirza47820 |
|

![[تصویر: 3ocds2ardxglwlervpcf.jpeg]](http://uc.persianv.com/up2/images/3ocds2ardxglwlervpcf.jpeg)