کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نژاد والای آریایی :)
۱۷:۰۷, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگر یک لیوان آب داشته باشید . یک نفر از نژاد والای آریایی تشنه باشد و یک انسان دیگر هم تشنه باشد...
شما آن لیوان آب را به کدامشان می دهید؟؟؟
اصولا میخواهیم بدانیم نژاد چیست و به چه درد می خورد و آیا میتوانیم طبق آن ارزش گذاری کنیم یا خیر Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، میم.حسین.الف ، السا ، رکن الهدی ، vahrakan ، azade ، مصباح ، سجاد313

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۲, ۱۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۷:۴۳ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۱۴/آذر/۹۳ ۱۷:۳۴)vahrakan نوشته است:  خوب خدا رو شکر که حداقل شما خوندید ..چون مخاطبک فقط شخص نژاد پرست شما بود .
من روی تمامی حرفی که زدم ایستاده ام و تمامی منابعی که شما از اون دم می زنید مشتی اسرائیلیات است که جماعت یهود و پیرو ان صهیونیستها به خورد امثال شما ها می دهند و این راهی که می روید دردی از این جامعه دوا نمی کند .
خوش باش به گذشته ای که جز خشت و کوزه و چند هزار تن خاک چیزی از اون باقی نمونده و عبرتی برای امثال تو نشده است.
من به اسلام و پیامبرم و اهل بیت افتخار میکنم ...به شهدای وطنم ...از هزاران سال قبل و تاکنون که برای این مردم جان خودشون رو ازدست داده اند ...نه به پادشاهانی که در حال مستی هفتاد هزار نفر را در یک روز کشته اند .Blush

کی در حال مستی 70 هزار نفر رو کشته؟؟؟؟همینطور از خودتون تاریخ درست میکنید.سندش کو؟؟؟
همین من و شما هم چند هزار سال دیگه چیزی جز خاک و یک مشت عتیقه شکسته ازمون باقی نخواهد موند دوست داری آیندگان در موردت این شکلی حرف بزنن؟؟؟
اتفاقا ما هم به شهدا و دینمون افتخار میکنیم ولی خوشباختانه چه رسانه ها چه مردم سنگ تموم میذارن واسه شهداشون ولی کسی نیست از شهدای تاریخی که این وطنو حفظ کردن تا ما الان اینجا بشینیم و بهشون توهین کنیم حرف بزنه.
۱۸:۴۰, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #52
آواتار
منظور از پادشاه مست 70 هزار نفر کش همون خشایارشا هست .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۵۱, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
من نمی دونم
تاریخ باستانی که نمی شه ازش عبرت گرفت به چه دردی می خوره؟
اون باستان شناسانی که به دنبال عتایق هستن، هدفشون چیز دیگه ای هست و دنبال کشف راز های دیگه ای هستن که باز هم مسئله قابل افتخار و ارزشمند بودن نیست. چون دردی رو دوا نمی کنه. فقط یه بینش نسبی بهشون می ده تا شاید یه جایی این بینش ها به درد هم بخورن
اگه قراره به این مسائل افتخار کنیم
پس من هم به زوج بودن عدد 2 افتخار می کنم. همه ی طرفداران زوجیت 2 بیان اعلام کنن
نترسین! نترسین! ما همه با هم هستین!
متوجه شدین چی گفتم؟
دوره ی هخامنشیان یه دوره ای بوده
تموم شده
رفته
حالا که چی؟
تاریخ ماست؟ میراث ماست؟ پس 2 هم میراث ماست. باید بهش افتخار کنیم
یه پدر وقتی به پسرش افتخار می کنه که این پسر یه غلطی کرده یه حرکتی از خودش تراوش کرده یه چی کرده که قابل افتخار باشه.
یه چیزی که به درد بقیه خورده
الآن مثلا پادشاهان 2500 سال پیش برای من امروزی چی کردن؟
[b]چی کردن که بهشون افتخار کنم؟ حتی درس عبرت هم برای من نیستن.
۱۸:۵۶, ۱۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۸:۵۹ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #54
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نظر قرآن درباره ی تاریخ و مطالعه ی اون :

"اولم سیرو فی الارض فینظروا کیف کان عاقبة الذین من قبلهم و کانو اشد فهم قوة؛
آیا در زمین سیرنکرده اند تا ببینند سرانجام کسانی که قبل از آنها بودند چه شد در حالی که آنها نیرومندتر بودند".
(سوره فاطر- آیه 44)

نظر پروتکل های یهود در این مورد ( به قول مقام معظم رهبری، شاید بعضی ها در این پروتکل ها تشکیک کنن، ولی وقتی واقعیت رو نگاه می کنیم، می بینیم که تمامی مطالبی که توی پروتکل ها اومده داره توی دنیا عملی می شه) :

" بگذار كه جوامع تحت كنترل تو در تاريخ گذشتگان خود سير كنند و به آنها مشغول باشند" .

این نظر یهودیا با نظر قرآن فرق داره. این توصیه ی سران صهیون تخدیرکننده و مشغول کنندست ولی توصیه ی قرآن، پویایی و فعال کنندگی داره.

اینم یه حدیث از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) :

هر کس قومی را دوست بدارد، با آنها محشور می شود و هر کس عمل قومی رادوست بدارد، در آن عمل با آنها شریک است.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

یه تعریفم از اسم شهید داشته باشیم بد نیست :

شهید به معنای گواه و حاضر بوده و درجات مختلفی دارد. بدین ترتیب که خداوند، پیامبران، ملائکه، افرادی که در راه خدا کشته شده­ اند و نیز تمام مؤمنان، در سلسله مراتب درجات شهادت قرار دارند.

البته واژه مقدس "شهید" را نمی ­توان برای تمام اشخاصی که بدون انگیزه الاهی و تنها برای دفاع از کشور خود و یا حتی ناخواسته و بی­ دلیل کشته شده­ اند، بکار برد.

معیار تفاوت و درجه­ بندی شهدا نیز، تنها زمان شهادت آنان نیست، بلکه عوامل مهم­تری؛ مانند بصیرت، خلوص نیت، میزان فداکاری، تحمل مشکلات و ... می­ تواند در این امر تأثیر گذار باشد که بر این اساس، خداوند هر شهیدی را صرف نظر از زمان شهادت به پاداش مناسب خود خواهد رساند.

توضیح کاملتر

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، رکن الهدی ، درست پسند ، vahrakan ، میم.حسین.الف
۱۹:۱۸, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #55
آواتار
بسم الله
.
.
به نظر می رسه در این تاپیک بحث به اندازه کافی انجام شده باشه.
و همه عزیزان نظرات خودشون رو گفتن ...
و دیگه نتیجه گیری با خواننده است ...
پس تاپیک بسته می شود.
از همکاریتون ممنونم.

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، vahrakan
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: