|
اعتراض شدید کاربران اینترنتی به عکس بهنوش بختیاری
|
|
۱۷:۴۰, ۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش سینما خبر؛ چند شب پیش بهنوش بختیاری بازیگر محبوب سینما و تلویزیون ایران عکسی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد که باعث شد برخی کاربران اینستاگرام به او اهانت های زیادی بکنن و همین اتفاق باعث ناراحتی شدید بهنوش بختیاری شد و او نیز در جوابیه تندی نسبت به این توهین ها واوکنش نشان دهد. پیش از این نیز الهام چرخنده، بهاره رهنما، هانیه توسلی، بهرام رادان و برخی دیگر از هنرمندان مورد تهاجم برخی کاربران فضای مجازی قرار گرفته بودند. اینجا متن یادداشت بهنوش بختیاری را بخوانید:
«دوستانم وقتشه راجع به این موضوع همین جا حرف بزنیم و تمومش کنیم. واقعا شخصیت منو اینطور دیدید که منی که به عقاید همه احترام میذارم بیام و پوشش چادر رو به سخره بگیرم؟ من مثل شما بزرگ شده خانواده مسلمون و شیعه هستم. حالا خودم این پوشش رو انتخاب کردم و براش دلایلی دارم که یکیش اینه که راحت تر فعالیت می کنم اینطوری... کسانی که منو از نزدیک میشناسن می دونن که اقوام مادری من همه بسیار مذهبی و خانم ها همه چادری هستن. اما در طول این سال ها هرگز نه من، نه اونا، به هم بی احترامی نکردیم و برام عجیبه که چطور حتی به ذهنتون می رسه که من بخوام حجاب رو دست بندازم. باید فاتحه روابطو خوند. با این تفکر بدبینانه. حجاب هر کس انتخاب خودشه. اصلا مگه ما آدم بی حجاب داریم تو کشورمون؟ دلم می گیره وقتی اینقدر بی منظورم و اینطوری برداشت می شه. چند روز پیش داشتم با دوستم مژده لواسانی حرف می زدم و ایشون هم دلگیر بود که مدام در مظان اتهامه که با پوشش چادرش داره چاپلوسی می کنه. آخه ما باید چیکار کنیم که حرفی توش نباشه؟ چرا فکر می کنید با این عقاید تندرو فقط شما مسلمونید؟ من هرگز غیبت نمی کنم. سعی می کنم دروغ نگم و تهمت نزنم، انسان باشم... اینا مسلمونی نیست آیا؟ به هر حال اگر یه عده از رفتار من چنین برداشتی کردن، حتما ایراد از من بوده. و بدونید که بهنوش بختیاری به همه آدما و مسلکشون و تفکرشون احترام میذاره. دور از چاپلوسی، چون دختر بختیاری باج به کسی نمی ده که الکی بخواد تملق کنه. اما... اما... اگه برداشت دیگه از من داشتید ازتون معذرت می خوام. کاش به دلایل هم گوش بدیم و بعد قضاوت کنیم. خاله هام، عمه هام،همه فامیلم همیشه به عقاید همه احترام گذاشتن. چادرین اما کاری به کار کسی ندارن. این حرفا رو تو فضای مجازی دیدم... فقط مبهوتم... بازم معذرت اگه به کسی چیزی برخورده. فارغ از محافظه کاری به رسم انسانیت. یا علی...» این همان عکسی است که باعث شد کاربران اینترنتی به خاطر منتشر کردن آن، به بهنوش بختیاری اعتراضات شدیدی کنند. به نظر شما بهنوش بختیاری به چادر توهین کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۱, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
۱۶:۳۰, ۱۲/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۳ ۱۶:۳۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
خوب به این کار که شما انجام دادید میگن پیش داوری.
من نه منظورم این بود و نه گفتم که ظرفیت رسانه چه هست و نه گفتم بهنوش بختیاری ظرفیت رسانه را میشناسد و نه نمیشناسد. فقط عرض کردم که از یک نفر مثل خانم بختیاری نباید انتظار شخصیت یک خانم با شخصیت و با ارزشهای یک انسان بزرگوار و... رو داشته باشیم. ایشون همین هست که هست. یک نفر کمدین. ایشون یک نفر هست که خندیدن و خنداندن و مضحکه برایش عادی هست و همین قدر از ایشون انتظار میرود. (گفتم که این کار غلط هست انجامش توسط یک خانم) از شما که نمیترسم. خودم هرچی در نظرم هست رو مستقیم میگم. باز هم تکرار کردید و از طرف من فکر کردید و در نظر گرفتید!! و در ازای حرفهایی که نزدم من رو به بی اطلاعی محکوم کردید . این رو یادتون بمونه. |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۱۲/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۳ ۱۹:۰۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۶:۳۰)فاطمه خانم نوشته است: خوب به این کار که شما انجام دادید میگن پیش داوری.پس شما بحث ِ این تاپیک رو اشتباه گرفتهاید. بحث ِ این تاپیک، نه در ارسال اول و نه در بحث ما این نبود. بحث ما این بود که آیا توهینی نسبت به حجاب وجود داشته یا نه. حرف بنده این بود که اگر فردی که به نظر شما هم از رسانه سردرمیاره چنین تصویری پخش کنه، آیا میشه گفت متوجه ِ هیچ هجوی نسبت به حجاب نشده بوده؟ (حالا در تعاریفی که از هجو میشه ایراد نگیرند. منظورمون چیزی هست که اگر در مورد ارزشها و مقدسات بکار گرفته بشه، توهین رخ داده). با در نظر گرفتن ِ اینکه ایشون معمولاً جهت کارش این بوده به عنوان ابزاری برای ایجاد جذابیتهای ناپاک ازش استفاده بشه. یعنی قبلاً خنثی نبوده که بگیم بیانصافی هست که در موردش بد فکر کنیم. قبلاً هم همیشه با نوع کارش در حال هجمه به عفت و حیا و جابجا کردن حد ارزشها و عوض کردن تفکر بعضی دختران نسبت به قبح ِ بدحجابی و آرایش و ... بوده. این بود حرف بنده. (۱۲/آذر/۹۳ ۱۶:۳۰)فاطمه خانم نوشته است: از شما که نمیترسم. خودم هرچی در نظرم هست رو مستقیم میگم. باز هم تکرار کردید و از طرف من فکر کردید و در نظر گرفتید!!نه. منظورم ابداً این نبوده. فکر میکنم بخاطر ِ اون سوءتفاهم که در بالا توضیح دادم که در مورد منظور ما وجود داشت، این تلقی به وجود اومده بوده. از شما عذرمیخوام که بد توضیح دادنم باعث شد به نظر شما بیاد که اینطور بوده. |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۱۲/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۳ ۱۹:۵۵ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
خدایی من موندم تا چه قدر لش بازی و لودگی؟؟
آخه حدی داره. اون از رضا عطاران که گفت من بره خندون مردم حاضرم شلوارم را بکشم پایین اینم از این خانم یاد روایت خیلی زیبایی افتادم: امام صادق (علیه السلام) فرمود كه در مدينه مردى مسخره چى بود كه به حركات خويش مردم را مى خنداند. وى مى گفت: اين مرد (على بن الحسين) مرا خسته كرده زيرا هر كار مى كنم او را بخندانم نتوانستم! روزى امام از جائى مى گذشت دو تن از غلامان نيز در خدمتش بودند آن مرد بيامد و رداى حضرت را از دوشش بكشيد و برفت . غلامان رداى حضرت را از او بستدند و به دوش حضرت افكندند. امام فرمود: اين كى بود؟ گفتند: مردى مسخره و بطال است كه مردم را مى خنداند. فرمود: به وى بگوييد: خداى را روزى است كه بطالان در آن روز زيانكار خواهند بود.
|
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۱۲/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۳ ۲۱:۱۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۹:۰۱)درست پسند نوشته است: پس شما بحث ِ این تاپیک رو اشتباه گرفتهاید.این یک قاعده کلی در باره حرفهای بنده هست :منظور بنده همان هست که نوشته شده است. نه آنچه به ذهن شما از حرفهای من میرسد. حرف شما هم همون هست که نوشتید. دوم اینکه یادم نمیاد که حرفی زده باشم بدون اینکه در مورد اون موضوع آگاهی کسب کنم. بازهم میگم ایشون یک آدم کمدین خودش رو فرض میکنه و این رفتارها فقط از همین حالتش نشات میگیره. اینکه رفتارش اشتباه هست محرز هست. اما توهین به نظر نمیرسه. چندبار همین رو الان گفتم که از ایشون انتظار داشته باشیم که رفتارش خانمانه یا ارزشی باشه.اشتباه هست. |
|||
|
|
۵:۱۲, ۱۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۱۹:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
1. بحث ِ این تاپیک چی بود؟
اینجا رو ببینید: (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول منبع خبر نوشته است: این همان عکسی است که باعث شد کاربران اینترنتی به خاطر منتشر کردن آن، به بهنوش بختیاری اعتراضات شدیدی کنند. به نظر شما بهنوش بختیاری به چادر توهین کرد؟ (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول اون بازیگر نوشته است: ... واقعا شخصیت منو اینطور دیدید که منی که به عقاید همه احترام میذارم بیام و پوشش چادر رو به سخره بگیرم؟ .... برام عجیبه که چطور حتی به ذهنتون می رسه که من بخوام حجاب رو دست بندازم ... پس معلومه که اصلاً بحث ِ خود ِ "ادا و اطوار درآوردن" نیست. بحث ِ این هست که آیا توهین هست یا نه. و شما هم این رو میدونید، چون میفرمایید: (۱۲/آذر/۹۳ ۲۱:۱۳)فاطمه خانم نوشته است: اینکه رفتارش اشتباه هست محرز هست. اما توهین به نظر نمیرسه.پس شما که میدونید بحث ِ چی هست، چرا این یکی بحث رو هم میگید؟ : (۱۲/آذر/۹۳ ۲۱:۱۳)فاطمه خانم نوشته است: چندبار همین رو الان گفتم که از ایشون انتظار داشته باشیم که رفتارش خانمانه یا ارزشی باشه.اشتباه هست. ![]() ![]() ![]() ![]() بنده کجا گفتم که از ایشون انتظار میره؟ (ویرایش شد. به اشتباه نوشته بودم «نمیره») 2. آیا توهین بوده یا نه؟ شما این رو میفرمایید: (۱۲/آذر/۹۳ ۲۱:۱۳)فاطمه خانم نوشته است: بازهم میگم ایشون یک آدم کمدین خودش رو فرض میکنه و این رفتارها فقط از همین حالتش نشات میگیره.کلاً بدون ارائهی هیچ دلیلی. فقط حکم رو قرائت نمودید. اما بنده دلایلم رو قبلاً دادهام:
پس مجموع دلایل اینطور میشه: اولاً : در لحظهی جنایت متوجه بوده که داره چکار میکنه. ثانیاً : زمینهی ارتکاب چنین جنایتی رو هم کاملاً داشته. اگر ایرادی به نتیجهگیریهای بنده وارد میبینید، بفرمایید. 3. سوءتفاهم در این مورد: (۱۲/آذر/۹۳ ۲۱:۱۳)فاطمه خانم نوشته است: این یک قاعده کلی در باره حرفهای بنده هست :منظور بنده همان هست که نوشته شده است. نه آنچه به ذهن شما از حرفهای من میرسد.مثال: فرض کنید یک نفر میاد میگه: آمریکا و اسرائیل به این خاطر مردم رو میکشن که فکر میکنن مسلمونها بهشون آسیب خواهند رسوند. پس ما در جواب ایشون خواهیم گفت: شما تحلیلگرها و سرویسهای جاسوسی ِ اونها رو در حد چند انسان بیخبر که تحتتأثیر سانسور رسانهای هستن در نظر گرفتهاید. بعد اون فرد میاد میگه: بنده کی گفتم تحلیلگرها و سرویسهای جاسوسی ِ اونها از واقعیت ماجرا باخبر نیستن؟؟!! درسته که اون فرد چنین چیزی رو در صحبتهاش نگفته و خلافش رو هم اظهار میکنه، اما حرفش به ذات به معنی ِ اینه که چنین حسابی روی اونها داره. 4. سوءتفاهم در این مورد: (۱۲/آذر/۹۳ ۲۱:۱۳)فاطمه خانم نوشته است: دوم اینکه یادم نمیاد که حرفی زده باشم بدون اینکه در مورد اون موضوع آگاهی کسب کنم.حتماً منکر نیستید که منطقاً هیچکس نمیتونه به دونستههاش شک نداشته باشه. همیشه یک چیزی میدونیم، ولی ممکنه متوجه ِ یک جوانبی از کار نباشیم. و این جرم نیست! همینطور که این فعل برای این جمله صحیح نیست: (۱۲/آذر/۹۳ ۱۶:۳۰)فاطمه خانم نوشته است: و در ازای حرفهایی که نزدم من رو به بی اطلاعی محکوم کردید 5. سوءتفاهم در این مورد: (۱۲/آذر/۹۳ ۲۱:۱۳)فاطمه خانم نوشته است: حرف شما هم همون هست که نوشتید.منظور بنده، موضوع ِ نقلقولهای بالا بود، که همونجا توضیح عرض کردم. امیدوارم اون سوءتفاهمات برطرف شده باشه، و از آنرو روشن شده باشه که این نمایشی نبوده که گفتم منظورم چیز دیگری بوده و بابت بد توضیح دادنم عذرخواهی کرده بودم. یهخورده هم - خطاب به همهی خوانندگان - جوابیهی خود اون بازیگر رو بررسی کنیم: (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول اون بازیگر نوشته است: حجاب هر کس انتخاب خودشه. (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول اون بازیگر نوشته است: خاله هام، عمه هام،همه فامیلم همیشه به عقاید همه احترام گذاشتن. چادرین اما کاری به کار کسی ندارن.ببینید تیشهها رو چقدر قشنگ میزنه. یعنی کلاً بذارید هرکسی هرکاری دلش خواست بکنه. ما موندیم ایشون به ما بگه خداتون داشته اشتباه میکرده که میگفته اینطوری به فساد کشیده میشین. (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول اون بازیگر نوشته است: من هرگز غیبت نمی کنم. سعی می کنم دروغ نگم و تهمت نزنم، انسان باشم... اینا مسلمونی نیست آیا؟یعنی یک بخشی از کارها رو که به نظرتون انسانی بود بکنید، حالا یک بخشی رو هم به نظرتون اضافه بود و دلتون نخواست نکنید، بعد اسمش رو بذارید تسلیم و مسلمونی!!! با این حساب اونها که نماز میخونن و روزه میگیرن و حج میرن و هیأت میرن و ریش میذارن و در عین حال توی بازار به مشتری جنس رو میندازن و از حق مردم میزنن و یا توی اداره رشوه میگیرن هم مسلمونن!!!!!!!!!!! (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول اون بازیگر نوشته است: چرا فکر می کنید با این عقاید تندرو فقط شما مسلمونید؟این رو باید همون بازاریهای دزد و حرامخور و یا کارمندان رشوهگیر و ... هم به ملت بگن. چون واقعاً اگر گناهپراکنیهای امثال ایشون هزاربار بزرگتر از دزدی ِ مالی نباشه، عمراً کوچکتر نخواهد بود. (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول اون بازیگر نوشته است: اصلا مگه ما آدم بی حجاب داریم تو کشورمون؟توهین به حجاب بزرگتر از این چی میخواید؟؟؟؟!!!!! نه واقعاً چی میخواید؟؟؟!!!! (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول اون بازیگر نوشته است: باید فاتحه روابطو خوند. با این تفکر بدبینانه. (۹/آذر/۹۳ ۱۷:۴۰)در ارسال اول از قول اون بازیگر نوشته است: دلم می گیره وقتی اینقدر بی منظورم و اینطوری برداشت می شه.ببینید چطور میترسونه از قضاوت. در حالی که منظور ایشون و رفقاشون رو داریم در آثارشون میبینیم و قرار به چشمبندی نیست! |
|||
|
۸:۲۴, ۱۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۸:۳۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
ببین چطور با خبرای صد من یه غازشون مطلب رو تلقین می کنند
نقل قول:به گزارش سینما خبر؛ چند شب پیش بهنوش بختیاری بازیگر محبوب سینما و تلویزیون ایران عکسی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد که باعث شد برخی کاربران اینستاگرام به او اهانت های زیادی بکنن و همین اتفاق باعث ناراحتی شدید بهنوش بختیاری شد و او نیز در جوابیه تندی نسبت به این توهین ها واوکنش نشان دهد. پیش از این نیز الهام چرخنده، بهاره رهنما، هانیه توسلی، بهرام رادان و برخی دیگر از هنرمندان مورد تهاجم برخی کاربران فضای مجازی قرار گرفته بودند. اینجا متن یادداشت بهنوش بختیاری را بخوانید: ====== در مورد خود تاپیک وقت از طلا باارزش تر است شبکه نسیم رو ببینید جهت عبرت از کوزه همان تراود که در اوست یعنی حالم بد شد یه سری خانما چقدر باشخصیتن http://www.aparat.com/v/OFNij/ یسری هم بحث در موردشون کفاره (تلف کردن وقت) داره |
|||
|
۱۴:۵۰, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۳ ۸:۲۴)عبدالرحمن نوشته است: در مورد خود تاپیکچرا شبهه ایجاد میکنید? الآن مثلا توی این تاپیک و چندین تاپیک دیگه که در مورد سینما حرف زدین, خود اون افراد ارزش چیزی رو داشتن? بلکه اینجا تفکر ماست که مهمه. خود ماییم که مهمیم. |
|||
|
۱۹:۲۶, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
راستش جواب دادن بهش سخته
اصلاً هرچی دوستان بگن ...
|
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۱۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۲۰:۴۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
تایپیک تهمینه میلانی 5 صفحه
تایپیک قاسم خانی 5 صفحه تایپیک لیلا حاتمی 14 صفحه کمال تبریزی 8 صفحه بهنوش بختیاری 5 صفحه آزاده نامداری n صفحه اصغر فرهادی الا ماشاء الله و و و انقدر زیاده که شمارشش سخته.... تازه پالایش و تیغ زدن پست ها توسط مدیرا رو در نظر نگرفتم! وگرنه تعداد صفحات بیشتره... حالا می خونی می بینی همش ناسزاست. همه ی حرفا رو هم از قبل می شه حدس زد! یکسری پایه ی ثابت فحاشی کردن و یکسری پایه ثابت جواب دادن به اینها! جدیدا هم بعضیا تازه در کنار حرفای همیشگیشون میان می گن با این چیزا وقتتون رو تلف نکنید! هرچند من با این حرف موافقم! اما این سایت فلسفه ی وجودیش شده همین! که کاربرها حرفها و احیانا ناسزا هایی که تو اگر محیط جامعه بگن، غریب به نظر می رسه رو اینجا بزنن برای ارضای ذهنشون!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اعتراض به حجاب یعنی اعتراض به قانون خدا | Admirer | 12 | 7,733 |
۱۳/آبان/۹۴ ۹:۳۴ آخرین ارسال: mirza47820 |
|

![[تصویر: 3ocds2ardxglwlervpcf.jpeg]](http://uc.persianv.com/up2/images/3ocds2ardxglwlervpcf.jpeg)