کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالی در مورد عید مسیحیت.....
۱۹:۳۳, ۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۳ ۱۹:۳۷ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با درود و سلام.

یه سوالی داشتم.!

مگر نه اینکه عید کریسمس که به عنوان مراسمی برای شروع سال نو هست مصادف هست با ولادت حضرت مسیح و برای

بزرگداشت ایشون هست؟

و مگر نه اینکه حضرت عیسی پیامبر ما نیز هستن؟؟

پس ما چرا نباید برای ایشون جشن بگیریم؟؟

حالا نه فقط به اون شکلی که مسیحیا جشن میگیرن ...به اون شکلی که متناسب با آداب و فرهنگ خودمون هم باشه....

ما برای امامانمون هم جشن میگیریم ایشون پیامبر اولی العزم هستن و جایگاه بالاتری هم دارن.

حالا بگذریم از اینکه رسانه کشور ما کلا این مراسم سال نو مسیحیت رو یا بایکوت میکنه یا بسیار سطحی از کنارش رد میشه.

happy new year HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

happy new year HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، دل خسته ، سجاد313 ، اسکای

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۷, ۷/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۳ ۱۰:۲۰ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۶/دی/۹۳ ۲۲:۲۸)فرشته مهربون نوشته است:  1- نمی دونم شما چطوری حساب میکنید اما پیامبر وهابیت از طرف انگلیس مبعوث شده Big GrinBig GrinBig Grin
پیامبری هم که از طرف شیاطین مبعوث بشود پیروانش حق فعالیت در ایران رو ندارند Big Grin
به نظر من که کاملا منطقیه !

Big GrinBig GrinBig Grin
2-شما که طرفدار آزادی بیان هستی . من به شخصه نمی خوام جشن بگیرم . شما به سهم خودت جشن بگیر بقیه رو چه کار داریBig GrinBig Grin

1-حالا وهابی ها هیچی .بهایی ها و دراویش و سنی ها و...چی؟؟
2-اگه اینطوریه منم به شخصه نمیخوام اینترنتم میلی بشه شما دوست داری بگو برات میلیش کنن.
۱۶:۱۴, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #52
آواتار
(۷/دی/۹۳ ۰:۰۷)کوروش کبیر=319529 نوشته است:1-حالا وهابی ها هیچی .بهایی ها و دراویش و سنی ها و...چی؟؟
2-اگه اینطوریه منم به شخصه نمیخوام اینترنتم میلی بشه شما دوست داری بگو برات میلیش کنن.
1_هرکس عقاید چرت و پرت و من درآوردی داشته باشه و بگیم بیا ازاد فعالیت کن که دور از منطقه. من یه دین بسازم بگم میخوام براش فعالیت کنم؟ میشه همچین چیزی؟ هیچ کشوری همچین اجازه ای رو میده؟!
ادیان الهی بله آزادند که فعالیت دینی خودشون رو داشته باشن.
ما با سنی ها مشکل نداریم الکی تفرقه ایجاد نکنیدSmile
اکثر مرز نشینان ما سنی هستن. تفرقه بین ما فقط به نفع دشمنان ماست پس به نفع دشمنان کار نکنید Smile
2-تابعیت از قوانین کشوری که در اون زندگی میکنیم لازمه.
قوانین یک کشور هم عمومیه. جشن گرفتن با تابعیت از قانون فرق میکنهBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]