|
فیلم احضارروح
|
|
۲۰:۳۸, ۱۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها.
چندشب پیش یه فیلمی دیدم خداییش خیلی ترسیدم.ابتدای فیلم نوشته شده که این داستان براساس واقعیته.داستان این فیلم درسال1971 در نیو انگلند رخ داده. خانواده پرون که ادعا می کردند در این خانه ارواح موجب اذیت و آزار آنان می شده، توانستند از طریق فروش کتابهایشان پول بسیاری به جیب بزنند و تا سالها از طریق بازنشر این قبیل داستان ها ، شهرت و وضعیت مالی خوشایندی برای خودشان رقم بزنند. دخترِ این خانواده که هم اکنون 54 ساله است، درباره فیلم و ادعای تقلبی بودن آن صحبت جالبی انجام داده و گفته : « هرکس می خواهد باور کند و هرکس هم نمی خواهد نکند! » ![]() فیلم احضارروح درموردخانواده ای باپنج دختره که واردیک خونه ی بزرگ وقدیمی شدن.درابتدای فیلم دیده میشه که سگ این خانواده واردخونه نمیشه وشب اول داخل خونه نمیاد وهمون شب میمیره.همه ی ساعت های خونه دریک زمان مشخصی توقف کردند(3:07)که بعدمشخص میشه صاحب این خونه که شیطان پرست بوده وفرزند خودش دارمیزنه،درهمین ساعت مرده.اتفاقات عجیب وترسناک دیگه ای هم رخ میده که باعث میشه این خانواده از دومتخصص امورناشناخته بنامهای اد و لورین (اسم واقعی شان پاتریک ویلسون و ورافارمیگا)کمک میگیرند. پدرخانواده میگه که مازیادخانواده مذهبی ای نیستیم وفرزندانشون هم غسل تعمیدنشدن. [font=Tahoma][/font]سوال اصلی من دراین قسمته: روح این زن که مرتب درحال اذیت کردن افراد این خانواده ست،جسم مادرخانواده روتسخیرمیکنه تاازاین طریق به بقیه آسیب بزنه. ![]() آیاواقعااین امکان وجودداره(تسخیرجسم توسط روح)؟!آخه چطورمیشه؟ مگه روح نمیره به برزخ؟ فقط روح مومنان گاهی میان به خانواده هاشون سرمیزنن من ازچندنفردرموردتسخیرجسم پرسیدم امادوست داشتم شماهم باتوجه به اینکه گقته شده این فیلم براساس واقعیته،نظرتونو بگید. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۹, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
راستش اونطور که من می دونم اجنه یا کافرن یا مسلمون دیگه مذاهبه دیگه ندارن چون عمرشدن طولانی مومنانشون حق رو دیده وقبول کردن
اما بچه ها اینو بدونید حتما حتما اگه قرار باشه جنی وارد زندگیتون بشه به اذن خدا بوده وبرای امتحانه اگر کسی بخواد شما رو سحر هم کنه بازم اذن خدا لازمه وحتما برای امتحان شماست که ببینه چطور به تکلیفتون عمل می کنید... البته اونایی که مب خوان خودشون با اونا در ارتباط باشن فرق دارن چون درواقع اونا مشرک می شن وقتی می خوان که با اجنه در ارتباط قرار بگیرن چون اجنه مومن سراغ ادم نمیان اجنه شیطان میان که واسه ارتباط با شما ایمانتون رو می گیرن |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
یه بار هم صابون این اجنه به تن من خورده!!!
![]() ![]() ![]() نمی دونم توهم بود یا واقعیت ولی دو تا سمشو روی بدنم حس کردم!!!(در حالت بین خواب و بیداری) سرد بود و هر کدومش دو تکه بود و از هم فاصله داشت! خدا نصیبتون نکنه! خلاصه تا صبح خواب راحت نداشتم ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۳ ۱۳:۰۱)sarallah نوشته است: یه بار هم صابون این اجنه به تن من خورده!!!سلام اونی که به تور شما خورده غول یا بختک بوده ![]() نقل است که اجنه ای که در زمان حضرت سلیمان زندگی می کردند از ایشان سرپیچی نمودند و یکی از انواع اجنه همین بختک ها بودند و حضرت سلیمان نفرین کرد که خدا دماغشون رو برداره و از اون موقع تا به حال برای خودشون با استفاده از الگوی انسانی دماغ می سازند و در این حین بر روی بدن به خواب رفته انسانها در شب و یا جایی که انسان تنها خوابیده است می نشینند . و چون جن و بختک مانند روح می توانند در بدن انسانها بروند ،در این حین که در حال ساختن دماغ خود هستند جزئی از بدن انها با شما در تماس هست و چون دو روح یا دو چیز مثل روح و جسم جنی در یک بدن نمیگنجند باعث کرختی و سنگینی بسیار بر روی بدن می شوند و فلج حرکتی را به وجود می اورند ....تجربه بدی نیست ،بیش از هزار بار شامل حال بنده شده ،در ضمن شما چیزی را دیده اید که چشم روحانی شما دیده است ،چون در ان لحظه حتی پلک ها هم بسته هستند و باز نمی شوند ،فقط قلب و ریه هست که کار می کند و اگر تعداد تنفس را بالا ببرید ،دست از سر شما بر می دارند. ایت الکرسی و وضو در هنگام خواب فراموش نشود ،بسیار کار ساز است . یا علی
|
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
وای تروخدا نگید یعنی چی میان رو آدم از دماغ ما برای خودشون دماغ بسازن اینکه خیلی وحشتناکه تصورشم آدم رو قبض روح می کنه ...
مگه می شه اجنه به این راحتی بیان سراغ هرکی دوست داشتن... بعد اگه دماغشون رو ساختن دماغشون داءمی دیگه دوباره که لازم نیست بسازن
|
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۲۰/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۳:۴۴ توسط آیدا77.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
طبق گفته دوستمون [b]vahrakan حیوانات جنیان رومی بینند،پس لابدسگ این خانواده اون جن یاروحو دیده و واردخونه نشده یه سوال دیگه که مطرحه اینه که قصدهالیوود(هالیوودبرای ساخت هرفیلم قصدوغرضی داره!!) ازساختن این قبیل فیلمهاچیه؟
|
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اتفاقا این بختکی که میگید ربطی به اجنه نداره! فکر کنم اسمش فلج خواب هست ! دلیلش هم این هست وقتی یک هویی از خواب بلند میشیم، مغز هنوز کنترل ماهیچه های ارادی رو در دست نداره . تونوس اینا برقرار نشده ! البته بعد از 2 دقیقه برمیگرده . هیچ ربطی به جن نداره!
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۳ ۱۳:۴۶)Kol نوشته است: اتفاقا این بختکی که میگید ربطی به اجنه نداره! فکر کنم اسمش فلج خواب هست ! دلیلش هم این هست وقتی یک هویی از خواب بلند میشیم، مغز هنوز کنترل ماهیچه های ارادی رو در دست نداره . تونوس اینا برقرار نشده ! البته بعد از 2 دقیقه برمیگرده . هیچ ربطی به جن نداره!در تکمیل عرایضم باید بگم که گفتم که (نقل است ) اما توضیع علمی که برای اون در نظر گرفته شده فلج خواب نام داره و مقاله ذیل به صورت کامل در مورد اون توضیح داده ،اما همه چیز صد در صد درست و یا غلط نیست . تحقيقاتي که بهتازگي انجام شده حاکي از آن است که بين 25 تا 30درصد از جمعيت کلي جهان، در طول عمر خود دستکم يک بار فلج خواب را تجربه کردهاند که در اين ميان 95درصد از آنها تجربه حوادث وحشتناک را در خواب داشتهاند. مجموع اين عوامل نشان ميدهد اين پديده شيوع بالايي دارد. ![]() انگار خواب میبیند. ولی نه. میخواهد از ترس فریاد بكشد ولی دست و پایش را زنجیر كردهاند و راه گلویش را بستهاند. انگار چیزی روی سینهاش سنگینی میكند. از شدت وحشت تمام بدنش فلج شده و تكان نمیخورد. خوب كه نگاه میكند میبیند چیزی شبیه یك موجود وحشتناك و گاهی پشمالو روی سینهاش نشسته و گویی جان او را میگیرد. خواب شیرین از آن دسته چیزهایی است كه خیلیها آرزویش را دارند ولی دستشان از آن كوتاه است. از تمام بیخوابیها و مشكلاتی كه شبانگاهان به سراغمان میآید بگذریم، چیزی هست كه خواب را به كام انسان زهر میكند و آن چیزی نیست جز بختك. كابوسی كه تاكنون بسیاری آن را تجربه كردهاند. شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید كه بختك به سراغتان آمده است. نام بختك به این دلیل روی این كابوس گذاشته شد كه از گذشته افراد بر این باور بودند كه عجوزهای زشت صورت، شبها بدن جسمانی خود را ترك كرده و روی سینه قربانی خود مینشیند. فرد قربانی در چنین حالتی با احساس وحشت و در حالی كه به سختی نفس میكشد از خواب بیدار میشود گویی چیزی سنگین روی سینهاش سنگینی میكند و قادر به حركت نیست، انگار فلج شده است. این باور در بسیاری از فرهنگهای دنیا رایج است. در كشور ما هم هنوز به این حالت سنگینی و وحشت بختك گفته میشود. بختک چیست؟ فلج خواب يا به اصطلاح عموم " بختک " با زمينه ژنتيکي در نتيجه استرسهاي روزمره به وقوع مي پيوندد و هيچگونه عارضه جسمي در پي ندارد. بختك در واقع یك نوع كابوس است. خوابی كه واكنش احساسی بسیار ناخوشایندی را در فردی كه خوابیده به صورت ترس یا وحشت، درد، احساس افتادن از جایی، غرقشدگی یا مرگ ایجاد میكند. چنین خوابهایی میتواند با دلایل جسمی همچون تب بالا یا عوامل روانشناختی چون ضربههای روحی یا استرس در زندگی فرد مرتبط باشد یا ممكن است دلیل خاصی نداشته باشد. مي توان با لمس بدن فرد يا صدا کردن اسم او، وي را از اين حالت خارج کرد. در ضمن گاهي اوقات فرآيندهاي ذهني خواب در زمان فلج خواب بروز مي کند و فرد حتي ممکن است در حالت بيداري و فلج، رويا ببيند که اکثر اين روياها هشدار دهنده و ترسناکند. فلج خواب فلج خواب(sleep paralysis) به حالت ناتواني درانجام حركات ارادي حين خواب اطلاق مي شـود.فلج خواب يـك تـجربـه ي دلــهره آور و هراس انگيزمي بـاشد. فـلـج خـواب اغـلب اوقات هنگام بيدارشـدن از خـواب و يـا در مـوارد نـادر در لحظه ي بهخـواب رفتن رخ ميدهد. فلج خواب از چند ثانيه تاچـند دقيـقه بـه طـول مي انجامد. 25 تا 30 درصدجـمعيت كشـور حـداقل يكبار در طول زندگي خوداخـتـلال فلج خـواب را تـجـربه كرده اند. فلج خوابميتواند در هر سني روي دهد. علايم فلج خواب: 1- ناتواني در حركت دادن تنه، دستها و پاها و صحبت كردن (فرد از فرط ترس ميخواهد فرياد بكشد و براي بيدار شدن تقلا ميكند، اما گويي تلاش وي بي نتيجه است). 2- فلج تمام و يا بخشي از عضلات اسكلتي ي بدن. 3- احساس خفگي و نزديك بودن زمان مرگ (گويي موجودي روي قفسه سينه ي شما قرار گرفته است). 4- وحشتزدگي و اضطراب. 5- توهمات خواب(hypnagogic hallucinations): به توهمات شنيداري، ديداري و لمسي رويا مانند اطلاق مي شود. احساس حضور يك انسان ديگر در اتاق، احساس فشردگي در قفسه سينه، ديدن سايه افراد، ديدن منبع نوراني، شنيدن صداي افراد، شنيدن صداي قدمهايي كه نزديك ميشوند، ديدن شبح، تجربه خروج از بدن، احساس شناور شدن در هوا، شنيدن صداي بازو بسته . آيا پاي شياطين در ميان است؟ در مورد پديده فلج خواب باورها و تفسيرهاي مختلفي در فرهنگها و جوامع مختلف وجود دارد. همانطور که گفته شد ايرانيها اين پديده را به نام «بختک» ميشناسند. بعضيها هم از آن تعبير به جنزدگي ميکنند و تمام اتفاقاتي که براي فرد ميافتد به گردن ديوهاي بدسرشت و اجنه مياندازند. ايرلنديها هم بر اين باورند که فلج خواب بر اثر دروغي که روز قبل گفته شده بروز ميکند. اما آنچه بارز است اين است که طي قرنها باور عمومي بر اين است که اين مشکل با انواع اجنه و نفرينها مرتبط است. دماغ بختک را چنگ بزنيد! عوام روايت ديگري از بختک داشتند. آنها بر اين باور بودند که بختک کنيز اسکندر بود! هنگامي که کلاغ به مشک محتوي آب حيات که اسکندر با خود از ظلمات آورده بود منقار زد و آب حيات بر زمين ريخت، اين کنيز بيدرنگ مشتي از آن آب را برداشته و نوشيد و اسکندر که خشمگين شده بود به ضرب شمشير بيني او را کند و بختک از گل، بيني ديگري براي خود ساخت! بختک اگر کسي را ببيند که طاقباز خوابيده به سينه او ميجهد. اگر در آن حال فرد بيدار شود، به بيني او چنگ بيندازد، بختک از بيم آنکه بينياش کنده شود گنجي از گنجه اسکندر را که ميشناسد رشوه خواهد داد تا دست از بينياش بردارد! چرا بختک ما را می گیرد؟ تحقيقات انجام شده نشان ميدهد، فلج خواب يک اختلال ژنتيک است و تمام افرادي که اين موضوع را تجربه ميکنند در سلولهايشان مادهاي به نام «HLA-DR2» دارند. از ديگر عواملي که ميتوان براي فلج خواب در نظر گرفت اضطراب و استرس، اختلال ترس و همچنين اختلال در نظم خواب است. به گونهاي که در برخي موارد افراد اظهار ميکنند زماني که روز خستهکننده يا پراسترسي را گذراندهاند، بيشتر از هميشه اين حالت سراغشان آمده است. از ديگر موارد ايجاد کننده اين حالت ميتوان به تغييرات در سبک زندگي يا مصرف قرصهاي خوابآور و آنتيهيستامينها اشاره کرد. گفته ميشود افرادي که به صورت طاق باز يا به اصطلاح به پشت ميخوابند، بيشتر به فلج خواب دچار ميشوند. آيا بختک خطرناک است؟ تحقيقاتي که بهتازگي انجام شده حاکي از آن است که بين 25 تا 30درصد از جمعيت کلي جهان، در طول عمر خود دستکم يک بار فلج خواب را تجربه کردهاند که در اين ميان 95درصد از آنها تجربه حوادث وحشتناک را در خواب داشتهاند. مجموع اين عوامل نشان ميدهد اين پديده شيوع بالايي دارد. نکته مهم ديگر آن است که با توجه به نقش ژنتيک در بروز اين مشکل اگر يکي از اعضاي خانواده دچار اين مشکل باشد، احتمال اينکه ديگر اعضاي خانواده هم به آن مبتلا شوند، وجود دارد. از نگاه جنسيتي به طور معمول احتمال بروز فلج خواب در زنان دو تا چهار برابر بيشتر از مردان است. اگرچه بسياري از افرادي که با اين مشکل مواجهند، از اتفاقاتي که ميافتد آگاه نبوده و دچار وحشت ميشوند، ولي اين فرايند اصلا خطرناک نيست و در عرض چند لحظه پايان مييابد و هيچ گونه عارضه جسمي را در پي نخواهد داشت. چطور از شر بختک راحت شویم فلج خواب يک اختلال خواب بيخطر است بنابراين ميتوان با رعايت برخي موارد آن را از بين برد يا تکرارش را به حداقل رساند. نخوابيدن به پشت، کاهش استرس، به اندازه کافي خوابيدن، انجام ورزشهاي منظم، زياد غذا نخوردن و ننوشيدن کافئين همگي از عواملي است که ميتواند از چنين وضعيتي پيشگيري کند. براي به دست آوردن سريع هوشياري بهتر است فرد سعي کند انگشتان دست و پا همچنين چشمانش را به شدت تکان دهد و به دنبال آن سرش را حرکت دهد. در مواردي که فلج خواب به مدت 6 ماه، دستکم هفتهاي يک بار در فرد رخ دهد بايد از دارودرماني استفاده کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۳ ۱۳:۱۰)vahrakan نوشته است: سلام نه این مورد با بختک کاملا فرق داشت بختک که خوراک هر شبمه ![]() (شوخی بوداااا!)یکی از پاهاش اومد روی کتفم و دیگری رو گردنم. سردیش کاملا ملموس بود. که با توسل به خدا و اهل بیت گورشو گم کرد! |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۳ ۱۳:۴۲)آیدا77 نوشته است:قصد هالیوود خیلی واضح و روشنه اونها سعی دارند اوهاماتی که در قرون وسطی در بین مسیحیان وجود داشته رو زنده بکنند و عوالم جن رو برای مردم طبیعی جلوه بدهند و در زمانی که عوالم جن به عالم انسانی نزدیک بشه ،میتوانند به هدفی برسند که در زمان حضرت سلیمان اتفاق افتاد و اجنه توانستند با استفاده از باورهای خرافی مردم و قبولاندن قدرت خود به مردم زودباور اون دوران بر مردم خرافاتی اون زمان احاطه پیدا کنند و به اونها ضربه بزنند ،در این اخرالزمان هم که دنیای هالیوودی با برنامه ریزی صهیونی در حال زمینه سازی برای ظهور دجال و یا شیطان و اجنه در این دنیا به صورت علنیه و اون دسته از اجنه و شیاطینی که ایمان به هیچ دینی ندارند و در خدمت دینای شیطانی قرار دارند ،به دنبال روزنه ای برای اجرای فرامین شیطان هستند ،ولی غافل از میزان قدرت ولی خدا بر روی زمین هستند و ان شاء الله با ظهور اقا صاحب الزمان همه این شیاطین برچیده خواهند شد. |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
اون چیزی که می گین بختک دو بار برای من اتفاق افتاد
هر دو بار هم خونه خالم بودم هر دو بار هم یه جایی خونه خوابیده بودم هر دو بار هم نزدیک اذان صبح بوده یعنی بعد اذان چون هر دوبار که ز خواب می پریدم خالم رو بیدار می دیدم ولی اینکه چی دیدم روی شکم خوابیده بودم یکی روی من نشسته بود دندون هام قفل بود. می خواستم بگم لا حول لا قوه الا به الله ولی نمی تونستم چون قفل شده بودم برای پدربزرگم هم توی همون خونه اتفاق افتاد. وقتی از خواب پرید روی سینه اش خیس شده بود. واسه خاله ی کوچکترم هم قبل اینکه بخوابه( تازه دراز کشیده بود ) تو همون خونه اتفاق افتاد نمی دونم. شاید همه امون فلج خواب داریم. بگذریم این اذیت کردنه رو می گید من هم ترسیدم. من موقع اذیت شدن تو حالت جنون می رفتم. هر چی تو ذهنم می یومد رو یه نفر تو گوشم داد می زد با یه صدای استخوان شکنی افکارم نسشخوار می شدن و من دچار جنون می شدم. غیر از اون موقع نماز خوندن توی خونه احساس می کردم کسی دره چیزی رو زمزمه می کنه یا در یک لحظه سایه کسی رو روی دیوار می دیدم که داره رکوع می ره، سجده می ره یا پا می شه چیز های دیگه هم بود. ولی می گذارم به پای توهم خودم. ولی الآن یک ماه می شه که حالت جنون ندارم موقع نماز هم چیزی نمی بینم. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: 82671997148171225150.jpg]](http://www.axgig.com/images/82671997148171225150.jpg)
![[تصویر: 14123162416330152360.jpg]](http://www.axgig.com/images/14123162416330152360.jpg)

![[تصویر: 279310_719.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1392/1/24/279310_719.jpg)